10 redenen waarom u geen succesvolle blogger bent (en hoe u moet zijn!)

Vraag een gefrustreerde blogger wat ze dachten dat hun grootste bloguitdaging zou zijn, en hun antwoorden zullen je verrassen. Sommigen waren van mening dat ze het zo druk zouden hebben met het schrijven van nieuwe inhoud dat ze geen gezonde balans tussen werk en privé zouden hebben.


Je hebt misschien verheven dromen gehad om vreemde internet vreemden te ontmoeten, beroemd te worden en tonnen geld te verdienen. Deze ambities verdwijnen snel bloggers beseffen dat niemand hun oprechte blogposts leest.

Niemand behalve je beste vriend en moeder, en die tellen niet mee, omdat ze gewoon aardig voor je zijn, zo denk je tenminste. Deze situatie kan zeer hartverscheurend en frustrerend zijn voor een blogger die geen opmerkingen, geen nieuwe abonnees en geen e-mails ontvangt wanneer ze weten dat ze de beste inhoud op hun blog hebben geplaatst.

Waarom falen de meeste bloggers?

1. Ze vragen geen hulp

Beroemde blogger en contentmaker Neil Patel waarschuwen dat de kansen al zijn gestapeld tegen elke nieuwe blogger. Er is zoveel concurrentie op de markt dat je blogpost simpelweg in de vergetelheid raakt voordat het enige grip krijgt.

Hij raadt je aan om niet de veelgemaakte fout te maken die alle newbie-bloggers maken; inhoud schrijven, achterover leunen en wachten op lezers. Het maakt niet uit hoe viraal de inhoud is; het brengt u geen automatisch verkeer.

Dus wat moet je dan doen? Neil Patel pleit voor agressieve contentpromotie als de sleutel tot die shares, links, conversies en oogbollen waar u naar hunkert. U moet beginnen met het promoten van wat al promotionele inhoud is. Een methode die wonderen verricht, is het bereiken van populaire inhoudsdelers.

Influencer-marketing is zo krachtig dat het snel uw online aanwezigheid kan opbouwen door contact op te nemen met uw doelgroep. Gegevens laten zien dat digitale advertenties snel worden ingehaald door influencer marketing. Minstens tweederde van alle retailers in de VS ook gebruik maken van influencer marketing om het bekend te maken.

Als je toegang wilt krijgen tot de beste delers van je niche-inhoud, gebruik dan SEO-onderzoek en monitoringtools zoals BuzzSumo, Google Alerts of HubSpot. Ze zullen u helpen om mensen te identificeren die u kunnen helpen uw lezerspubliek te laten groeien.

Neem contact met hen op via e-mail en vraag hen om naar uw artikel te linken. Als je een even goede blogger bent als je vrienden of moeder zeggen dat je bent, dan bereik je misschien gewoon dat influencer-aandeel dat je fortuin zal veranderen.

2. Gebrek aan zelfpromotie op sociale media

Nieuwe bloggers die lijden aan het oplichtersyndroom vermijden vaak zelfpromotie. De impostorsyndroom is echt, en het kan de boosdoener zijn achter dat zeurende gevoel dat je misschien een bedrieger bent en dat niemand je inhoud wil lezen.

Dit gevoel zorgt ervoor dat veel bloggers hun waarde devalueren en hun expertise ondermijnen. Dus de volgende keer dat je in een golf van twijfel aan jezelf zit, moet je jezelf eraan herinneren dat grote schrijvers als Maya Angelou zich ook als bedriegers hebben gevoeld.

U moet dit gevoel van minderwaardigheid overwinnen en uw inhoud constant op sociale media promoten. Vermijd de verleiding om alle sociale mediabases tegelijk te behandelen. Begin met een of twee en ga door naar andere platforms terwijl je groeit.

Als je opbeurende en nuttige inhoud deelt, zul je je lezerspubliek zien groeien. Het geeft je ook een boost om te zien dat je inhoud nuttig is voor je lezers.

3. Je bent niet behulpzaam

Succesvolle bloggers maken content die meer over hun lezers gaat. Je zou in de verleiding kunnen komen om van je blog een online dagboek te maken, dat erg op jou is gericht. Uw lezers geven er echter meer om dat hun problemen worden opgelost, en het is uw verantwoordelijkheid om aan die behoefte te voldoen als u wilt dat uw betrokkenheidscijfers stijgen.

Leer dus om in elk bericht waarde te geven voordat je het deelt. Als u deze nuttige houding een tandje hoger wilt nemen, begin dan met het bieden van oplossingen voor online vragen die aan uw niche grenzen. Ter illustratie kunt u beginnen met het beantwoorden van vragen in Quora.

Maak van die gelegenheid gebruik om uw antwoord aan uw fantastische artikel te koppelen en u zult tonnen verwijzingsverkeer ontvangen. De aandacht van Quora-gebruikers zal ook helpen de invloed van uw blog te vergroten.

4. Ze missen een boekingsschema

Als blogger moet je de constante drang om uit te stellen bestrijden als het gaat om het maken en plaatsen van nieuwe inhoud. Weet je nog dat jullie allemaal allemaal met hun ogen en borstelige staart waren, klaar om de wereld te veranderen door te bloggen? Je moet dat vuur brandend houden.

Schrijf niet alleen als de stemming goed is. Als u regelmatig lezerspubliek nodig heeft, moet u regelmatig inhoud leveren. Kranten hebben deze ene functie grondig geoptimaliseerd. Je krijgt elke dag op hetzelfde tijdstip een krant als je dat wilt.

Dit is het soort consistentie dat u uw lezers moet geven. Je krijgt niet alleen een trouwere aanhang, maar Google zal ook van je houden. Maak een schema en probeer er zoveel mogelijk aan vast te houden.

5. Niet profiteren van e-mailabonnementen

Er is geen betere manier om die lezers binnen te halen dan door uw inhoud te delen met uw e-mailabonnees. U moet echter bijzonder voorzichtig zijn wanneer u contact opneemt met uw e-mailabonnees. Succesvolle bloggers zeggen dat dit een van de beste manieren is om uw e-maillijst te gebruiken als u interessante informatie verzendt die nauw verband houdt met uw nieuwe blogpost.

Leer als schrijver hoe u fragmenten invoegt van de inhoud waarvan u wilt dat uw e-mailabonnees ze lezen in een interessant vormgegeven e-mail. Als u een bericht heeft dat voor hen van waarde zou zijn, vergroot dan uw lezerspubliek door uw lezers hierover te e-mailen.

6. Inhoud zonder specifieke zoekwoorden

Echt bloggen is het delen van informatie, maar u zult uw inhoud niet adequaat delen als geen lezer deze online kan vinden. Hoewel zelfpromotie en het delen van influencers samen zullen gaan, waardoor uw lezerspubliek toeneemt, moet u de zoekmachines helpen als het gaat om ranking.

Het gebruik van zoekwoorden is een essentieel onderdeel van elke SEO-strategie. Zoekwoorden helpen de zoekrobots om uw inhoud te lokaliseren en te begrijpen. Onderzoek uw zoekwoorden voordat u ze schrijft en gebruik ze volgens de vereiste normen.

7. Vergeten om uit te linken

Hyperlinking was ooit een veel misbruikte SEO-tactiek, maar als het correct wordt uitgevoerd, kan het u veel voordelen opleveren. Plaats bij het schrijven van uw blogposts relevante hyperlinks in uw artikelen om uw SEO-score te verbeteren. Link naar geloofwaardige bronnen om uw geloofwaardigheid te vergroten, en u zult zien dat uw paginaweergaven toenemen naarmate uw lezers genieten van een betere website-ervaring.

Om de kans op verhoogde bouncepercentages van links te verkleinen, moet u ervoor zorgen dat externe links alleen in nieuwe tabbladen worden geopend. Blijf werken aan uw oude inhoud en koppel er nieuwe blogposts aan om meer reacties van geïnteresseerde lezers te blijven trekken.

8. Het plaatsen van uitdagende blogposts

Er zijn eenvoudige methoden voor artikelopmaak die uw inhoud aantrekkelijker kunnen maken voor lezers. Eerst moet je koppen gebruiken. Correct geplaatste titels maken inhoud in lange vorm beter leesbaar en nodigen meer commentaren en deelacties uit. U moet er echter op letten dat u koppen niet misbruikt.

Een artikel boordevol H2- en H3-headers is misschien gemakkelijk te lezen, maar heeft een negatieve invloed op uw SEO-ranglijst. Een andere stiekeme manier om lezers te verleiden om uw inhoud te blijven lezen, is door kortere zinnen te schrijven. Gebruik ledes om intriges te creëren wanneer je begint te schrijven en te schrijven in de eerste persoon. Voeg relevante afbeeldingen toe om lange alinea’s uit elkaar te halen.

9. Websites met ongelofelijke laadsnelheden

De gemiddelde aandachtsspanne van mensen is het laagst ooit! Microsoft zegt dat de online aandachtsspanne is afgenomen van een gemiddeld 12 seconden tot acht seconden. Bijgevolg heeft geen enkele lezer vrije tijd voor een langzaam ladende website.

Zoekmachines haten ook langzaam ladende webpagina’s. Gebruik de juiste overwegingen bij het ontwerpen van websites om ervoor te zorgen dat de snelheid van uw website perfect is. Maak uw website tastbaar en vermijd rommel door irrelevante advertenties.

10. Ongeduld

Rome is niet in één dag gebouwd en er is geen instant blogsucces. Elke succesvolle blog is een werk van hard werken en passie. U zult eindeloos veel creatief werk moeten doen om een ​​consistente en plezierige contentflow te garanderen.

Met doorzettingsvermogen, geduld en veel creativiteit zal uw lezerspubliek groeien van een straaltje naar de duizenden. Je karakter als schrijver en creatief zal tijdens dit proces grondig worden getest, maar het zal je uiteindelijk een betere en meer sympathieke schrijver maken.

Hoe te slagen in bloggen voor 2020

Als je overweegt een nieuwe blog te lanceren, is er geen betere tijd dan aan het begin van een gloednieuw decennium. Hieronder staan ​​enkele tips voor de beste manier om dit jaar als blogger te slagen.

Zorg voor een gezonde manier van bloggen

Bloggen is geen wandeling in het park, dus bereid je voor om het hardste te werken dat je ooit in je leven hebt gehad. Het kan in je vroege blogtijd moeilijk zijn, maar geef jezelf de tijd om te leren en te groeien.

Vermijd een snel rijke mentaliteit

Verwacht niet van de ene op de andere dag beroemd en rijk te worden. Werk eraan om een ​​creatievere schrijver en een meer behulpzame blogger voor uw lezers te worden en de voordelen van bloggen zullen binnenstromen.

Blijf positief

Je zult slagen als je niet opgeeft. Zoek een niche waar je een passie voor hebt.

Als u inhoud schrijft waar u een passie voor heeft, zullen uw lezers het verslinden en zult u genieten van het onderzoeks- en schrijfproces.

Als het lezerspubliek van je blog een teleurstelling is geworden, kun je het omdraaien en het leven van je lezers gaan beïnvloeden.

Corrigeer de hierboven genoemde fouten en u zult snel betere resultaten zien.

Auteur Bio:

Walter Akolo is sinds 2011 freelance schrijver en internetmarketeer. Momenteel schrijft hij voor Cardinal Digital Marketing, een in Atlanta gevestigd digitaal marketingbureau dat gespecialiseerd is in PPC.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map