7 Alternatif Google Adsense dengan Bayaran Tertinggi Terbaik Pada Tahun 2020

Semua orang, terutamanya seorang blogger, ingin menjana pendapatan dari blog mereka. Setelah banyak usaha dan mengikuti strategi kandungan yang bagus, blog mula mendapat lalu lintas dan dengan itu peningkatan dalam penglibatan pengguna di Google Ads.


Ia memerlukan masa satu tahun atau lebih. Kemudian bayangkan e-mel dari AdSense mengatakan “Akaun AdSense anda telah dilarang buat sementara waktu”. Ini seperti sumpahan. Ini berlaku bukan hanya dengan satu orang, pengguna 30K-50K dilarang oleh AdSense setiap hari.

Baca Juga: Cara Mencegah Akaun AdSense Anda Diharamkan

Tetapi anda tidak perlu risau. Dunia ini mempunyai alternatif yang tidak terbatas. Kami di WPressBlog telah menerbitkan dalam catatan blog ini 7 Alternatif Google AdSense dengan Bayaran Tertinggi Terbaik. Anda mungkin memperoleh pendapatan setiap hari dan setiap jam dari blog atau laman web anda sendiri.

Sama ada anda mempunyai blog WordPress atau teknologi yang berbeza, iklan ini menyokong pelbagai jenis platform. Lebih baik jika anda mempunyai WordPress kerana ia menyediakan pelbagai plugin untuk menganalisis prestasi iklan juga.

Alternatif Google AdSense Terbaik pada tahun 2020

1. Amazon Associates

Baru-baru ini Amazon adalah tawaran kedai dalam talian terhebat dari aksesori dapur hingga produk hiasan rumah, buku, eBook, alat elektrik, fesyen dan banyak lagi. Anda boleh membuat akaun afiliasi dengan mudah melalui pautan ini: https://affiliate-program.amazon.com.

Amazon menyediakan pelbagai jenis iklan dinamik dengan semua bentuk dan ukuran, iklan widget dan pautan yang mempunyai teks dan gambar. Yang anda perlukan hanya menyalin dan menampal kod JS di laman web anda di mana sahaja anda mahu memaparkan Iklan Amazon.

Untuk seketika, jika seseorang membeli produk $ 20 anda akan mendapat beberapa sen tetapi jika seseorang membeli produk $ 2000 anda akan mendapat $ 200.

Amazon memberikan komisen gabungan tertinggi pada setiap pembelian yang berjaya melalui pautan afiliasi anda. Yang paling menarik ialah anda dapat menggunakannya dengan AdSense pada masa yang sama.

Baca Juga: Tema WordPress Terbaik yang dioptimumkan Adsense untuk tahun 2020

2. Kenaikan Hasil

Peningkatan pendapatan adalah rangkaian iklan yang kuat dan berprestasi tinggi. Anda boleh memperoleh CPA tertinggi (kos setiap tindakan). Ini memberi anda platform pendahuluan dengan saluran pengewangan yang berbeza dengan tawaran prestasi terbaik industri.

Anda boleh membuat pelbagai jenis iklan seperti iklan sepanduk, butang, slider, pop timbul dan banyak lagi. Mereka memaparkan iklan yang relevan di laman web anda untuk mengoptimumkan pendapatan anda dari ruang iklan anda.

Yang paling menarik dengan hit Hasil adalah mereka menawarkan bonus untuk trafik yang tinggi di laman web anda. Mereka membayar melalui PayPal, Wire, dan Pioneer. Bersedia untuk menjana pendapatan sebagai penerbit di Hasil Hasil.

Mulakan dengan membuat akaun melalui pautan: https://www.revenuehits.com

Baca Juga: Pemalam Google AdSense terbaik untuk WordPress untuk Mendapatkan Hasil Maksimum

3. Chitika

Chitika membolehkan anda menukar aset digital anda menjadi pendapatan dalam talian. Ini menyediakan penerbitnya platform untuk mengewangkan lalu lintas web. Tidak kira apa niche dan saiz laman web? Iklan mereka selalu kontekstual dan mereka tidak pernah melakukan jenis iklan tertentu.

Anda boleh menggunakan iklan mereka bersama dengan AdSense. Chitika membayar melalui PayPal atau cek yang mempunyai pembayaran minimum $ 10 (melalui PayPal) dan $ 50 (melalui cek). Anda boleh meluluskan akaun anda dengan mudah dan pantas.

Chitika adalah pilihan pertama hampir semua pemilik laman web atau blog untuk menjana wang. Daftar sebagai penerbit pada Alternatif Google AdSense yang hebat ini di sini: https://chitika.com

Berkaitan: 10 Program Gabungan dengan Bayaran Tertinggi pada tahun 2020

4. PopCash

Rangkaian iklan lain yang bagus adalah PopCash. Dengan Popcash, anda boleh mula menjana pendapatan tambahan dalam masa 10 minit. Cukup buat akaun anda dan hantarkan laman web anda. Tambahkan kod popunder di halaman web yang anda mahukan.

Mereka meluluskan domain anda dengan serta-merta. Sebaik sahaja domain anda diluluskan, semua pengunjung laman web anda akan ditunjukkan iklan popunder setiap 24 jam. Popcash menawarkan bahagian pendapatan 80% tertinggi dalam industri.

Bayaran minimum hanya $ 10 dan pembayaran dapat diproses melalui pelbagai gateway seperti Paxum, PayPal, Payza, Webmonkey, Bitcoin, dan Wire Transfer.

Lihat sumber untuk memulakan PopCash: http://popcash.net/publishers

5. Pautan Maklumat:

Lebih daripada 200 ribu penerbit dari hampir 150 negara memperoleh pendapatan melalui ruang iklan di laman web mereka. InfoLinks adalah rangkaian iklan pengewangan kedua paling popular.

Iklan mereka sesuai dengan pelbagai jenis laman web atau blog. Prestasi iklan sangat tinggi dan tidak pernah mengganggu pengalaman pengguna. Anda boleh mendapatkan iklan Kontekstual, iklan video sehingga anda dapat meningkatkan interaksi pengguna dengan mudah.

Sekiranya anda mendapat lalu lintas yang luar biasa ke laman web anda, InfoLinks menjamin untuk menawarkan pendapatan yang menarik setiap bulan. Walau bagaimanapun, pembayaran minimum hanya $ 10. Pembayaran diproses melalui PayPal.

InfoLinks menawarkan platformnya dengan konfigurasi persediaan percuma, dan tanpa keperluan minimum pelawat atau pandangan. Anda boleh memulakan dengan InfoLinks dengan mudah melalui pembuatan akaun penerbit di sini https://www.infolinks.com/

6. PopAd

PopAds adalah salah satu rangkaian iklan dengan bayaran tertinggi yang menawarkan iklan popunder. Platform ini membolehkan penerbit mereka menampilkan iklan audio dan video yang dimainkan secara automatik atau pop timbul tambahan. Anda juga boleh menentukan frekuensi pop timbul mengikut minat laman web.

Anda juga boleh menolak tetingkap timbul dengan bunyi atau elemen yang menjengkelkan yang lain. Fakta yang paling menarik adalah bahawa ia membolehkan penerbit mengeluarkan pendapatan mereka pada bila-bila masa tanpa syarat pembayaran minimum.

Pembayaran akan dihantar ke akaun bank anda melalui PayPal atau AlertPay dalam masa 24 jam. Anda mungkin menggunakan pendapatan anda untuk membeli lalu lintas pounder ke laman web atau blog anda.

Berikut adalah sumber untuk membuat akaun penerbit di PodAds: https://www.popads.net/

6. Media.net

Dari segi jenis iklan, Media.net adalah alternatif terbaik untuk Google AdSense. Ini menyediakan iklan kontekstual dan berbayar tinggi. Jenis iklan yang disertakan serupa dengan Google AdSense.

Sekiranya anda mempunyai lalu lintas yang baik dan laman web atau blog yang berkualiti, domain anda akan mendapat persetujuan segera. Tidak kira seberapa luas atau apa niche laman web atau blog, mereka selalu memaparkan iklan pengiklan yang relevan untuk meningkatkan prestasi dan memaksimumkan pendapatan.

Cukup buat akaun penerbit di sini https://www.media.net dan menukar aset digital anda menjadi sumber pendapatan dalam talian.

Baca Juga:

  • Alat Blogging Terbaik untuk Blogger digunakan pada tahun 2020

Kesimpulannya

Saya harap anda telah menemui alternatif terbaik untuk Adsense pada tahun 2020. Sekarang yang perlu anda lakukan ialah membuat akaun penerbit, dapatkan persetujuan segera dan mula menjual ruang iklan anda sekarang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map