7 najboljih opcija koje se najbolje plaćaju Google Adsense u 2020. godini

Svatko, posebno bloger, želi zaraditi na svom blogu. Nakon puno truda i slijedeći lijepu strategiju sadržaja, blogovi počinju dobivati ​​promet, a time i poboljšati angažman korisnika na Google oglasima.


Uglavnom traje godinu dana ili više. Zamislite poruku e-pošte od AdSensea “Vaš AdSense račun privremeno je zabranjen”. To je poput prokletstva. To se događa ne samo s jednom osobom, AdSense je zabranjen korisnicima od 30 do 50 hiljada svakodnevno.

Pročitajte i: Kako spriječiti da vaš AdSense račun bude zabranjen

Ali ne trebate brinuti. Ovaj svijet ima neograničene alternative. Mi u WPressBlog-u objavili smo u ovom blogu Top 7 najboljih plaćanih Google AdSense alternativa. Svaki dan i svakog sata možete pogoditi prihod sa svog vlastitog bloga ili web stranice.

Bez obzira imate li WordPress blog ili neku drugu tehnologiju, ti oglasi podržavaju sve vrste platformi. Bilo bi bolje ako imate WordPress, jer vam pruža razne dodatke za analizu izvedbe oglasa.

Najbolje Google AdSense alternative u 2020. godini

1. Amazonski suradnici

Nedavno je Amazon najveća internetska trgovina koja nudi od kuhinjskih dodataka do proizvoda za uređenje doma, knjiga, e-knjiga, električnih naprava, mode i još mnogo toga. Pomoću ove veze možete jednostavno stvoriti partnerski račun: https://affiliate-program.amazon.com.

Amazon pruža sve vrste dinamičnih oglasa sa svim oblicima i veličinama, widgete i veze s tekstom i slikama. Treba samo kopirati i zalijepiti JS kôd na svoju web stranicu gdje god želite prikazivati ​​Amazon Ads.

U trenutku, ako netko kupi proizvod 20 USD, zaradit ćete nekoliko centi, ali ako netko kupi proizvod od $ 2000, zaradit ćete 200 USD.

Amazon pruža najvišu partnersku proviziju za svaku uspješnu kupnju putem vaše pridružene veze. Najzanimljivije je da ih istovremeno možete koristiti s AdSenseom.

Pročitajte i: Najbolje teme za WordPress optimizirane za Adsense za 2020. godinu

2. Hitovi prihoda

Prihodi o uspjehu snažna su i uspješna oglasna mreža. Ovdje možete zaraditi najviši CPA (trošak po radnji). Pruža vam unaprijed platformu s različitim kanalima unovčavanja s ponudama najboljih performansi u industriji.

Možete stvoriti sve vrste oglasa kao što su natpisi, gumbi, klizači, skočni prozori i još mnogo toga. Oni prikazuju relevantne oglase na vašoj web lokaciji kako bi optimizirali vašu zaradu iz oglasnog prostora.

Najzanimljiviji s Revenue hitovima je što nude bonus za veliki promet vaše web stranice. Plaćaju putem usluge PayPal, Wire i Pioneer. Spremite se zaraditi kao izdavač na Revenue Hits.

Započnite s stvaranjem računa putem veze: https://www.revenuehits.com

Pročitajte i: Najbolji dodaci Google AdSensea za WordPress za ostvarivanje maksimalnog prihoda

3. Chitika

Chitika vam omogućuje pretvorbu vaših digitalnih sredstava u mrežni dohodak. Svojim izdavačima pruža platformu za unovčavanje web prometa. Bez obzira koja je niša i veličina web stranice? Njihovi oglasi su uvijek kontekstualni i nikada ne obvezuju određenu vrstu oglasa.

Njihove oglase možete koristiti zajedno s AdSenseom. Chitika plaća putem PayPala ili čekova koji imaju minimalnu isplatu 10 USD (putem PayPal-a) i 50 USD (putem čeka). Račun možete lako i odmah odobriti.

Chitika je prvi izbor gotovo svih vlasnika web stranica ili bloga kako bi zaradili. Ovdje se prijavite kao izdavač na izvrsnoj Google AdSense alternativi: https://chitika.com

Povezano: 10 najplaćenijih partnerskih programa u 2020. godini

4. PopCash

Još jedna dobra oglasna mreža je PopCash. Pomoću Popcash-a možete započeti dodatni prihod u roku od 10 minuta. Jednostavno otvorite svoj račun i pošaljite svoju web stranicu. Dodajte popunder kod u željene web stranice.

Vašu domenu odobravaju odmah. Čim vaša domena bude odobrena, svim posjetiteljima vaše web stranice prikazivat će se popunderski oglasi svaka 24 sata. Popcash nudi najveći udio prihoda od 80% u industriji.

Minimalna isplata je samo 10 USD, a plaćanje se može obraditi kroz različite gateway-ove kao što su Paxum, PayPal, Payza, Webmonkey, Bitcoin i Wire Transfer..

Prođite kroz izvor da biste započeli s PopCashom: http://popcash.net/publishers

5. InfoLinks:

Više od 200 000 izdavača iz gotovo 150 zemalja ostvaruje prihode putem oglasnih prostora na svojim web stranicama. InfoLinks je druga najpopularnija oglasna mreža za unovčavanje.

Njihovi su oglasi kompatibilni sa svim vrstama web stranica ili blogova. Učinkovitost oglasa izuzetno je visoka i nikada ne ometa iskustva korisnika. Možete dobiti Kontekstualne oglase, video oglase kako biste jednostavno poboljšali korisničko angažiranje.

Ako dobivate nevjerojatan promet na svojoj web stranici, InfoLinks jamči da ćete imati atraktivne prihode mjesečno. Međutim, minimalna isplata iznosi samo 10 USD. Plaćanje se vrši putem PayPala.

InfoLinks nudi svoju platformu s besplatnim konfiguracijama za podešavanje i bez minimalnih zahtjeva posjetitelja ili pogleda. Ovdje možete jednostavno započeti s stvaranjem InfoLinksa putem stvaranja računa izdavača https://www.infolinks.com/

6. PopAds

PopAds jedna je od najplaćenijih oglasnih mreža koja nudi popunder oglase. Ova platforma omogućuje njihovim izdavačima da prikazuju automatski reprodukciju audio i video oglasa ili dodatne skočne prozore. Možete definirati i učestalost pojavljivanja u skladu sa interesima web mjesta.

Možete uskratiti i skočne prozore sa zvukom ili drugim dosadnim elementima. Najzanimljivija je činjenica da omogućuje izdavačima da povuku svoj prihod u bilo kojem trenutku bez ikakvih uvjeta za minimalnu isplatu.

Plaćanje će biti poslano na vaš bankovni račun putem PayPala ili AlertPay-a u roku od 24 sata. Zaradu možete koristiti za kupnju prometa putem web mjesta ili bloga.

Evo izvora za stvaranje računa izdavača na PodAdsima: https://www.popads.net/

6. Media.net

U pogledu vrsta oglasa Media.net je najbolja alternativa Google AdSenseu. Omogućuje kontekstualne i visoko plaćene oglase. Uključene vrste oglasa slične su Google AdSenseu.

Ako imate dobar promet i kvalitetnu web stranicu ili blog, vaša domena odmah će dobiti odobrenje. Nije važno koliko široka ili koja je niša web stranice ili bloga, oni uvijek prikazuju relevantne oglase oglašavača kako bi poboljšali performanse i povećali prihod.

Ovdje samo napravite račun izdavača https://www.media.net i pretvoriti svoju digitalnu imovinu u izvor prihoda na mreži.

Pročitajte i:

  • Najbolji alati za bloganje koje Blogger koristi u 2020. godini

Zaključak

Nadam se da ste pronašli najbolje alternative za Adsense 2020. godine. Sada sve što trebate učiniti je stvoriti račun izdavača, dobiti trenutačno odobrenje i započeti s prodajom oglasnih prostora odmah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map