Hostinger-anmeldelse: Er det mulig å ha god og billig hosting?

Før vi skrev denne anmeldelsen, kjøpte vi tjenestene Hostinger hadde å tilby. Vi brukte den til
hele året og bruker det fremdeles før vi bestemte oss for å legge tankene ned. Vi sporet
vertens ytelse (oppetid og gjennomsnittlig lastetid). For å sikre en ekte anmeldelse brukte vi ekte
data som oppetid, lastetid, viktige funksjoner, kostnader og kundesupport. Etter å ha tatt disse faktorene i betraktning, kom vi frem til denne objektive vurderingen.


Overal vurdering

4,3 / 5

Funksjoner
8/10

Brukervennlig
9/10

Priser
9/10

Brukerstøtte
9/10

Pålitelighet
9/10

Hostinger-rabatter
Se tilbud

oppetid

99,97%

Lastetid

384 ms

Hostinger lover å tilby pålitelige, enkle å bruke og utviklervennlige hostingtjenester. Det tilbyr fantastiske funksjoner så vel som sikkerhet og utmerket hastighet. Et annet plusspoeng er den gode kundesupporten. Det beste er kanskje at tjenestene er tilgjengelige til en overkommelig pris. Til syvende og sist tilbyr Hostinger uslåelige pakker for de som leter etter budsjetthotell.

Verten tilbyr også høy tilgang til de som allerede har erfaring. Samtidig lar det nybegynnere også starte hjemmesiden sin. Siden minstepenger brukes på bemanning og markedsføring, kan Hostinger bruke ressursene sine i å lage gode tjenester og produkter.

I denne gjennomgangen vil vi dissekere den i detalj og konkludere med om det er verdt å prøve. La oss ta en titt på Hostinger-gjennomgangen vår uten mye bløt.

Nøkkelegenskaper

 • Tallrike funksjoner og knapt oppsalg
 • Kontostyringspanelene er responsive, enkle å bruke og visuelt imponerende
 • Inngående tutorials for webutvikling
 • Den skreddersydde nettstedbyggeren leveres med forskjellige gratis nettstedmaler
 • Funksjonsrike planer med god hastighet tilgjengelig til en billig pris
 • Optimalisert for WordPress
 • Chat support tilgjengelig 24 timer i døgnet

Diskplass
10 gb

båndbredde
100 gb

Pengene tilbake
30 dager

Gratis domene
Nei

Gratis SSL
Ja

Vertsplaner
www.hostinger.com

Hostinger gjennomgang: bakgrunnsinformasjon

Hostinger startet i 2004 og har mer enn et tiår med hostingopplevelse. De har som mål å tilby folk en måte å drive nettstedene sine med et lite budsjett. Det beste er at det er tilgjengelig til en lav pris uten noen begrensninger.

På det tidspunktet oppdaget selskapet smutthull i vertsmarkedet og utnyttet det. I begynnelsen opprettet de en gratis webhotellplattform. Snart ble de en populær webvert.

I 2012 hadde Hostinger internasjonalt utvidet. Det hadde også nyinnarbeidelse på Kypros samme år. Da januar 2017 hadde over 29 millioner mennesker meldt seg på tjenestene sine.

For tiden lover de funksjoner av høy kvalitet til en lav pris. De tjener 178 land og har i gjennomsnitt opptil 15 000 nye påmeldinger hver dag.

hostinger-bakgrunn-info

Skjermdumpen er hentet fra web.archive.org – 12.11.2012.

Vertsstatistikk for nettstedet & toppdomener

Med 12 forskjellige hostingplaner har Hostinger vert for 280 838 domener. .Com-domenet utgjør den største prosentandelen av de hostede domenene. Andre inkluderer .info, .org, .us og .biz. Totalt sett har selskapet hatt en økning på 3% år etter år.

hostinger-vert-domener

hostinger-toppdomener-statistikk

Ytelse, oppetid & Lastetid

For å teste ytelsen registrerte vi oss for Hostinger-tjenester og installerte WordPress. Deretter laget vi en dummy-side med standardtemaet. Vi har også fylt ut nettstedet vårt for å få det til å fungere som et ekte, gjennomsnittlig WordPress-nettsted.

Performance Test (Pingdom)

En rask webhotell sikrer en rask webside. Av denne grunn testet vi Hostingers hastighet først med Pingdom. Som du ser er lastetiden nesten et kvarter som er ganske imponerende.

Pingdom-hostinger-load-tids

Server Uptime & Lastetid (UptimeRobot)

For vår neste test så vi på Hostingers samlede tilgjengelighet. For å gjøre det, sporet vi nedetid og responstid. Som resultatene viser, har verten vært oppe i over tre måneder. Gjennomsnittlig responstid er til og med under et kvart sekund, noe som er ganske sjelden!

hostinger-oppetid

Hostinger Uptime & Lastetid for siste 3-måneders (UptimeRobot)

Måned
Oppetaksstatistikk
Last inn statistikk
April 2020100%145 ms
Mars 2020100%171 ms
Februar 2020100%157 ms

Server responstid (Bitcatcha)

Pingdom eller lignende verktøy viser hvordan data på nettstedet ditt lastes inn. Dette inkluderer mediene som tar lengre tid å laste enn vanlig tekst. For mer nøyaktig server responstid, snudde vi til Bitcatcha. Med dette verktøyet er det mulig å teste serverens responstid uten å laste inn dataene.

Resultatene var eksepsjonelle, spesielt i USA. Også andre steder er statistikken imponerende. Alle serverne svarer i løpet av et kvart sekund.

hostinger-bitcatha-responstider

Vertsplaner og funksjoner

Hostinger har i utgangspunktet fire forskjellige hostings tilgjengelig for å imøtekomme et bredere publikum. Disse tre inkluderer delt webhotell, netthosting, VPS-hosting og unik hosting for webstedsbygger.

Delt hosting

Denne typen hosting er egnet for brukere av mellomhotell. Det er mest for de som ikke ønsker å investere hele budsjettet for hostingløsninger. Det er tre delte hostingplaner. Disse inkluderer Single, Premium og Business.

Enkelt: Til en pris på $ 0,99 / måned lar planen være vert for 1 nettsted. Den inkluderer også en e-postkonto, 10 GB SSD og 100 GB båndbredde.

Premium: Start til en pris av $ 2.89 / måned, og denne planen har ubegrenset nettsteder, 20 GB SSD-plass og ubegrenset båndbredde. Den har også ukentlige sikkerhetskopier.

Virksomhet: Med en pris på $ 3,99 / måned får du alle fordelene med premiumplanen pluss litt mer. Ytterligere funksjoner i denne planen inkluderer daglige sikkerhetskopier og et gratis SSL-sertifikat.

Pakkens navn
Enkelt
Premium
Virksomhet
Startet pris$ 0.99 / mo$ 2.89 / mo$ 3.99 / mo
Fornyelsespris$ 2.15 / mo$ 3.49 / mo$ 7.95 / mo
nettsteder1ubegrensetubegrenset
SSD Disk Space10 GB20 GB100 GB
båndbredde100 GBubegrensetubegrenset
E-postkontoer1ubegrensetubegrenset
MySQL-databaser1ubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludertNeiJaJa
GRATIS SSL-sertifikatJaJaJa

hostinger-delt-pakker

WordPress Hosting

Hostinger tilbyr billig og effektiv WordPress-hosting. Det er enkelt å installere og raskt å sette opp. I tillegg tillater det øyeblikkelig eksponering på nettet. Det er tre WordPress Hosting-planer tilgjengelig. Dette er enkelt-, premium- og forretningsvirksomhet.

Enkelt: Kostet $ 2,15 per måned, og inkluderer ubegrenset nettsteder, 20 GB diskplass og ubegrenset båndbredde. Det inkluderer også en brukervennlig tilgangsbehandling, gratis domene med SSL, kraftig kontrollpanel og enkel nettstedbygger.

Premium: Denne planen koster $ 7,45 per måned og har et ubegrenset antall nettsteder, ubegrenset båndbredde og 100 GB SSD-diskplass. Andre funksjoner inkluderer gratis domenenavn med den årlige planen, en enkel nettstedbygger og et kraftig kontrollpanel.

Forretning: For 14,95 dollar per måned har denne planen alle funksjonene i Premium-planen med 140 GB SSD-lagring. Noen av tilleggsfunksjonene inkluderer daglige sikkerhetskopier, deluxe live support og gratis SSL-sertifikat.

hostinger-wordpress-pakker

Cloud Hosting

Hostinger har sin egen unike skyinfrastruktur. Som et resultat kan det tilby utmerkede tjenester til lave priser uten at det går utover ytelsen. Når det gjelder skyhosting, er det tre forskjellige planer. Dette er Oppstart, Profesjonell og Enterprise.

oppstart: Koster $ 7,45 / måned, med denne planen kan du få en dedikert IP-adresse, 2 CPU-kjerner og ubegrenset båndbredde. Andre funksjoner inkluderer 100 GB diskplass og 3 GB RAM.

Profesjonell: Denne planen koster $ 14,95 per måned og inkluderer en dedikert IP-adresse sammen med 140 GB diskplass og ubegrenset båndbredde. Den inkluderer også 6 GB RAM og 4 CPU-kjerner.

Bedriften: Bortsett fra ubegrenset båndbredde og dedikert IP-adresse, inkluderer denne planen 8 CPU-kjerner, 16 GB RAM og 200 GB diskplass. Alt dette er tilgjengelig til en pris av $ 37,00 per måned.

Hver sky hosting plan har et domenenavn Helt GRATIS.

hostinger-sky-pakkene

VPS Hosting

Verten har mange VPS-hostingpakker, hver med forskjellige funksjoner. Alle planene har nyttige funksjoner som sikrer utmerket ytelse.

Den første planen med 1 kjerne har 1 GB minne, 2 GB burst RAM og 20 GB lagring. I tillegg får du 1000 GB båndbredde med denne planen til en pris av $ 3,95 per måned.

Den andre planen med 2 kjerner koster $ 8,95 per måned. Den inkluderer 2 TB båndbredde, 40 GB lagring, 4 GB burst RAM og 2 GB minne.

Den neste planen med 3 kjerner koster $ 12,95 per måned. Inkludert i denne planen er 3000 GB båndbredde, 60 GB lagring, 6 GB burst RAM og 3 GB minne.

Videre koster planen med 4 kjerner og 4000 GB $ 15,95 per måned. Den har også 8 GB burst RAM, 4 GB minne og 80 GB lagring.

En annen plan er en som har 6 kjerner og 6000 GB båndbredde. Det koster $ 23,95 per måned. Andre funksjoner du får med denne planen er 120 GB lagring, 12 GB burst RAM og 6 GB minne.

Den siste planen er 8-kjerneplanen med 8000 GB båndbredde som koster $ 29,95 / måned. Den kommer også med 160 GB lagring og 8 GB minne.

hostinger VPS-pakker

Nettstedbygger hosting

Nettstedets byggherre er tilgjengelig for alle som er vert for dem. For å bruke byggherren, er det ikke nødvendig med teknisk kunnskap eller koding. Ifølge Hostinger kan nettstedet ditt faktisk være oppe i løpet av 5 minutter.

hostinger-nettside-builder

Hostinger Basic (delt plan) i detalj

Den mest grunnleggende delte planen verten har å tilby, er Single Shared Hosting-planen. Den inneholder de fleste funksjonene som noen nettopp startet opp vil kreve.

planer & Prisene i detalj

La oss se nærmere på planene og prisene deres. Som nevnt tidligere, er det tre planer tilgjengelig. Den ene er den grunnleggende enkelt delte hostingplanen. For de som ønsker mer, er imidlertid to andre planer med tilleggsfunksjoner også tilgjengelige. Dette er Premium og Business delte pakker.

Hva er inkludert i de delte pakkene?

Enkelt delt vertskap: Dette er deres billigste plan. Den inkluderer funksjoner som et nettsted, 10 GB diskplass og 100 GB nettsted. Et automatisk installasjonsprogram og en nettstedsbygger er også inkludert. Startprisen for denne planen er $ 0,99 per måned. For fornyelse må du betale $ 2,15 / måned.

Premium Shared Hosting: Dette kan betraktes som et midtpunkt i linjen hosting plan. Denne planen inkluderer ubegrenset SSD-diskplass, båndbredde, e-postkontoer og en rekke nettsteder. I tillegg til årsplanen, kan du også få et gratis domenenavn og enkel nettstedsbygger. Startprisen for denne planen er $ 2,89 / måned.

Business Web Hosting: Dette er den beste hostingplanen de har. Det inkluderer ubegrenset nettsteder, SSD-diskplass, båndbredde og e-postkontoer. Andre funksjoner inkluderer et gratis domenenavn, nettstedbygger og daglige sikkerhetskopier. Det kommer også med fire ganger prosessorkraft og gratis SSL-sertifikat. Startprisen for denne planen er $ 3,99 / måned.

Hovedtrekkene
Enkelt
Premium
Virksomhet
Startet pris$ 0.99 / mo$ 2.89 / mo$ 3.99 / mo
Fornyelsespris$ 2.15 / mo$ 3.49 / mo$ 7.95 / mo
nettsteder1ubegrensetubegrenset
SSD Disk Space10 GB20 GB100 GB
båndbredde100 GBubegrensetubegrenset
E-postkontoer1ubegrensetubegrenset
Domenet (er) vert1ubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert
GRATIS SSL-sertifikat
GRATIS nettstedbygger
phpMyAdmin
Ukens sikkerhetskopi
Daglige sikkerhetskopier
MySQL-databaser
Cronjobs1ubegrensetubegrenset
RAM256 MB512 MB1 GB
Pengene tilbake-garanti30 dager30 dager30 dager

starter & Priser Tabeller

Som nevnt tidligere er Hostingers hostingplaner ganske billige. For den mest grunnleggende planen, må du betale $ 0,99 per måned. Til en så lav pris får du tilgang til en rekke funksjoner. I mellomtiden starter premiumplanen fra $ 2,89 for en måned. I tillegg koster forretningshotellplanen 3,99 dollar for en måned. Vær imidlertid oppmerksom på at den lave prisen bare er tilgjengelig hvis du velger 48-månedersplanen. Andre planer med kortere betalingsperiode vil koste mer.

Betalingsperiode / plan
(bare for nye brukere)
Enkelt
Premium
Virksomhet
12 mnd$ 2.99 / mo$ 5.99 / mo$ 6.99 / mo
24 mnd$ 1.59 / mo$ 3.99 / mo$ 4.99 / mo
48 mnd$ 0.99 / mo$ 2.89 / mo$ 3.99 / mo

Fornyelsespriser

Mens startprisene er lave, er fornyelsesprisene litt høye. Fornyelsesprisen for den grunnleggende, delte hostingplanen er $ 2,15 / måned.

Betalingsperiode / plan
(fornyelsespriser)
Enkelt
Premium
Virksomhet
12 mnd$ 3.25 / mo$ 5.84 / mo$ 9.99 / mo
24 mnd$ 2.85 / mo$ 4.84 / mo$ 8.96 / mo
48 mnd$ 2.15 / mo$ 3.49 / mo$ 7.95 / mo

Hovedfunksjoner i detalj

La oss kort se på hovedfunksjonene som Hostinger tilbyr med alle planene. Å vite disse vil hjelpe deg med å finne ut om denne webverten er den rette for deg!

Domenenavn & e-post

Gratis e-postmeldinger er inkludert i alle de tre planene. Du kan få gratis domenenavn med både premium og forretningshotell i ett år. På lang sikt hjelper dette å spare ganske mye penger. Vær imidlertid oppmerksom på at du må betale et ekstra beløp for ekstra domener.

Ubegrensede e-postkontoer er gratis tilgjengelig med begge de to øverste planene. I mellomtiden er bare en e-postkonto gratis inkludert i grunnleggende plan.

Nettplass & båndbredde

Både nettplass og båndbredde er begrenset til grunnleggende plan. Den inkluderer 10 GB nettplass og 100 GB båndbredde. For en nybegynner er de imidlertid mer enn tilstrekkelige. I mellomtiden kommer begge toppnivåplanene med ubegrenset båndbredde og nettplass.

WordPress-ett-klikk-installasjon

Hostinger tilbyr installasjon med ett klikk. Du trenger bare å åpne hosting-kontrollpanelet og oppgi detaljene. Klikk deretter på en knapp, så WP blir installert. Imidlertid, hvis du vil ha et WP-nettsted, kan du velge WordPress-hosting. På denne måten får du også en rekke tilleggsfunksjoner. Disse inkluderer autooppdateringer, gratis SSL, migrering og gratis installasjon.

Nettstedsbygger

En ting som gjør at Hostinger overgår andre webhoteller er nettstedets byggherre. Det hjelper brukere å bygge et helt unikt nettsted fra bakken. De gjør det ved å unngå standardtemaene som gjør at alle nettsteder ser nesten like ut. Byggherren kommer med et dra og slipp-grensesnitt. I tillegg kan det hjelpe deg med å lage mobilvennlige nettsteder. I tilfeller av problemer er kundesupport tilgjengelig døgnet rundt.

hostinger-nettside-builder-speed

Andre funksjoner

Du kan få mange andre funksjoner bortsett fra billig hosting. Disse funksjonene inkluderer lyd og video streaming, Cron-jobber for oppgaveplanlegging og 50 auto-installasjonsskript.

Pålitelighet (sikkerhetsalternativer)

Hostinger fokuserer ganske mye på sikkerhet. Til tross for billige planer, er alt helt topp. Noen av sikkerhetsfunksjonene som tilbys inkluderer:

Domenes personvern

Du kan aktivere domenenes personvern fra Domener-delen i Hostinger-kontoen din. Imidlertid må du betale $ 5 per år for domenets personvern. Alternativt kan du velge Cloudflare Protection for bare $ 9,95 for livet. Med dette kan du få både DDoS-beskyttelse og sikkerhet. Samtidig kan du glede deg over hastighetene ved CDN.

SSL-sertifikat

Hver Hostingers plan inkluderer et SSL-sertifikat gratis. Et SSL-sertifikat hjelper deg med å holde nettstedets data trygt.

Dedikert IP

Dedikert IP er ikke tilgjengelig med Hostingers delte planer. Du kan imidlertid få det med VPS-planene deres.

sikkerhetskopier

Daglige sikkerhetskopier er inkludert i den delte forretningsplanen for virksomheten. Men ukentlige sikkerhetskopier er gratis i alle planer.

Andre funksjoner

Av denne grunn er Bitninja inkludert i alle planene. Dette er en sanntids alt-i-ett-beskyttelsessuite. Det hjelper til å forhindre skriptinjeksjon, XSS, brute force og malware. Alle planene følger også med SpamAssassin. Dette er et e-post spamfilter som skanner og fjerner spam e-post automatisk.

Brukervennlighet

Hostinger er ganske nybegynner-vennlig. En grunn til dette er på grunn av brukervennligheten. La oss se funksjonene som er integrert i disse tjenestene som gjør dem så brukervennlige!

Enkel registrering

Det er en lek å melde seg på verten. Det er enkelt, så du har ingen problemer her. Bare velg ønsket hostingplan og skriv inn detaljene dine. Deretter skriver du inn de spurte detaljene for å lage en konto. Til slutt, når du har angitt betalingsinformasjonen, vil du være god til å gå.

betalingsmetoder

Her aksepteres mange betalingsalternativer. Disse inkluderer PayPal, MasterCard og til og med Bitcoin.

kontoaktivering

Kontoaktivering med Hostinger er ganske enkel. Når du er i handlekurven, trenger du bare å velge ønsket hosting-pakke. Deretter kan du bare fortsette til betalingstrinnet, og kontoen din blir aktivert på kort tid.

Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse

Plattformen benytter seg av cPanel for alle sine hostingpakker. I hovedsak har det konseptet Microsoft-fliser. Du kan se kategorien og bildet enkelt for å få et innblikk i funksjonen. De store ikonene gjør det også lettere å finne et bestemt alternativ. Verten prøver ikke å skjule funksjonene for å ha et renere utseende. I stedet blir alt satt til fingerspissene.

Serverplassering

Hostinger har servere lokalisert i USA, Europa (Storbritannia) og Asia. Alle servere er koblet til tilkoblingslinjer på 1000 Mbps. Som et resultat sikrer de både pålitelighet og høy ytelse. I tillegg, med deres partnerskap med BitNinja, er serverne deres ytterligere beskyttet mot cyberangrep.

Kundeservice (support)

Hostingers kundesupport er tilgjengelig på forskjellige språk. Ved å gjøre det har de gjort tjenestene sine tilgjengelige over hele verden. Det er i utgangspunktet to kommunikasjonskanaler tilgjengelig. Dette er billettstøtte og live chat.

hostinger-kunde-støtte

Live chat

Live chat-opplevelsen er ganske god. Registrerte brukere har loggført chatten. Så de kan få tilgang til det når som helst. I tillegg gir kunderepresentantene gode tips som kan komme godt med.

billetter

Billettservice er opp til pålydende. Et nyttig svar sendes innen en tilstrekkelig tidsramme.

telefon

En ting som Hostinger mangler er telefonsupport. Dette er problematisk for de som foretrekker å ta direkte kontakt via telefon.

Utdanningsressurser (Knowledge Base)

Hostinger har en omfattende kunnskapsbase. Det inkluderer gjennomgang av video, generell informasjon, opplæringsprogrammer og guider. Alt dette er nyttige verktøy, spesielt for de som er nye på vertsplattformen. Du kan lære å løse et bestemt problem enkelt med deg selv med deres detaljerte guider.

hostinger-help-kunnskapsbase

Money Back Garanti (refusjonspolicy)

Hostinger tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du synes at ytelsen ikke stemmer overens, kan du be om refusjon. Imidlertid kan ikke alle produktene tilbakebetales. I tillegg har noen produkter spesielle refusjonsbetingelser.

Hvem er Hostinger best for?

Med tanke på alle planene og funksjonene ser Hostinger ut til å være best for:

 • De som leter etter utmerkede basishotellbehov til en lav pris
 • For småbedrifter, e-handelsbutikker og de som blogger som en hobby

Merk at det ikke er for virksomheter som ønsker høyere oppetidsgarantier.

PROS
ULEMPER

 • Et utmerket kunnskapsgrunnlag som guider gjennom de vanskelige oppgavene
 • Den enkle delte så vel som forretningsplanen som er tilgjengelig til en billig pris
 • Alle planene har gode og topp funksjoner som knapt er tilgjengelige til en så lav pris
 • Siden Hostinger ikke har dedikert hosting, er det ikke egnet for store nettsteder som krever mer ressurser
 • De delte planene inkluderer ikke gratis migrasjoner som kan være problematiske

Anbefaler vi Hostinger?

Tenk på den solide hastigheten og de billige prisene, vi anbefaler Hostinger på det sterkeste. I tillegg er oppetid, så vel som sidehastighet, mer enn bransjens gjennomsnitt. Du kan også få pengene tilbake innen de første 30 dagene hvis du ikke er fornøyd. Kundesupporten deres er også vennlig, responsiv og kunnskapsrik.

Vi håper denne detaljerte gjennomgangen hjelper deg med å komme til en informert beslutning. Hva synes du om det? Har du noen erfaring med Hostinger? Gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map