5 najboljših rešitev za gostovanje OpenCart za majhne in velike trgovine

Poiščite svojo naslednjo platformo gostovanja OpenCart …


OpenCart je platforma za e-trgovino z odprto kodo, ki je uporabna, če želite svoje majhno ali srednje podjetje preseliti na digitalno platformo na stroškovno učinkovit način. Preprosto povedano, to je sistem za upravljanje spletnih trgovin, ki ponuja gladko platformo za vodenje vašega e-poslovanja. Trg Opencart se ponaša z več kot 13000 moduli & teme ki se lahko izkaže za super spodbujevalnik, da katapultira vaše podjetje v digitalnem svetu.

V zadnjem času je OpenCart postal najbolj priljubljen sistem upravljanja trgovin za številne spletne podjetnike.

In zakaj ne bi bilo tako?

Konec koncev ima svoje prednosti. Ne le da naredi vaše spletno mesto dobro organizirano in sistematično destinacijo za spletne nakupovalce, ampak lahko stvari tudi brez težav in učinkovito, ne da bi to vplivalo na uspešnost spletnega mesta.. 

Poleg tega ima tudi neverjetne lastnosti. Od več načinov pošiljanja plačil, njegove zmožnosti integracije z drugimi spletnimi mesti spletne trgovine, uporabniku prijaznega in privlačnega uporabniškega vmesnika, različnih predlog, valut in jezikov, neomejenih kategorij, izdelkov in proizvajalcev, do SEO prijaznosti, seznam se nadaljuje in naprej.

Če ste tudi vi nekdo, ki išče odlično rešitev za gostovanje v vozičkih za vaše poslovanje z e-trgovino, imamo za vas odličen seznam. Poglejmo vas po seznamu različnih ponudnikov rešitev za gostovanje v odprtih vozičkih, ki so na voljo na trgu.

A2 gostovanje

Zaženite svojo trgovino v nekaj minutah A2 gostovanje.

Celovita rešitev za gostovanje, ki vam ponuja neomejeno shranjevanje, prenos, brezplačen SSL certifikat za zaščito vaše spletne trgovine, podporo za celo uro in še veliko več.

gostovanje na opencartu

Turbo načrt vključuje močno predpomnjenje in pospeševanje, kar ima za posledico 20-krat hitrejši čas nalaganja strani. OpenCart uradno priporoča A2.

SiteGround

Gostovanje OpenCart SiteGround daje vibe, da je kuriran samo za vašo spletno trgovino. Da bo vaša izkušnja hitra in gladka, Siteground ponuja več možnosti strežnika, brezplačen CDN in zelo napredne možnosti predpomnjenja.

Paket gostovanja se začne pri 3,95 USD in vsak mesec zbere do 11,95 USD, kjer dobite vse funkcije za eno spletno mesto v osnovnem paketu in več spletnih mest pri najvišjem paketu.

Samodejna namestitev Opencart se izvede z uporabo Softaculous, konfigurirana je z najnovejšo različico PHP in vam ponuja storitve in pomoč pri prenosu spletnega mesta, registracijo imena domene, podpori za celo uro, brezplačno dnevno varnostno kopijo, MySQL bazo podatkov, e-poštne račune, shranjevanje SSD, varnost pred neželena pošta, kramp & izguba podatkov in veliko več pri zelo prijaznih cenah po žepu.

FastComet

FastComet res hitro.

Gostovalni ponudnik storitev, ki vsebuje veliko funkcij in kaže odlično združljivost s platformo OpenCart.

Ko govorimo o ceni, FastComet ponuja namestitev z enim klikom, vadnico za samopomoč, brezplačne razširitve, iskanje virusov, odkrivanje zlonamerne programske opreme & odstranitev, napredna varnost, brezplačne nadgradnje, varnostne kopije in restavracije z slabih 2,95 USD / mesec.

Če pa imate več kot eno spletno mesto in porabite prostor, lahko za paket SpeedUp poiščete le 9,95 USD / mesec. FastComet je že od prihoda na trg eksponentno narastel in je imel znanje in vire za zagotavljanje najboljše storitve gostovanja in izkušenj na trgu v primerjavi z drugimi igralci v igri.

Cloudways

Ni ljubitelj skupnega gostovanja? In še ne poznate sistemske administracije, vendar kljub temu želite gostovati v gostovanju v oblaku, kot so Google Cloud, AWS, DigitalOcean, Linode, Vultr? – Srečati Cloudways.

Platforma za upravljanje gostovanja ponuja možnost izbire, kje želite gostovati na svojem spletnem mestu. Z več kot 60 možnostmi podatkovnega centra sem prepričan, da boste našli kraj za svoje ciljno občinstvo.

Cloudway je pripravljen za podjetja, tako da ne glede na to, ali ste samostojni podjetnik ali srednje velika podjetja, boste v redu, če boste gostili svoje spletno mesto OpenCart.

Pridobite fantastičen popust z uporabo promocijske kode – GEEKFLARE

AWS

AWS (Amazon Web Services) ponuja oblak VM, kjer morate sami upravljati namestitev, nastavitve. Če ste vešči, potem je neverjetno, saj vam daje popoln nadzor. Izberete lahko, na kateri lokaciji želite gostovati vaše spletno mesto in konfiguracijo strežnika.

Vendar ne skrbite, če niste prepričani o upravljanju v oblaku. Rešitev lahko uporabite pri iSenseLabs ali Bitnami prek AWS tržnice. Svojo trgovino lahko začnete delovati v približno 15-30 minutah na AWS infrastrukturi.

Raztopina Bitnamija je na voljo tudi na spletni strani Google Cloud Platform (GCP), če vam je Google všeč kot AWS.

Zaključek

Vem, da je zagon spletne trgovine izziv; zato smo zgornjo platformo gostovanja predstavili v skupni rabi v oblaku, tako da lahko izberete glede na svoje zahteve. Bodite prepričani, izbira katerega koli od zgoraj naštetega vas ne bo razočarala. Poleg tega navedena gostovalna platforma za gostovanje ponuja garancijo za vračilo denarja, tako da če niste zadovoljni, lahko zahtevate vračilo.

Iščete alternativo OpenCart? Poskusite BigCommerce

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map