Predstavljamo Geekflare Nexus – svidjet će vam se

Uzbuđen sam što ću sve vas podijeliti.


Bilo je naporno nekoliko mjeseci pregledavati stotine proizvoda i alata kako bi pronašli najbolje resurse za nadopunu vašeg mrežnog poslovanja i web stranice. Sigurno nije bilo lako, ali pretpostavljam da sam to napravio (besramno).

Dakle, o čemu govorim?

Geekflare Nexus

Geekflare Nexus želi pomoći blogerima, startapima, dizajnerima, programerima, freelancerima, srednjim tvrtkama da pronađu najbolji proizvod, alate, usluge, SaaS da povećati prihod od prodaje, osigurajte web mjesto, napraviti web brže učitavanje stranice, generiraju potencijalne klijente i više.

Postoji više od 1500 proizvoda koje sam pregledao, a nisu svi napravili popis. U vrijeme pisanja teksta postoji ~ 1000 resursa, a planiram je redovito ažurirati.

Kako bih se lakše kretao, resurse sam grupirao u „Zbirke“. Za sada postoji ~ 100 kolekcija, i da, nastavit ću je dodavati.

Kako sam to uvukao?

Postoje uglavnom tri vrste članaka o Geekflare-u.

 1. Vodič
 2. Rješavanje problema
 3. Popis

Objave na blogovima s vodičima i rješavanjem problema su zimzelene boje i pišem ih onako kako zahtijeva. Međutim, blog blog temeljen na popisu je različit.

Na popisu pišete o mnogim proizvodima koji govore o više ili manje istoj stvari.

Uzmimo primjer ako moram pisati o “10 WordPress sigurnosnih dodataka”. Uključit ću sve popularne i obećavajuće, ali priroda svakog dodatka je zajednička da osigura web mjesto. A, većina njih ponudila bi iste značajke.

Ako moram o tome pisati, objasnit ću im i napraviti članak duljine ~ 1000-1500 riječi. Ali ako pogledam toplinsku kartu, korisnici nisu zainteresirani za čitanje svih detalja, svi žele znati naziv proizvoda, poveznicu i kratki uvod o njemu.

Znam što predlažete – nemojte ga predugo i držati kratko ako je potrebno. ja želim!

Ali pogodite što, na Internetu će se naći još jedan članak o istoj temi s više od 1000 ili 2000 riječi, a to će vjerojatno biti više u pretraživaču. Postoji trend pisanja dugih članaka jer SEO savjetuju stručnjaci. Ne znam koliko je to točno.

Pregledao sam nekoliko analitičkih podataka temeljenih na popisu i shvatio da ne isporučujem vrijednost. Uključujem mnoge stvari koje korisnici nisu zainteresirani za čitanje, ali zato što moram to učiniti kako bih to produžio. To me nije zadovoljilo.

Zar samo ja razmišljam na ovaj način?

Počeo sam razmišljati o rješenju i naišao sam na mnoge web stranice s popisima. Dobri su, a ja sam se nadahnuo za njih i mislio sam napraviti nešto novo s dodatkom vrijednosti. odlučio sam olakšajte korisnicima.

 • Stranica na kojoj imate najbolje proizvode i alate za rješavanje problema ili postizanje određene stvari, a to možete posjetite odgovarajuću web lokaciju u jednom kliku.
 • Korisnik ne mora prolaziti kroz dugotrajan članak, umjesto toga zna naziv proizvoda, i malo predstaviti, a ako se s njim osjeća ugodno, kliknite na “Posjeti web-lokaciju”.

Kao što gore možete vidjeti iz kolekcija „Prihvaćanje kriptovaluta“. Možete ih vidjeti sve i izravno idite na stranicu ako želite. Prema zadanim postavkama prikazat će se samo ~ 30 riječi i možete je proširiti ako ćete detaljno čitati.

Proširivanje vas ne vodi na novu stranicu.

Sada znate malo povijesti o Geekflare Nexusu. Pogledajmo implementaciju.

Odabir imena

Kad sam došao do rješenja, zadržao sam naziv “Geekflare kolekcije” – Jednostavan, ali previše poznat. Imao sam nekoliko sesija mozga s prijateljima i smislio sam nekoliko imena.

 • lansiranje
 • Stog
 • Pista
 • Popis
 • Koktel

Svidio mi se Launch, ali nije se odnosio na ono što radim. Nisam bio 100% uvjeren.

Jeste li proveli neko istraživanje i mislili smo potražiti nekoga profesionalca koji bi to predložio. Zaposlio sam se njega na Fiverru, i predložio je nekoliko imena.

Svidio mi se Nexus �� i evo ti!

Odabir tehnologija

Na tržištu postoji mnogo opcija. U početku bih to učinio u JS-u, ali shvatio sam da će me koštati više. Budući da ne znam kako tržište djeluje, razmišljao sam jednostavno i s malim ulaganjima, a možete pogoditi ekonomično rješenje – njegov WordPress!

WordPress je moćan CMS koji nije koristan samo za bloganje, već i za složene aplikacije. Dobio sam redovitog programera, a trebalo mu je ~ 3-4 tjedna da ga dovrši.

 • Google Cloud Platform – hosting VM
 • Uspjeh vodi – za obrasce za prijavu
 • Cloudflare – za CDN & sigurnosti
 • ESSB – omogućiti ljudima dijeljenje zbirki
 • Algolia – za pretraživanje

Pokretanje proizvoda za lov na proizvode

Geekflare Nexus trebao bi se predstaviti na Product Hunt 9. kolovoza. Nadam se da ću vas vidjeti tamo!

Zaključak

Imala sam ideju i omogućila sam to uz pomoć prijatelja i talentiranih ljudi. Sada je na vama da podijelite što mislite o tome. Konačno, vi ste ti koji će odlučiti je li korisna.

Hvala na čitanju, a ovo ne bi bilo moguće bez podrške moje žene i sina. Uzeo sam im obitelj & sati igranja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map