GreenGeeks-anmeldelse: Mens det er “grønt”, er det noe bra?

For å avgjøre om GreenGeeks er så lovende som det ser ut, kjøpte vi tjenesten deres og brukte den (og bruker fremdeles) det siste året. I den varigheten sporet vi forskjellige aspekter av ytelsen. Disse inkluderer oppetid og gjennomsnittlig lastetid.


For å sikre en rent objektiv og ekte anmeldelse, vendte vi oss mot data. Ved å bruke kostnadene, kundestøtteopplevelsen, viktige funksjoner, lastetid og ekte oppetidsdata, kom vi frem til denne gjennomgangen.


Overal vurdering

4,4 / 5

Funksjoner
9/10

Brukervennlig
9/10

Priser
8/10

Brukerstøtte
9/10

Pålitelighet
9/10

GreenGeeks rabatter
Se tilbud

oppetid

99,98%

Lastetid

361 ms

GreenGeeks er mest kjent for å tilby utmerkede webhotelltjenester som er miljøvennlige. Selskapet sikrer grønn drift uten kompromisser om kvaliteten. Faktisk er hovedfokuset på høyteknologisk ytelse.

Mens de er mindre enn andre verter, lover de personlig oppmerksomhet. For å starte med tilbyr de et gratis domene. Deretter kan du legge til ubegrensede nye domener til hostingplanene. Det største er at alt dette er tilgjengelig til en veldig rimelig pris / måned!

Som vert for full service lover GreenGeeks høy ytelse. Sammen med det tilbyr den også overflødig SSD-lagring og bonusfunksjoner for å hjelpe kunder. I denne detaljerte gjennomgangen lærer du alt du trenger å vite om denne webverten.

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset SSD-plass og domener på en konto
 • Har Let’s Encrypt SSL-sertifikat
 • Nattlige sikkerhetskopier og CDN-integrasjon gratis
 • Hastighetsøkende serverteknologi
 • PCI-samsvar tilgjengelig
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti

Diskplass
ubegrenset

båndbredde
ubegrenset

Pengene tilbake
30 dager

Gratis domene
Ja

Gratis SSL
Ja

Vertsplaner
greengeeks.com

GreenGeeks gjennomgang: bakgrunnsinformasjon

GreenGeeks ble grunnlagt tilbake i 2007 av Trey Gardner. Før det var han involvert i webhotellbransjen. Basert i LA, serverer webhotellet mer enn 35 000 brukere. Det er ingen hemmelighet at nettvertsindustrien bruker mye energi. Som et resultat har det en enorm miljøpåvirkning. Som et forsøk på å dempe dette kjøper GreenGeeks vindkraftkreditter. Faktisk kjøper de tre ganger hvor mye strøm de bruker.

greengeeks-bakgrunn-info

Selv om det er relativt nytt i vertsindustrien, gir tjenestene seriøs konkurranse til mange andre verter. Bortsett fra tjenester av ypperste kvalitet, får du også pålitelig kundeservice til rimelige priser.

Vertsstatistikk for nettstedet & toppdomener

Siden lanseringen i 2007 har GreenGeeks hatt en enorm vekst. Med 14 hostingplaner har den vert 98.936 totale domener. Disse domenene inkluderer .info, .biz, .com, .org og .net, etc. Totalt sett har det også hatt en vekst på 2% år etter år..

greengeeks-domener-Stats

greengeeks-toppdomener-Stats

Ytelse, oppetid & Lastetid

I forbindelse med denne gjennomgangen registrerte vi oss for GreenGeeks ‘hostingkonto. Deretter installerte vi enkle WordPress-nettsteder. Ved hjelp av standardtemaet fylte vi ut nettstedet vårt med dummy-data inkludert bilder og media. Som et resultat fungerte nettstedet vårt som et faktisk gjennomsnittlig WordPress-nettsted.

Performance Test (Pingdom)

Selvfølgelig hastighet i et avgjørende element for suksess for ethvert nettsted. Av denne grunn testet vi først hastigheten ved hjelp av Pingdom. Som du ser var lastetiden under ett sekund, noe som er ganske imponerende.

Pingdom-greengeeks

Server Uptime & Lastetid (UptimeRobot)

Det enkle WordPress-nettstedet ble sjekket en gang hvert minutt for å sjekke den totale tilgjengeligheten til verten. Med andre ord testes både responstider, så vel som driftsstans. Som du kan se, har GreenGeeks de siste 30 dagene bare vært nede i en gang. Totalt sett er en oppetid på 99,97% på serveren veldig bemerkelsesverdig.

greengeeks-oppetid

Dessuten er farten imponerende også. Når du leser grafen, er det ganske tydelig at GreenGeeks generelt er raskt og stabilt. Responstiden når ikke engang et sekund på noe tidspunkt på dagen, noe som er utmerket. For pålitelighet og stabil ytelse er dette den rette verten.

GreenGeeks oppetid & Lastetid for siste 3-måneders (UptimeRobot)

Måned
Oppetaksstatistikk
Last inn statistikk
Juni 201999,99%380 ms
Mai 201999,99%371 ms
April 201999,97%455 ms

Server responstid (Bitcatcha)

Med verktøy som Pingdom ser du i utgangspunktet hvordan dataene på nettstedet ditt lastes inn. Dette inkluderer også bilder som tar lengre tid å laste i forhold til ren tekst. Dermed brukte vi Bitcatcha for mer nøyaktige avlesninger om serverens responstid. Med dette verktøyet er det mulig å teste serverens responstid uten å laste inn dataene.

greengeeks-bitcatcha

Som sett av resultatene, oppførte GreenGeeks-servere i USA på bare ett sekund. Andre steder var responstiden litt høyere, men de er fremdeles godt under et sekund. Så hvis målgruppen din er USA-basert, vil nettstedet ditt ha stor nytte av det.

Vertsplaner og funksjoner

GreenGeeks har forskjellige hostingplaner for å imøtekomme kunder i alle størrelser. De tilbyr delt, dedikert, forhandler, VPS og administrert WordPress-hosting.

Type hosting
Nr. 1 pakke
Nr. 2 pakke
# 3-pakke
# 4-pakke
Delt (grunnleggende)$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
WordPress$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
VPS$ 39,95 / mo$ 59,95 / mo$ 79,95 / mo$ 99,95 / mo
dedikert$ 169 / mo$ 269 / mo$ 319 / mo439 dollar / mån

Delt hosting

De har i utgangspunktet tre planer. Den første er EcoSite Starter. Bortsett fra mange funksjoner inkluderer den også gratis migreringsservice for nettsteder. Denne planen er ideell for å starte et nytt nettsted med lite trafikk. Den andre planen er Ecosite Pro. Det er et godt alternativ for voksende nettsteder som krever mer ressurser og fart. Den tredje planen er Ecosite Premium. Det er ideelt for små bedrifter med travle nettsteder. Tilsvarende er det et godt alternativ for nettbutikker også.

Hovedtrekkene
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Startet pris$ 2.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / mo
Fornyelsespris$ 9.95 / mo$ 14.95 / mo$ 24.95 / mo
nettstederubegrensetubegrensetubegrenset
SSD Disk Spaceubegrensetubegrensetubegrenset
båndbreddeunmeteredunmeteredunmetered
E-postkontoerubegrensetubegrensetubegrenset
Domenet (er) vertubegrensetubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert111
GRATIS SSL-sertifikat

greengeeks-delt-pakker

WordPress hosting

Som forstått av navnet, har administrert WP-hosting flere funksjoner. Disse er designet spesielt for WordPress. Det er tre planer også. Den første er Ecosite Starter for små blogger eller nettsteder. Den andre er Ecosite Pro for voksende nettsteder. Mens den tredje er Ecosite Premium for små bedrifter.

greengeeks-wordpress-pakker

VPS Hosting

Dette er egentlig en oppgradert versjon av delt WordPress-hosting. Den har gode funksjoner som cPanel og SSL-sertifikater. Migrasjonstjenester og gratis nattlige sikkerhetskopier er også inkludert i denne planen. Det er 5 forskjellige planer. Hver plan har forskjellig RAM, SSD og båndbredde. Dermed har brukere muligheten til å velge planen med de ønskede ressursene.

greengeeks-VPS-pakker

Dedikert hosting

Med dedikert hosting får du alle ressursene til serveren. GreenGeeks dedikerte hostingplaner bruker Intel-prosessorer i serverklasse. Utstyret, minnet og harddiskene som brukes er også av høy kvalitet. Det er fire forskjellige servere tilgjengelig på forskjellige prispunkter. Jo høyere priser, jo mer ressurser.

greengeeks-dedikert-pakker

Forhandlervert

Med GreenGeeks får du 100% hostingplattformer for hvite etiketter. Bortsett fra mange funksjoner, kan du også bruke private navneservere.

greengeeks-forhandler-pakker

GreenGeeks Basic (delt plan) i detalj

GreenGeeks delte hostingplan, Ecosite Starter, er optimalisert for hosting. Faktisk har den alle de funksjonene som 99,9% av hostingklienter ønsker. Av samme grunn tilbyr de kunder en direkte vei for å registrere seg for denne planen fra nettstedet.

planer & Prisene i detalj

La oss se på funksjonene som er inkludert i grunnleggende plan og prisen du må betale. Det er to tilgjengelige oppgraderingsalternativer for de som trenger dem. De er Ecosite Pro og Ecosite Premium plan.

Hva er inkludert i grunnpakken?

Ecosite Starter (Grunnpakke): Det inkluderer ubegrenset diskplass, e-postkontoer og båndbredde. Dessuten kommer det med CloudFlare CDN og et SSL-sertifikat. Videre er fysisk minne inkludert 768 MB. Planen starter fra $ 2,95 / måned og fornyelsesprisene er $ 9,95 / måned.

Ecosite Pro: Det inkluderer ubegrenset diskplass, e-postkontoer og båndbredde. Andre funksjoner inkluderer CloudFlare CDN, ubegrenset MySQL-databaser og 1024 MB fysisk minne. Dessuten er et SSL-sertifikat også inkludert. For første gangs brukere starter planen fra $ 6,95 og fornyelsesprisene er $ 14,95.

Ecosite Premium: Som andre planer inkluderer Ecosite Premium også ubegrensede domener som er vert, e-postkontoer, båndbredde og diskplass. Det inkluderer også et SSL-sertifikat og CloudFlare CDN. I mellomtiden er det fysiske minnet 1500 MB. Startprisen for denne planen er $ 16,95. Fornyelsesprisen er $ 24,95 / måned.

Hovedtrekkene
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Startet pris$ 2.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / mo
Fornyelsespris$ 9.95 / mo$ 14.95 / mo$ 24.95 / mo
nettstederubegrensetubegrensetubegrenset
SSD Disk Spaceubegrensetubegrensetubegrenset
båndbreddeunmeteredunmeteredunmetered
E-postkontoerubegrensetubegrensetubegrenset
Domenet (er) vertubegrensetubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert111
GRATIS SSL-sertifikat
Premium Wildcard SSLJa, med AddonJa, med Addon
GRATIS nettstedbygger
GRATIS nettstedoverføring
cPanel & Softaculous
Nattlige sikkerhetskopier
MySQL-databaserubegrensetubegrensetubegrenset
Cloudflare CDN
OpptredenStandard2X4X
PowerCacher-teknologi
E-post per time100300500
PCI-samsvarJa med AddonsJa med Addons
Pengene tilbake-garanti30-dagers30-dagers30-dagers

Startpriser tabell

Prisene for en delt grunnleggende hostingplan blir nedsatt etter hvert som tidsperioden øker. Så mens den vanlige (fornyelse) månedlige prisen er $ 9,95 / måned, øker den hvis du velger en lengre plan. Dermed koster en 12-måneders plan for nye kunder 4,95 dollar, og en 24-måneders løpetid koster $ 3,95 per måned. Tilsvarende koster 36-månedersperioden $ 2,95 per måned.

Betalingsperiode / plan
(bare for nye brukere)
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
1 måned$ 9.95 / mo$ 14.95 / mo$ 24.95 / mo
12 mnd$ 4.95 / mo$ 7.95 / mo$ 13.95 / mo
24 mnd$ 3.95 / mo$ 6.95 / mo$ 12.95 / mo
36 mnd$ 2.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / mo

greengeeks-delt-pakker

Fornyelsespriser

Etter den opprinnelige registreringsperioden, fornyes grunnleggende plan til $ 9,95 / måned. I mellomtiden fornyes Ecosite Pro til $ 14,95 / måned. Tilsvarende er fornyelsesprisen for Ecosite Premium $ 24,95 / måned.

Hovedfunksjoner i detalj

La oss se nærmere på noen hovedfunksjoner som denne webhotellet har å tilby. Det er viktig å kjenne til disse funksjonene for å finne ut om dette er den best egnede webhotellet for deg.

Domenenavn & e-post

Du trenger ikke å betale noe for å registrere deg for et nytt domenenavn. Tilsvarende er det gratis å overføre et eksisterende domene fra en annen registrar. Dessuten fortsetter GreenGeeks å fornye domenet så lenge du bruker tjenestene deres. Merk at andre verter vanligvis bare tilbyr gratis domenet i et år. Verten tilbyr også ubegrensede e-postkontoer i sine planer.

greengeeks-domenenavnene

Nettplass & båndbredde

Den delte hostingplanen har ubegrenset båndbredde så vel som SSD-nettplass. Så det er ingen begrensninger når det gjelder avstand.

WordPress-ett-klikk-installasjon

Verten inkluderer installasjonsverktøyet med ett klikk. Så du kan få tilgang til mer enn 150 klar til å installere applikasjoner. Slike installasjonsapper med ett klikk inkluderer også WordPress.

Migrasjonstjeneste

For et eksisterende nettsted tilbyr GreenGeeks gratis migrasjonstjenester. Så du har ingen problemer. Tjenestene er faktisk enkle å bruke også. For de som ikke er teknisk kunnskapsrike, er gratis nettstedoverføring fantastisk. Det gjør det enkelt å bytte webverter. Videre håndterer eksperter på GreenGeeks overføringen på en profesjonell måte. Så du trenger ikke å bekymre deg for større driftsstans.

Nettstedsbygger

GreenGeeks tilbyr Sitepad som sin nettstedsbygger. Det er en dra-og-slipp-nettstedsbygger som er litt vanskeligere å bruke enn de gjennomsnittlige. Du trenger imidlertid ingen kodingsferdigheter for å bruke den. I tillegg er det også mer omfattende enn de gjennomsnittlige nettstedbyggere. Det inkluderer også mer enn 300 forhåndsdesignede maler. I tillegg er mange widgets også inkludert for å endre disse. Den grunnleggende planen starter fra $ 2.95 / måned. Sitepad er en tredjeparts nettstedredigerer som er integrert i kontrollpanelet. Så de originale utviklerne fortsetter å oppdatere byggherren med nye verktøy og teknologi.

greengeeks-nettside-builder

Andre funksjoner

Det er mange andre funksjoner som sikrer utmerket ytelse, for eksempel gratis CDN-integrasjon. I tillegg kjører alle serverne på SSD Raid-10 lokale matriser og firkjerneprosessorer. Dermed får brukerne glede av pålitelighet og rask ytelse på nettstedet. Dessuten er datasentrene under begrenset tilgang. De leveres også med UPS-systemer i tilfelle strømbrudd.

Domenes personvern

Personvern for domener er nødvendig for å skjule din private informasjon fra å bli vist offentlig. Hvis dataene dine vises i den globale databasen, vil datagruver og spammere bombardere deg med svindel og annonser. Personvernbeskyttelse for domenet tar din personlige informasjon og beskytter den mot publikum. Resultatet er at publikum bare vil se anonym informasjon.

GreenGeeks tilbyr denne tjenesten til $ 9,95 / år. Du kan kjøpe den etter eller til og med under domenenavnsregistreringen.

SSL-sertifikat

En funksjon som brukere liker er gratis Wildcard SSL-sertifikat. Dette sertifikatet lar deg sikre mange underdomener. Med andre ord, det vil bli satt på hoveddomenet ditt. Til gjengjeld vil alle underdomenene også være SSL-sikret.

SiteLock-sikkerhet

SiteLock skanner nettstedet daglig for å identifisere eventuelle sårbarheter som er til stede. Det sparer også nettsteder mot forskjellige trusler som svartelisting via e-post, virus og scripting på andre områder. Når SiteLock er ferdig skannet, gir det en rapport. Denne rapporten inneholder råd for ting som er verdt å se nærmere på. Ved hjelp av denne tjenesten kan du holde programvaren din sikker og oppdatert.

GreenGeeks tilbyr fire SiteLock-planer. Hver har sine egne priser og funksjoner. Den grunnleggende starter på $ 1,25 per måned, mens forretningsplanen koster $ 14,99 / måned.

Dedikert IP

Dedikerte IP-er tilordnes kundens hosting-konto. Verten tilbyr den dedikerte IP-en som tillegg. Du må betale $ 48 / år for en IP-adresse.

sikkerhetskopier

Man må alltid være forberedt i tilfelle dårlige ting finner sted. Av denne grunn tilbyr verten gratis nattlige sikkerhetskopier bortsett fra SSH-tilgang. Hver natt sikkerhetskopieres alle dataene dine for å unngå større uhell. I tillegg får brukere også en restaurering per måned gratis. Eventuelle ekstra restaureringer vil bli belastet for.

For ytterligere å sikre at ingen tap av data skjer, kan du velge vertsens fullstendige cPmove-sikkerhetskopieringer. Disse vil koste deg $ 5 / cPanel-konto.

Andre sikkerhetsfunksjoner

Selskapet gjør sitt beste for å sikre sikkerhet som det har truffet ytterligere tiltak. De tilbyr funksjoner som SSL-sikker server og sikkerhetsskanning i sanntid. Spam Assassin protection og automatisk brute force deteksjon er også inkludert.

Serverplassering

Det er tre serverplasseringer. Dette er USA, Europa og Canada. Valg av riktig serverplassering har en positiv innvirkning på nettstedets SEO. Å velge en server i nærheten betyr dessuten raskere hastigheter. I tillegg har hvert datasenter mange funksjoner. For eksempel inkluderer de nøkkelkort og biometrisk sikkerhetssystem. Sammen med det er også en låsemekanisme på racknivå inkludert. I tillegg er også automatisk temperatur- og klimakontrollsystem installert. Dermed kontrolleres temperaturen i hele anlegget for å unngå uhell.

Brukervennlighet

GreenGeeks er ganske nybegynner-vennlig. En grunn til dette er på grunn av brukervennligheten. La oss se funksjonene som er integrert i disse tjenestene som gjør dem så brukervennlige!

Enkel registrering

Kontohåndteringsportalen har en lett og strømlinjeformet design. Samtidig er det ganske funksjonelt. Så brukerne har ikke problemer med å registrere seg. På samme måte kan de enkelt registrere et domenenavn eller justere faktureringsinformasjonen.

greengeeks enkel registrering

betalingsmetoder

Det er knapt noen tilgjengelige betalingsalternativer. Brukere kan ikke betale med PayPal, Bitcoin eller bankoverføring. Betaling er kun mulig med kredittkort.

greengeeks-betalinger

Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse

Som mange andre Linux-baserte hostingleverandører, tilbyr GreenGeeks også cPanel som det primære kontrollpanelet. Det inkluderer to skriptinstallatører; Softaculous og Fantastico. Med slike verktøy kan du enkelt installere berømte bloggplattformer fra tredjeparter som WordPress. På samme måte kan du også installere innholdsstyringssystemer som Drupal.

Kundeservice (support)

Selv om kundesupport ikke er for bemerkelsesverdig, er det fremdeles ganske anstendig. Følgende kanaler er tilgjengelige for støtte:

Live chat

Kundestøtteagenter er tilgjengelige gjennom live chat 24/7 hele året.

billetter

Et effektivt e-billettsystem er også satt opp. De hevder at du bare må vente i 15-20 minutter når du tar kontakt via e-post.

telefon

Telefonstøtte er også tilgjengelig i arbeidstiden. Disse er fra 09.00 til 12.00 EST på hverdager. I helgene er tidspunktene 09.00 til 20.00 EST.

Utdanningsressurser (Knowledge Base)

Det som gjør kundestøtten forskjellig er kunnskapsbasen for rask DIY-assistanse. Det er forskjellige kategorier som har svar på nesten alle spørsmål du måtte ha. Disse ressursene er ikke bare ekstremt detaljerte, men ganske nyttige også. I tillegg kan du også bruke søkefeltet til å oppgi et ord som angår problemet ditt for rask gjenfinning. Så selv om live chat-funksjonen ikke er tilgjengelig, kan du fortsatt få hjelp. Kunnskapsbasen er også supplert med mange grunnleggende opplæringsprogrammer.

a2-hosting-kunnskapsbase

Money Back Garanti (refusjonspolicy)

Selskapet tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du har et problem de første 30 dagene, kan du be om refusjon. Ingen spørsmål blir stilt.

Imidlertid er det noen ting som ikke vil bli inkludert i refusjonene dine. Disse inkluderer domeneregistreringsavgift, installasjonsgebyr og kostnadene for tilleggsfunksjoner.

Hvem er GreenGeeks best for?

 • Kunder som fokuserer på prioritering, utmerket støtte og god verdi sammen med bærekraft.
 • Virksomheter som ønsker å sikre at all deres praksis forblir miljøvennlig.
 • Et av de mest passende alternativene for eiere av små bedrifter.
 • Utmerket valg for pålitelighet, konkurranseevne og serverytelse.
 • Brukere med mindre teknisk kunnskap om å sette opp nettsteder.

PROS
ULEMPER

 • Funksjonsrik webvert tilgjengelig til en overkommelig pris.
 • Leveres med pengene-tilbake-garanti.
 • Raske servere på grunn av HTTP / 2 og SSD-er.
 • Ulike kundeservicealternativer.
 • Prisene er litt misvisende.

Anbefaler vi GreenGeeks?

Med tanke på prisene og funksjonene som er inkludert i planene sine, anbefaler vi GreenGeeks. Dessuten gjør dens evne til å gi personlig oppmerksomhet til alle brukere det enda bedre. I tilfelle problemer vil du ikke møte for mye tap. I stedet vil eksperter håndtere alt profesjonelt. Pluss at tjenestene deres er grønne, og bidrar dermed til å redde klimaet. Totalt sett gjør ytelsen, hastigheten og påliteligheten det til et godt valg.

Vi håper denne detaljerte gjennomgangen hjelper deg med å komme til en informert beslutning. Hva synes du om det? Har du noen erfaring med GreenGeeks? Gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map