Savjeti za afilijacijski marketing za početnike za 2020. godinu

Affiliate marketing jedan je od najboljih načina unovčavanja vaše web stranice. Nudi potpunu kontrolu nad vrstama proizvoda koje oglašavate, a ne treba vam nikakav početni kapital. Štoviše, samo vaša vještina marketinga i blogera određuje zaradu.


Affiliate marketing savršen je za one koji započinju u poslovnom svijetu. I puno je novca u pridruženom marketingu. Majstori web hostinga iz Hosting Tribunala procjenjuju da industrija vrijedi 12 milijardi USD širom svijeta.

Savjeti za afilijacijski marketingSavjeti za afilijacijski marketing

Nitko ne zna točan broj podružnica vani, ali oni su u stotinama tisuća ili možda čak milijunima. A to znači da je konkurencija žestoka.

Ne želimo vas plašiti, već da stvari gledamo u perspektivu. Kao i bilo koji drugi posao, postajanje uspješnog podružnice zahtijeva naporan rad.

Dakle, ako ste novi u pridruženom marketingu ili želite poboljšati svoje vještine, prikupili smo popis najboljih savjeta za affiliate marketing za početnike koji će vam se 2020. poslužiti da biste vam pomogli na putu..

Evo ih:

 • Povežite se sa svojom publikom
 • Odaberite pravu podružničku mrežu
 • Optimizirajte brzinu web stranice
 • Idi mobilno
 • Napiši što znaš

Povežite se sa svojom publikom

Ne pogriješite, korisnici prepoznaju partnerske veze. Svako se svakodnevno bombardira oglasima i za to je potrebno pokušati da bi korisnik kupio. Punjenje blogova punih veza dovest će vas nigdje.

Važno je razumjeti da će posjetitelji kliknuti na veze samo ako vam vjeruju. Izgradite izvještaj sa svojom publikom prije nego što im nešto prodate.

Također, dodajte malo sebe na svoju web stranicu. Uvjerite se da vaša publika zna tko razgovara s njima i dodajte svoj osobni dodir svemu. To gradi povjerenje.

Koristite sve moguće kanale za interakciju sa svojom publikom. Izrada popisa e-pošte je dobar način da se svi ažuriraju o novom sadržaju. Pomoću društvenih medija uspostavite čvršću vezu s publikom.

Uzdržite se od objavljivanja na svim društvenim medijima partnerske veze. Originalni sadržaj s povremenom vezom na vas je puno bolji.

Uzmite u obzir i vlog ili podcast ili radite webinare. To je izvrsno za stvaranje publike više osobne povezanosti. Može ostvariti više dobiti od tisuću postova prepunih veza.

Odaberite pravu podružničku mrežu

Ovo je jedan od prvih koraka za pridruživanje. Nažalost, pogrešan izbor može vam nepotrebno otežati život.

Pa se potrudite odaberite partnersku mrežu što odgovara vašim potrebama. Trebat ćete puno lakše pronaći proizvode na tržištu.

Ako želite plasirati fizičke proizvode poput, recimo, kosilice, nemojte odabrati mrežu koja je specijalizirana za softver.

Istražite i partnerske programe. Nemojte se slagati samo s prvim koji izgleda dobro. Možda postoji povezana mreža s boljim proizvodima ili većim provizijama.

Provjerite reputaciju mreže i uvijek pročitajte uvjete korištenja. Znajući da nema gadnih iznenađenja na putu vam daje mir pri radu.

Pročitajte i: 10 najboljih partnerskih mreža s najviše plaćanja

Optimizirajte brzinu web stranice

Bezbroj nedostataka uzrokovano je malim brzinama punjenja. Za jednu, brzina utječe na poredak pretraživanja. Duga vremena utovara također iritiraju posjetitelje. To znači manje prometa, manje konverzija i lošiji broj klikova.

Prije mnogo godina, Google je shvatio važnost brzog učitavanja. Slijedom toga, uvijek se brže pretražuju. U 2019. godini smo već imali značajna poboljšanja brzine.

Web stranice postaju brže u 2020. godini. Ne želite biti jedina koja ima sporu web lokaciju. Ispitajte vremena učitavanja redovito i provoditi najnovije tehnike za poboljšanje brzine stranice.

Ako je vaša web stranica brza, dobiva više posjetitelja koji su zadovoljni zbog neometanog iskustva na licu mjesta i skloni kupnji više prodavanih proizvoda.

Idi mobilno

Svi trošimo toliko vremena na svojim računalima da je teško vjerovati da najveći promet zapravo dolazi s mobilnih uređaja. Ali istina je. Otprilike 53% svih internetskih aktivnosti dolazi s mobilnih telefona i tableta.

Unatoč tome, većina mobilnih web lokacija ima strašnu optimizaciju. Pogledajte statistiku. Početkom 2018. prosječna mobilna stranica trebalo je 22 sekunde da se potpuno učita. Najnovija izvješća pokazuju da danas treba oko 15 sekundi. To je poboljšanje, ali još uvijek je užasno sporo.

To je problem, ali to je i prilika da se vaša web lokacija istakne. Optimizirajte ga za mobilno pregledavanje i kako će 53% korisnika prići vama.

Postoje različiti načini izrade web mjesta prilagođena mobilnim uređajima. Googleov mobilni alat za testiranje omogućuje vam da li trebate poboljšati vašu mobilnu web lokaciju.

Neke dobre prakse za poboljšanje brzine mobilne web stranice uključuju optimizaciju slika za mobilne uređaje i korištenje AMP-a. Ubrzane mobilne stranice je inicijativa otvorenog koda koja vam omogućuje stvaranje stranica s minimalnim kodom. Te se stranice mogu učitati do četiri puta brže na mobilnim uređajima.

Napiši što znaš

Pisci uvijek dobivaju ovaj savjet. Ako pišete svoj blog, vjerojatno ste to i čuli.

To je dvostruko više za podružnice. Ne zaboravite da korisnici kupuju samo od nekoga u koga imaju povjerenja. Najbolji način da izgledate kao autoritet na određenu temu je zapravo biti takav.

Možda zvuči suvišno, ali istina je. Puno je trgovaca koji ne znaju što promoviraju. I sigurno, slijepo možete dati dobre kritike da zaradite nekoliko dolara. Međutim, nakon što promovirate loš proizvod, nitko više ne klika na vaše veze.

Rekao je Warren Buffett, “Potrebno je 20 godina da se izgradi reputacija i pet minuta da se upropasti.” Affiliate marketing potvrđuje ovo mišljenje. Jedna pogreška može vam zauvijek uništiti ugled.

Ne želimo vam smetati zbog ovoga. Ako znate o čemu pišete, steći ćete zvjezdanu reputaciju. Ali to je nešto što morate graditi postupno. Ipak, jednom kad ga dobijete, rezultati će opravdati trud.

Vaša je najbolja opklada pregledati svaki proizvod prije nego što ga promovirate. Ako to nije moguće, barem se potrudite da istraživanje budete što temeljitiji.

Jednom kada napravite ime za sebe, možete navesti trgovce da proizvode šalju na pregled. Na taj način nećete morati riskirati da dobijete netočan pregled.

Zaključak

Svijet pridruženog marketinga je složen i, iako je lako postati podružnica, učenje užadi može potrajati. Nemojte se obeshrabriti ako stvari ne idu savršeno u prvom pokušaju. Samo slijedite naše vodiče za afilijacijski marketing, istrajte, radite naporno i rezultati će doći.

Autor bio:

Nick Galov, voditelj sadržaja i menadžera zajednice u HostingTribunal.com. Sa dugogodišnjim iskustvom kao podrška za frontline i administrator sustava, Nick želi poboljšati industriju web hostinga u cjelini. Kroz nepristrane recenzije i detaljne studije slučaja pomaže ljudima da pronađu najprikladnijeg pružatelja usluga hostinga.

Pročitajte i:

 • 5 besmislenih načina za povećanje prodaje svojih afilijacijskih proizvoda u 2020. godini
 • 5 vrsta blogova za stvaranje prihoda od pridruženog marketinga
 • 10 najvećih svjetskih blogera
 • Top 10 indijskih blogera
 • 12 + načina kako zaraditi novac putem Interneta sa BlogPorget blogom
 • 10 razloga zašto niste uspješan bloger (i kako biti!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map