7 Beste hoogst betalende Google Adsense-alternatieven in 2020

Iedereen, vooral een blogger, wil geld verdienen met zijn blog. Na veel inspanning en het volgen van een mooie contentstrategie krijgen de blogs verkeer en daarmee een verbetering van de gebruikersbetrokkenheid op Google Ads.


Het duurt meestal een jaar of langer. Stel je dan voor dat de e-mail van AdSense zegt: “Uw AdSense-account is tijdelijk verbannen”. Het is een vloek. Dit gebeurt niet alleen met één persoon, 30.000 tot 50.000 gebruikers worden elke dag door AdSense gebanned.

Lees ook: Hoe u kunt voorkomen dat uw AdSense-account wordt verbannen

Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Deze wereld heeft grenzeloze alternatieven. Wij van WPressBlog hebben in deze blogpost de Top 7 van de best betalende Google AdSense-alternatieven gepubliceerd. U kunt elke dag en elk uur inkomsten genereren via uw eigen blog of website.

Of u nu een WordPress-blog heeft of een andere technologie, deze advertenties ondersteunen allerlei platforms. Het zou beter zijn als u WordPress heeft, omdat het u verschillende plug-ins biedt om ook de prestaties van de advertenties te analyseren.

Beste Google AdSense-alternatieven in 2020

1. Amazon Associates

Onlangs is Amazon het grootste online winkelaanbod, van keukenaccessoires tot woondecoratieproducten, boeken, eBooks, elektrische gadgets, mode en nog veel meer. U kunt eenvoudig een affiliate-account aanmaken via deze link: https://affiliate-program.amazon.com.

Amazon biedt allerlei dynamische advertenties met alle soorten en maten, widgetadvertenties en links met tekst en afbeeldingen. Het enige dat u nodig heeft, is gewoon de JS-code op uw website te kopiëren en plakken, waar u Amazon Ads ook wilt weergeven.

Als iemand bijvoorbeeld een product van $ 20 koopt, verdien je een paar cent, maar als iemand een product van $ 2000 koopt, verdien je $ 200.

Amazon biedt de hoogste affiliate-commissie voor elke succesvolle aankoop via uw affiliate-link. Het meest interessante is dat u ze tegelijkertijd met AdSense kunt gebruiken.

Lees ook: Beste Adsense-geoptimaliseerde WordPress-thema’s voor 2020

2. Inkomstenhits

Revenue hits is een sterk en krachtig advertentienetwerk. U kunt hier de hoogste CPA (kosten per actie) verdienen. Het biedt u een geavanceerd platform met verschillende kanalen voor het genereren van inkomsten met de beste aanbiedingen van de industrie.

U kunt allerlei soorten advertenties maken, zoals banneradvertenties, knoppen, schuifregelaars, pop-up en meer. Ze geven de relevante advertenties op uw website weer om uw inkomsten uit uw advertentieruimte te optimaliseren.

Het meest interessante aan Revenue-hits is dat ze een bonus bieden voor het hoge verkeer op uw website. Ze betalen via PayPal, Wire en Pioneer. Maak je klaar om als uitgever te verdienen op Revenue Hits.

Ga aan de slag met het aanmaken van een account via de link: https://www.revenuehits.com

Lees ook: Beste Google AdSense-plug-ins voor WordPress om maximale inkomsten te verdienen

3. Chitika

Met Chitika kunt u uw digitale activa omzetten in online inkomsten. Het biedt zijn uitgevers een platform om inkomsten te genereren met webverkeer. Wat is de niche en de grootte van de website? Hun advertenties zijn altijd contextueel en ze leggen ook nooit het specifieke type advertenties vast.

U kunt hun advertenties samen met AdSense gebruiken. Chitika betaalt via PayPal of cheques met een minimale uitbetaling van $ 10 (via PayPal) en $ 50 (via cheque). U kunt uw account gemakkelijk en direct goedkeuren.

Chitika is de eerste keuze van bijna alle website- of blog-eigenaren om geld te verdienen. Meld u hier aan als uitgever voor dit geweldige Google AdSense-alternatief: https://chitika.com

Verwant: 10 best betalende partnerprogramma’s in 2020

4. PopCash

Een ander goed advertentienetwerk is PopCash. Met Popcash kunt u binnen 10 minuten extra inkomsten gaan verdienen. Maak gewoon uw account aan en verzend uw website. Voeg de popunder-code toe aan uw gewenste webpagina’s.

Ze keuren uw domein onmiddellijk goed. Zodra uw domein is goedgekeurd, krijgen alle bezoekers van uw website elke 24 uur de popunder-advertenties te zien. De Popcash biedt het hoogste omzetaandeel van 80% in de branche.

Minimale uitbetaling is slechts $ 10 en betaling kan worden verwerkt via verschillende gateways zoals Paxum, PayPal, Payza, Webmonkey, Bitcoin en bankoverschrijving.

Ga door de bron om aan de slag te gaan met PopCash: http://popcash.net/publishers

5. InfoLinks:

Meer dan 200.000 uitgevers uit bijna 150 landen verdienen inkomsten via advertentieruimtes op hun websites. InfoLinks is het op één na populairste advertentienetwerk waarmee inkomsten worden gegenereerd.

Hun advertenties zijn compatibel met allerlei websites of blogs. De advertentieprestaties zijn extreem hoog en verstoren nooit de ervaringen van de gebruiker. U kunt contextuele advertenties en videoadvertenties krijgen, zodat u de gebruikersbetrokkenheid gemakkelijk kunt vergroten.

Als u geweldig verkeer naar uw website krijgt, garandeert InfoLinks dat u maandelijks aantrekkelijke inkomsten kunt bieden. De minimale uitbetaling is echter slechts $ 10. De betaling wordt verwerkt via PayPal.

InfoLinks biedt zijn platform met gratis setup-configuraties en zonder minimale vereisten van bezoekers of views. U kunt eenvoudig aan de slag gaan met InfoLinks via het aanmaken van een uitgeversaccount hier https://www.infolinks.com/

6. Pop-advertenties

PopAds is een van de best betalende advertentienetwerken die popunder-advertenties aanbiedt. Op dit platform kunnen hun uitgevers automatisch afgespeelde audio- en videoadvertenties of aanvullende pop-ups weergeven. U kunt ook de pop-upfrequentie definiëren volgens de interesses van de website.

Je kunt ook pop-ups met geluid of andere vervelende elementen weigeren. Het meest interessante feit is dat het de uitgevers in staat stelt hun inkomsten op elk moment op te nemen zonder enige minimale betalingsvoorwaarde.

De betaling wordt binnen 24 uur via PayPal of AlertPay naar uw bankrekening verzonden. U kunt uw inkomsten gebruiken om verkeer van pounder naar uw website of blog te kopen.

Hier is de bron om een ​​uitgeversaccount op PodAds te maken: https://www.popads.net/

6. Media.net

Media.net is qua advertentietypen het beste alternatief voor Google AdSense. Het biedt contextuele en goedbetaalde advertenties. De opgenomen advertentietypen zijn vergelijkbaar met Google AdSense.

Als u goed verkeer heeft en een website of blog van hoge kwaliteit, krijgt uw domein onmiddellijk goedkeuring. Het maakt niet uit hoe breed of wat de niche van een website of blog is, ze geven altijd relevante advertenties van adverteerders weer om de prestaties te verbeteren en de inkomsten te maximaliseren.

Maak hier gewoon een uitgeversaccount aan https://www.media.net en zet uw digitale activa om in de bron van online inkomsten.

Lees ook:

  • Beste blogtools die Blogger in 2020 kan gebruiken

Conclusie

Ik hoop dat je in 2020 de beste alternatieven voor Adsense hebt gevonden. Nu hoef je alleen nog maar een uitgeversaccount te maken, direct goedkeuring te krijgen en je advertentieruimten nu te verkopen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map