5 soorten blogs om te creëren voor affiliate marketing inkomen

Affiliate marketing is een van de beste manieren waarop bloggers geld verdienen met bloggen. Hiermee kunt u de rest van uw dagen een gezonde, duurzame inkomstenbron opbouwen.


Tegelijkertijd is Affiliate Marketing, net als elk ander online bedrijf, geen rozenkrans. Het vereist veel werk, alertheid en een constant vernieuwde strategie.

Er zijn verschillende soorten blogs die je vandaag kunt maken. Maar als je het succesniveau wilt ervaren dat je enthousiast maakt in het bedrijf, overweeg dan om een ​​of meer van de typen te maken die ik met je wil bespreken in dit bericht.

Wat is affiliate marketing in de eerste plaats?

Het is gewoon een manier om online geld te verdienen zonder een product te bezitten. Wat gebeurt er als u producten / services promoot die door andere bedrijven zijn gemaakt en gepubliceerd. Elke keer dat u een verkoop genereert via uw tracking-URL (een affiliate-link genoemd), ontvangt u een commissie.

De commissies en de hoeveelheid geld die u verdient, zijn grotendeels afhankelijk van verschillende factoren. Maar laten we voor een snel begrip een eenvoudig voorbeeld nemen.

Als u zich aanmeldt en een webhostingaanbieding promoot die u $ 70 aan commissie per verkoop betaalt, en u genereert 10 verkopen per maand, wat betekent dat uw inkomsten uit dat ene product $ 700 is.

Elke maand zal het bedrijf alles samenvatten wat u heeft verdiend en het naar u opsturen, zoals uw maandelijkse gelieerde inkomsten. Als u verschillende producten promoot en die commissies verdient, kan uw maandelijks inkomen oplopen tot iets dat de moeite waard is, afhankelijk van.

Later in dit artikel ga ik je een aantal mooie suggesties geven om een ​​winstgevende affiliate marketing business op te bouwen voor een consistent en groeiend blog inkomen.

Wat zijn de verschillende Affiliate Marketing-blogs die u kunt maken?

Mensen bouwen verschillende soorten blogs. Maar sommige hebben meer macht om affiliate-inkomsten te genereren dan andere. Hier zijn 5 van het soort websites dat u kunt maken en waarmee u inkomsten kunt genereren met Affiliate Marketing.

1) Persoonlijke blog

Dit is een van de soorten blogs die de inkomsten van Affiliate Marketing echt kunnen openen. Een persoonlijke blog is gewoon je blog waar je persoonlijke dingen deelt. Het gaat gewoon om wat je denkt.

Maak er je merk van en een go-to-blog voor je community, voor wat inspiratie en kennis over dingen die je regelmatig behandelt. Ik heb een persoonlijke blog waarop ik SEO, blogtips, WordPress, zakelijke tips, contentmarketing en online geld verdienen bespreek. Mijn lezers weten op elk moment wat ze van mij kunnen verwachten.

Terwijl u constant inhoud publiceert en uw markt opbouwt, kunt u beginnen met het toepassen van de technieken die in deze blogpost worden uiteengezet, meer over het bedrijf lezen, cursussen kopen en uw inkomen laten groeien.

2) Productbeoordelingsblog

Dit is een grote inkomstengenerator, maar heeft veel werk als je wilt opvallen. Je gaat niet zomaar een tekst over een product weggooien. U gaat dieper op elk product in en brengt onbevooroordeelde informatie naar voren die uw lezers zal leiden naar het nemen van een weloverwogen beslissing.

Inkomsten genereren met een beoordelingssite met affiliate marketing is eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden voor de partnerprogramma’s van de beoordeelde producten en ernaar te linken via uw partnerlinks. Alle gegenereerde verkopen moeten commissies op uw account crediteren.

3) Niche-blogs

Niche-blogs zijn blogs met inhoud die is gericht op een specifieke bedrijfstak of een deel van de bedrijfstak. Een goed voorbeeld kan een blog zijn die unieke WordPress-dingen zijn. Een ander voorbeeld is een blog die netjes op Web Hosting staat.

Ik had een nicheblog die ik in het verleden op Combat Knives heb gebouwd. Het was alles over deze messen en dit trok een groot lezerspubliek van gebruikers van deze tool.

Het opbouwen en rangschikken van een nicheblog in zoekmachines genereert veel affiliate-inkomsten. De mijne is gebouwd voor het Amazon-partnerplatform. Maar u kunt dit echt uitbreiden om meer platforms en meer producten te dekken, afhankelijk van de niche die u kiest.

4) Productvergelijking

Dit lijkt veel meer op een beoordelingssite, maar richt zich eerder op hoe producten anders zijn. Elk artikel op deze site vergelijkt twee of meer producten in tabelvorm of in eenvoudige tekst

Net als op andere affiliate-sites, linkt u naar deze producten op uw affiliate-links. Bekijk dit vergelijkingsbericht over webhosting.

5) Coupon- / kortingscodesites

Kortingscodes zijn manieren waarop mensen online geld kunnen besparen. Ik koop eigenlijk niets op internet zonder te proberen te achterhalen of er een kortingscode is voor een korting.

Maak een blog waarin u promotiecodes voor verschillende producten publiceert en commissies verdient telkens wanneer u iemand helpt te besparen.

Volgens het coupon Intelligence Report gebruikt 90% van de consumenten op een of andere manier coupons. Miljoenen kopers online gebruiken kortingsbonnen om te sparen. Het creëren van een speciale kortingssite opent niet alleen een enorm inkomstenkanaal, maar stelt u ook in staat om in te spelen op een steeds groeiende vraag.

Wat heb je nodig voor een succesvolle affiliate marketing blog?

Bloggen om inkomen te verdienen met affiliate marketing is een serieuze zaak en een aantal dingen moeten goed worden geregeld. Maar ik wil er twee noemen omdat ze de sleutel zijn tot uw succes in het bedrijf:

1. De juiste tools

Je hebt de juiste tools nodig. Kortom, u heeft een betrouwbare webhostingservice nodig. Slechte hosting zal zeker downtime veroorzaken. Dit zijn momenten waarop uw bedrijfswebsite niet online beschikbaar is.

Elke minuut dat uw website offline is, kan een enorm verlies voor uw bedrijf betekenen. Daarom mag u dit gebied van uw bedrijf niet in gevaar brengen.

Hier zijn enkele webhostingbedrijven die u dit jaar zou moeten overwegen. Ze staan ​​bekend om hun stabiliteit, prestaties en prijsvriendelijkheid.

2. De juiste Affiliate Marketing-platforms

Een van de problemen waarmee starters van Affiliate Marketing worden geconfronteerd, is het kunnen kiezen van de juiste producten van de juiste platforms. U heeft waarschijnlijk gelezen over het promoten van alleen producten die op uw doelgroep zijn gericht. Dat klopt helemaal. Maar waar vind je die producten en waar zoek je naar?

Mijn vriend Nico Prins heeft op 6 Affiliate Marketing-tools gepost om uw groei te vergroten. U kan het bericht hier bekijken. Dit gaat in feite over Affiliate Marketing-platforms om u aan te melden en producten te kiezen om te promoten.

Hier is nog een lijst met platforms waarmee u zich kunt aanmelden voor meer producten om commissies te promoten en te verdienen.

Hier zijn enkele tips om te begeleiden bij het kiezen van een gericht product om op uw blog te promoten:

 1. Zorg ervoor dat het bedrijf regelmatig commissies betaalt.
 2. Besteed aandacht aan de conversieratio’s van de verkoop- en afrekenpagina’s.
 3. Een ding om te overwegen is restitutie. Als het product veel terugbetalingen krijgt, denk dan twee keer na, anders verlies je geld.
 4. Het verdiende bedrag aan commissies. Hoe groter het percentage, hoe beter.

Hoe verhoog je de commissies voor inkomen op lange termijn?

U kunt met Affiliate Marketing een inkomstenbron op lange termijn opbouwen. Maar u moet werkstrategieën opzetten om een ​​duurzame inkomstenbron op te bouwen.

Er zijn twee dingen waarop ik u zou willen aanraden om u te concentreren, zodat uw inkomstenstroom geen last heeft van breuken:

1. Promoot terugkerende betalingsproducten

Dit is verreweg de beste manier om een ​​duurzame Affiliate Marketing-onderneming op lange termijn op te bouwen. In deze commissiestructuur genereert u de verkoop één keer en verdient u keer op keer commissies.

Hoe het werkt…

U promoot een abonnementsplatform. Elke keer dat u een verkoop genereert, ontvangt u een commissie. Aangezien uw verwijzingen hun lidmaatschapskosten blijven verlengen, ontvangt u uw commissies zolang ze betaalde leden zijn.

Als u 30 verkopen / verwijzingen plaatst op een betaalde lidmaatschapssite, betekent dit dat u elke maand wordt betaald uit de verlengingsbetalingen van de 30 verkopen.

Als uw doorverwezen leden echter hun abonnement opzeggen, wordt u niet langer betaald door het platform. U moet zich dus concentreren op producten waar veel vraag naar is om het aantal annuleringen van accounts te minimaliseren.

2. Optimaliseer voor SEO

Niet opletten en uw Affiliate Marketing Website optimaliseren voor zoekmachineverkeer is een grote fout. SEO staat gewoon voor Search Engine Optimization. Dit is helemaal een complex onderwerp.

Het draait allemaal om alles wat u doet om ervoor te zorgen dat uw site wordt weergegeven op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines nadat een zoekopdracht is uitgevoerd. SEO-verkeer is het meest gericht omdat zoekmachines de meest nauwkeurige resultaten leveren aan zoekopdrachten van gebruikers.

Dit zijn enkele SEO-artikelen waarmee u misschien wilt beginnen. Misschien wilt u ook uitchecken deze SEO-blogpost op mijn blog voor meer informatie over SEO-tips.

Maar voor snellere resultaten en meer kennis wilt u misschien wat SEO-cursussen online kopen.

Ik denk dat je met deze informatie in staat bent om een ​​affiliate marketing blog te maken waarmee je elke dag geld verdient

Auteur Bio:

Enstine Muki is een gecertificeerde cryptocurrency-expert en een fulltime blogger. Bekijk een van zijn meest gelezen blogposts waar hij 15 verschillende manieren deelt waarop bloggers geld verdienen met bloggen.

Lees ook,

 • 10 redenen waarom u geen succesvolle blogger bent (en hoe u moet zijn!)
 • 5 waterdichte manieren om uw verkoop van gelieerde producten in 2020 te stimuleren
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map