Hvordan skrive et perfekt blogginnlegg? – “En komplett trinnvis guide”

Det er ikke så lett å skrive et blogginnlegg som publikum elsker. Det krever noen ingredienser for å skrive et perfekt blogginnlegg.


Vet du hva blogger er? I begynnelsen var bloggene mer en personlig dagbok. Folk pleide å dele ting om hverdagen i blogginnleggene. Men nå har blogger blitt en effektiv måte å få mer trafikk til nettstedet.

En blogg er en online journal der du kan vise informasjon i omvendt kronologisk rekkefølge. De siste innleggene vises først i en blogg. Du kan si at en blogg er et informasjonsnettsted eller en plattform der en forfatter eller en gruppe forfattere deler sine synspunkter.

Å skrive et blogginnlegg krever ferdigheter. For mange som skriver for søkemotoroptimaliseringsformål og skriver for å fange publikums oppmerksomhet, virker det to forskjellige ting. Men dette er ikke tilfelle. I et SEO-optimalisert og lesbart blogginnlegg må du holde søkeordene på et fremtredende sted. Men unngå å bruke nøkkelordene.

Definisjon av et blogginnlegg:

Markedsføring har mange underavdelinger og innhold er en av dem. Men det er det mest misforståtte begrepet av mange av oss. Alle ønsker å drive mer og mer trafikk til nettstedet og vurderer alle de kritiske faktorene som spiller en viktig rolle i denne forbindelse, men de ser bort fra viktigheten av kvalitetsinnhold.

En blogg er et informasjonsnettsted der forfatteren deler sine synspunkter på et individuelt emne. Et blogginnlegg er en oppføring som en forfatter skriver på en blogg. Hvis du eier en blogg, kan du også laste opp innhold i form av tekst, video, infografikk og bilder.

Men hva gjør et blogginnlegg perfekt? Finnes noe slikt som et perfekt blogginnlegg?

Vel, svaret er ja. Husk at du ikke skriver papirene på videregående skole når du skriver et blogginnlegg. Du må skrive at publikummet ditt synes er interessant.

Med enkle ord må blogginnlegget ditt være engasjerende når du skriver til et publikum som er betydelig større. Ingen vil komme for å lese de kjedelige tingene på bloggen din.

Les også, 4 måter å få innholdsidéer fra konkurrentene dine

Her er noen få punkter som kan hjelpe deg med å skrive et perfekt blogginnlegg:

1. Søkeord:

Du eier en blogg som betyr at du vil at den skal rangere høyere i resultatene av søkemotoren og velge riktige nøkkelord som kan gjøre det. Gjør nøkkelordundersøkelser før du begynner å skrive noe.

Et nøkkelord er det publikum leter etter, og når du har skrevet et blogginnlegg etter å ha utført riktig søkeordundersøkelse, vil blogginnlegget ditt være i de beste søkeresultatene. Husk søkeordforskningen betyr mye i SEO.

Les også 11 beste verktøy for søkeordforskning for SEO (gratis og betalt)

2. En karismatisk overskrift:

Skriv lokkende tittel

La oss starte med en enkel ting. Når du skriver en overskrift, bruker du åtti cent ut av dollaren din. Du bør komme med en lokkende tittel slik at publikum enkelt kan finne artikkelen din. Om leseren vil lese innlegget eller ikke, er helt basert på tittelen du velger.

Hvis du vil at artikkelen skal bli funnet av søkemotoren, ikke glem å legge til nøkkelord i tittelen. Men vent et øyeblikk! Stikkordet fylling vil ikke tjene formålet. Vær naturlig.

Hvis du tenker å bruke clickbait-titler, kan du slippe ideen umiddelbart. Publikum synes clickbait ergerlig. Så ikke noen gang vurdere å bruke dem. Hvis du bruker en misvisende tittel, vil publikum klikke for å lese innlegget, men raskt vil det forlate bloggen.

Søkemotoren vil innse at du ikke gir det publikum leter etter. Bruk spennende titler slik at publikum kan klikke på det for å lese hele innlegget.

3. Bruk undertekst:

Du kan bruke en lokkende tittel for å lede publikums oppmerksomhet, men du kan ikke presse alt med noen få ord. Så du trenger en støttende underoverskrift for å fortelle leseren hva innholdet ditt handler om og hva du vil diskutere.

Husk at du bare fanger oppmerksomheten ved å bruke en spennende tittel. Du må generere interesse ved å bruke underhodet i blogginnlegget.

4. Hold det enkelt:

Nå kommer ordspillet. Du bruker vanskelige setninger og ord som publikum ikke kan forstå. Når du ikke lar publikum forstå innholdet ditt, beseirer du poenget med innholdsmarkedsføring.

Du bør bruke sjargong, men bare der det er nødvendig. Ikke bruk unødvendig vanskelige synonymer for å vise frem. Hold innlegget ditt forståelig og greit for alle.

Hold avsnittene korte, da leseren ikke tar hensyn til lange kjedelige seksjoner. I et SEO-optimalisert blogginnlegg må du sørge for at setningene ikke er for lange. Ikke start hver nye setning på en ny linje.

5. Gjør din undersøkelse:

Gjør din forskning

La oss være ansikt, ikke alle bloggerne vet alt. Selv noen ganger når profesjonelle bloggere setter seg ned for å skrive noe de ikke vet noe om det aktuelle emnet. Der kommer forskningen til unnsetning. Du bør forske før du skriver noe. Hvis du tar informasjon og fakta fra en tredjepart, må du sørge for å velge autoritative kilder.

Husk at den falske informasjonen lett kommer inn i artikler uten at nettstedredaktøren legger merke til det. Så vær forsiktig mens du skriver fakta og tall. Unngå å skrive feilaktige fakta.

6. Bruk bilder effektivt:

Et blogginnlegg uten visuelt innhold sender mest sannsynlig leseren din til Twitter eller Reddit. Så det er svært verdifullt å ta med bilder for å dele opp teksten. Vel, ingen porer over hvert ord av det du har skrevet. Å inkludere tiltalende bilder gjør at innlegget ditt virker mindre skremmende.

Jeg leser ikke et innlegg som ikke inneholder noen bilder. Jeg skanner bare blogginnleggene i stedet for å gå gjennom hvert ord. Hvis du skriver om et tørt emne, så bruk bilder for å injisere litt sårt tiltrengt humor.

7. Korrekturlesing:

Korrekturlesing er virkelig en essensiell del av å skrive en perfekt blogg. Når du skriver inn en kortmelding på telefonen, pinliggjør skrivefeil deg noen ganger. Det samme gjelder et blogginnlegg også. Det kan være grammatiske feil, skrivefeil og generell slurv som etterlater et negativt inntrykk på leseren.

Så, les alltid blogginnlegget ditt et par ganger før du trykker på publiser. Hvis mulig, gi den til vennene dine for å gi den en rask skanning før du publiserer.

8. Del blogginnlegget ditt:

Du bør dele blogginnlegget ditt på populære sosiale mediesider som Facebook og Twitter osv. Les andre brukerens blogger også og delta i diskusjonene ved å kommentere. Det vil hjelpe deg med å lage et stort fellesskap der du kan dele blogginnlegget ditt.

Ikke si hva andre sier. Vær unik og få innlegget ditt til å skille seg ut fra andre. Hvis publikum kommenterer og diskuterer emnet, betyr det at du har lyktes med å gi publikum noe verdifullt. Blogginnlegget ditt skal være av passende lengde.

Den skal ikke være for lang eller for kort. Hold innlegget mellom 1000-1500 ord. Vær original og hold deg til poenget. Glem aldri å koble det nåværende innlegget ditt om det samme emnet til det nye innlegget.

Forfatter Bio:

Sheroze Atari har mer enn 5 års erfaring innen områdene Optimalisering av søkemotorer (SEO), Markedsundersøkelse, Forretningsutvikling & Technologies.

Les også:

  • Hvordan skrive kraftige metabeskrivelser som konverterer
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map