Kako upisati Emoji slega ramenima ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ [najbrži i najlakši način]

Iako su emojiji preuzeli svijet slanja poruka, i dalje ne možemo preboljeti tipkani emotikon. A emocije slegnuti ramenima moraju nam biti omiljene!


Kako upisati Emoji ramena

Emoticons i posebno tipkani emoji slegnu ramenima je emotikon u japanskom stilu, poznat i kao Kaomoji. Ovaj stil emotikona koristi elemente skripte Katakana na japanskom.

Danas je većina, ako ne i svi, klavijature u qwerty stilu. Pomoću ovih tipkovnica ponekad je lakše koristiti grafičke emojije nego unositi emotikone. Ali ako ste i dalje ljubitelj tipkanog emotikona slijeganja, vratit ćemo vam se.

U ovom ćemo vam članku reći kako možete koristiti qwerty tipkovnicu na različitim platformama i dalje uspjeti stvoriti upisani emotikon koji svi vole brzo!

Što znači emocija sleganja ramenima ¯ \ _ (ツ) _ / ¯?

Prije nego što zapravo možemo naučiti upisivati ​​emojije sleganja ramenima, prvo razjasnimo što to zapravo znači. Ako ne razumijete značenje emotikona upisanog ramenima, nećete ga moći na odgovarajući način koristiti. Dakle, što to znači?

Slijeganje je vizualni prikaz pojedinca, poput onoga koji koristi emojije. Predstavlja dvije mogućnosti; stanje bezbrižnosti u kojem se osoba ne brine o situaciji ili njenoj posljedici. U međuvremenu, emoji također znači da osoba koja ga koristi nije svjesna ili ne poznaje određenu temu o kojoj se razgovara. Sve ovisi o kontekstu i situaciji u kojoj se koristi!

Povijest Emoji ramena?

Emoji koji se danas toliko često i često koriste moraju iza sebe imati duboke korijene i bogatu povijest. Emoji koji ovako preuzima internet i postaje univerzalni jezik potječe od japanskih emotikona koji se nazivaju i Kaomoji.

Katakana je oblik skripta na japanskom koji široko koristi iste elemente kao i emotikon sleganja. Međutim, u svijetu interneta i memova, emotikon je postao široko popularan i koriste ga ljudi na twitteru i Facebooku nakon skandala sa Kanye-om..

Kanye je oborio Taylor Swift, idući u korist Beyoncé, učinivši vrlo sličnu gestu emotikonu s ispruženim rukama i slegnutih ramena. To se dogodilo 2010. godine i otada je važan dio internetske kulture!

Kako upisati Emoji slega ramenima na iPhone, Android, Mac & PC

Uz toliko svestranosti u tehnologiji danas, ne postoji niti jedna univerzalna ili standardna platforma koju svi koriste. Danas, od pametnih telefona do tableta i računara, imamo više vrsta softvera koji najčešće uključuju MAC OS, Windows, iOS i Androide.

Stoga se svaki od ovih softvera razlikuje jedan od drugog i imaju neke važne varijacije koje utječu na korisničko sučelje. Dakle, tipkanje slijeganja je različito na svim tim platformama. Pročitajte unaprijed da biste saznali kako upisati emojije sleganjem ramena na softver ili mobilni operativni sustav koji koristite.

Kako koristiti Emoji slega ramenima na Mac računalu (OS X)

Prvo, pogledajmo kako se na Mac-u koriste emoji ramenima ¯ \ _ (ツ) _ / ¯.

Kako koristiti Emoji slega ramenima na Mac računalu

 1. Otvorite svoj Mac i idite na sučelje postavki / postavke sustava.
 2. Odaberite postavke tipkovnice.
 3. Nakon što kliknete na okno tipkovnice, pojavit će se “tekst” okno. Odaberite to.
 4. Jednom kada prijeđete na tekstno okno, u donjem kutu pronaći ćete ikonu “+”. Kliknite to.
 5. Konačno, u stupac za zamjenu morat ćete unijeti ključeve i znakove koje želite zamijeniti na emojijima slijeganja ramenima. Kada se ti znakovi ubacuju, svaki put kada ih upišete, oni će biti zamijenjeni emotikonom slijeganja.
 6. u odjeljku “s” kopirajte i zalijepite referencu slijeganja ramenima; ¯ \ _ (ツ) _ / ¯.

Imajte Windows?

Windows nema ugrađenu značajku za automatsko ispravljanje pravopisa. Stoga nijednu tipku ili znak ne možete automatski zamijeniti emojijima ramenima. Međutim, i dalje možete koristiti neke besplatne programe za preuzimanje, poput PhraseExpress-a, za korištenje emotikona na ramenima na vašem Windows-u ili računalu.

Korisnici iPhonea mogu koristiti i Emoji sleganja ramenima

Za korisnike iPhonea možete koristiti emojije slijeganja slijedeći (ako imate iPhone i MAC, možete sinkronizirati postavke tipkovnice i brzo započeti s njom):

 1. Otvorite program s postavkama. Idite na “Općenito”.
 2. Idite na postavke “Tipkovnica” općenito.
 3. Idite na “Prečaci” i kliknite znak plus u gornjem kutu zaslona.
 4. Unesite znakove koje želite zamijeniti i kliknite Spremi!

Upišite Shrug Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ na svom iPhone uređaju!

Kako ga koristiti na Android telefonima

 1. Kopirajte ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ za referencu.
 2. Idite na aplikaciju “postavke” s vašeg izbornika.
 3. Odaberite jezik i opciju unosa.
 4. Idite na “opciju svih jezika”.
 5. Pritisnite gumb “+”. Ovdje dodajte željene znakove koje želite zamijeniti emojijima.
 6. Zalijepite referentne emojije u polje “Upišite riječ”.

Završna riječ

Sada kada ste naučili kako upisati emoji slegnuti ramenima ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ na svakoj platformi, idite naprijed i budite simpatični i kreativni u svim svojim sljedećim tweetovima i objavama na Facebooku. Uskladite se s trendovima koristeći emotikon japanskog podrijetla koji je olujom preuzeo internet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map