10 ok, amiért nem vagy sikeres Blogger (és hogyan kell lenni!)

Kérdezzen meg minden csalódott bloggertől, hogy mit gondoltak a legnagyobb blogolási kihívásukról, és válaszuk meglepni fog. Néhányan úgy gondolták, hogy annyira el fognak foglalkozni friss tartalom írásával, hogy nem lesznek egészséges munka- és magánéletük.


Lehet, hogy magasztos álmok voltak, hogy találkozzanak furcsa internetes idegenekkel, híressé váljanak és rengeteg pénzt keressenek. Ezek a törekvések gyorsan eltűnnek a bloggerekből, amikor rájönnek, hogy senki sem olvassa a szívből jövő blogbejegyzéseiket.

Nos, senki mellett a legjobb barátod és anyád, és nem számítanak, mert csak kedvesek, vagy úgy gondolja. Ez a helyzet nagyon szívszorító és bosszantó lehet egy olyan blogger számára, aki nem kap megjegyzéseket, nincs új feliratkozó és nulla e-mail, amikor tudják, hogy a legjobb tartalmat tették a blogjukba..

Miért nem sikerül a legtöbb Bloggernek??

1. Nem kérnek segítséget

Neil Patel, a híres blogger és a tartalom alkotója figyelmezteti, hogy az esélyek már minden új blogger ellen fel vannak rakva. Annyira erős a verseny a piacon, hogy blogbejegyzésed egyszerűen feledésbe merül, mielőtt bármilyen vonzáshoz jutna.

Azt tanácsolja, hogy ne kövesse el a mindennapi hibát, amelyet minden újszülött blogger elkövetett; tartalom írása, hátradőlés és az olvasói kör megvárása. Nem számít, mennyire vírusos a tartalom; ez nem hoz automatikus forgalmat.

Szóval mit kell tennie ehelyett? Neil Patel az agresszív tartalom promóciója mellett áll, mivel azok kulcsa azoknak a megosztásoknak, linkeknek, konverzióknak és szemgolyóknak, amelyekre vágyakozik. El kell kezdenie a már promóciós tartalom hirdetésének folyamatát. Az egyik csodákat kiváltó módszer a népszerű tartalom-megosztók elérése.

A befolyásoló marketing annyira erős, hogy gyorsan felépítheti online jelenlétét azáltal, hogy megcélozza a célközönséget. Az adatok azt mutatják hogy a digitális hirdetéseket gyorsan befolyásolja az influencer marketing. Legalább az összes kiskereskedő kétharmada az USA-ban az influencer marketing is felhasználja a szót.

Ha hozzáférést kell kapnia niche-tartalmának legnagyobb részvényeseihez, használjon SEO kutatási és megfigyelő eszközöket, például a BuzzSumo, a Google Alerts vagy a HubSpot. Segítenek azonosítani azokat az embereket, akik segíthetnek az olvasói kör növelésében.

Vegye fel velük a kapcsolatot e-mailben, és kérje meg őket, hogy linkeljenek az Ön cikkéhez. Ha olyan jó blogger vagy, mint a barátaid vagy az anyád azt mondják, hogy te vagy, akkor elérheti azt a befolyásos részesedést, amely megfordítja a vagyonát.

2. Az önpromóció hiánya a közösségi médiában

Az új bloggerek, akik szenvedélyes szindrómában szenvednek, gyakran kerülik az önpromóciót. Az impostor szindróma valódi, és oka lehet annak a szomorú érzésnek, amely talán csalás, és senki sem akarja elolvasni a tartalmát..

Ez az érzés sok blogolót arra készteti, hogy becsülje meg értéküket, és aláássa szakértelmét. Tehát, amikor legközelebb önbizalom hullámába kerül, emlékeztesse magát arra, hogy a Maya Angelou-hoz hasonló nagy írók úgy is érezték magukat, mint csalók.

Le kell győznie ezt az alacsonyabbrendű érzést, és folyamatosan elő kell mozdítania tartalmát a közösségi médiában. Kerülje a kísértést, hogy az összes szociális média bázist egyszerre lefedje. Kezdje egy vagy kettővel, és növekedésével lépjen tovább más platformokra.

Amint megosztja a felemelő és hasznos tartalmat, látni fogja, hogy az Ön olvasóköre növekszik. Ez egyúttal lendületet ad arra is, hogy a tartalma hasznos legyen az olvasók számára.

3. Nem segítőkész

A sikeres bloggerek olyan tartalmat hoznak létre, amely inkább az olvasóira szól. Lehet, hogy a kísértésnek tekinti, hogy blogját online folyóiratmá alakítsa, amely súlyosan rád áll. Az olvasóknak azonban inkább érdekli a problémáik megoldása, és a te felelőssége, hogy kielégítse ezt a szükségletet, ha azt akarja, hogy elkötelezettségi szintje szárnyaljon..

Tehát tanuljon meg értéket adni minden bejegyzésben, mielőtt megosztja. Ha ezt a hasznos álláspontot egy fokkal magasabbra szeretné venni, kezdje el megoldásokat nyújtani a rést határoló online lekérdezésekhez. Ennek szemléltetéseként elindíthatja a Quora kérdéseire adott válaszok megadását.

Használja ezt a lehetőséget arra, hogy a választ összekapcsolja a fantasztikus cikkel, és rengeteg hivatkozási forgalmat fog kapni. A Quora felhasználók figyelme szintén hozzájárul blogja növekedéséhez.

4. Hiányzik a kiküldetési ütemterv

Bloggerként harcolnod kell az új tartalom létrehozása és elküldése iránti folyamatos halasztás iránti vágy ellen. Emlékszel, amikor mindnyájan hajszálú és bozontos farkú voltál, készen álltál a blog megváltoztatására a világon? Az égést meg kell tartani.

Ne írjon csak akkor, ha megfelelő a hangulat. Ha rendszeres olvasói körre van szüksége, akkor rendszeres tartalmat kell biztosítania. Az újságok ezt a funkciót alaposan optimalizálták. Ha szeretné, minden nap ugyanabban az időben kap újságot.

Ez az a következetesség, amelyet az olvasóknak meg kell adnia. Nem csak lojálisabb követőket fog szerezni, hanem a Google is szeretni fog. Készítsen ütemtervet, és próbáljon minél többet ragaszkodni ahhoz.

5. Nem sikerült kihasználni az e-mail előfizetéseket

Nincs jobb tekercselni azokban az olvasókban, mint ha tartalmát megosztja az e-mail előfizetőivel. Ennek ellenére különös óvatossággal kell eljárnia, amikor kapcsolatba lép az e-mail előfizetőivel. A sikeres bloggerek azt mondják, hogy az egyik legjobb módszer az e-mail listájának kiaknázására, ha érdekes információkat küld az új blogbejegyzéséhez szorosan kapcsolódóan.

Írásként tanuljon beilleszteni egy érdekes módon elkészített e-mailbe annak a tartalomnak a kivonatát, amelyet az e-mail előfizetőinek el szeretne olvasni. Ha van olyan hozzászólása, amely számukra érdekes lenne, fokozzon az olvasók körét azáltal, hogy erről e-mailt küld az olvasóknak.

6. A konkrét kulcsszavakat nem tartalmazó tartalom

A valódi blogolás információmegosztás, de akkor nem fogja megosztani a tartalmát, ha egyik olvasó sem találja meg az interneten. Míg az önpromóció és a befolyásoló megosztása együtt jár, növelve az olvasóközönséget, segítenie kell a keresőmotorokat a rangsorolás során.

A kulcsszóhasználat minden SEO stratégia létfontosságú eleme. A kulcsszavak segítenek a keresőrobotokban megtalálni és megérteni a tartalmat. Írás előtt tanulmányozza meg kulcsszavait, és használja azokat a szükséges szabványok szerint.

7. Felejtsd el a linket

A hiperhivatkozás egykor nagyon rosszul használt SEO taktika volt, de megfelelő végrehajtása esetén számos előnnyel járhat. Blogbejegyzésének írásakor helyezze el a megfelelő hiperhivatkozásokat cikkeibe, hogy javítsa a SEO pontszámát. Lépjen kapcsolatba a hiteles forrásokkal a hitelesség növelése érdekében, és látni fogja, hogy az oldalad megjelenése növekszik, amikor az olvasók jobb webhelyélményt élveznek.

A linkektől való megnövekedett visszafordulási arány esélyének csökkentése érdekében győződjön meg arról, hogy a külső linkek csak új lapokon nyílnak meg. Folytassa a régi tartalom kidolgozását, és kapcsoljon hozzá új blogbejegyzéseket, hogy továbbra is vonzza az érdeklődő olvasók további reakcióit.

8. A blogbejegyzések olvasása kihívást jelent

Vannak egyszerű cikkformázási módszerek, amelyek vonzóbbá tehetik tartalmát az olvasók számára. Először a címsorokat kell használni. A megfelelően elhelyezett címek megkönnyítik a hosszú formájú tartalmak olvashatóságát, és további megjegyzéseket és megosztásokat hívnak fel. Vigyáznia kell azonban arra, hogy ne használja vissza a címkecímkéket.

Lehetséges, hogy egy H2 és H3 fejlécekkel tekercselt cikk könnyen olvasható, ám hátrányosan befolyásolja a SEO rangsorolását. Az egyik okos módszer, amely arra buzdítja az olvasókat, hogy továbbra is olvassák a tartalmat, az, hogy rövidebb mondatokat írnak. Használjon ledeket az intrika létrehozásához, amikor az első személyben kezd írni és írni. Adjon hozzá releváns képeket a hosszú bekezdések széttöréséhez.

9. Weboldalak, nagy nyomás elérhetőséggel

Az emberek átlagos figyelmeztetési tartománya a legalacsonyabb! A Microsoft azt állítja, hogy az online figyelmeztetési ráta egy évvel csökkent átlagosan 12 másodperc-nyolc másodperc. Következésképpen egyetlen olvasónak sem marad szabadideje egy lassan betöltő webhelyhez.

A keresőmotorok gyűlölik a lassú weboldalak betöltését is. Vegye figyelembe megfelelő webdesign-megfontolásokat annak biztosítása érdekében, hogy webhelyének sebessége tökéletes legyen. Tegye webhelyét érzékelhetővé, és kerülje el a releváns hirdetések rendetlenségét.

10. Türelmetlenség

Rómát egy nap alatt nem építették, és nincs azonnali blogküldési siker. Minden sikeres blog kemény munka és szenvedély munkája. A folyamatos és élvezetes tartalomáramlás biztosítása érdekében végtelen órákat kreatív munkát kell tennie.

A kitartás, a türelem és a sok kreativitás révén az Ön olvasói köre csepegtetőből ezrekre növekszik. Írói és alkotói karaktered alaposan tesztelésre kerül ezen folyamat során, de végül jobb és együttérzőbb íróssá válik.

Hogyan lehet sikeres a blogolásban 2020-ra

Ha új blog elindítását tervezi, nincs jobb idő erre, mint egy vadonatúj évtized elején. Az alábbiakban bemutatunk néhány tippet a blogger sikerének legjobb módjáról ebben az évben.

Szerezzen egészséges blogszerző gondolkodást

A blog nem egy séta a parkban, ezért készüljön fel a legnehezebb munka elvégzésére, ami valaha volt az életében. Lehet, hogy a dolgok nehéz lehet a korai blogszerzésed során, de adj magadnak időt a tanulásra és a növekedésre.

Kerülje el a gyors meggazdagodást

Ne várja el, hogy egyik napról a másikra híres és gazdag lesz. Kreatív íróvá és segítőkész bloggerré válhat az olvasók számára, és bekapcsolódhat a blogolás előnyei is.

Maradj pozitív

Sikeres lesz, ha nem adod fel. Keressen egy rést, amelyben szenvedélyes.

Ha szenvedélyes tartalmat ír, az olvasói felfalják, és élvezni fogja a kutatás és az írás folyamatát.

Ha a blog olvasói kör csalódás lett, megfordíthatja, és befolyásolhatja az olvasók életét.

Csak javítsa ki a fent említett hibákat, és hamarosan jobb eredményeket fog látni.

Szerző Bio:

Walter Akolo 2011 óta szabadúszó író és internetes marketingszakértő. Jelenleg ír Digitális bíboros, egy atlantai digitális marketing ügynökség, amelynek szakterülete a PPC.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map