Bluehost-anmeldelse: Er det så bra som det ser ut til?

Før vi skrev denne anmeldelsen, kjøpte vi Bluehost-tjenester for å teste hvordan det er. Vi brukte det hele året og bruker det fremdeles før vi bestemte oss for å legge tankene ned. I løpet av ett år så vi på forskjellige aspekter av Bluehosts ytelse. Primært fokuserte vi på gjennomsnittlig lastetid og oppetid. For å sikre at vi endte med en ekte gjennomgang, benyttet vi oss av ekte data. Ulike aspekter ved data tatt i betraktning inkluderer oppetid, lastetid, viktige funksjoner, kostnader og kundesupport.


Overal vurdering

4,7 / 5

Funksjoner
10/10

Brukervennlig
10/10

Priser
8/10

Brukerstøtte
10/10

Pålitelighet
10/10

Bluehost rabatter
Se tilbud

oppetid

99,99%

Lastetid

425 ms

Av de mange nettvertene som er tilgjengelige, er bare tre av dem offisielt anbefalt av WordPress selv. En av slike webhoteller er Bluehost! Men det er ikke der historien slutter. Bortsett fra å være en WordPress-butikk, er det mye mer enn det tilbyr. Det tilbyr tjenester som driver opp enkle blogger så vel som avanserte applikasjoner for netthandel.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer gratis domener, enkelt og brukervennlig kontrollpanel og utrolig kundesupport. Alle disse funksjonene gjør Bluehost til en webhotell som nybegynnere velger.

Nøkkelegenskaper

 • Leveres med et gratis SSL-sertifikat og domene
 • Godkjent av WordPress
 • Ledsaget av bransjeledende oppetid og maskinvare
 • Ett-klikk WordPress-installasjon tilgjengelig
 • Sikkerhet og tilleggsprogrammer i toppklasse
 • 99,9% oppetidsgaranti
 • Leveres med 30 dagers pengene tilbake-garanti

Diskplass
50 gb

båndbredde
ubegrenset

Pengene tilbake
30 dager

Gratis domene
Ja

Gratis SSL
Ja

Vertsplaner
www.bluehost.com

Bluehost gjennomgang: bakgrunnsinformasjon

Bluehost startet i 1996 av gründerne Danny Ashworth og Matt Heaton i Provo, Utah. På kort tid ble de en av de største webvertene i verden. I dag er selskapet vertskap for over 2 millioner nettsteder fra hele verden.

Bluehost-bakgrunn-info

Det som gjør det unikt er at det har et mangeårig samarbeid med WordPress. Faktisk ble det i 2006 et av de offisielle WordPress-anbefalte vertselskapene. Med en stab bestående av 750 ansatte som jobber utrettelig, tar selskapet sikte på den høyeste kvaliteten på tjenestene. Det er også stolt av sin 24/7 kundestøtte og utmerkede vertsinfrastruktur. Det kan også skryte av støtte for åpen kildekode-programvare som WordPress.

Godkjent av WordPress

Mange webhoteller der ute oppfyller minimumskravene til WordPress. Imidlertid har WordPress offisielt en liste som inkluderer noen av de beste alternativene for vertsverdenen. Inkludert i listen hvis Bluehost.

Webhotellet driver mer enn to millioner nettsteder og er kjent for å være den ideelle WordPress-plattformen. Funksjonene er innstilt på WordPress. Det kommer med et WordPress-sentrisk dashbord samt installasjon med ett klikk. Andre funksjoner inkluderer et gratis domenenavn, FTP og e-post. Det er også enkelt å skalerbart og støttet av 24/7 support gitt av interne WP-eksperter.

Vertsstatistikk for nettstedet & toppdomener

Med 13 hostingplaner har Bluehost vert for imponerende 2.313.601 totale domener. Både .com og .org er de hyppigst vert. Andre domener inkluderer .info, .us og .biz.

Bluehost-vert-domener

Bluehost-toppdomener-statistikk

Ytelse, oppetid & Lastetid

Før du bosetter deg på en webvert, er det viktig å se på resultatmåleren. Du må se på hastigheten (gjennomsnittlig lastetid) og oppetid for verten. Alle disse beregningene påvirker brukeropplevelsen så vel som WordPress SEO-rangeringer.

Performance Test (Pingdom)

For å ha et raskt nettsted, bør webhotellfirmaet ditt også være raskt. Når vi husker dette, testet vi først vertens hastighet. For å gjøre det, laget vi en testnettsted med et standardtema. Vi har også lagt til dummyinnhold med bilder slik at det fungerer som et ekte nettsted. Til slutt brukte vi Pingdom for å teste nettstedets hastighet.

Som du ser er lastetiden mindre enn et sekund, noe som er ganske bra!

Pingdom-Bluehost

Server Uptime & Lastetid (UptimeRobot)

For vår neste test så vi på den totale tilgjengeligheten av Bluehost. For å gjøre det, så vi på nedetid og responstid for verten. Som resultatene viser, har Bluehost i nesten en måned ikke vært nede i det hele tatt. Pluss at en oppetid på 99,99% er ganske imponerende også.

Hastigheten er også bemerkelsesverdig. Grafen viser at Bluehosts responstid har vært mer eller mindre ganske jevn. Tiden når nesten ikke ett sekund på noe tidspunkt på dagen, og gjennomsnittlig responstid er nesten et halvt sekund. Dermed sikrer verten stabil og pålitelig ytelse.

Bluehost-oppetid

Bluehost Uptime & Lastetid for siste 3-måneders (UptimeRobot)

Måned
Oppetaksstatistikk
Last inn statistikk
Juni 201999,98%415 ms
Mai 2019100%384 ms
April 201999,99%307 ms

Server responstid (Bitcatcha)

Med Pingdom og lignende verktøy kan du se hvordan data som bilder lastes inn på nettstedet ditt. For mer nøyaktig serverresponsstid er Bitcatcha imidlertid et mer passende verktøy. Ved å bruke dette kan vi teste serverens responstid uten å laste inn noen data.

Bluehost-bitcatha

Som du kan se, er svartidene til serverne ganske eksepsjonelle, spesielt i USA. Mens i andre land responstiden er litt høyere, er den fortsatt ganske under ett sekund. Totalt sett er serverens responstid utmerket.

Vertsplaner og funksjoner

Bluehost tilbyr en rekke hostingplaner for å imøtekomme ulike kunder. Deres pakker inkluderer delt, sky, WordPress, WooCommerce, VPS, og dedikert hosting. La oss kort se på hva hver plan er målrettet mot.

Type hosting
Nr. 1 pakke
Nr. 2 pakke
# 3-pakke
# 4-pakke
Delt (grunnleggende)$ 2,75 / mo$ 4,95 per måned$ 5,45 / mo$ 13,95 / mo
WordPress$ 2,75 / mo$ 4,95 per måned$ 5,45 / mo
VPS$ 19.99 / mo$ 29.99 / mo$ 59,99 / mo
dedikert$ 79.99 / mo$ 99,99 / mo$ 119,99 / mo

Delt hosting

Dette er den ideelle planen for de som starter et nytt nettsted med lite trafikk. I en slik plan deler nettstedet ressursene til serveren med andre nettsteder. Bluehost tilbyr fire delte hostingplaner. Dette er Basic, Plus, Choice Plus og Go PRO.

Basic: Fra $ 2,75 per måned lar planen være vert for ett nettsted. Den leveres med 50 GB SSD-lagring, unmetered og et gratis SSL-sertifikat. Andre funksjoner inkluderer 1 inkludert domene, 5 parkerte domener og 25 underdomener.

I tillegg til: Kostnaden koster $ 4,95 per måned, og planen har ubegrenset nettsteder og SSD-lagring og ubegrenset båndbredde. Andre funksjoner inkluderer et gratis SSL-sertifikat og ubegrensede domener. Som en bonus er et markedsføringstilbud på $ 200 også inkludert.

Choice Plus: Choice Plus-planen er priset til 5,45 dollar per måned og inkluderer alt som er inkludert i Choice-planen. Den eneste forskjellen er at denne planen inkluderer personvern og sikkerhetskopiering av domener.

Bli profesjonell: Denne planen er tilgjengelig til en pris av $ 13,95 / måned, og er en avansert versjon av Choice Plus-pakken. Hovedforskjellen mellom de to er at PRO-pakken inkluderer en høyytelsesserver og en dedikert IP.

Hovedtrekkene
Grunnleggende
I tillegg til
Choice Plus
Pro
Startet pris$ 2.75 / mo$ 4.95 / mo$ 5.45 / mo$ 13.95 / mo
Fornyelsespris$ 7.99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo$ 23.99 / mo
nettsteder1ubegrensetubegrensetubegrenset
SSD Disk Space50 GBubegrensetubegrensetubegrenset
båndbreddeunmeteredunmeteredunmeteredunmetered
E-postkontoer5ubegrensetubegrensetubegrenset
Domenet (er) vert1ubegrensetubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert1ubegrensetubegrensetubegrenset
GRATIS SSL-sertifikat

Bluehost-delt-pakker

WordPress Hosting

Som det fremgår av navnet, en hostingpakke for nettsteder drevet av WordPress. Bortsett fra å være optimalisert for å drive WP-nettsteder, kan det også beskytte nettstedene dine mot vanlige trusler. Bluehost har fire WordPress-hostingplaner å tilby. Disse inkluderer Basic, Plus og Choice Plus.

Basic: Prisen er 2,75 dollar per måned, og planen lar deg være vert for 1 nettsted. Planen inkluderer andre funksjoner som 50 GB SSD-lagring, gratis SSL-sertifikat og et gratis domene på ett år. $ 50 markedsføringskreditt er også inkludert i denne planen.

I tillegg til: Med denne planen priset til $ 4,95 per måned, får du ubegrenset nettsteder, uavhengig båndbredde og gratis SSL-sertifikat. Dessuten er gratis domene for ett år, ubegrensede underdomener og $ 100 markedsføringskreditt også inkludert.

Choice Plus: Med denne $ 5,45 / måned-planen får du ubegrensede nettsteder, gratis SSL-sertifikat og ubegrenset SSD-lagring. Andre funksjoner inkluderer et gratis domene for et år, $ 200 markedsføringskreditter og CodeGuard grunnleggende sikkerhetskopi.

Bluehost-wordpress-pakker

VPS Hosting

VPS hosting kan kalles en oppgradering til WordPress hosting. Det lar deg bruke virtuelle dedikerte ressurser i et delt miljø. Det er tre VPS-hostingplaner hos Bluehost. Disse er standard, forbedret og ultimate.

Standard: Fra $ 18.99 / måned inkluderer planen 2 kjerner, 2 GB RAM, 1 TB båndbredde og 50 GB SSD-lagring. Andre funksjoner inkluderer 1 domene, 1 IP-adresse, 30 dager pengene tilbake-garanti og 24/7 support. Gratis SSL er også inkludert.

Forbedret: Til $ 29.99 / måned inkluderer denne planen 2 kjerner, 60 GB SSD-lagring, 4 GB RAM og 2 TB båndbredde. Det kommer også med 24/7 support, 2 IP-adresser og 30-dagers pengene-tilbake-garanti. I tillegg er en SSL også inkludert gratis.

Ultimat: Til $ 59,99 / måned inkluderer denne planen 4 hastighets kjerner, 120 GB SSD-lagring, 8 GB RAM og 3 TB båndbredde. 1 inkludert domene, 2 IP-adresser og 24/7 support er også inkludert. Som andre planer inkluderer denne også gratis SSL-sertifikat og 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Bluehost VPS-pakker

Dedikert serververt

Med dedikert serververt vil du ha ressursene til serveren for deg selv. Det er tre dedikerte hostingplaner. Disse er standard, forbedret og premium.

Standard: Kostnaden koster $ 79,99 / måned, og inkluderer 4 kjerner og 8 tråder, en hastighet på 2,3 GHz og 500 GB lagring. Videre kommer den med 4 GB RAM, 5 TB båndbredde, 3 IP-adresser og 1 medfølgende domener. Andre funksjoner inkluderer gratis SSL-sertifikat, 24/7 support og 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Forbedret: Til $ 99,99 / måned har planen 4 kjerner, 8 tråder, 2,5 GHz hastighet, 1 TB lagring og 8 GB RAM. Andre funksjoner inkluderer 10 TB båndbredde, 1 inkluderte domener og 4 IP-adresser. Som annen plan inkluderer denne også gratis SSL, 24/7 support og 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Premium: Fra $ 119.99 / måned kommer denne planen med 4 kjerner og 8 tråder, en hastighet på 3,3 GHz og 1 TB lagring. Videre er 1 domene, 16 GB RAM, 15 TB båndbredde og 5 IP-adresser også inkludert. Som andre planer har denne også gratis SSL, 24/7 support og 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Bluehost-dedikert-pakker

Bluehost Basic (Delt plan) i detalj

Bluehost har en delt hostingpakke som er egnet for startsider. Deres delte plan har tre forskjellige nivåer. Alle tre planene har funksjoner som hosting-kunder generelt ønsker.

planer & Prisene i detalj

La oss se funksjonene som er inkludert i de tre grunnleggende planene, så vel som kostnadene for hver. Det er to oppgraderinger tilgjengelig for de som ønsker mer fra grunnleggende plan. Dette er Plus-planen og Choice Plus-planen.

Hva er inkludert i de delte pakkene?

Bluehost Basic: Med grunnleggende plan kan du bare være vert for et enkelt nettsted. Andre funksjoner i planen inkluderer ett domene, 50 GB lagring, 25 underdomener og 5 e-postkontoer. For første gangs brukere er prisen $ 2,95 per måned. I mellomtiden er fornyelsesprisen $ 7,99 / måned.

Bluehost Plus: Plus-planen inkluderer ubegrenset nettsteder, båndbredde og webplass. Du får også ubegrenset e-postkontoer. Startprisen for denne pakken er $ 5,95 per måned. Fornyelsesprisen er i mellomtiden $ 10,99 / måned.

Bluehost Choice Plus: Denne planen tar den litt lenger fra plussplanen. Den inkluderer alle funksjonene i plussplanen. I tillegg inkluderer det ekstrautstyr som SiteBackup Pro og domenenes personvern verdt mer enn $ 80 / år. For første gang brukere koster $ 5,95 per måned. Fornyelsesprisen er $ 14.99 / måned.

Bluehost Go PRO: Go PRO-planen er et skritt lenger fra Choice Plus-pakken. Den har alt som Plus-planen inkluderer og kombinerer den med en ytelse-server. I tillegg inkluderer den også en dedikert IP.

Hovedtrekkene
Grunnleggende
I tillegg til
Choice Plus
Startet pris$ 2.75 / mo$ 5.45 / mo$ 5.45 / mo
Fornyelsespris$ 7.99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo
nettsteder1ubegrensetubegrenset
SSD Disk Space50 GBubegrensetubegrenset
båndbreddeunmeteredunmeteredunmetered
E-postkontoer5ubegrensetubegrenset
Domenet (er) vert1ubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert1ubegrensetubegrenset
GRATIS SSL-sertifikat
GRATIS nettstedbygger
GRATIS nettstedoverføring
cPanel & Softaculous
Nattlige sikkerhetskopier
MySQL-databaser
Cloudflare CDNTilleggTilleggTillegg
OpptredenStandardStandardStandard
Pengene tilbake-garanti30 dager30 dager30 dager

starter & Priser Tabeller

Mens basisplanen koster 2,75 dollar for en måned, koster begge de andre pakkene det samme. De starter på 5,45 dollar for en måned.

Betalingsperiode / plan
(bare for nye brukere)
Grunnleggende
I tillegg til
Choice Plus
Bli profesjonell
12 mnd$ 4.95 / mo$ 7.45 / mo$ 7.45 / mo$ 18.95 / mo
24 mnd$ 3.95 / mo$ 6.95 / mo$ 6.95 / mo$ 15.95 / mo
36 mnd$ 2.75 / mo$ 5.45 / mo$ 5.45 / mo$ 13.95 / mo

Fornyelsespriser

Fornyelsesprisen for alle tre er helt annerledes og varierer i henhold til betalingsplanen. Den billigste er 36-månedersplanen. For grunnleggende plan er det $ 7,99 / måned. I mellomtiden koster fornyelsen $ 10,99 per måned for Plus-planen. For Choice Plus-planen er fornyelsesprisen $ 14.99 / måned. Endelig, for Go Pro-planen, er fornyelseskostnaden $ 23,99 / måned.

Betalingsperiode / plan
(fornyelsespriser)
Grunnleggende
I tillegg til
Choice Plus
Bli profesjonell
12 mnd$ 8.99 / mo$ 12.99 / mo$ 16.99 / mo$ 25.99 / mo
24 mnd$ 8.49 / mo$ 11.99 / mo$ 15.99 / mo$ 24.99 / mo
36 mnd$ 7.99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo$ 23.99 / mo

Hovedfunksjoner i detalj

La oss se på noen av hovedfunksjonene Bluehost har å tilby. Disse vil hjelpe deg med å bestemme hvor bra eller dårlig dette alternativet er for deg.

Domenenavn & e-post

Et domenenavn er gratis inkludert i alle delte hostingplaner for hele året. Selv om det kan koste opptil $ 20 andre steder, gir Bluehost det bort gratis. En profesjonell e-postadresse har forskjellige fordeler. Det gir din virksomhet bevissthet ved å vise domenet til kundene med e-postene du sender ut. Videre tilfører det troverdighet bare ved å være koblet til domenet. Det er tre alternativer for e-post med personlig domene med Bluehost. E-post Essential-planen koster $ 2,99 per lisens / måned, mens Business Plus er $ 5,99 per lisens / måned. I tillegg er Business Pro priset til $ 9,99 per lisens / måned.

Bluehost-domenenavn

Nettplass & båndbredde

For lagring er alternativet ganske grunnleggende. Mens diskplass er SDD, er det ganske mye av det. Den grunnleggende planen har 50 GB som er tilstrekkelig for mange brukere.

Det er heller ingen begrensninger på båndbredden. Selv om det er unmetered, er det ikke ubegrenset, så det kan håndtere regelmessig bruk på nettstedet. I mellomtiden kommer de andre avanserte delte hostingplanene med ubegrenset båndbredde og ubegrenset SSD-lagring.

WordPress-ett-klikk-installasjon

Bluehost tilbyr installasjon med ett klikk for forskjellige populære programvarer. Disse inkluderer WordPress, så vel som andre applikasjoner som Drupal og Magento. Dessuten, hvis du velger Blueрost WordPress-hosting, får du forskjellige WP-funksjoner. Disse inkluderer gratis e-post, automatiske WordPress-oppdateringer, iscenesettelsesmiljø og automatisk WP-installasjon.

Migrasjonstjeneste

Dessverre tilbyr Bluehost ikke gratis migrering av nettsteder. Du må betale en heftig avgift på $ 149.99 for å glede deg over migrasjonstjenester. Dessuten overfører verten ikke mer enn 20 e-postkontoer og 5 nettsteder.

Andre funksjoner

Andre funksjoner som Bluehost tilbyr inkluderer et applikasjonsrikt instrumentpanel. Ved hjelp av dashbordet kan du integrere forskjellige tjenester som Google Apps og CloudFlare i cPanel. Dessuten er det mange tilleggsprogrammer tilgjengelig også. Disse inkluderer administrasjon av flere servere, unike IP-er, personvern for domener, SiteLock og spambeskyttelse.

Domenes personvern

Med personvernbeskyttelsen som Bluehost har å tilby, kan du holde nettstedet ditt beskyttet. Det hjelper til med å forhindre phishing-angrep, spam og tyveri. Det gjør du ved å skjule den personlige informasjonen som er koblet til domenet ditt. Domenenes personvern koster $ 0,99 / måned.

SSL-sertifikat

Hver plan inkluderte gratis SSL-sertifikat drevet av Let’s Encrypt. Dette gir deg en sikker forbindelse mellom besøkende og nettstedet ditt. Som et resultat er det med på å sikre personlig informasjon og andre sensitive data.

SiteLock-sikkerhet

Bluehost tilbyr også SiteLock Security med sine delte hostingplaner. Du kan få det for $ 1,99 / måned. Med sin hjelp kan du lagre nettstedet ditt fra skadelig programvare og angrep. SiteLock Security fungerer ved å oppdage så vel som å fikse trusler før de blir et problem. Et annet alternativ er CodeGuard Basic. Dette gjør daglige sikkerhetskopier og sjekker for endringer på nettstedet. Du kan få den til $ 2,99 / måned.

Dedikert IP

En dedikert IP er ikke inkludert i den grunnleggende delte hostingplanen. Tilsvarende er den heller ikke inkludert i Choice and Choice Plus-planen. En dedikert IP er bare inkludert i Pro-planen.

sikkerhetskopier

Alle de delte planene kommer med automatiske sikkerhetskopier gratis. Daglige, ukentlige og månedlige sikkerhetskopier tilbys. Så hvis det er et problem med nettstedet ditt, kan du enkelt gjenopprette det til forrige tilstand. I tillegg kan du også holde alle filene trygge.

Andre funksjoner

Siden Bluehost fokuserer ganske mye på sikkerhet, er det mange andre sikkerhetsfunksjoner også. Apache Spam Assassin, Spam Hammer og Spam Experts tilbyr tre forskjellige lag med anti-spam-beskyttelse. I tillegg er katalogene beskyttet med passord. SSH-tilgang er også gitt. Som et resultat kan du få sikker tilgang til konfigurasjonsfiler.

Serverplassering

For Bluehost er det bare en serverplassering. Serveren er lokalisert i Provo, Utah hvor selskapet er basert.

Brukervennlighet

Uten tvil har Bluehost et elegant og moderne nettsted. Denne rene designen strekker seg også mot brukerens backend. Som et resultat er nettstedet ganske brukervennlig. Det tilbyr også følgende:

Enkel registrering

Det er ganske enkelt å registrere deg og sette et domene og tar ikke så mye tid. Bare velg ønsket plan og nevn deretter detaljene. Du kan enten få et nytt domene eller bruke det du allerede har.

Deretter må du lage en konto og nevne alle detaljene dine. Her blir du bedt om å oppgi betalingsopplysningene dine også.

betalingsmetoder

For å sikre ytterligere brukervennlighet godtar verten betaling med et flertall av kredittkortene. Du kan også betale med PayPal.

Bluehost-betalinger

kontoaktivering

De fleste brukere får glede av umiddelbar kontoaktivering. Imidlertid, hvis det er mistanke om svindel eller unøyaktig informasjon, kan aktiveringen bli forsinket.

Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse

Bluehost kommer med et brukervennlig og enkelt cPanel-kontrollpanel. Det blir enkelt å konfigurere nettstedet ditt og administrere det. Grensesnittet er så enkelt at du bare trenger å klikke på ikonene du trenger å gå til.

Kundeservice (support)

Som alt annet er kundestøtte heller ikke kort enn imponerende. Det er et team på 300 mennesker som er klare til å hjelpe kunder. I tillegg tilbys støtte på flere språk. I tillegg inkluderer de dyre pakkene teknisk support også. Følgende kundesupportkanaler er tilgjengelige:

Bluehost-støtte

Live chat

Generelt tar det mindre enn ett minutt for agenten å bli med i din chatboble. Imidlertid ber programvaren deg om å vente minst fem minutter på at en agent skal kobles til. I tillegg er køene ikke for lange, så du trenger ikke å vente. Representantene har også kunnskap om grunnleggende ting, slik at du kan få den hjelpen du trenger.

billetter

Billettservice er imponerende også. I løpet av en time svarer Bluehost rutinemessig på forespørslene.

telefon

Det er et internasjonalt nummer for anropsagenter. Det som er imponerende er at kunderepresentantene har god kunnskap. Dermed er de godt rustet til å svare på spørsmål. Generelt er telefonstøtte et godt alternativ.

Utdanningsressurser (Knowledge Base)

Kunnskapsbasen har svarene på de fleste spørsmål. Detaljerte opplæringsprogrammer er også tilgjengelig i form av hvordan du gjør artikler og e-bøker. Disse kommer med bilder for å gjøre alt lettere å forstå. En FAQ er også tilstede som dekker et bredt spekter av emner.

Bluehost-pedagogiske-ressurser

Money Back Garanti (refusjonspolicy)

Bluehost-planene kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Så hvis du avbestiller innen den første måneden, kan du få full refusjon. Imidlertid, hvis du kansellerer etter det, vil du ikke få den forholdsmessige refusjonen. Merk at domeneavgiften ikke refunderes.

Hvem er Bluehost best for?

Etter grundig gjennomgang har vi kommet til at Bluehost er ideell for:

 • De som leter etter en så pålitelig webhotell med et godt omdømme. Det er et faktum at Bluehost er et gammelt navn i bransjen og har bygget sterk tillit gjennom årene.
 • WordPress-brukere som kan bruke mer for å få tilgang til tilleggsfunksjoner. De vil også få et dedikert team med WordPress-eksperter.
 • Eiere av små og store bedrifter. Bluehost er et godt alternativ hvis du har et budsjett og bare ønsker generell hosting.

PROS
ULEMPER

 • Planer kommer vanligvis med ubegrenset båndbredde, disklagring og domenervering.
 • Et gratis domene er inkludert i pakken i et år.
 • Den forbedrede cPanel er enkel å bruke og gir rask tilgang til funksjonene.
 • Alle planer har utmerkede sikkerhetsfunksjoner.
 • Det er mange upsells som er et problem hvis du har budsjett.
 • Mens WordPress-planene er funksjonsrike, er de relativt dyre.

Anbefaler vi Bluehost?

Uavhengig av planene du velger, er det mange gode ekstrautstyr og funksjoner. I tillegg er planene så forskjellige at du får fleksibilitet uansett budsjett. Generelt sett kan Bluehost dekke nesten alle slags behov.

For å oppsummere det, er Bluehost en webvert som vi absolutt anbefaler alle. Hvis du vil ha en webhotell med et godt omdømme, er dette det beste alternativet. Skalerbare og billige planer lar deg tilpasse løsningene dine, og du kan komme i gang når som helst!

Vi håper denne detaljerte gjennomgangen hjelper deg med å komme til en informert beslutning. Hva synes du om det? Har du noen erfaring med Bluehost? Gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map