Popravak “Ups … Pojavila se pogreška poslužitelja i vaša adresa e-pošte nije poslana. (# 007)”

Dakle, napišete poruku e-pošte, lektorirate je i pritisnete gumb za slanje samo da vidite poruku # 007 o pogrešci. Može vas ostaviti devastiranim. Ne brinite, to je čest problem i lako ga je riješiti. Učinimo to u 5 jednostavnih koraka.


gmail server error 007

Gmail je jedna od najvećih mreža e-pošte danas, ali ne uključuje greške i popravke. Pogreška Gmail poslužitelja 007 najčešće je greška s kojom se korisnici susreću, a iako može izgledati kao razlog zabrinutosti, rješenje ovog problema je prilično jednostavno..

Prvo pitanje koje mi padne na pamet – nešto nije u redu s Googleom ili je to moje računalo opet neispravno? Sklonite svoje brige. U vašem računalu nema ništa loše jer je to problem u vezi s Googleom, ali to možete riješiti.

Pa kako možete riješiti problem koji je povezan s Googleom? Problem je uglavnom povezan sa značajkama Gmail laboratorija. Ovo su značajke koje korisnici mogu odabrati kako bi omogućili ili onemogućili prema svojim željama i ne sviđaju.

Budući da Google nastavlja isprobavati nove značajke i uvodi nove elemente, od kojih neki mogu biti unaprijed omogućeni, takve se pogreške mogu pojaviti u bilo kojem trenutku.

Igranje s tim značajkama i ispravljanje pogrešaka mogu riješiti problem.

Popravak greške Gmail poslužitelja 007

Došlo je do pogreške na poslužitelju i poruka e-pošte nije poslana. (# 007) ”pogrešku je lako popraviti i ne zahtijeva puno tehničkog znanja. Slijedi detaljni vodič:

 1. Otvorite Gmail na bilo kojem pregledniku i prijavite se na svoj račun.
 2. U gornjem desnom kutu vidjet ćete ikonu koja se pojavljuje kao prijenosnik. Kliknite na nju i odaberite “Postavke”.
 3. postavke usluge Gmail

 4. Ovdje pronađite karticu “Lab” (Napredno) i kliknite je.
 5. gmail napredna kartica

 6. Onemogući sve dostupne opcije.
 7. gmail onemogući sve mogućnosti

 8. Gotov si. Zatvorite i ponovno otvorite preglednik.

Na taj način riješit će se Gmail greška 007 u većini slučajeva. Međutim, ako ne, pokušajte s niže navedenim rješenjima.

Detaljnija rješenja!

Gore navedeni koraci možda neće uspjeti u nekim slučajevima ili će se problem eventualno vratiti. Ako je to slučaj, pokušajte sljedeće:

 1. Ažurirajte preglednik ako je dostupna novija verzija.
 2. Očistite predmemoriju i kolačiće (otvorite postavke preglednika Google Chrome, a zatim pomaknite se do gumba Napredno).
 3. gmail izbrisati podatke pregledavanja

  gmail čisti kolačići i predmemorija

 4. Onemogućite sve dodatke i proširenja preglednika jer mogu uzrokovati neispravnost Gmaila.
 5. Onemogućite svoj antivirusni program. Možda će neki korisnici zvučati čudno, ali antivirusni program može prouzrokovati ovaj problem. Ako je to slučaj, pišite svojoj antivirusnoj tvrtki i objasnite im problem. Oni mogu pružiti rješenje.
 6. Otvorite Gmail sa svim onemogućenim opcijama na kartici Napredno.

Nadamo se da bi vam jedno od ovih rješenja pomoglo da se riješite problema. Ako ste znatiželjna duša, pogledajte neka najčešće postavljana pitanja u vezi s “oops … došlo je do pogreške na poslužitelju, a vaša e-pošta nije poslana. (# 007) “pogreška.

Laboratorija „Pozadina slanja“: što radi?

Značajka slanja u pozadinu može biti korisna, ali nije nužna, stoga ne biste trebali razmišljati dvaput prije nego što je onemogućite ako Gmail uzrokuje pogreške.

Značajka omogućuje Gmailu da radi u pozadini, tj. Nastavi slati e-poštu čak i nakon što izađete iz prozora. Mnogi od nas napišu poruku e-pošte i kliknu na slanje i odlazimo raditi nešto drugo na naš račun, ne čekajući da se postupak slanja završi.

To je ta značajka koja osigurava završetak procesa i slanje e-pošte. Ova značajka pomaže vam uštedjeti vrijeme, ali u nekim prilikama može neispravno raditi i uzrokovati pogreške.

Ako je ovo slučaj, tada deaktiviranje možda bi bila jedina opcija. Možete ga, međutim, pokušati ponovo aktivirati i vidjeti jesu li se stvari promijenile ili još uvijek imate ops … došlo je do pogreške na poslužitelju i vaša e-pošta nije poslana. (# 007) “pogreška.

Što ako nastavim dohvaćati “Ups … došlo je do pogreške na poslužitelju i e-pošta nije poslana (# 007)” Greška čak i nakon onemogućivanja pozadinskog pretraživanja?

Iako je krilat pozadinsko slanje 95% ovih slučajeva, neki drugi problemi mogu također dovesti do pogreške # 007. Ako je to slučaj, pokušajte s ostalim gore navedenim trikovima. Djeluju, ali mi smo pronašli slučajeve u kojima to nije učinio.

U takvom scenariju, vaša jedina opcija može biti ponovna instalacija preglednika ili pokušaj s drugog uređaja. Možete i isprobati aplikaciju. Također, ako radi na drugim uređajima, problem može biti u računalu ili softveru, a ne u postavkama Gmaila.

Ostali savjeti uključuju:

 1. Čeka. Dajte malo vremena. Možda će trebati malo vremena da se stvari povrate u normalu.
 2. Razmislite o ponovnom pokretanju preglednika i računala kako bi promjene stupile na snagu.
 3. Provjerite je li # 007. Neke se pogreške mogu činiti sličnim, ali nisu. Kod je najbolji način za prepoznavanje pogreške u Gmailu.
 4. Uklonite priloge, ako ih ima, i dvaput provjerite adrese pošiljatelja.

Ovi savjeti pomoći će vam da se riješite “ops … došlo je do pogreške na poslužitelju, a vaša e-pošta nije poslana. (# 007) “pogreška. Ponekad je najbolja opcija pričekati jer neke pogreške mogu biti privremene.

Završna riječ

Došlo je do pogreške na poslužitelju i poruka e-pošte nije poslana. (# 007) ”greška može biti velika prepreka, ali s nekim jednostavnim rješenjima. Budući da se Google stalno mijenja, ove su pogreške obično privremene.

Ne paničite ako morate onemogućiti neke značajke. Možete ih pokušati naknadno omogućiti i problem možda neće biti jer Google također objavljuje zakrpe i unosi izmjene u dodatku kako bi se riješili problema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map