A 10 legjobb blogszerző eszköz, amelyet minden bloggernek 2020-ban kell használnia

A blogolás az egyik legjobb tevékenység, amely növeli üzleti vállalkozását online. A blogolás számos készséget igényel ahhoz, hogy sikeres legyen vállalkozásában. Ezt a legjobb blogszerző eszközökkel érheti el.


Olvassa el még: WordPress vs Blogger: Melyik a legjobb platform a blogoláshoz?

Ezek az eszközök elősegítik a tartalom megfelelő és hatékony létrehozását, közzétételét és népszerűsítését. Számos eszköz áll rendelkezésre, de itt a WPressBlog felsorolta a tíz legjobb blogszerző eszközt, amelyeket 2020-ban kell használnia.

A legjobb blogszerző eszközök, amelyeket minden bloggernek használnia kell

A 10 legjobb blogszerző eszköz listája 2020-ra

1. WordPress

A blogolás elindításához egy webhelyre van szüksége. WordPress a legjobb CMS weboldal létrehozására blogkészítés céljából. Jelenleg több mint 74,6 millió webhely fut a WordPress-en. A WordPress számos felhasználóbarát funkcióval rendelkezik, amelyekkel bárki könnyen elindíthat blogolást a WordPress webhelyen. Az alábbiakban bemutatjuk a WordPress használatának előnyeit:

 • Egyszerű használat: A WordPress nagyon könnyen használható, hogy bárki módosíthassa a webhelyet.
 • Blogok bárhonnan: Bármelyik számítógépről könnyen bejelentkezhet a webhelyére, és folytathatja a blogolást.
 • Nincs szükség kódolásra: A WordPress alkalmazásban publikálhat egy cikket, képeket, videókat és dokumentumokat tölthet fel programozási ismeretek nélkül.
 • Dugó: Számos ingyenes és prémium plugin érhető el. Ezek a bővítmények segítenek a blogod kezelésében.
 • Beépített blog funkció: A WordPress-t eredetileg blogplatformként indították el, így könnyedén kezelheti megjegyzéseket, e-mail előfizetéseket, blogbejegyzéseket és még sok más.
 • Több felhasználó: Annyi felhasználót hozhat létre, amennyit csak akar. Ezenkívül különböző engedélyeket is hozzárendelhet a felhasználókhoz.

2. Webtárhely

bluehost web hosting

A Bluehost a WordPress legjobb és hivatalosan ajánlott szolgáltatója. A webhelyet a Bluehost webhelyén tárolhatja, és növelheti a weboldal sebességét és teljesítményét, ami elősegíti a keresőmotor optimalizálását.

A Bluehost ingyenes domain-ot biztosít a tárhely-tervvel, így nem kell külön pénzt költenie a domain megvásárlásához. Ha nem tud egy webhely létrehozásáról a Bluehoston, akkor nézze meg a videó alatt. Itt található lépésről lépésre egy teljes útmutató arról, hogyan lehet webhelyet létrehozni a Bluehost segítségével.

Olvassa el még:

 • Bluehost Review
 • A legjobb webtárhely-szolgáltatók 2020-ban

3. Yoast SEO plugin

Yoast SEO a WordPress legnépszerűbb SEO pluginja. Ahhoz, hogy weboldali forgalmat szerezzen a keresőmotorokból, optimalizálnia kell, és ezt a Yoast plugin segítségével könnyen meg lehet tenni.

Számos SEO szolgáltatás érhető el ebben a pluginben, például a metacím és a metaleírás, az URL-ek, a webhelytérképek stb. Megváltoztatása. Ha korábban még nem használta ezt a plugin-t, akkor az alábbi videó segít a plugin beállításában..

4. Olvashatóság tesztelő eszköz

olvashatósági teszt eszköz

A blogolás sikere érdekében a tartalmának olvashatónak kell lennie. A felhasználók mindig figyelmen kívül hagyják a nagyon technikai nyelven és robotikusan írt cikkeket. Itt a „Olvashatóság tesztelő eszköz”Játszik a legnagyobb szerepet. Segít ellenőrizni, hogy a blogod olvasható-e vagy sem.

5. SEMrush

SEMRUSH

Ha blogolással foglalkozik, akkor megértheti, hogy vannak más bloggerek is, akik blogolnak az Ön résében. Tehát ahhoz, hogy velük versenybe szálljon, optimalizálnia kell blogját. Ezt megteheti SEO eszközök használatával, de túl sok SEO eszköz érhető el a piacon, így zavarodva lesz, hogy melyiket kell használni?

A SEMrush a legjobb SEO eszköz, amely segít a blog optimalizálásában. A SEMrush használatával elvégezheti a versenytársak elemzését, és megismerheti a linképítési stratégiát, a kulcsszó kutatást, a forgalom elemzését és még sok minden mást..

Ajánlom a SEMrush-t, mivel ez a legolcsóbb és legjobb SEO eszköz a piacon. Töltse le innen a SEMrush ingyenes próbaverzióját 30 napra.

Olvassa el a SEO legfontosabb kulcsszó-kutatási eszközét 2020-ban.

6. BuzzSumo

buzzsumo

BuzzSumo a legjobb eszköz az új iparági ötletek megtalálásához. Válassza ki a magas rangú kulcsszót, és keressen rá a BuzzSumo-ra. Megtalálja a legnépszerűbb cikkeket, amelyek a legjobban lelkesednek a közösségi médiában. Válasszon egyet közülük, majd írjon el egy cikknél jobbat, és tegye közzé a közösségi médiában. Ez nagyon kevés idővel növeli a webhely forgalmát.

7. puffer

ütköző a legjobb blogszerző eszköz, amely értékes időt takarít meg. Ütemezheti a Facebook hozzászólásait, a Twitter tweetjeit, a Google plusz hozzászólásokat, az Instagram képeket, és a kiválasztott időben közzéteheti a közösségi médiában.

Ha nem akarja kiválasztani a feladási időt, akkor ez az alkalmazás a legmegfelelőbb időpontban teszi közzé a hozzászólásait, hogy a közösségi média a lehető legnagyobb hasznot élvezze. A puffer ingyenes és fizetett változatban érhető el.

8. Google Analytics

A Google Analytics

Ha néhány hónapig blogol, cikkeket ír és reklámozza azokat a közösségi médiában, és most meg akarja tudni ezen tevékenységek eredményét, a Google Analytics eszköz nagyon jól segít.

A Google Analytics az egyik legnépszerűbb blogszerző eszköz, amelyet jelenleg minden blogger használ. Ellenőrizheti a felhasználók összes tevékenységét a blogban, a belépés és a kilépés között.

A valós idejű rész megmutatja, hogy mely felhasználók a jelenleg böngészik az Ön webhelyét. A közönség rész megmutatja a felhasználók tartózkodási helyét, böngészőjét, operációs rendszerét stb. A beszerzési szakasz megmutatja, hogyan találták meg az emberek az Ön webhelyét, és a Viselkedés rész megmutatja a felhasználók tevékenységét az Ön blogján.

Ha még nem ismeri a Google Analytics szolgáltatást itt a kezdő útmutató, amely segít megérteni és beállítani.

9. Nyelvtan

Nyelvtanilag

Ha nem komolyan veszi a tartalmi helyesírási és nyelvtani hibákat, akkor gyorsan el fog veszíteni a felhasználóit. Ha egy felhasználó nagyon felhasználóbarátnak és könnyen olvashatónak találja az Ön tartalmát, akkor nagyon esélye van arra, hogy visszatérjen a felhasználóhoz.

Nyelvtanilag segít a blog tartalmának olvashatóságában azáltal, hogy felismeri és kiemeli a helytelen helyesírási, nyelvtani és pontatlan írásjeleket. Ez nem csak a tartalom hibáit fedezi fel, hanem a hiba megfelelő megoldását is javasolja.

A Grammarly ingyenes és fizetett változatban is elérhető. A fizetett változatban olvashatóbbá teheti a tartalmat, mivel több hibát talál majd és megoldást kínál.

10. Pixabay

A blogbejegyzés egyedi és megfelelő képének létrehozásához rendelkeznie kell tervezési készségekkel és idővel. Ha akkor nincs mindkettő Pixabay a legjobb eszköz az Ön számára. Túl sok ingyenes fénykép érhető el, amelyet felhasználhat blogjában.

Következtetés

A fent felsorolt ​​összes blogszerző eszköz biztosan sok időt takarít meg, és elősegíti a termelékenység növelését.

Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velem, melyik a kedvenc blogszerző eszköz.

Olvassa el,

 • 10 legjobb blogger Indiában
 • A világ 10 legfontosabb bloggerje
 • A legjobb Google Adsense-bővítmények a WordPresshez
 • 10 ok, amiért nem vagy sikeres Blogger (és hogyan kell lenni!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map