SiteGround-gjennomgang: Er dette det rette vertskapet for deg?

Vi sjekket SiteGround for å finne ut hvor bra det er. Vi kjøpte tjenesten og opprettet nettstedet vårt for å sjekke funksjonene som tilbys av selskapet. Vi studerte alt fra kostnader til oppetid og lastetid, ekte data for å skrive en pålitelig og sann anmeldelse av vertsleverandøren.


Overal vurdering

4,5 / 5

Funksjoner
10/10

Brukervennlig
10/10

Priser
7/10

Brukerstøtte
10/10

Pålitelighet
10/10

SiteGround-rabatter
Se tilbud

oppetid

99,99%

Lastetid

546 ms

SiteGround er et anerkjent navn i bransjen, hovedsakelig på grunn av at det er en WordPress-godkjent plattform. De som har brukt tjenesten sverger ved den da den tilbyr en haug med hosting-tjenester og er kjent for sin fantastiske kundesupport også. Lansert i 2004, webhotellfirmaet ser ut til å ha en god anseelse og har en 99,7% lykkefrekvens, noe som indikerer hvordan det blir elsket av kundene sine som stadig vokser i antall.

I denne gjennomgangen vil vi dissekere den i detalj og konkludere med om det er verdt å prøve. La oss se litt på SiteGround-vurderingen uten mye bløt.

Nøkkelegenskaper

 • SSD-lagring og NGINX-serverteknologi gir en høyhastighets-tjeneste
 • Mange pakker inkluderer en gratis websideoverføringstjeneste
 • Sikkerhet og tilleggsprogrammer i toppklasse
 • Alle tjenester inkluderer CloudFlare CDN for en ekstra hastighetsøkning
 • Godkjent av WordPress + 99,9% oppetidsgaranti
 • Fire datasentre over tre kontinenter

Diskplass
10 gb

båndbredde
ubegrenset

Pengene tilbake
30 dager

Gratis domene
Nei

Gratis SSL
Ja

Vertsplaner
www.siteground.com

SiteGround-gjennomgang: bakgrunnsinformasjon

Hovedkvarter i Bulgaria, og har datasentre over hele verden (USA, Europa og Asia) og tilstedeværelse på seks steder. Lansert i 2004, går det sakte mot å styre 1 900 000 domenenavn.

Selskapet har totalt 400 ansatte, og det er raskt voksende å ansette flere talentfulle individer for å imøtekomme det økende antall kunder. Det er kjent for sin fantastiske kundeservice, som er tilgjengelig døgnet rundt og på flere språk. Dette er en av grunnene til at plattformen er populær ikke bare i USA, men over hele verden.

Siteground-bakgrunn-info

Godkjent av WordPress

Det er en “WordPress” anbefalte hosting selskapet hovedsakelig på grunn av sin ekstremt utrolige kundesupport. Hostingleverandøren er veldig populær blant WordPress-brukere og tilbyr til og med spesielle rabatter til WP Beginners.

Plattformen gjør det til en lek å være vertskap for WordPress-nettsteder. Du kan installere WP med et enkelt klikk, glede deg over administrerte oppdateringer, WP-iscenesettelse og git-integrasjon og W-Cli.

Den bruker også de nyeste teknologiene som HTTP / 2, PHP 7, SSD-stasjoner og NGINX-basert hurtigbufring for å holde nettstedet beskyttet og sikre gode lastetider.

Vertsstatistikk for nettstedet & toppdomener

Nettstedet er for tiden vertskap for rundt 738,149 nettsteder og tilbyr totalt 11 hostingplaner. Det tilbyr en rekke TLDer inkludert .com, .biz, .info, .org og landsbaserte TLDer inkludert .us.

Siteground-domener-statistikk

Siteground-toppdomener-statistikk

Ytelse, oppetid & Lastetid

For å skrive en objektiv og sann anmeldelse, registrerte vi oss for SiteGround’s hostingkonto og brukte forskjellige tjenester for å måle kvaliteten på hosting som tilbys av selskapet. Vi var ganske imponert over den generelle ytelsen da selve nettstedet lastet raskt og bød på utrolig oppetid og lastetid også. Vi vil si det er blant de beste topp 3 når det gjelder oppetid og hastighet.

Performance Test (Pingdom)

For å ha et raskt nettsted, bør webhotellfirmaet ditt også være raskt. Når vi husker dette, testet vi først vertens hastighet. For å gjøre det, laget vi en testnettsted med et standardtema. Vi har også lagt til dummyinnhold med bilder slik at det fungerer som et ekte nettsted. Til slutt brukte vi Pingdom for å teste nettstedets hastighet.

Pingdom-Siteground

Vi brukte ingen hastighetsoptimaliseringstriks eller hurtigbufring og var imponert over hvor raskt nettstedet var å laste – 726ms. Dette er raskere enn 70% av nettstedene vi har testet.

Server Uptime & Lastetid (UptimeRobot)

Vi opprettet et live-nettsted og testet det regelmessig for nedetid og responstid. Nettstedet gikk ikke ned en gang i løpet av de siste 40 dagene og tilbød en oppetid på 100% de siste 30 dagene. Dette er ganske imponerende. I tillegg er responstiden også god og ligger på et gjennomsnitt på 691.23 MB, og går opp til 1 sekund bare to ganger i løpet av dagen. Det er en ganske pålitelig og stabil vert angående oppetid og responstid.

Siteground-oppetid

SiteGround Uptime & Lastetid for siste 3-måneders (UptimeRobot)

Måned
Oppetaksstatistikk
Last inn statistikk
Juni 201999,99%608 ms
Mai 201999,98%624 ms
April 2019100%682 ms

Server responstid (Bitcatcha)

Vi brukte Bitcatcha for å bedømme den generelle ytelsen til nettstedet. Serverne presterte ekstremt bra i USA, mens hastigheten var litt tregere i andre land, den var fremdeles under ett sekund, og svarprosenten var den tregeste i Sao Paulo, Brasil, på 5243 ms.

Siteground-bitcatha

Totalt sett vil vi si at det er imponerende med hensyn til at hastigheten forble under et sekund. Det kan være et flott alternativ hvis du hovedsakelig er rettet mot det amerikanske publikummet, men hvis hovedpublikummet ditt ligger i Asia eller andre kontinenter, er det kanskje ikke det beste valget.

Vertsplaner og funksjoner

SiteGround tilbyr en rekke hostingplaner fordelt på forskjellige typer. De tilbyr delt, dedikert, forhandler, Cloud og administrert WordPress-hosting.

Type hosting
Nr. 1 pakke
Nr. 2 pakke
# 3-pakke
# 4-pakke
Delt (grunnleggende)$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
WordPress$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
Sky$ 80 / mo$ 120 / mo$ 160 / mo$ 240 / mo
dedikert$ 269 / mo$ 349 / mo729 dollar / mån

Delt hosting

Oppstart: For $ 3,95 per måned får du glede av 10 GB webplass med 10.000 månedlige besøkende. Det passer for små nettsteder, og du kan bare være vert for et enkelt nettsted.

GrowBig: For $ 5,95 per måned får du glede av 20 GB nettplass med 25 000 besøkende månedlig. Det passer for mellomstore bedrifter, og du kan være vert for ubegrensede nettsteder. Dessuten har den flere premiumfunksjoner.

GoGeek: For $ 11,95 / måned får du glede av 30 GB webplass med 100 000 månedlige besøkende. Det er egnet for store nettsteder og lar deg også være vert for flere nettsteder.

Hovedtrekkene
Oppstart
GrowBig
GoGeek
Startet pris$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / mo
Fornyelsespris$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
nettsteder1ubegrensetubegrenset
SSD Disk Space10 GB20 GB30 GB
båndbreddeunmeteredunmeteredunmetered
E-postkontoerGratisGratisGratis
Domenet (er) vertubegrensetubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert
GRATIS SSL-sertifikat

Siteground-delt-pakker

WordPress Hosting

SiteGround WordPress-vertsprogrammer er ganske populære og er de samme som delte hostingplaner, bortsett fra at de inkluderer bedre WP-støtte og ytelse med gratis overføringer:

Oppstart: Begynner for så lite som $ 3.95 / måned og lar deg være vert for 1 nettsted. Pakken kommer med 10 GB nettplass og 10.000 månedlige besøk. Du får også glede av en rekke viktige funksjoner, inkludert en nettverksbygger, 24/7 support, ubegrenset MySQL, gratis SSL og HTTPS, e-postkontoer og daglige sikkerhetskopier.

GrowBig: Begynner så lavt som $ 5,95 / måned og lar deg være vert for 1 nettsted. Pakken kommer med 20 GB nettplass og 25 000 måneders besøk. Du får også glede av alle viktige funksjoner med en rekke førsteklasses funksjoner inkludert prioritert teknisk support, gratis nettstedoverføring, gratis sikkerhetskopiering av sikkerhetskopier og forbedret hastighet.

GoGeek: Begynner så lavt som $ 11,95 / måned og lar deg være vert for 1 nettsted. Pakken kommer med 30 GB nettplass og 100 000 måneders besøk. Du får også glede av alle viktige og førsteklasses funksjoner med en mengde nørdige funksjoner, inkludert færre kontoer på serveren, WordPress-iscenesettelse, Joomla-iscenesettelse, PCI-kompatible servere og ett-klikk oppretting av Git Repo.

Siteground-wordpess-pakker

WOOCommerce Hosting

Den passer for alle størrelser og starter helt ned til $ 3,95 / måned. De kommer alle med WooCommerce og Storefront installert.

Oppstart: Begynner for så lite som $ 3.95 / måned og lar deg være vert for 1 nettsted. Pakken kommer med 10 GB nettplass og 10 000 måneders besøk. Du får også glede av en rekke viktige funksjoner, inkludert en nettverksbygger, 24/7 support, ubegrenset MySQL, gratis SSL og HTTPS, 4 serverplasseringer, automatisk oppdaterer, e-postkontoer og daglige sikkerhetskopier.

GrowBig: Begynner så lavt som $ 5,95 / måned og lar deg være vert for 1 nettsted. Pakken kommer med 20 GB nettplass og 25 000 måneders besøk. Du får også glede av alle viktige funksjoner med en rekke førsteklasses funksjoner inkludert prioritert teknisk support, WooCommerce SuperCacher og gratis sikkerhetskopiering av sikkerhetskopier.

GoGeek: Begynner så lavt som $ 11,95 / måned og lar deg være vert for 1 nettsted. Pakken kommer med 30 GB nettplass og 100 000 måneders besøk. Du får også glede av alle viktige funksjoner og premium funksjoner med en rekke geeky funksjoner inkludert PCI-kompatible servere og oppretting av ett Git Repo med ett klikk.

Siteground-woocommerce-pakker

Cloud Hosting

Det starter så lavt som $ 80 / month og er fullt administrert, raskt og skalerbart. Alle ressursene er automatisk skalerbare og tilbyr daglige sikkerhetskopier med gratis CDN og flere steder:

Inngang: Begynner så lavt som $ 80 / måned og leveres med 40 GB SSD-plass og 5 TB dataoverføring. Dessuten får du glede av 1 CPU-kjerne.

Virksomhet: Starter så lavt som $ 120 / måned og leveres med 60 GB SSD-plass og 5 TB dataoverføring. Dessuten får du glede av 2 CPU-kjerner.

Business Plus: Begynner så lavt som $ 160 per måned og leveres med 80 GB SSD-plass og 5 TB dataoverføring. Dessuten får du glede av en 3 CPU-kjerne.

Superkraft: Starter så lavt som $ 240 / måned og leveres med 120 GB SSD-plass og 5 TB dataoverføring. Dessuten får du glede av 4 CPU-kjerner.

Siteground-sky-pakkene

Forhandlervert

Denne planen starter så lavt som $ 42 og er egnet til å være vert for flere nettsteder. Du får til og med glede av volumrabatt og få tilgang til spesielle domenenavn.

Siteground-forhandler-pakker

Dedikert hosting

Dette er en god løsning for store selskaper siden alle ressursene brukes til nettstedet ditt.

Inngangsserver: Det starter så lavt som $ 269 / måned og kommer med 4 CPU-kjerner. Du får glede av 8MB CPU-cache med 480 GB diskplass og 10 TB båndbredde.

Power Server: Det starter så lavt som $ 349 / måned og kommer med 4 CPU-kjerner. Du får glede av 8MB CPU-cache med 960 GB diskplass og 10 TB båndbredde.

Super Power Server: Det starter så lavt som $ 729 / måned og kommer med 2 × 6 CPU-kjerner. Du får glede av 15 MB CPU-cache med 2 × 9460 GB diskplass og 10 TB båndbredde.

Inngangsserver
Power Server
Super Power Server
$ 269 / mo$ 349 / mo$ 729 / mo
Intel Xeon E3-1230 SSDIntel Xeon E3-1270 SSD2 x Intel Xeon E5-2630 SSD
3,20 GHz CPU klokkehastighetCPU-klokkehastighet 3,50 GHz2,00 GHz CPU klokkehastighet
4 CPU-kjerner8 CPU-tråder2 x 12 CPU-tråder
8 CPU-tråder8 CPU-tråder2 x 12 CPU-tråder
CPU-buffer på 8 MBCPU-buffer på 8 MB15 MB CPU-hurtigbuffer
16 GB DDR3 RAM32 GB DDR3 RAM64 GB DDR3 RAM
480 GB SSD960 GB SSD2x960GB SSD i RAID1
10 TB båndbredde10 TB båndbredde10 TB båndbredde

Siteground-dedikert-pakker

SiteGround Basic (delt plan) i detalj

SiteGround delt hostingplan, StartUp, er optimalisert for hosting. Den har alle de funksjonene som 99,9% av hostingklienter ønsker. Av samme grunn tilbyr de kunder en direkte vei for å registrere seg for denne planen fra nettstedet.

planer & Prisene i detalj

La oss se på funksjonene som er inkludert i grunnleggende plan og prisen du må betale. Det er to tilgjengelige oppgraderingsalternativer for de som trenger dem. De er GrowBig og GoGeek planer.

Hva er inkludert i de delte pakkene?

Oppstart (grunnleggende pakke): Begynner for så lite som $ 3.95 / måned og lar deg være vert for 1 nettsted. Pakken kommer med 10 GB nettplass og 10.000 måneders besøk. Du får også glede av en rekke viktige funksjoner, inkludert en nettverksbygger, 24/7 support, ubegrenset MySQL, gratis SSL, e-postkontoer og daglige sikkerhetskopier..

GrowBig: Begynner så lavt som $ 5,95 / måned og lar deg være vert for 1 nettsted. Pakken kommer med 20 GB nettplass og 25 000 måneders besøk. Du får også glede av alle viktige funksjoner med en rekke førsteklasses funksjoner inkludert prioritert teknisk support, gratis nettstedoverføring, gratis sikkerhetskopiering av sikkerhetskopier og forbedret hastighet.

GoGeek: Begynner så lavt som $ 11,95 / måned og lar deg være vert for 1 nettsted. Pakken kommer med 30 GB nettplass og 100 000 måneders besøk. Du får også glede av alle viktige og førsteklasses funksjoner med en mengde nørdige funksjoner, inkludert færre kontoer på serveren, WordPress-iscenesettelse, Joomla-iscenesettelse, PCI-kompatible servere og ett-klikk oppretting av Git Repo.

Hovedtrekkene
Grunnleggende
I tillegg til
Choice Plus
Startet pris$ 2.75 / mo$ 5.45 / mo$ 5.45 / mo
Fornyelsespris$ 7.99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo
nettsteder1ubegrensetubegrenset
SSD Disk Space50 GBubegrensetubegrenset
båndbreddeunmeteredunmeteredunmetered
E-postkontoer5ubegrensetubegrenset
Domenet (er) vert1ubegrensetubegrenset
GRATIS domener inkludert1ubegrensetubegrenset
GRATIS SSL-sertifikat
GRATIS nettstedbygger
GRATIS nettstedoverføring
cPanel & Softaculous
Ubegrenset MySQL DB
Ubegrensede sub- og parkerte domener
Pengene tilbake-garanti30 dager30 dager30 dager
Gratis CDN med hver konto
SuperCacherBare nivå 1Alle 3 nivåerAlle 3 nivåer
Anti-hack-systemer & Hjelp
Automatisk daglig sikkerhetskopi
Avansert sikkerhetskopi på forespørsel
PCI-kompatible servere
Gratis SSH- og SFTP-tilgang
MySQL & PostgreSQL-databaser
FTP-kontoer
Forinstallert Git
staging

starter & Tabeller for fornyelsespriser

Selskapet gir for øyeblikket ingen rabatter på langsiktige kontrakter, men holder øye med spesielle tilbud som kan komme fra tid til annen.

Betalingsperiode / plan
(bare for nye brukere)
Oppstart
GrowBig
GoGeek
Betalingsperiode / plan
(fornyelsespriser)
Oppstart
GrowBig
GoGeek
1 måned$ 3.95 / mo +
($ 14,95 oppsett)
$ 5.95 / mo +
($ 24,95 oppsett)
$ 11.95 / mo +
($ 24,95 oppsett)
12 mnd$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / mo
24 mnd$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / mo
24 mnd$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / mo
1 måned$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
12 mnd$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
24 mnd$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
36 mnd$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo

Siteground-pris-tabellen

Hovedfunksjoner i detalj

La oss se på noen av hovedfunksjonene SiteGround har å tilby. Disse vil hjelpe deg med å bestemme hvor bra eller dårlig dette alternativet er for deg.

Domenenavn & e-post

Ingen delt hostingplan har for øyeblikket et gratis domenenavn. Selskapet kommer imidlertid stadig med nye oppdateringer og kampanjer, så følg med. Når det gjelder e-postmeldinger, er det ingen bekymring siden alle pakker har ubegrenset e-postkontoer.

Siteground-domenenavn

WordPress-ett-klikk-installasjon

Du kan velge å installere WordPress med bare et enkelt klikk på en hvilken som helst delt hostingplan. Imidlertid, hvis du har tenkt å ha et WP-nettsted, kan du velge å gå til WordPress-hosting. Du vil få en rekke WordPress-funksjoner inkludert gratis installasjon, autooppdateringer, gratis SSL og migrering. Å gå etter et dyrere alternativ vil gi deg enda mer inkludert sikkerhetskopieringer på forespørsel.

Migrasjonstjeneste

Det tar bare 24 timer å overføre din eksisterende konto til SiteGround. Migrasjonstjenestene er gratis tilgjengelig på de dyrere pakkene, bortsett fra WP-pakker der alle pakker leveres med gratis migrering. Det gode er at du ikke trenger å bekymre deg for jobben siden vertsgruppen vil håndtere den for deg.

Nettstedsbygger

Alle pakkene kommer med en nettstedsbygger. Den inneholder en blanding av maler og er ganske enkel å bruke.

Andre funksjoner

Annet enn dette tilbyr SiteGround deg en rekke funksjoner, inkludert PCI-kompatible servere, WordPress-iscenesettelse, Joomla-iscenesettelse og gratis nettstedoverføring. Funksjonene skiller seg imidlertid fra pakke til pakke, og noen kan være tilgjengelige bare med en dyrere hostingplan.

Domenes personvern

Selskapet tilbyr personvern for domenerettigheter. Den er tilgjengelig i brukerområdet og beskytter informasjonen din mot å være åpen for publikum. Det er viktig hvis du ikke vil at navnet og adressen din skal offentliggjøres. Det kommer for $ 12 / år.

domene-personvern-beskyttelse

SSL-sertifikat

SiteGround er et av få selskaper som tilbyr gratis SSL-sertifikater med alle sine hostingplaner. Du får også HTTPS; Derfor har du ikke noe problem med å holde nettstedet oppe og går.

Sikkerhet

Selskapet tilbyr eksepsjonelle sikkerhetsfunksjoner for å sikre at dataene dine forblir trygge. Alle serverne bruker PHP 7 for ekstra sikkerhet og Apache kjører med suExec. Annet enn dette er det et sofistikert IPS / IDS-system for å blokkere angrep og roboter.

Dedikert IP

Ikke alle, men noen pakker har en dedikert IP. Du kan bestille en dedikert IP-adresse fra ditt brukerområde. Det tar omtrent to dager før den nye IP-en blir aktivert, og installasjonen tar bare noen få timer. Hvis pakken din ikke tilbyr en egen IP, kan du velge å kjøpe den. Det er tilgjengelig for $ 2,50 per måned, fakturert årlig.

sikkerhetskopier

Alle pakkene tilbyr gratis daglig sikkerhetskopi, men dyrere pakker kommer også med gratis daglige gjenoppretter og sikkerhetskopieringer på forespørsel. På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for å miste dataene dine, da du alltid kan stole på sikkerhetskopier.

Andre funksjoner

Andre sikkerhetsverktøy inkluderer IP-adresselister, hotlink-beskyttelse, leech Protect, SpamExperts og SpamAssassin. Du kan også velge å kjøpe en SG Site Scanner for $ 19,8 per år.

Serverplassering

Du kan velge mellom fem serverplasser, inkludert Chicago (USA), Amsterdam (NL), Singapore (SG), London (UK) og Iowa (USA). Plasseringen er viktig fra perspektivet til SEO og hvordan nettstedet ditt lastes inn. SiteGround ser ut til å gå bra, da datasentrene er trygge og sikre.

Siteground-tjener-plassering

Brukervennlighet

SiteGround er ganske nybegynner-vennlig. En grunn til dette er på grunn av brukervennligheten. La oss se funksjonene som er integrert i disse tjenestene som gjør dem så brukervennlige!

Enkel registrering

Det er veldig enkelt å lage en konto. Velg ønsket plan og mate detaljene. Du kan registrere deg for et nytt domene eller velge et domene du allerede eier.

Neste trinn er å lage en konto og legge inn detaljer inkludert navn, land, nummer osv. Du vil også bli bedt om å oppgi betalingsinformasjon på dette stadiet. Prosessen er enkel og tar bare noen få minutter å fullføre.

betalingsmetoder

Nettstedet godtar bare Visa-, Discover-, Master Card- og American Express-kort akkurat nå. PayPal og andre slike alternativer er ikke tilgjengelige ennå.

Siteground-betalinger

kontoaktivering

Delte servere blir aktivert med en gang. Det kan ta omtrent et minutt før skyservere blir aktivert, og dedikerte servere kan ta opptil 12 timer. Dette er ganske bra sammenlignet med andre vertssteder.

Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse

Plattformen benytter seg av cPanel for alle sine hostingpakker. Det er enkelt å bruke og gjør det enkelt å utføre take, for eksempel opprette e-postkontoer, administrere databaser og domener, etc. Nettstedet tilbyr også en rekke interne og tredjepartsverktøy å installere med bare et klikk.

Kundeservice (support)

Selskapet har et team på 300 personer for å sikre at kundene er fornøyde og fornøyde. Det er et av få selskaper som tilbyr støtte på flere språk (engelsk, italiensk og spansk). Annet enn dette tilbyr det teknisk support også for de dyrere pakkene.

Siteground-støtte

Live chat

Live chat er den foretrukne metoden for rundt 70% brukere, ettersom den sies å være ni ganger raskere enn e-post, siden interaksjonen er live og det er mindre holdeperiode. Heldigvis tilbyr selskapet live chat og behandler over 2000 chatforespørsler per dag. Det tar bare noen sekunder å komme i kontakt med en agent. De er alle profesjonelle og raske med å løse problemer.

billetter

SiteGround behandler over 1500 billetter per dag, og teamet ser ut til å være ganske effektivt på jobben. Du får vanligvis svar innen 24 timer, og det er påminnelser også.

telefon

SiteGround behandler over 800 samtaler per dag. Innehaverperioden er ikke lang, og agentene er vennlige og godt informerte.

Utdanningsressurser (Knowledge Base)

Det er godt detaljerte opplæringsprogrammer tilgjengelig på nettstedet i form av e-bøker og hvordan du gjør artikler. De inneholder også bilder og gjør det til en lek å forstå forskjellige aspekter ved hosting. I tillegg til dette er det også en vanlige spørsmål som dekker nesten alt.

Siteground-pedagogiske-ressurser

Money Back Garanti (refusjonspolicy)

Selskapet tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for delt hosting og en 15-dagers pengene-tilbake-garanti for netthosting. Den er tilgjengelig for alle planer og kan forespørres fra brukerområdet. Fornyelsesbestillinger kan imidlertid ikke refunderes, og noen andre ekstra kostnader, for eksempel domenenavnsavgift, kan heller ikke bli refundert.

Hvem er SiteGround best for?

SiteGround er et godt alternativ for brukere som ønsker et selskap med utrolig kundestøtte. Det gir god oppetid, og hastigheten er også ganske imponerende. Imidlertid er det litt dyrere enn noen andre webverter der ute, men er fremdeles ganske populært på grunn av noen kule funksjoner som gratis SSL-sertifikater.

Det er et utmerket alternativ for WP-nettsteder på grunn av WP-hosting. Det kan også være egnet for e-handelsbedrifter på grunn av tredjepartsapper som kan gjøre det til en lek å få nettstedet ditt i gang. I tillegg gjør nettstedutvikleren det også enklere å bygge nettstedet ditt på kort tid.

PROS
ULEMPER

 • Gjør det enkelt å starte ditt første nettsted takket være en enkel å bruke nettstedbygger og tilgjengeligheten av WordPress og en haug gratis apper.
 • Utmerket kundeservice da du kan velge å komme i kontakt med teamet over chat, samtaler eller e-post.
 • Gratis e-postmeldinger og SSL-sertifikater med hver pakke.
 • Du får glede av lavere månedlige priser når du kjøper en månedlig pakke, men du må betale et ekstra gebyr på 14,95 dollar (engangsbeløp).
 • Det kan hende du må gå for dyre planer hvis du trenger mye ressurser, ettersom basepakker har begrenset plass og båndbredde.

Anbefaler vi SiteGround?

SiteGround er et utmerket valg hvis du ser alvorlig på å ha et profesjonelt nettsted. Den tilbyr nesten 100% oppetid og er enkel å bruke også. Du kan til og med skifte fra en annen vert til SiteGround uten problemer, da det tilbyr gratis migrasjonstjenester og agentene vil håndtere jobben for deg.

Vi håper denne detaljerte gjennomgangen hjelper deg med å komme til en informert beslutning. Hva synes du om det? Har du noen erfaring med SiteGround? Gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map