Hogyan lehet megakadályozni AdSense-fiókjának tiltását

Minden blogger álma az, hogy pénzbe kerüljön a webhelyén, hogy bevételt szerezzen. A Google Adsense az első választás ebben a sorrendben. Azonban a hirdetésekre történő kattintások bevonásának valamilyen jogosulatlan módja miatt a Google felfüggeszti az Ön Adsense-fiókját.


Ha áldozat vagy újszülött, akkor a megfelelő tudatossággal kezdheti el, hogy Adsense-fiókját biztonságban tartsa.

AdSense-fiókjának tiltásának elkerülésének módjai

A Google Adsense a legmegbízhatóbb pénzkeresési platform, különösen a bloggerek számára. Ha Ön blogger vagy, akkor valóban kemény munkát végez annak érdekében, hogy a blogbejegyzés népszerűvé váljon, hogy az Adsense jóváhagyja. De legyen türelmes. A gyors pénzkeresési módok megsérthetik Önt Adsense irányelvek. Következésképpen fiókját betiltjuk.

Pénzkeresés az Adsense-től pontosan a türelem játékának. Próbáljon természetes forgalmat vonzani a blogjába, hogy természetes kattintásokat és benyomásokat érjen el, ahelyett, hogy az Adsense elleni trükkökkel játsszon.

Bluehost

Miután a blogod Adsense-jóváhagyást kapott, itt kell követnie néhány tippet, hogy elkerülje Adsense-fiókjának betiltását. Javasoljuk, hogy olvassa el ezeket a pontokat, hogy az Adsense örökké életben maradjon.

Olvassa el még: 12+ pénzkeresési módszer a WordPress Blog segítségével

Ne kérjen senkinek kattintásokat:

A Google Adsense nagyon szigorúan alkalmazza irányelveit. Ezért meg kell győződnie arról, hogy szabályaik és szabályaik érvényesek-e. Néhány blogger ügyesen bérel fel embereket a hirdetésekre való kattintásra. Az Adsense okosabb, mint te.

Könnyen észlelhetik szokatlan vagy érvénytelen tevékenységeidet (hirdetési kattintások), még akkor is, ha a különböző IP-címeken lévő hirdetésekre kattintanak. Ezenkívül ne kérje meg a látogatókat, hogy kattintsanak a hirdetésekre. Ezek a feltételek megsértik az Adsense irányelveit, amelyek miatt az Ön Adsense-fiókját betiltják.

Az Ön által a hirdetésekre kattintás, a kattintást generáló eszközök és a kézi ismétléses kattintások érvénytelennek tekinthetők az Adsense TOS szerint.

Ne használja az Adsense-et nem támogatott nyelven:

Az Adsense nem támogatja az összes nyelvet. Ha van jóváhagyott Adsense-fiókja, és hirdetéseket szeretne megjeleníteni a blogban, amelyek tartalmazzák az Adsense által nem támogatott nyelvet, térjen vissza hamarosan.

Ez a tevékenység véglegesen letiltja Adsense-fiókját. Ezenkívül nem szabad a nem támogatott nyelvet lefordítani támogatott nyelvre.

Ne használja az Adsense-t szkriptekkel a kattintások ösztönzésére:

Egyes bloggerek előugró ablakokat használnak a hirdetések megjelenítéséhez, hogy ösztönözzék a további kattintásokat. Ha ilyen erőfeszítésekkel is foglalkozik, sajnos Adsense-fiókját eddig betiltották volna, vagy hamarosan be is tiltják. Ezt el kell kerülni.

Ne küldjön hirdetéseket e-mailben:

Egyes bloggerek Adsense hirdetéseket küldnek az e-mailben. Az emberek vakon trendként teszik ezt, de ezt a Google sem kedveli. Ennélfogva ez a tevékenység betiltja Adsense-fiókjának betiltását is. Ezenkívül ne tegye közzé ezeket a hirdetéseket a közösségi média marketing platformjain.

Ne használjon más versenyképes kontextuális hirdetéseket:

Hagyja abba az egyéb kontextuális hirdetések használatát az Adsense hirdetéseknél. Adjon nekik egy olyan érzést, hogy Ön csak az Adsense hirdetéseket szereti. Vannak azonban olyan hirdetési hálózatok is, amelyek segítségével a blogja pénzbe kerülhet Adsense hirdetésekkel, például az Infolinks, a BuySellads, a Viglink és így tovább.

Ne módosítsa az Adsense hirdetési kódot:

Néhány webmester vagy blogger megváltoztatja az Adsense hirdetési kódot, hogy megváltoztassa annak megjelenését, képeit, hátterét stb., Hogy a felhasználók jobban elkötelezzék magukat, és kíváncsian kattintanak a hirdetésekre. Ezt a tevékenységet úgy kell tekinteni, hogy tiltja az Ön Adsense-fiókját.

Ha meg akarja változtatni a hirdetések színét és méretét, akkor az Adsense maga hozza létre az új JavaScript kódot. A kódot egyszerűen lemásolhatja és beillesztheti bárhová a hirdetések megjelenítéséhez.

Ne használjon szerzői jogi tartalmat:

Ügyeljen arra, hogy a blogjában vagy webhelyén nincs szerzői joggal védett tartalom. Az Adsense soha nem engedi meg az ilyen tartalmat a blogban, ahol hirdetéseket szeretne megjeleníteni. Ezért el kell távolítania a szerzői joggal védett cuccokat, hogy elkerülje Adsense-fiókjának betiltását.

Ne kösse össze a webhelyet szerzői jogok által védett tartalommal:

A szerzői joggal védett tartalom olyan, mint egy átok az Adsense számára. Függetlenül attól, hogy szerzői joggal védett tartalmat használ a saját blogjában, vagy linkel más webhelyhez, amelynek szerzői joggal védett tartalma van, következésképpen mindkettő letiltja Adsense-fiókját.

Ezen felül bizonyos tartalmak, például pornó anyag, faji tartalom, hackelés / repedés, kábítószer-marketing tartalom, fegyvereket értékesítő tartalom, szerencsejáték… .etc sértik az Adsense irányelveit. Ezért ne használjon Adsense hirdetéseket ilyen típusú tartalmakban.

Ne használjon fizetett forgalmat:

Ha van Adsense által jóváhagyott blogja vagy webhelye, akkor nem vásárolhat forgalmat az Adsense-előírások szerint. Azonban a közösségi média platformokon, például a Facebook, a Pinterest, a Stumbleupon, népszerűsítheti webhelyét.

Önnek is lehetősége van saját hirdetések készítésére, de az nem tűnik pontosan úgy, mint a tartalom része.

Egyéb nyilatkozatok:

Ez a szakasz néhány egyéb tényre utal, amelyeket figyelembe kell venni az Adsense-fiók tilalmának elkerülése érdekében.

 • Ne készítsen ragacsos hirdetéseket, mivel ez ellentétes az Adsense végrehajtási normáival.
 • Ne használja az Adsense hirdetéseket a blogja / webhelye bevételszerzéséhez, amely a YouTube-on vagy más video-tárhelyen lévő videókat kuratálja. Fiókja azonban biztonságban marad, ha csak az eredeti tartalmat használja a blogjában.
 • Ne használjon Adsense hirdetéseket 404 hibalapon, lépjen ki, jelentkezzen be és köszönje az oldalakat.

Használhatja az Adsense optimalizált WordPress témákat és a WordPress legjobb AdSense pluginjait, hogy maximális bevételt szerezzen webhelyéről.

Következtetés

Az összes hatékony iránymutatás betartásával megőrizheti Adsense-fiókját. Ugyanakkor számos más hozzászólást is közzétettünk a „legjobban fizető Adsense alternatívákkal” kapcsolatban, amelynek az Adsense-fiókját ideiglenesen és véglegesen betiltották..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map