11 Najboljše svetovno gostovanje za začetnike

Ali ste zmedeni glede izbire pravega skupnega gostovanja?


Tu je rešitev!

V tem digitaliziranem svetu je vsako drugo podjetje lastno spletno mesto. Ne glede na to, ali prodajate izdelek ali storitev, je spletno mesto nujno za povečanje dosega in verodostojnosti vaših strank. Če torej v svojo poslovno strategijo še niste dodali spletnega mesta, je to čas, da to storite.

Ko ustvarite želeno spletno mesto, ga morate gostiti. Na voljo boste imeli veliko možnosti, da se odločite, kje bo gostovalo vaše spletno mesto. Lahko se odločite za skupno gostovanje, eno najbolj priljubljenih vrst za tiste, ki so ustvarili svoje prvo spletno mesto.

Preden začnemo naprej, najprej razumemo, kaj je skupno gostovanje:

Vaš paket gostovanja določa, da bo več spletnih mest uporabljalo en strežnik. Večinoma ne boste seznanjeni s temi skupnimi spletnimi mesti. Vendar boste obveščeni o skupni količini strežniških virov, ki jih lahko uporabite.

To je enostavna in stroškovno učinkovita možnost za prvič spletno gostovanje uporabnikov. Večina podjetij ponuja enako količino prostora za shranjevanje in prostora, zato bodite pametni izberite zaupanja vredno podjetje.

Oglejmo si nekaj priljubljenih skupnih gostovanj.

A2 gostovanje

Začetek leta 2001, A2 je prinesel nekaj najhitrejše hitrosti strežnika. Uporablja najboljšo strojno, programsko opremo in optimizacije za do 20x hitrejše strežnike z ekskluzivnimi možnostmi turbo strežnika. Zaradi tega lahko stranka ostane na strani dlje in s tem se poveča stopnja konverzije.

Če iščete zanesljivo gostovanje, bo A2 gostovanje vaš račun podprlo za 99,9% obveznosti. Poleg tega ponuja popolnoma razširljive načrte, tako da se lahko spremenite, ko in kdaj začne spletno mesto rasti. Če torej prerastete svoj obstoječi načrt, vam A2 pomaga preusmeriti v načrt gostovanja z večjimi viri v skupni rabi.

Z A2 gostovanjem lahko uživate v edinstvenih funkcijah, kot so neomejena pasovna širina in shranjevanje, brezplačen SSL in vrnitev denarja kadarkoli. Ponuja tudi svoje ekskluzivno orodje A2 SiteBuilder za ustvarjanje spletnih mest po meri z vlečenjem & urejanje kapljic, privlačne teme in hitro objavljanje. Če že imate spletno mesto, ki gostuje nekje drugje, A2 Hosting ponuja brezplačno storitev migracije spletnega mesta, da jo premaknete na svoje strežnike, ki jo izvede skupina strokovnjakov migratorjev spletnih mest.

A2 gostovanje vam omogoča, da na seznamu podatkovnih centrov po vsem svetu izberete najustreznejšo lokacijo, tako da bodo vaši podatki lahko bližje obiskovalcem in hitro potovali. Poleg hitrostnih funkcij, ki jih A2 ponuja, možnost izbire geolokacije prinaša pomembno prednost zmanjšane zamude.

S storitvijo za podporo strankam 24/7 vam bo vedno na voljo pomoč. Za začetnika je cenovno ugodna možnost.

SiteGround

Skupno gostovanje je najcenejši načrt vsega SiteGround ponudbe. Če ste se pripravljeni zavezati enemu ponudniku, lahko uživate tudi v njihovih posebnih cenah. Poleg tega spletno gostovanje SiteGround uporablja tehnologijo Linux Containers, ki pomaga ustvariti namenske strežnike za doseganje enake in boljše distribucije ter učinkovitosti skupnih virov.

Znan je tudi po tem, da zagotavlja vrhunsko varnost. Za aplikacije in strežnik upravlja s popolno varnostjo vašega spletnega mesta. Svoje podatke lahko varno shranite z brezplačnim šifriranjem SSL in dnevnimi varnostnimi kopijami, da zagotovite vse potrebne podatke.

Načrti vključujejo upravljanje WordPressa od namestitve, izgradnjo spletnega mesta za zagon WP-ja do programske opreme in posodobljene vtičnike. Poleg tega lahko na istem mestu upravljate tako s svojim spletnim mestom kot domeno.

Vsi načrti SiteGround ponujajo številne razburljive dobrote brez dodatnih stroškov, na primer CDN, e-pošto z neomejenimi računi, neomejen promet in neomejene baze podatkov. Da bi poudarili uspešnost, je podjetje razvilo rešitev za predpomnjenje, imenovano SuperCacher. Ta tehnologija pospešuje hitrost spletnega mesta večkrat in je na voljo vsem strankam SiteGround, pri čemer lahko izbirate med tremi predpomnilnimi možnostmi.

Če želite spletno mesto zgraditi iz nič na spletnem mestu SiteGround, imate možnost uporabe WordPressa ali Weebly. V višje načrte so dodane nekatere posebnosti, kot so uprizoritveno orodje, Git integracija, neomejena spletna mesta in drugo.

Celotna gostiteljska platforma SiteGround je zgrajena na Googlovem oblaku z uporabo ultra hitrih omrežnih pogonov in SSD pogonov. Če enačbi dodamo še druge posebnosti, kot so NGINX Direct Delivery, CDN in več programskih rešitev na ravni strežnika, so preprosti rezultati super hitra mesta.

DreamHost

DreamHost je tu, da začnete spletno pot na pravi nogi. Lahko dobite odlično spletno mesto z deljenimi rešitvami gostovanja. Brezplačno uživajte v funkcijah, kot so ustvarjanje domene, SSL certifikat, zaščita zasebnosti in profesionalni e-poštni naslov brezplačno in uspešno na spletnih platformah.

Uporabite neomejen prostor na disku za svoje spletno mesto, tako da vam, tudi če je v času velikega prometa, ni treba skrbeti za shranjevanje. DreamHost ponuja napredne, a enostavne plošče. Hitro lahko ustvarite šifriranje SSL-ja Let, šifriranje e-poštnih sporočil, dodajanje uporabnikov, posredovanje domen in namestitev WordPress-a. Če ste ljubitelj WordPress-a, bi morali resno razmisliti o DreamHost-u, ker ponuja orodja za hitro in učinkovito izdelavo in prilagajanje svojega WordPress spletnega mesta. Vsebuje več kot 200 predlog za spletno mesto, ki pokrivajo vsako panogo.

DreamHost strežniki so zasnovani z optimalno učinkovitostjo programa WordPress, od konfiguracije strežnika do baze podatkov, zato je to možnost, da razmislite za spletna mesta, ki temeljijo na WordPressu. Druge napredne in zelo cenjene funkcije vključujejo subverzijsko skladišče, popolno lupino Unix, dostop do neobdelanih datotek dnevnika, dostop do Crontab, popoln dostop do CGI.

DreamHost zagotavlja popolno varnost osebnih podatkov vaših uporabnikov, ne da bi prikrival dodatne stroške. Z odličnim zapisom o zadovoljstvu strank se lahko za svoje skupno gostovanje zanesete na DreamHost.

Bluehost

Od ustvarjanja in gostovanja vašega spletnega mesta, do trženjskih storitev, orodij in plačanih oglasnih dobropisov, lahko najdete vse pod eno streho, da povečate svoj globalni doseg. V nekaj minutah po dostopnih cenah lahko ustvarite spletno mesto v živo, kot to določa vaše podjetje.

Tudi če nimate izkušenj z oblikovanjem ali razvojem spletnih strani, je skupno gostovanje preprosto za uporabo. Poleg tega imate funkcije, kot so namestitve spletnega mesta z enim klikom, kot je WordPress, s prilagoditvijo in nadzorno ploščo.

BlueHost uporablja tehnologijo, ki uporablja potrebne vire za prepoznavanje spletnih strani in jih začasno ponovno dodeli izoliranim sistemom. Tako se poveča učinkovitost spletnega mesta in tveganje za varnost deljenega strežnika se zmanjša. Omogoča vam tudi prehod na močno možnost, ko vaše podjetje začne rasti.

Bluehost svoj portfelj izdelkov za gostovanje dopolnjuje z naborom edinstvenih storitev z dodano vrednostjo, kot so pomoč pri trženju, spletni dizajn, SEO storitve in storitve s plačilom na klik, ki jih lahko najamete, da se osredotočite na vodenje vašega podjetja. Hkrati pa skrbijo za vse nitkaste detajle.

Imenik

Ustanovljeno leta 2000, Imenik je lahko razvil trdno in zadovoljno bazo strank. Zato zagotavlja ponudbo za vračilo denarja v 30 dneh. Če iščete dobro in močno ime domene, je to kraj za vas. Vendar spletnim mestom ne zagotavlja najhitrejše hitrosti nalaganja. Povprečna hitrost strani je 687 ms v zadnjih 24 mesecih, kar je spodoben rezultat glede na industrijski standard.

Dobili boste vse potrebne funkcije, kot so nerazmerjena pasovna širina, 100% uptime, prostor na disku po vaših zahtevah, brezplačna samodejna namestitev SSL, neomejene parkirane domene, graditelj spletnega mesta in še več. Tudi v času načrtovanega ali nenačrtovanega vzdrževanja bo vaše spletno mesto vedno na spletu.

Za zagotovitev resnične stabilnosti Namecheap ohranja nalaganje strežnikov enakomerno, tako da noben porast števila obiskovalcev spletnega mesta ne bo vplival na njegove virtualne sosede. Prav tako zahvaljujoč robustni shemi kopiranja podatkov storitev gostovanja v skupni rabi zagotavlja dodatno plast zaščite pred nepredvidenimi dogodki.

Gostovanje

Če ste pravkar izdelali spletno mesto in ne želite porabiti veliko, morate brskati Gostovalci načrti: zasnovani so v skladu z zahtevami spletnega mesta na različnih ravneh. To je vaš način, da za svoje spletno mesto zagotovite preprosto, enostavno in enostavno dostopno gostovanje.

Hostingerjev najcenejši načrt stane le 0,99 USD na mesec (majhen tisk navaja prvotno ceno; pri obnovi se dvigne na 2,15 USD), vendar je nekoliko omejen: le eno spletno mesto, en e-poštni račun, največja pasovna širina 100 GB in 1x procesorska moč in spomin. Če si lahko privoščite obseg enega od premijskih načrtov, prejmete brezplačno registracijo domene, neomejeno število spletnih strani, neomejeno število e-poštnih računov, neomejeno pasovno širino ter 2x ali 4x procesorsko moč in pomnilnik (po načrtu). Zgornja možnost doda dnevno varnostno kopiranje in SSL potrdilo.

Spletna mesta, ki gostijo Hostinger, delujejo na podlagi tehnologije v oblaku s 3-kratno hitrostjo WordPress. Za varovanje teh spletnih mest Hostinger uporablja BitNinja za zaščito vseh svojih uporabnikov in zagotavlja, da so njegovi strežniki čim varnejši z izvajanjem varnostne programske opreme po meri in nenehno posodabljanje njene infrastrukture.

HostGator

HostGator gosti vse najboljše aplikacije za upravljanje vsebin v spletu, kot so WordPress, Wiki, Joomla, Magento in še več. Tu boste dobili funkcije, kot so prilagodljiva nadzorna plošča, enostavna za uporabo, neomejene poddomene, FTP računi in e-poštni računi, močna in stabilna 99,9-odstotna garancija za uptime, neomejena pasovna širina, brezplačno potrdilo SSL in 45-dnevno jamstvo vračila denarja.

Če poskušate premakniti obstoječe spletno mesto, ste dobili nazaj HostGator. Z lahkoto lahko premaknete katero koli datoteko spletnega mesta, baze podatkov, skripte in celo ime domene. Tudi če imate nameščeno več spletnih mest, vas lahko zajamejo.

HostGator ponuja vrsto vadnic za navigacijo celo začetnika do DNS in podatkovnih centrov. Na voljo imate tudi rešitev za podporo 24/7 premium, tako da nobena od vaših poizvedb ne bo rešena.

Več kot 8 milijonov domenskih domen – od osebnih spletnih mest do podjetij Fortune 500 – prebiva v HostGatorju in uživa 99,9-odstotno jamstvo za čas.

FastComet

Z mrežo 11 podatkovnih centrov po vsem svetu – 4 v ZDA, 3 v Evropi, 3 v Aziji in 1 v Avstraliji – FastComet zagotavlja povprečno 99,97% zagotovljeno podaljšanje. Čeprav so njegove cene lahko nekoliko višje od drugih možnosti gostovanja v skupni rabi, je to, kar dobite v zameno, vredno plačati: strežniki samo za SSD, šifriraj SSL certifikat, brezplačne dnevne varnostne kopije in pregled zlonamerne programske opreme & poročila, med drugimi funkcijami.

Podjetje zagotavlja polnih 45 dni, da vam vrne denar, tako da lahko preizkusite njihovo storitev in preizkusite spletno mesto, preden se usedete na njih. Posodobljene različice lahko dobite brezplačno in shranite varnostne kopije zunaj spletnih mest za 30 dni.

Še več, tudi v njihovem osnovnem načrtu lahko dobite brezplačno omrežje za dostavo vsebin Cloudflare (CDN). To pomaga, da spletno mesto takoj naložite za vsakogar in kjer koli, tako da gostite svoje podatke na svetovnih strežnikih. Vsi načrti vključujejo tehnologijo RocketBooster: 3x več virov na račun in 3x manj uporabnikov na strežniku z visoko zmogljivim php7 gostiteljskim okoljem, sestavljenim iz LiteSpeed ​​LSAPI, APC & OPcache, statični in dinamični predpomnilnik.

BigRock

BigRock ponuja poceni spletno gostovanje rešitev, ki je kot nalašč za mala podjetja in osebna spletna mesta. Je eno redkih imen, ki ponujajo skupno gostovanje tako za Linux kot za Windows. Najprej je bil lansiran v Indiji in je zdaj del mednarodne skupine, BigRock je uspel sestaviti robustno stranko.

Verjamejo v zagotavljanje gostovalnih rešitev, ki so prilagojene potrebam vašega podjetja. V celoti so opremljeni z nadzorno ploščo cPanel za namestitev odprtokodnih aplikacij, kot so WordPress, Joomla itd. V samo nekaj klikih.

Od osnovnega do naprednega, vsi načrti ponujajo funkcije, kot so neomejen prostor v vseh, razen začetniškega načrta (10 GB), neomejeno e-poštno sporočilo v vseh, razen načrta za zagon (200 naslovov), neomejena pasovna širina in nadzorna plošča cPanel (Linux) ali Plesk (Windows) Nadzorna plošča.

Gostiteljska infrastruktura uporablja dvojne Quad-Core Xeon procesorje, 24 GB RAM-a in zelo odvečno arhitekturo. Možnost Linux ponuja neomejene baze podatkov MySQL, medtem ko možnost Windows ponuja neomejene baze podatkov MySQL, MS SQL ali Access, skupaj z ASP in ASP.NET v3.5.

Gostovanje InMotion

V gibanju je veliko ime v panogi, zato stanejo na identiteti njihove blagovne znamke. Če ste torej nekdo, ki želi vrhunsko znamko, ki deluje na vašem projektu, pojdite na InMotion. S povprečnim podaljšanjem 99,95% so na seznamu najbolj uspešnih. Za upravljanje vsebine, ki temelji na podatkih, statična spletna mesta in prilagojene aplikacije nudijo odlične rešitve za skupno gostovanje.

Verjamejo v 100-odstotno zadovoljstvo strank in tako zagotavljajo vrhunske zmogljivosti, kot so brezplačni diski SSD, brezplačna domena, enostavno obnavljanje in varnostno kopiranje podatkov, kode v različnih priljubljenih jezikih, enostavni namestitveni programi, varna e-pošta IMAP, SSH dostop, največja hitrost nalaganja in Google integracija aplikacij.

InMotion uporablja več lokacij podatkovnega centra, tako da imate možnost, da svoje spletno mesto najdete na lokaciji zahodne obale ali vzhodne obale. Podjetje uporablja tudi vrhunske ponudnike pasovne širine in napredno tehnologijo usmerjanja, da bi zagotovilo, da je njegovo omrežje hitrejše od konkurence.

Poleg zgornjih storitev za vse načrte zagotavljajo neomejeno pasovno širino, prostor na disku in e-poštne račune. Če tudi po nakupu ugotovite, da storitev ali načrt ni primeren za vaše spletno mesto, imajo 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Kristal

Krystal je skupno gostovanje je v celoti napolnjena z odličnimi funkcijami, kot je 99,99-odstotna garancija za nadgradnjo, neomejeno število dodatkov, storitev registracije domen, neomejen prostor na disku in pasovno širino, brezplačne varnostne kopije in brezplačna 256-bitna SSL potrdila. Krystal ponuja namenske strežnike iz varnega objekta, ki zagotavlja popolno varnost vaših podatkov.

Krystal ponuja namenske strežnike iz varnega objekta, ki zagotavlja popolno varnost vaših podatkov. Njegov podatkovni center v Londonu uporablja omrežje z več nosilci visoke zmogljivosti 100 Gbps z najboljšimi tehnologijami za usmerjanje in tako zagotavlja največjo hitrost pri posluževanju vsebine.

S svojimi zaupanja vrednimi in visokokakovostnimi rešitvami gostovanja so postali največji neodvisni ponudnik storitev gostovanja spletnih strani v Združenem kraljestvu. Poleg tega zagotavlja LiteSpeed ​​predpomnilnik, optimiziran za WordPress, zaradi česar se vaše spletno mesto zažene šestkrat hitreje kot običajno in dodatno poveča zmogljivost SSD-pomnilnika.

Verjamejo v popolno preglednost in zato ponujajo spletno stran s statistiko v živo o njihovi uspešnosti strežnika. Tu lahko z nadzorno ploščo cPanel enostavno upravljate svoje gostovanje, obnavljanje in varnostno kopiranje podatkov in dostopa do statistike spletnega mesta.

Zaključek

Preden se naročite na kateri koli načrt, pazljivo preberite pogodbo o gostovanju, saj gostovanje v skupnem strežniku ima stroge omejitve. Lahko vam prepovejo uporabo določenih aplikacij ali vtičnikov na vašem spletnem mestu.

Če vaše spletno mesto privablja manjši promet in ne potrebuje ogromnega pomnilnika, je priporočljivo, da obiščete skupno gostovanje. Če vaše spletno mesto privablja veliko prometa, pa skupno gostovanje ni primerno. Vendar lahko načrt vedno preklopite, ko bo vaše spletno mesto uspešno razširilo vire. Če uporabljate WordPress, lahko poskusite s premijskim gostovanjem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map