Beste gratis webhosting “Geen advertenties” in 2020

Niet alle gratis webhostingservices hoeven veel advertenties te bevatten. We hebben 7 populairste opties verzameld en gerangschikt op basis van uptime, laadtijd, functies, ondersteuning en betrouwbaarheid.


Wat we hebben gedaan om het beste te vinden

We zochten op internet en selecteerden vijftien gratis website-hostingplatforms. Daarna zijn we verder gegraven en hebben we ons op zeven beste gratis webhosting gericht door aandacht te besteden aan vele factoren, waaronder beschikbare functies, kosten, klantenondersteuning en upgrade-opties. We hebben al deze hosts bestudeerd nadat we ons hadden aangemeld en onze websites op elk hadden gemaakt. Dit hielp ons met het beoordelen van statistieken zoals uptime en gemiddelde laadtijd.

Wat we gedaan hebben:

 • Ingeschreven voor een lidmaatschap bij onze top-7 gratis webhosts.
 • Geanalyseerd allemaal belangrijk hun gratis functies.
 • Opgericht een makkelijke WordPress website.
 • Bewaakt (nog steeds in de gaten) de uptime en laadtijd van de website.
 • Gerangschikt elke provider over uptime, snelheid, ondersteuning, functies en betrouwbaarheid.

gratis-web-hosting-vergelijkingsgegevens

De beste gratis webhostingservice ontving de volledige 10 punten in elke categorie, terwijl de slechtste er een ontving. Ten slotte hebben we de score van elke host opgeteld om onze definitieve top 7-ranglijst te produceren.

Top 7 beste gratis webhosting in 2020

Wanneer u voor het eerst denkt aan het starten van een website, wilt u waarschijnlijk beginnen met een gratis webhostingplatform.

Gratis webhosts zijn behoorlijk populair omdat u hiermee geld kunt besparen en een reputatie kunt opbouwen zonder iets te hoeven investeren. Maar het is niet zo eenvoudig als op papier. Ze zijn niet altijd wat ze lijken te zijn. Sommige gratis hosts zijn misschien niet eens geschikt voor alle sites vanwege beperkingen en beperkingen die daarmee gepaard gaan.

Het vinden van de juiste optie kan lastig zijn, maar maak u geen zorgen, want we hebben het harde werk voor u gedaan. Laten we zeven van de beste gratis webhostingsites kennen.

Hostinger: Beste goedkope hosting

Uptime:
99,97%

Laadtijd:
384 ms

Kosten (4-jarig plan):
$ 0,80 / maand

Kosten (1-jaarsplan):
$ 1,95 / maand

Ondersteuning:
9/10

Kenmerken:
8/10

Hostinger is in 2004 gelanceerd en heeft sindsdien een gebruikersbasis van meer dan 29 miljoen klanten in 178 landen bereikt. Dagelijks melden zich meer dan 15.000 nieuwe gebruikers aan.

Het biedt zijn klanten gedeelde, cloud- en VPS-hosting. Het Single shared hosting-pakket bevat één website, één e-mailaccount en 100 GB bandbreedte voor $ 0,80 per maand. Elders begint de cloudgebaseerde hosting van het bedrijf bij $ 7,45 per maand.

Het basispakket bevat een speciale IP, 40 GB opslag, 3 GB RAM en onbeperkte data. Hostinger biedt zes VPS-hostingopties, vanaf slechts $ 3,95 per maand. Dat levert u 20 GB opslag, 1000 GB data en een 2,4 GHz CPU op.

Website snelheidstest met prestatiegraad & laadtijd (Pingdom):
pingdom-hostinger

Serverreactietijden (Bitcatcha):
hostinger-bitcatcha

Belangrijkste kenmerken

 • Geen limieten op Premium en Business gedeelde pakketten
 • Veel services bevatten een gratis domein
 • Geoptimaliseerd voor WordPress
 • Schaalbare cloudplannen voor groeiende bedrijven
 • Aanpasbare VPS-pakketten
 • Aangepast bedieningspaneel
 • Chatondersteuning 24 uur per dag beschikbaar

Schijfruimte
Onbeperkt

Bandbreedte
Onbeperkt

Websites
1

Gratis domein
Nee

Gratis SSL
$ 19,95

Hostingplannen
www.hostinger.com

000WebHost: The One With a History

Uptime:
99,16%

Laadtijd:
424 ms

Betrouwbaarheid:
8/10

Geen advertenties:
Ja

Ondersteuning:
8/10

Kenmerken:
8/10

000WebHost is om veel redenen onze nummer één keuze. Het is een van de eerste gratis hostingplatforms en staat erom bekend het aantal accounts dat een gebruiker kan hebben niet te beperken.

Met meer dan 18.000.000 websites die op het platform worden gehost, behoort 000WebHost tot de beste gratis webhostingtools met een geschiedenis van meer dan tien decennia. Het is echter mogelijk niet erg betrouwbaar, omdat bekend is dat het 60 minuten per dag offline is, ondanks een belofte van 99,9% uptime.

Website snelheidstest met prestatiegraad & laadtijd (Pingdom):
000webhost-bitcatcha

Serverreactietijden (Bitcatcha):
bluehost-bitcatcha

Beperkingen en problemen:

Er is een limiet aan de grootte van bestanden die u kunt uploaden via Bestandsbeheer. Ze kunnen niet groter zijn dan 32 GB, wat voor de meeste gebruikers misschien niet genoeg is. Er is echter geen limiet wanneer u FTP gebruikt om bestanden te uploaden.

Anders dan dit, biedt het platform geen back-ups wanneer u uw site gratis host. Dit is een groot risico omdat de hostingprovider in 2015 zwaar werd aangevallen toen de gegevens van meer dan 13.000.000 gebruikers werden gelekt.

Bovendien is de klantenondersteuning ook slecht omdat er geen livechat of e-mailoptie beschikbaar is. En het allerbelangrijkste: het platform gaat een uur lang kapot vanwege onderhoud. Dit is misschien niet perfect als u probeert een doelgroep op te bouwen, aangezien sites 24/7 actief moeten zijn.

Beschikbare upgrades:

000WebHost staat bekend om gratis services, maar het biedt ook betaalde functies, vanaf slechts $ 0,80 / maand. Het pakket wordt geleverd met een gratis domeinnaam, 24/7 ondersteuning door het team, e-mailaccount en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Deze biedt een bandbreedte van 100 GB, maar als dat niet genoeg is, kun je een duurdere optie proberen voor $ 2,15 / maand. Het wordt geleverd met wekelijkse back-ups en onbeperkte bandbreedte.

Belangrijkste kenmerken

 • Add-free services
 • cPanel-toegang met een verscheidenheid aan functies
 • MySQL, PHP
 • Gratis website builder om snel uw site te bouwen
 • WordPress geoptimaliseerd om WP-gebaseerde sites te hosten

Schijfruimte
1 GB

Bandbreedte
10 GB

Websites
2

Gratis domein
Nee

Gratis SSL
Ja

Hostingplannen
000webhost.com

InfinityFree: veel gratis onbeperkte functies

Uptime:
98,19%

Laadtijd:
306 ms

Betrouwbaarheid:
8/10

Geen advertenties:
Ja

Ondersteuning:
7/10

Kenmerken:
7/10

InfinityFree is een nieuwe naam in de branche met slechts 200.000 klanten om van te bogen, maar het wordt snel een go-to-optie als het gaat om gratis webhosting-opties.

Het is zeer rijk aan functies en biedt ook uitstekende up-time, ook met een behoorlijke snelheid. Het is zo goed dat je het misschien moeilijk vindt om te geloven dat het gratis is.

Website snelheidstest met prestatiegraad & laadtijd (Pingdom):
pingdom-InfinityFree

Serverreactietijden (Bitcatcha):
oneindig gratis bitcatcha

Beperkingen en problemen:

Hoewel de website onbeperkte ruimte en bandbreedte belooft, kunt u te maken krijgen met enkele beperkingen die van gebruiker tot gebruiker lijken te verschillen. Bovendien staat het slechts een maximum van 50.000 dagelijkse hits toe. Anders dan dit, zijn er beperkingen op het type bestanden dat u op de site kunt uploaden. Bekijk de richtlijnen om zeker te zijn.

Het bedrijf lijkt ook erg streng te zijn en mag niet lang nadenken voordat het uw account opschort of beëindigt als u zich niet aan de richtlijnen houdt. Dit kan zeer riskant zijn omdat er geen back-ups worden aangeboden.

Beschikbare upgrades:

Het bedrijf biedt premium hosting die wordt geleverd met gratis SSL-certificaten, cPanel, gratis technische ondersteuning en 24/7 klantenondersteuning, gratis migratie en 250 GB aan bandbreedte. Het is beschikbaar voor slechts $ 2,99 per maand.

Als deze bandbreedte niet genoeg voor je is, probeer dan het Ultimate-pakket voor $ 5,90. Het biedt verschillende onbeperkte functies, waaronder onbeperkte bandbreedte.

Belangrijkste kenmerken

 • 10 gratis e-mailaccounts
 • 400 maximum websites
 • Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte
 • Gratis subdomein vanaf meer dan 25 extensies
 • Installatie met één klik met Softaculous-installatieprogramma

Schijfruimte
Onbeperkt

Bandbreedte
Onbeperkt

Websites
400

Gratis domein
Nee

Gratis SSL
Ja

Hostingplannen
infinityfree.net

x10Hosting: onbeperkt maar met een paar nadelen

Uptime:
97,81%

Laadtijd:
410 ms

Betrouwbaarheid:
7/10

Geen advertenties:
Ja

Ondersteuning:
7/10

Kenmerken:
7/10

x10Hosting belooft gebruikers een gratis “volledige webhostingsuite” te bieden en lijkt de belofte waar te maken. Het is een van de weinige gratis hostingproviders die onbeperkte opslag en bandbreedte aanbiedt.

Met meer dan tien jaar ervaring wordt x10Hosting nu beschouwd als een respectabel platform om gratis sites te hosten. Het biedt een redelijk goede uptime en de snelheid is ook goed.

Het biedt ook een uitstekend cPanel met de mogelijkheid om met slechts een klik meer dan 30 apps te installeren. Er zijn echter een paar problemen.

Website snelheidstest met prestatiegraad & laadtijd (Pingdom):
pingdom-x10Hosting

Serverreactietijden (Bitcatcha):
x10hosting-bitcatcha

Beperkingen en problemen:

Vanaf de voorkant lijkt deze de oplossing voor al uw problemen, maar net als de meeste andere opties heeft deze ook enkele beperkingen. Het grootste probleem is een gebrek aan e-mailadres, wat een groot probleem kan zijn als u van plan bent een professionele site te hebben.

Afgezien hiervan is de klantenondersteuning ook niet erg goed, omdat de enige manier om hulp te krijgen via een openbaar forum is. Het kan even duren om van experts te horen.

Beschikbare upgrades:

U kunt kiezen voor een premiumpakket dat begint bij slechts $ 6,95 / maand en wordt geleverd met 24/7 ondersteuning, verbeterde prestaties en 99,9% gegarandeerde uptime, automatische back-ups en een heleboel gratis SEO-tools.

Is dit echter niet voldoende, dan kunt u kiezen voor een langlopend contract. Als u zich voor minimaal 2 jaar aanmeldt, komt de prijs op $ 4,95 / maand met andere voordelen, waaronder een gratis domein (elk jaar), een gratis speciaal IP-adres en gratis SSL-certificaten.

Als dit duur is en u van plan bent voor de lange termijn, kunt u ervoor kiezen om u voor minimaal drie jaar aan te melden. Dit zal de prijs verlagen tot $ 3,95.

Belangrijkste kenmerken

 • Onbeperkte ruimte en bandbreedte
 • PHP en MySQL
 • Installatie met één klik voor verschillende apps van derden
 • Gratis website builder om snel uw site te bouwen
 • FTP-uploads

Schijfruimte
Onbeperkt

Bandbreedte
Onbeperkt

Websites
1

Gratis domein
Nee

Gratis SSL
Ja

Hostingplannen
x10hosting.com

AwardSpace: The Quite Reliable Free Web Hosting

Uptime:
99,17%

Laadtijd:
1111 ms

Betrouwbaarheid:
7/10

Geen advertenties:
Ja

Ondersteuning:
7/10

Kenmerken:
7/10

Met meer dan 15 jaar geschiedenis en 2,5 miljoen gebruikers is AwardSpace vrij betrouwbare gratis webhostingplatforms die er zijn. Het biedt functies die maar heel weinig gratis hostingproviders bieden. Dit omvat één gratis e-mailaccount en 24/7 ondersteuning.

Website snelheidstest met prestatiegraad & laadtijd (Pingdom):
pingdom-awardspace

Serverreactietijden (Bitcatcha):
awardspace-bitcatcha.jpg

Beperkingen en problemen:

AwardSpace biedt veel, maar faalt als het gaat om ruimte en bandbreedte, aangezien 1 GB aan ruimte mogelijk niet genoeg is voor de meeste gebruikers. Daarnaast hebben sommige van de beschikbare functies beperkingen. Er is bijvoorbeeld geen e-mail doorsturen en u heeft alleen toegang tot e-mails in de browsergebaseerde versie van de tool.

Het platform is redelijk betrouwbaar en veilig dankzij firewallbescherming, maar biedt geen back-up. Een ander groot probleem zijn enkele voorwaarden in hun contract die AwardSpace toestemming geven om uw gegevens aan derden te verkopen. Dit kan voor sommige gebruikers een enorm probleem zijn.

Beschikbare upgrades:

Het bedrijf biedt een breed scala aan premium services, waaronder shared hosting, WordPress hosting, VPS Cloud hosting, Semi-dedicated hosting en SSL-certificaten.

Het goedkoopste shared hosting-programma begint al vanaf 2,79 euro en biedt een aantal fantastische functies, waaronder onbeperkte ruimte met betere snelheid en beveiliging. Als dit niet genoeg is, kunt u kiezen voor een duurder pakket en genieten van een gratis aanbieding

Belangrijkste kenmerken

 • 1 GB ruimte met 5 GB bandbreedte
 • Verkeersstatistieken om de prestaties van uw site te meten
 • Geavanceerd configuratiescherm voor gemakkelijke toegang
 • 24/7 ondersteuning inclusief live chat
 • 1 domein met 3 subdomeinen toegestaan
 • Bescherming tegen virussen en spam

Schijfruimte
1 GB

Bandbreedte
5 GB

Websites
1

Gratis domein
Nee

Gratis SSL
Ja

Hostingplannen
awardspace.com

FreeHostia: Host hier meerdere sites

Uptime:
99,21%

Laadtijd:
1168 ms

Betrouwbaarheid:
6/10

Geen advertenties:
Ja

Ondersteuning:
5/10

Kenmerken:
8/10

FreeHostia staat bekend om load-balanced servers waarmee het bedrijf uitzonderlijke laadtijden en uptime kan bieden.

De klantenservice is ook redelijk goed en u hoeft geen dagen te wachten om van een vertegenwoordiger te horen. Een ander lichtpuntje is de mogelijkheid om vijf domeinen te hosten en te genieten van maximaal drie gratis e-mailaccounts. Ondanks dit alles is het echter geen perfect platform omdat het een paar beperkingen heeft.

Website snelheidstest met prestatiegraad & laadtijd (Pingdom):
pingdom-freehostia.jpg

Serverreactietijden (Bitcatcha):
freehostia-bitcatcha

Beperkingen en problemen:

De grootste beperking is de beperkte schijfruimte. 250 MB is voor de meeste gebruikers niet genoeg. Het is op geen enkele manier geschikt voor websites die veel inhoud bevatten, vooral visuals omdat ze veel ruimte in beslag nemen.

Daarnaast is de bandbreedte ook niet erg goed. Je moet kiezen voor een betaald programma als je website stoom krijgt.

Beschikbare upgrades:

Betaalde pakketten beginnen vanaf slechts $ 1 / maand. U geniet van 30 GB schijfruimte met 1 TB aan maandelijks verkeer, naast een garantie van 99,9% uptime. Dat is echter niet het enige premiumpakket van het bedrijf.

Het biedt speciale servers voor slechts $ 65 / maand met de duurste optie die beschikbaar is voor $ 149,95 / maand. Dit klinkt misschien veel, maar het bedrijf biedt kortingen als u langetermijnplannen aanmeldt.

Belangrijkste kenmerken

 • 250 MB schijfruimte en 6 GB bandbreedte
 • 3 e-mailaccounts
 • 1 MySQL-database en 10 MB MySQL-opslag
 • 5 gehoste domeinen
 • 1-klik op WordPress-installatie

Schijfruimte
250 mb

Bandbreedte
6 GB

Websites
5

Gratis domein
Nee

Gratis SSL
Ja

Hostingplannen
freehostia.com

FreeHosting: goed voor kleine sites

Uptime:
93,61%

Laadtijd:
1596 ms

Betrouwbaarheid:
6/10

Geen advertenties:
Ja

Ondersteuning:
5/10

Kenmerken:
6/10

Met meer dan 15.000 klanten en 10 jaar ervaring wordt FreeHosting.com beschouwd als een vrij grote naam. Dit Europese bedrijf biedt een heleboel functies, maar kan moeilijk zijn om binnen te komen vanwege het complexe beleid. U moet aan de strenge eisen voldoen om het te kunnen gebruiken.

We raden u aan de Servicevoorwaarden in detail door te nemen voordat u zich aanmeldt.

Website snelheidstest met prestatiegraad & laadtijd (Pingdom):
pingdom-freehosting

Serverreactietijden (Bitcatcha):
freehosting-bitcatcha

Beperkingen en problemen:

De onbeperkte bandbreedte van FreeHosting.com is de grootste kracht, maar een gebrek aan ruimte (10 GB) kan voor sommige gebruikers een behoorlijke hindernis zijn. Anders dan dit, is het Fair Use-beleid ook een beetje ingewikkeld, omdat u het risico loopt uw ​​account te verliezen.

Bovendien biedt het bedrijf geen subdomeinen aan, en de klantenservice is ook best slecht, omdat je enige optie om een ​​antwoord te krijgen is om een ​​ticket te openen dat even kan duren om erkend te worden.

Een ander groot probleem waarmee u te maken kunt krijgen, is de trage laadtijd. Sommige websites die op het platform worden gehost, kunnen ongeveer 2 tot 3 seconden nodig hebben om te laden, wat vrij traag is. Bovendien is uptime ook niet gegarandeerd. In feite verlaat 53% van de gebruikers een site als het laden meer dan 3 seconden duurt.

Beschikbare upgrades:

U kunt levenslange add-ons kopen of een premiumpakket kiezen dat begint bij slechts $ 7,99 en wordt geleverd met 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

U zult als betaalde klant genieten van onbeperkte schijfruimte en bandbreedte, gratis SSL-certificaat met subdomeinen. Andere voordelen zijn onder meer PHP-netwerken, meerdere e-mailaccounts, meer MySQL-databases, de mogelijkheid om een ​​back-up van uw gegevens te maken, gedetailleerde statistieken en snellere servers.

Belangrijkste kenmerken

 • Onbeperkte bandbreedte, d.w.z. u hoeft zich daar geen zorgen over te maken
 • Een heleboel webapplicaties waaronder PHP, MySQL, Apache en Linux
 • 10 GB ruimte
 • 1 E-mailaccount
 • Maximaal één domeinnaam

Schijfruimte
10 GB

Bandbreedte
250 gb

Websites
1

Gratis domein
Nee

Gratis SSL
Ja

Hostingplannen
freehosting.com

7 Beste gratis webhosting in 2020

Webhostingprovider
Betrouwbaarheid
Uptime
Laadtijd
Beoordeling
1. Hostinger9/1099,97%384 MS4.6 / 5
2.000WebHost8/1099,16%424 MS4.0 / 5
3. InfinityFree8/1098,19%306 MS3.8 / 5
4. x10Hosting7/1097,81%410 MS3.5 / 5
5. AwardSpace7/1099,17%1111 MS3.1 / 5
6. FreeHostia6/1099,21%1168 MS2,7 / 5
7. FreeHosting6/1093,61%1596 MS2.4 / 5

Over ons beoordelingsproces

gratis-web-hosting-review-proces

In tegenstelling tot andere projecten van deze aard, hebben we ons aangemeld voor een gratis hostingservice van elk van de providers op deze lijst.

We hebben ook hun servicevoorwaarden geanalyseerd om verborgen of oneerlijke clausules te verwijderen. We gebruikten elke dienst totdat we het van binnen en van buiten wisten. We merkten hoe gemakkelijk het was om je aan te melden, door het back-endsysteem te navigeren en WordPress te installeren. We hebben ook testwebsites opgezet, de uptime van de server bewaakt en de tijd die nodig was om pagina’s te laden.

Ten slotte hebben we elke gratis webhostingprovider beoordeeld op een schaal van één tot tien voor uptime, laadtijd, functies, ondersteuning en betrouwbaarheid. We hebben de score van elke service opgeteld en deze dienovereenkomstig gerangschikt.

3 dingen die u moet weten voordat u aan de slag gaat

Het is essentieel dat u wat onderzoek doet, ook als u van plan bent om gratis een website te starten. Hier zijn een paar dingen die u moet overwegen voordat u een gratis hostingplatform kiest:

1. Serverprestaties (uptime & Snelheid)

Dit is de meest cruciale factor. Wat heeft het voor zin om een ​​website te hebben als deze helemaal niet laadt of te lang duurt om te laden?

uptime-en-laadtijd

De meeste gratis hostingplatforms staan ​​bekend om vreselijke uptime en trage prestaties. Het is begrijpelijk waarom dit gebeurt. Ze willen dat u betaalde hosting koopt en een groter deel van hun middelen besteedt aan betaalde programma’s.

Verwachte tijd

Uw hosting kan naar beneden gaan

Dagelijks
9 s

Wekelijks
1 m

Maandelijks
4 m 19 s

jaarlijks
52 m 34 s

Bovendien is het een moeilijke situatie wanneer duizenden sites op één server worden gehost. Bronnen worden verdeeld onder een grote pool van gebruikers en iedereen krijgt maar een klein deel.

2. Beëindiging van services

Dit klinkt misschien als een afstandsschot, maar er zijn kansen dat bedrijven om de een of andere reden failliet gaan. Dit kan natuurlijk gebeuren, zelfs als u kiest voor een betaald hostingprogramma, maar bij de meeste betaalde hosting krijgt u de kans om uw site over te dragen naar een andere hostingprovider of een back-up te downloaden. Dergelijke luxe is meestal niet beschikbaar in het geval van gratis hosting en mogelijk verliest u al uw gegevens.

Bovendien bestaat het risico dat de hostingprovider uw account beëindigt wegens schending van de service of andere soortgelijke oorzaken. Van veel bedrijven is bekend dat ze dit zonder waarschuwing doen.

3. Uw gegevens laten lekken

Cybercriminaliteit komt vaak voor en alles wat u online zet, loopt gevaar. De meeste gratis hostingproviders bieden niet het juiste soort beveiliging dat niet alleen uw site, maar ook uw gegevens in gevaar brengt.

De provider neemt mogelijk geen verantwoordelijkheid als uw website wordt gehackt en in het geval dat de provider wordt aangevallen, heeft u mogelijk geen andere keuze dan de hit te nemen.

Waarom gratis hosting geen goede optie is

Ondanks alle pluspunten is gratis hosting geen erg goede optie als je serieus bent over het opbouwen van een online aanwezigheid of het hebben van je website. Bedenk vijf dingen die u nodig heeft om een ​​succesvolle site te hebben:

99,9% uptime met snelle laadtijden

Weinig tot geen gratis hostingservers bieden zulke hoge prestaties dat de meeste alleen hoge claims lijken te maken.

Veiligheid

De meeste gratis hostingproviders bieden geen beveiligingshulpmiddelen en sommige bieden zelfs geen SSL-certificaten, wat een noodzaak is als u succes op het web wilt hebben.

Uitstekende klantenservice

Gratis hostingsites zijn berucht omdat ze slechte klantenondersteuning bieden. Je hebt misschien geen uitweg als je ooit vastloopt.

Professioneel gereedschap

Je hebt WordPress, betalingsgateways, etc. nodig om een ​​e-commercesite of een professioneel platform te hosten. Dit is mogelijk niet mogelijk wanneer u uw site op een gratis host host vanwege de beperkingen en een gebrek aan functies.

Migratie

Dit zijn enkele van de redenen waarom het een goede optie kan zijn om gratis platforms te missen. Hoewel het verleidelijk lijkt om te beginnen met een gratis hostingpakket en vervolgens over te stappen op een betaalde versie, is het misschien niet altijd een goed idee, aangezien de meeste gratis hostingproviders u mogelijk niet toestaan ​​om naar een ander platform te migreren.

Beste alternatieven voor gratis webhosting

Er is maar één alternatief voor gratis hosting en dat is betaalde hosting. Laat u niet verwarren door de term. Betaalde hosting hoeft niet duur te zijn. U kunt verschillende beste goedkope gastheren vinden.

Beste alternatieven voor gratis webhosting

Ze gaan voor slechts $ 10 per maand. Je kunt kiezen uit verschillende providers zoals Hostinger, Bluehost of GreenGeeks. Bekijk onze lijst met beste goedkope webhostingplatforms en kies er een uit.

De meeste bedrijven bieden zelfs gratis webdomeinen aan en worden geleverd met uitstekende functies, waaronder SEO-tools, beveiligingsmaatregelen, hoge prestaties, websitebouwers, diepgaande statistieken en uitstekende klantenondersteuning.

Het laatste woord

Gratis hosting klinkt alleen als een goed idee totdat u het gebruikt. Zodra u uw site operationeel heeft, zult u verschillende uitdagingen moeten aangaan met de slechte laadsnelheid en beperkte uptime als de meest in het oog springende problemen. Mogelijk kunt u vanwege stringente algemene voorwaarden zelfs geen specifieke sites op gratis platforms hosten.

Het is beter om te beginnen met een betaald platform. Ze zijn niet allemaal erg duur en de meeste bieden geld-terug-garanties.

We hopen dat deze gids u helpt om tot een weloverwogen beslissing te komen. Wat vind jij van onze top-7 ranking? Heb je ervaring met een van de providers die in deze review worden genoemd? Laat het ons weten!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map