WordPress vs Blogger: Hvilken er den beste plattformen for blogging?

Hvis du vil starte en blogg og forvirret om hvilken bloggplattform du skal velge, er du på rett sted.


Her vil WPressBlog vise deg, hvilken bloggplattform som er best for deg fra WordPress og Blogger. Begge plattformene har fordeler og ulemper. Du kan velge den i henhold til dine krav.

En viktig ting du bør vite at WordPress.org og WordPress.com begge er forskjellige plattformer. WordPress.org er en bloggplattform som er hostet selv, mens WordPress.com er en gratis bloggplattform.

For å vite den fulle forskjellen mellom dem, kan du lese WordPress.com vs WordPress.org artikkelen.

Her har jeg vist forskjellen mellom self-hosted WordPress.org og gratis Blogger-plattform.

Forskjellen mellom WordPress og Blogger

1. Eierskap

Hvis du driver en vellykket blogg i noen år og plutselig din tilgang til den bloggen er blitt nektet, vil det være et veldig stort tap for deg. Og jeg vet at du ikke vil at noe skal skje slik med deg.

Hvis du driver en blogg på blogger, kan dette skje med deg fordi Blogger er eid av Google. Google har rett til å avslutte bloggtjenesten når som helst. Dermed har du i fremtiden ikke tilgang til bloggerbloggen din.

Mens WordPress.org er en bloggplattform som er hostet selv, og det betyr at du er den eneste eieren av bloggen din. Men for å fortsette å kjøre bloggen din på WordPress, må du betale for domene og webhotell.

Hvis du vil starte en blogg på WordPress med selvvertshus, er her den komplette guiden for nybegynnere for å starte en blogg på WordPress på Bluehost. Hvis du liker SiteGround-hosting, så les denne artikkelen: Hvordan starte en WordPress-blogg med SiteGround.

2. Kontroll

Hvis vi sammenligner WordPress med Blogger for å kontrollere funksjoner, er definitivt WordPress vinneren. Du kan kontrollere WordPress ved hjelp av mange WordPress-plugins. Du kan også opprette en bedriftsnettsted ved hjelp av WordPress.

I blogger har du begrensede funksjoner som du kan bruke til bloggen din. Du kan ikke opprette et bedriftsnettsted ved hjelp av blogger.

3. Utseende

I blogger kan du endre utseendet på bloggen din ved å bruke bare noen få maler, mens det i WordPress er ubegrensede gratis og premium WordPress-temaer som du kan bruke til å endre utseendet og stilen til bloggen din..

WordPress-temaer er veldig brukervennlige som du enkelt kan endre innstillingen. I blogger er det få verktøy som du bare kan endre farger og størrelse på layout.

4. Sikkerhet

Som jeg har fortalt deg i det første emnet at blogger er en tjeneste som tilbys av Google, så du trenger ikke å bekymre deg for sikkerhet eller sikkerhetskopi. For WordPress er du eier av bloggen din, og du kan også endre funksjonene i bloggen din.

Her administrerer du en WordPress-blogg, så mens du administrerer bloggen din, har du risikoen for virus eller hackere. Selv om du kan gjøre WordPress-bloggen din sikker ved hjelp av noen få teknikker.

Hvis du vil sikre WordPress-bloggen din sikker, kan du lese denne artikkelen: Hvordan sikre WordPress-bloggen?

5. Fremtid

Du bør være oppmerksom på fremtiden til bloggen din. Hvis du driver bloggen din for å tjene penger, vil du aldri at bloggen din kan bli stoppet av en annen. Fremtiden til Blogger ser ikke bra ut fordi det ikke er noen større oppdatering fra Google for blogger fra de siste årene.

Så hvis du driver en blogg på blogger, så foreslår jeg at du overfører bloggen din fra Blogger til WordPress så snart som mulig.

Hovedforskjellen mellom blogger og WordPress er kostnader. WordPress er et betalt verktøy mens Blogger er et gratis verktøy for å opprette en webside.

Du vil starte en blogg uten å betale noe, så jeg foreslår at du bruker en gratis versjon av WordPress. I fremtiden, hvis bloggen din vokser godt, kan du enkelt overfør bloggen din på selvhotell WordPress. Den viktigste fordelen er at du vil være klar over noen funksjoner i WordPress, så det vil være enkelt for deg å administrere bloggen din på selvhotell WordPress.

Du kan opprette en webside på blogger bare hvis du er ny på blogging. Det er veldig enkelt å bruke at hvem som helst kan opprette en blogg i løpet av 5 minutter. Du kan opprette en blogg på blogger ved hjelp av Gmail-kontoen din.

Konklusjon

Jeg håper du nå er klar over alle forskjellene mellom blogger og WordPress. Hvis du har noen forvirring rundt WordPress vs Blogger, vennligst gi oss beskjed ved å kommentere i kommentarfeltet. Jeg vil virkelig hjelpe deg.

Les også,

 • Beste gratis webhotellleverandører
 • Billige leverandører av domenenavn i 2020
 • WordPress vs Wix
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map