De 7 beste høyest betalte Google AdSense-alternativene i 2020

Alle, spesielt en blogger, ønsker å tjene inntekter fra bloggen sin. Etter mye krefter og etter en fin innholdsstrategi begynner bloggene å få trafikk og dermed en forbedring i brukerengasjement på Google Ads.


Det tar stort sett ett år eller mer. Forestill deg e-posten fra AdSense som sier “AdSense-kontoen din er forbudt midlertidig”. Det er som en forbannelse. Dette skjer ikke bare med en enkelt person, 30K-50K brukere blir utestengt av AdSense hver dag.

Les også: Slik forhindrer du at AdSense-kontoen din blir utestengt

Men du trenger ikke bekymre deg. Denne verdenen har ubegrensede alternativer. Vi i WPressBlog har publisert i dette blogginnlegget de 7 beste best betalte Google AdSense-alternativene. Du kan få inntekter hver dag og hver time fra din egen blogg eller nettsted.

Enten du har en WordPress-blogg eller med annen teknologi, støtter disse annonsene alle slags plattformer. Det ville vært bedre hvis du har WordPress, da det gir deg forskjellige plugins for å analysere resultatene til annonsene også.

De beste Google AdSense-alternativene i 2020

1. Amazon Associates

Nylig er Amazon det største nettbutikktilbudet fra kjøkkenutstyr til hjemmepynteprodukter, bøker, e-bøker, elektriske dingser, mote og mye mer. Du kan enkelt opprette en tilknyttet konto via denne lenken: https://affiliate-program.amazon.com.

Amazon tilbyr alle slags dynamiske annonser med alle former og størrelser, widget-annonser og lenker som har tekst og bilder. Alt du trenger å bare kopiere og lime inn JS-koden på nettstedet ditt der du vil vise Amazon Ads.

For øyeblikket, hvis noen kjøper et produkt $ 20, vil du tjene noen få cent, men hvis noen kjøper et produkt på $ 2000, vil du tjene $ 200.

Amazon gir den høyeste tilknyttede kommisjon på hvert vellykket kjøp gjennom din tilknyttede lenke. Det mest interessante er at du kan bruke dem med AdSense samtidig.

Les også: Beste Adsense-optimaliserte WordPress-temaer for 2020

2. Inntekt Treff

Inntekt treff er et sterkt og høyytelsesannonsenettverk. Du kan tjene her høyeste CPA (pris per handling). Det gir deg en forhåndsplattform med forskjellige inntektsgenereringskanaler med bransjens beste ytelsestilbud.

Du kan lage alle slags annonser som bannerannonser, knapper, skyvekontroller, popup og mer. De viser de relevante annonsene på nettstedet ditt for å optimalisere inntektene dine fra annonseplassen.

Det mest interessante med inntektshits er at de tilbyr en bonus for den høye trafikken på nettstedet ditt. De betaler via PayPal, Wire og Pioneer. Gjør deg klar til å tjene som utgiver på Revenue Hits.

Kom i gang med å opprette en konto via lenken: https://www.revenuehits.com

Les også: Beste Google AdSense-plugins for WordPress for å tjene maksimal inntekt

3. Chitika

Chitika lar deg konvertere dine digitale eiendeler til online inntekt. Det gir utgiverne en plattform for å tjene penger på nettrafikk. Uansett hva er nisjen og størrelsen på nettstedet? Annonsene deres er alltid kontekstuelle, og de begår heller ikke den spesifikke typen annonser.

Du kan bruke annonsene deres sammen med AdSense. Chitika betaler via PayPal eller sjekker med minimum utbetaling $ 10 (via PayPal) og $ 50 (via sjekk). Du kan enkelt og øyeblikkelig godkjenne kontoen din.

Chitika er førstevalget av nesten alle eiere av nettsteder eller blogger for å tjene penger. Registrer deg som utgiver på dette fantastiske Google AdSense-alternativet her: https://chitika.com

I slekt: 10 høyest betalte tilknyttede programmer i 2020

4. PopCash

Et annet godt annonsenettverk er PopCash. Med Popcash kan du begynne å tjene ekstra inntekter innen 10 minutter. Bare opprett kontoen din og send inn nettstedet ditt. Legg til popunder-koden på de ønskede websidene.

De godkjenner domenet ditt umiddelbart. Så snart domenet ditt er godkjent, vil alle besøkende på nettstedet ditt vises popunder-annonsene hver 24. time. Popcash tilbyr den høyeste omsetningsandelen på 80% i bransjen.

Minimumsutbetaling er bare $ 10 og betaling kan behandles gjennom forskjellige gateways som Paxum, PayPal, Payza, Webmonkey, Bitcoin og bankoverføring.

Gå gjennom kilden for å komme i gang med PopCash: http://popcash.net/publishers

5. InfoLinks:

Mer enn 200 000 utgivere fra nesten 150 land tjener inntekter via annonserom på sine nettsteder. InfoLinks er det nest mest populære inntektsnettverket for penger.

Annonsene deres er kompatible med alle slags nettsteder eller blogger. Annonseresultatene er ekstremt høye og forstyrrer aldri brukerens opplevelser. Du kan få kontekstuelle annonser, videoannonser slik at du enkelt kan forbedre brukerengasjementet.

Hvis du får fantastisk trafikk til nettstedet ditt, garanterer InfoLinks å tilby attraktive inntekter per måned. Minimumsutbetalingen er imidlertid bare $ 10. Betaling behandles via PayPal.

InfoLinks tilbyr sin plattform med gratis konfigurasjonskonfigurasjoner, og uten minstekrav til besøkende eller visninger. Du kan enkelt komme i gang med InfoLinks via opprettelse av utgiverkonto her https://www.infolinks.com/

6. PopAds

PopAds er et av de høyest betalte annonsenettverk som tilbyr popunder-annonser. Denne plattformen lar utgiverne deres vise automatisk avspilling av lyd- og videoannonser eller flere popups. Du kan også definere popup-frekvensen i henhold til nettstedets interesser.

Du kan også nekte popups med lyd eller andre irriterende elementer. Det mest interessante faktum er at det gjør det mulig for utgiverne å ta ut inntektene når som helst uten noen minste utbetalingsbetingelse.

Betaling vil bli sendt til bankkontoen din via PayPal eller AlertPay innen 24 timer. Du kan bruke inntektene dine til å kjøpe pundstrafikk til nettstedet eller bloggen din.

Her er kilden for å opprette utgiverkonto på PodAds: https://www.popads.net/

6. Media.net

Når det gjelder annonsetyper, er Media.net det beste alternativet til Google AdSense. Det gir kontekstuelle og høyt betalende annonser. Annonsetypene som er inkludert ligner på Google AdSense.

Hvis du har god trafikk og et nettsted eller en blogg av høy kvalitet, vil domenet ditt få øyeblikkelig godkjenning. Det har ikke noe å si hvor bred eller hva som er nisjen til nettsted eller blogg, de viser alltid relevante annonsørs annonser for å forbedre ytelsen og maksimere inntektene.

Bare opprett en utgiverkonto her https://www.media.net og konvertere dine digitale eiendeler til kilden til online inntekt.

Les også:

  • De beste bloggeverktøyene som Blogger kan brukes i 2020

Konklusjon

Jeg håper du har funnet de beste alternativene for Adsense i 2020. Alt du trenger å gjøre er å opprette en utgiverkonto, få øyeblikkelig godkjenning og begynne å selge annonseområdene nå.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map