A2 Hosting-gjennomgang: Er “Turbo-serverne” noe bra?

Før vi skrev denne anmeldelsen, kjøpte vi tjenestene A2-hosting hadde å tilby. Vi brukte den i et år (og bruker den fremdeles) før du ga deg vår mening. Det året vi brukte tjenesten, sporet vi A2s ytelse. Vi så på oppetid og hastighet (gjennomsnittlig lastetid).


Vi har også inkorporert ekte statistikk og ekte data i denne gjennomgangen. Disse dataene inkluderer vår kundesupportopplevelse, viktige funksjoner, kostnader, oppetid og ekte data for lastetid. Etter å ha tatt alt i betraktning, kom vi frem til denne objektive vurderingen.


Overal vurdering

4,5 / 5

Funksjoner
10/10

Brukervennlig
10/10

Priser
7/10

Brukerstøtte
10/10

Pålitelighet
10/10

A2 Hosting Rabatter
Se tilbud

oppetid

99,97%

Lastetid

347 ms

A2 Hosting har fått et godt rykte som høydrevet hosting. Det som gjør tjenestene deres gode er at de fokuserer på pålitelighet og hastighet. Selskapet har kalt sine SSD-er “Turbo-servere.” Disse laster sider med opptil 20 ganger raskere enn vanlige ikke-SSD-servere.

Den høye hastigheten er ikke bare for high-end-klienter. I stedet er turbo-alternativene til og med inkludert i deres delte hostingplaner. Så til en lav pris kan du glede deg over den høye hastigheten.

A2 Hosting rangerer høyt konstant på listen over beste verter. I tillegg har de vunnet en rekke vertspriser. Guru-mannskapet deres er tilgjengelig døgnet rundt i tilfelle problemer.

Nøkkelegenskaper

 • 24/7 overvåking og evigvarende sikkerhet
 • A2-optimalisert programvare og turbohastighetsservere
 • Ubegrenset e-postkontoer, domener og databaser
 • Har gratis nettstedoverføring
 • Ubegrenset RAID-10 SSD-diskplass
 • Når som helst pengene-tilbake-garanti

Diskplass
ubegrenset

båndbredde
ubegrenset

Pengene tilbake
30 dager

Gratis domene
Nei

Gratis SSL
Ja

Vertsplaner
www.a2hosting.com

A2 Hosting Review: Bakgrunnsinformasjon

A2 Hosting startet som Iniquinet i 2001 som støtte for webhotell. Det begynte fra Ann Arbor i Michigan. Da selskapet begynte å vokse, ble navnet endret til A2 for å hylle røttene deres. Det som er flott med verten, er at den alltid har støttet den nyeste teknologien. Til syvende og sist har dette sikret den enorme suksessen.

Siteground-bakgrunn-info

Tilbake i 2013 introduserte den SSD-hosting for å støtte SwiftServer-plattformen. Selskapet tok da i bruk SSD-ene for sine delte hostingplaner. Som et resultat var det i stand til å heve farten. I slutten av 2014 begynte det å benytte seg av turboserver. Følgelig tilbød den bedre sidehastighet sammenlignet med mange andre webverter. I løpet av årene har A2 Hosting vokst til en høyhastighets og pålitelig vert.

Vertsstatistikk for nettstedet & toppdomener

Siden 2001 har A2 Hosting jobbet for å bli et valg for mange. Med 24 hostingplaner har den vert 186 152 domener. Domenene de har vert inkluderer .com, .org, .us, .biz og .info. Totalt sett har den hatt en vekstrate på 14% år etter år.

a2-hosting-domener-statistikk

a2-hosting-toppdomener-statistikk

Ytelse, oppetid & Lastetid

For denne gjennomgangen registrerte vi oss for A2-hosting-tjenester og installerte WordPress. Deretter lagde vi et dummy nettsted med standardtemaet. Vi har også fylt ut nettstedet vårt som fungerer som et ekte, gjennomsnittlig WordPress-nettsted.

Performance Test (Pingdom)

Hastighet er avgjørende for ethvert nettsted, uavhengig av nisje. Med Pingdom testet vi derfor vertens hastighet. Resultatene viser at lastetiden er nesten et halvt sekund som er bemerkelsesverdig i seg selv.

Pingdom-a2-hosting

Server Uptime & Lastetid (UptimeRobot)

WordPress nettstedet vårt ble sjekket hvert minutt for den totale tilgjengeligheten til verten. Med andre ord testes responstidene og nedetidene. Det er ganske tydelig at A2 Hosting ikke opplevde noen driftsstopp de siste to månedene. Dermed er en oppetid på 100% server ganske imponerende.

Responstiden er også utmerket. Som du ser av grafen, er responstiden godt under et halvt sekund gjennom dagen. Det tar bare nesten et brøkdel av et sekund å svare på bare ett tidspunkt på dagen.

Siteground-oppetid

A2 Hosting Uptime & Lastetid for siste 3-måneders (UptimeRobot)

Måned
Oppetaksstatistikk
Last inn statistikk
Juni 201999,97%278 ms
Mai 201999,98%257 ms
April 201999,99%263 ms

Server responstid (Bitcatcha)

Verktøy som Pingdom lar deg se hvordan data på nettstedet ditt lastes inn. Dette inkluderer mediene som tar lengre tid å laste enn vanlig tekst. Dermed brukte vi Bitcatcha for mer nøyaktig serverresponsstid. Med dette verktøyet er det mulig å teste serverens responstid uten å laste inn dataene.

Siteground-bitcatha

Som resultatene viser, er responstiden i USA under ett sekund som er eksepsjonell. Også andre steder er statistikken imponerende. Alle serverne svarer i løpet av et halvt sekund.

Vertsplaner og funksjoner

For å sikre at den henvender seg til et stort kundegrunnlag, har selskapet mange hosting-pakker. Avhengig av dine behov, kan du velge vertsplan som passer deg best.

Type hosting
Nr. 1 pakke
Nr. 2 pakke
# 3-pakke
# 4-pakke
Delt (grunnleggende)$ 3,92 / mo$ 4,90 / mo$ 9,31 / mo
WordPress$ 3,92 / mo$ 4,90 / mo$ 9,31 / mo$ 11.99 / mo
VPS$ 32,99 / mo46,19 dollar / mån$ 65,99 / mo
dedikert141,09 dollar / mån207,49 dollar / mån290,49 dollar / mån

Delt hosting

For delt hosting er både Windows- og Linux-serverpakker tilgjengelige. Disse pakkene er nesten de samme. Den eneste forskjellen er at cPanel er forskjellig for begge. I tillegg er Windows-pakkene litt dyrere. Totalt er det tre forskjellige delte planer for hver slags hosting.

Hovedtrekkene
LITE
FORT
TURBO
Startet pris$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo
Fornyelsespris$ 7.99 / mo$ 9.99 / mo$ 18.99 / mo
nettsteder1ubegrensetubegrenset
SSD Disk Spaceubegrensetubegrensetubegrenset
båndbreddeunmeteredunmeteredunmetered
E-postkontoer25ubegrensetubegrenset
Domenet (er) vert25ubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert
GRATIS SSL-sertifikat

a2-hosting-delt-pakker

VPS Hosting

Hvis du ikke vil håndtere alle tekniske detaljer, kan du velge VPS-hosting. Det er to tilgjengelige alternativer; Administrert VPS eller Dynamic VPS hostingplan. Den dynamiske VPS-planen gir deg en helt tilpassbar konto. I mellomtiden gir den administrerte VPS-plan full HostGuard-styring.

a2-hosting-VPS-pakker

Dedikert hosting

Det er igjen to alternativer tilgjengelig for dedikert hosting. Med flex dedikert hosting, får du sjansen til å utvikle kommandolinjen. I mellomtiden, med administrert flex hosting, får du en fullt administrert hostingløsning. For begge kategoriene er det tre planer tilgjengelig; Sprint, Exceed, og til slutt Mach.

a2-hosting-dedikert-pakker

Cloud Hosting

Alle skyhotellplanene er sentrert rundt Linux-serveren. Det er med andre ord ikke noe alternativ tilgjengelig for Windows. Du kan imidlertid velge ditt Linux OS. I tillegg kan du også velge hvilken lagring du ønsker; SDD eller HDD.

a2-hosting-cloud-pakker

Forhandlervert

Det er en rekke forhandlerhotellplaner tilgjengelig på både Linux- og Windows-servere.

a2-hosting-forhandler-pakker

A2 Hosting Basic (Delt plan) i detalj

Den grunnleggende delte planen som selskapet tilbyr heter Lite-pakken. Det er tilgjengelig for både Windows og Linux. Det er et av de ideelle valgene for et enkelt nettsted.

planer & Prisene i detalj

La oss se på funksjonene i grunnleggende plan og prisen du må betale. Det er to tilgjengelige oppgraderingsalternativer for de som trenger dem. Med Swift-planen får du dobbelt så mange ressurser og flere nettsteder. Det andre alternativet er Turbo-planen som er selskapets raskeste tjeneste hittil.

Hva er inkludert i grunnpakken?

LITE (grunnleggende pakke): Bortsett fra ett nettsted inkluderer planen ganske mange funksjoner. Disse inkluderer 5 databaser, gratis SSD og SSL, ubegrenset overføring og ubegrenset lagring. I tillegg, som med alle planer, inkluderer denne også pengene tilbake-garanti når som helst. Merk at den grunnleggende Lite-planen ikke inkluderer selskapets Turbo-servere. Pakken starter på $ 3.92 / måned. Den fornyes til $ 7,99 / måned.

FORT: Swift-pakken inkluderer ubegrensede nettsteder, overføring, databaser og lagring. Det inkluderer også gratis SSD og SSL. Turboservere er imidlertid ikke inkludert. Andre funksjoner inkluderer også pengene tilbake-garanti og cPanel. Startprisen for denne planen er $ 4,90. I mellomtiden er fornyelsesprisen $ 9,99 / måned.

TURBO: Som andre planer inkluderer dette også ubegrenset overføring, lagring og database. Den inkluderer også turboserveren som tilbyr opptil 20 ganger raskere hastighet. Andre funksjoner inkluderer et cPanel-kontrollpanel og pengene tilbake-garanti når som helst.

Hovedtrekkene
LITE
FORT
TURBO
Startet pris$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo
Fornyelsespris$ 7.99 / mo$ 9.99 / mo$ 18.99 / mo
nettsteder1ubegrensetubegrenset
SSD Disk Spaceubegrensetubegrensetubegrenset
båndbreddeunmeteredunmeteredunmetered
E-postkontoer25ubegrensetubegrenset
Domenet (er) vert25ubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert
GRATIS SSL-sertifikat
Totalt databaser5ubegrensetubegrenset
NettstedsoverføringGratisGratisGratis
SSD Boost
Turbo Server20X raskere
Evigvarende sikkerhet
A2 optimalisert programvare
kjerner1 x 2,1 ghz2 x 2,1 ghz2 x 2,1 ghz
Fysisk hukommelse0,5 GB1 GB2 GB
Alternativer for serverplassering
CloudFlare Basic
CloudFlare Plus
Backup av serveren
WordPress LiteSpeed ​​Cache20X raskere
Dedikert IP-adresse$ 1.96 / mo$ 1.96 / mo$ 1.96 / mo
DNS-ledelseGratisGratisGratis
SSH-tilgang & rsync
cPanel Kontrollpanel
Softaculous
Når som helst pengene tilbake-garanti

Startpriser tabell

Som nevnt tidligere er prisene for Linux og Windows hosting forskjellige. Så for Linux starter Lite-pakken på $ 3,92 / måned for 2 og 3 års planer. I mellomtiden koster pakken $ 4,90 per måned for Windows. Prisene varierer imidlertid hvis du velger årsplaner, toårsplaner og treårsplaner. Hvis du for eksempel velger 24-månedersperioden for Lite-planen, vil den koste deg $ 3,92 / måned. Generelt, jo lenger planen er, jo lavere er prisene. Du kan sjekke ut følgende tabell for å vite nøyaktig pris i henhold til ønsket varighet:

Betalingsperiode / plan
(bare for nye brukere)
LITE
FORT
TURBO
1 måned$ 4.90 / mo$ 6.37 / mo$ 12.25 / mo
12 mnd$ 4.41 / mo$ 5.39 / mo$ 10.29 / mo
24 mnd$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo
36 mnd$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo

Tabell for fornyelsespriser

Akkurat som startprisene endres også fornyelsesprisene etter hvert som tidsperioden øker. Som det fremgår av tabellen, er kostnadene per måned den laveste for 24- og 36-månedersplanen.

Betalingsperiode / plan
(fornyelsesalternativer)
LITE
FORT
TURBO
1 måned$ 9.99 / mo$ 12.99 / mo$ 24.99 / mo
12 mnd$ 8.99 / mo$ 10.99 / mo$ 20.99 / mo
24 mnd$ 7.99 / mo$ 9.99 / mo$ 18.99 / mo
36 mnd$ 7.99 / mo$ 9.99 / mo$ 18.99 / mo

Hovedfunksjoner i detalj

La oss se på hovedfunksjonene som A2-hosting har å tilby. Å vite disse vil hjelpe deg med å finne ut om denne webverten er den rette for deg!

Domenenavn & e-post

A2 Hosting gir ikke et domenenavn gratis. Imidlertid kan du få et domenenavn til en liten pris. Det vil koste deg $ 14,95 per år. Du kan i tillegg få alternativet for domenebeskyttelse.

a2-hosting-domene-navn

I tillegg inkluderer grunnleggende 25 e-postadresser. I mellomtiden inkluderer både Swift og Turbo-planen ubegrensede e-postadresser.

Nettplass & båndbredde

Med A2 Hosting får du ubegrenset lagring så vel som gratis SSD-er. Faktisk inkluderer den mest grunnleggende planen begge disse funksjonene. Så selv om du velger den grunnleggende planen, vil du ikke gå glipp av de to.

WordPress-ett-klikk-installasjon

Kontrollpanelet på cPanel har Softaculous. Ved å bruke et ett-klikks WordPress-installasjonsprogram, kan du enkelt installere WordPress.

Migrasjonstjeneste

Med denne webverten får du glede av gratis migrering av nettsteder. Hvis du bruker cPanel med den nåværende verten, vil A2 migrere nettstedet ditt for deg uten å belaste deg for det!

Nettstedsbygger

A2 tilbyr en effektiv A2 nettstedsbygger. Det er i utgangspunktet 4 forskjellige planer. Den billigste som er ideell for en-siders nettsted starter på $ 3,92 / måned. I mellomtiden koster den dyreste som passer for e-handelsnettsteder $ 11,76 / måned. Nettstedsbyggerplanene inkluderer en rekke maler samt tilstrekkelig lagring.

a2-hosting-nettside-builder

Andre funksjoner

A2 tilbyr ganske mange funksjoner for utviklere. Imidlertid er den mest imponerende funksjonen deres Turbo-server som lover utmerket lastetid. Andre funksjoner inkluderer også 99,9% oppetid.

Domenes personvern

A2 Hosting gir ID-beskyttelse. Ved å bruke denne funksjonen kan du beskytte dine personlige data. Samtidig kan du også sikre at mengden spam som ankommer innboksen din reduseres. Merk at dette koster $ 9,95 årlig.

SSL-sertifikat

SSL-sertifikatet bekrefter i utgangspunktet identiteten til nettstedet ditt. I tillegg krypterer den dataene som sendes mellom nettstedet og serveren. For å si det enkelt, legger det til et nytt lag med sikkerhet som er avgjørende for nettsteder som aksepterer betaling.

A2 tilbyr en rekke SSL-sertifikater som passer dine nettsteder. Den grunnleggende SSL-en er inkludert gratis. Imidlertid er en avansert SSL med topp virksomhetssikkerhet også tilgjengelig.

SiteLock-sikkerhet

A2 Hosting sikrer sikkerheten til kundens nettsted. Av denne grunn innlemmer den proaktive beskyttelsestiltak kjent som Perpetual Security på alle deres kontoer. Dette inkluderer mange funksjoner som virusscanninger, serverherding og auto-healing beskyttelse. Det har også inngått et samarbeid med SiteLock for å sikre ytterligere sikkerhet.

Dedikert IP

Du kan bestille en dedikert IP-adresse fra kundepanelet ditt. Det vil koste deg $ 4 / måned uansett hvilken plan du valgte.

sikkerhetskopier

Du har muligheten til å lage en sikkerhetskopi når du vil. Dette kommer til nytte når du ikke vil være klar over at planlagt ukentlig eller daglig sikkerhetskopi skal skje. Du kan enten opprette helt eller delvis sikkerhetskopi av nettstedet ditt.

Andre funksjoner

For ytterligere sikkerhet inkluderer A2 den gratis HackScan Protection. Dette hjelper til med å blokkere hackere før de kan gjøre selv den minste skade. Andre funksjoner inkluderer en dobbel brannmur, KernelCare, og brute Force Defense.

Serverplassering

Serverne deres er spredt i tre kontinenter, noe som er en annen grunn til deres solide ytelse. Serverne ligger i Amsterdam i Europa, Singapore i Asia og Michigan og Arizona i USA. Så kan du få tilgang til serveren som er nærmest ditt sted.

Som et resultat får du glede av forbedret ytelse og hastighet på nettstedet ditt. Dessuten overvåkes serverne døgnet rundt. I tillegg eies de utelukkende av A2, slik at du uten problem kan stole på sikkerheten.

Brukervennlighet

Mens A2 Hosting er en mer utviklervennlig vert, er det fremdeles ikke vanskelig å bruke. La oss kort se på funksjonene som sikrer denne brukervennligheten.

Enkel registrering

Påmelding innebærer bare tre grunnleggende trinn. Alle trinnene er enkle og enkle å følge, slik at du ikke har noen problemer med påmeldingsdelen.

betalingsmetoder

Tallrike betalingsmetoder aksepteres. Disse inkluderer PayPal, bankoverføring, postanvisning, kredittkort, Skrill, PayULatam og sjekk.

kontoaktivering

Kontoen din blir øyeblikkelig aktivert. Du trenger ikke å vente med å få tilgang til hosting-tjenester av topp kvalitet.

Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse

For å sikre brukervennlighet tilbyr A2 cPanel, standard kontrollpanel. Selv for de som bruker den første gang, er kontrollpanelet ganske enkelt å bruke. I tillegg er det enkelt å navigere gjennom forskjellige alternativer for å administrere nettstedet.

Tilsvarende krever installasjon av skript med forskjellige CMS bare noen få klikk. Dessuten kan andre applikasjoner som Drupal og Joomla lett nås fra kontrollpanelet. Ytterligere e-handelsverktøy er også inkludert for ekstra funksjonalitet. Ingen av disse involverer noen kompleks koding, så du er god å gå.

Kundeservice (support)

Kundeservicen er opp til nivå, og det er forskjellige måter å få kontakt med dem. Faktisk heter supportteamet Guru Crew som er klar til å hjelpe til enhver tid.

a2-hosting-støtte

Live chat

Live chat er tilgjengelig 24/7 hele uken. Du kan sende dem beskjed når som helst.

billetter

Et billettsystem for kontaktstøtte er også satt opp. Så du kan se spørsmålene du har svart om de valgte tjenestene du har valgt.

telefon

Telefonstøtte er også ganske effektiv. Selv om du ringer dem sent på kvelden, vil noen svare på samtalen. I noen tilfeller kan det hende du blir bedt om å legge igjen en melding. De vil imidlertid ringe deg tilbake på kort tid.

Utdanningsressurser (Knowledge Base)

Det er også et kunnskapsgrunnlag for alle som ønsker å se etter løsninger alene. I denne kunnskapsbasen finner du artikler om forskjellige emner. Disse inkluderer PHP, SSH nøkler, WordPress og e-postkontoer. For raske resultater er det også en søkeboks der du kan angi et nøkkelord og få relaterte artikler.

a2-hosting-kunnskapsbase

Money Back Garanti (refusjonspolicy)

Med A2 Hosting får du en risikofri prøve sammen med pengene tilbake-garanti når som helst. Dette betyr at du får en problemfri refusjon fra verten. Ved å kansellere kontoen din innen en måned, får du full refusjon. Du kan også få noen av de profilerte refusjonene hvis du avslutter kontoen etter den første måneden. Det avhenger imidlertid av din bruk.

Hvem er A2 Hosting best for?

 • Det mest ideelle alternativet for utviklere siden det tilbyr mange utviklervennlige verktøy.
 • Den er fremdeles egnet for nybegynnere uten kunnskap om webhotell.
 • Erfarne webansvarlige kan også dra nytte av deres tjenester.

PROS
ULEMPER

 • Sikrer høyhastighets belastningsytelse.
 • Leveres med gratis SSD-er.
 • Passer for WordPress-brukere.
 • Lastetiden på siden er ganske imponerende.
 • Planene for Windows-hosting er begrenset.
 • Det er mer på den dyre siden sammenlignet med andre planer.

Anbefaler vi A2 Hosting?

Totalt sett er A2 i stand til å tilby alle verktøyene nybegynnere og eksperter trenger for å få nettstedet sitt i gang. Basert på ytelse, hastighet og pålitelighet ser det ut til å være et godt alternativ. Kundesupporten deres er også svært dyktig, vennlig og villig til å hjelpe til enhver tid.

Mens prisene er høye, kompenserer når som helst pengene-tilbake-garantien. Faktisk viser garantien bare troen de har på sine tjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map