6 najboljših Ghost Publishing gostovalnih platform za vaše podjetje

Bloganje še nikoli ni bilo tako enostavno z nešteto možnostmi, ki so na voljo v teh dneh. 


Če želite ustvariti široko občinstvo z izobraževanjem in informiranjem o svojih poslovnih ponudbah, je bloganje še vedno ključno. Organski doseg je še vedno prevladujoč vir prometa in verjetno bodo podjetja, ki pogosto objavljajo spletna mesta prejeti 97% več povezav do njihovih spletnih strani.

Če ste se takrat odločili za bloganje, je na izbiro toliko možnosti – WordPress, Ghost, Joomla itd.

Kako pa veste, kateri bi najbolje deloval za vas?

V današnjem času Ghost pridobiva vse hitrejši zagon, da bi se uveljavil kot eden izmed najboljše WordPress alternative. Ponuja objavljanje vsebine v nestrpnem vzdušju, kjer vas ne bo motilo zaradi številnih funkcij, ki jih morda ne potrebujete. Če se želite izogniti zajebanciji s vtičniki, potrebnimi za podporo SEO, družabna izmenjava, obrazci itd., poskusi Ghost

Kaj je Duh?

Ne bojte se!

Duh je odprtokodna platforma za bloganje.

Osredotoča se predvsem na upravljanje dejavnosti v zakulisju in nadzira ostale vsebine in objave. Izboljša splošno izkušnjo bloganja, od pisanja in urejanja do objavljanja. 

Platforma uporablja Node.js okolje za izvajanje, da doseže izjemno hitro delovanje kot WordPress z uporabo nerodnih PHP kod. Prihrani vas pred motečimi dodatnimi funkcijami, ki so v debelem prostoru, tako da se lahko popolnoma osredotočite na pisanje in se lotite svoje ustvarjalnosti.. 

Hitro raziščimo nekatere funkcije.

Vgrajeni SEO in družabna izmenjava

Ustvarjanje vsebin in objavljanje le-teh ni dovolj, glede na veliko konkurenco. Porazdelitev vsebine je ključnega pomena, zato doseže široko prizorišče občinstva, da bi s tem pridobilo dobiček. 

Izboljšajte prepoznavnost svojih blogov z vgrajenim SEO, ki ga ponuja Ghost. Za razliko od WordPress-a, ne potrebujete nobenih SEO vtičnikov. Poleg tega ponuja funkcije za skupno rabo v družabnih omrežjih, tako da lahko svojo vsebino distribuirate na priljubljenih platformah, kot so Twitter, Facebook itd.

Ghost ponuja tudi vgrajene Googlove strani AMP, zemljevide XML, kanonične oznake, mikro formate, optimizirane URL-je, oznake za Facebook Open Graph, podporo za Twitter kartice in semantično označevanje. 

Hitrejše delovanje

Node.js je sodoben in hiter sveženj tehnologij, ki poganja Ghost. Kot rezultat, ponuja 19-krat hitrejšo zmogljivost kot WordPress. To pomeni, da lahko Ghost za vsak odgovor WordPressa odgovori na 19 zahtev. Zato izboljšuje SEO in spodbuja sodelovanje uporabnikov pametnih telefonov. 

Poenotena integracija

Želite svoje bloge vključiti v druge delovne tokove in orodja?

Duh vas je pokril!

Lahko ga integrirate z orodji, kot so Google AMP, Google Analytics, Slack, YouTube itd. 

Njegova ponudba presega le bloganje, saj gre za API REST JSON, ki ima prilagodljivo in robustno arhitekturo. Zato jo lahko razširite, prilagodite in spremenite glede na vaše potrebe. 

Je to brezglavi CMS?

Ghost uporablja CMS brezglavo arhitekturo, kjer je poudarek v celoti na omogočanju delovnih tokov v vsebini in administrativnem vmesniku, namenjenemu ustvarjalcem vsebin. V nasprotju je s tradicionalnimi CMS-ji, ki poudarjajo predstavitvene sloje, strukturo spletnega mesta, oblikovanje, predloge itd. 

Sprejem brezglavega CMS-ja raste z osupljivo hitrostjo, predvidoma pa se bo do leta 2021 podvojil, 63% uporabnikov pa ga že ima rad, kot je navedeno v Contentstacku. Zato je njegova vključitev v Ghost izstopala od ostalih in pomeni naslednji razvoj CMS.  

Omogoča vam, da izberete oblikovalsko tehnologijo, ki jo boste morda potrebovali, generator spletnega mesta ali druge okvire za oblikovanje predstavitvenega sloja bloga Ghost. Svoje spletno mesto lahko brez težav razvijete v programskem jeziku, kot so Python, Javascript, Swift itd., Ki lahko izvaja zahteve API-ja za pridobivanje podatkov. 

Razlika med Ghost in WordPress

Čeprav sta tako Ghost kot WordPress odprtokodni CMS, ima prva prednost pred blogiranjem. Medtem ko WordPress pomaga lastnikom spletnih strani pri načrtovanju in obravnavanju potreb celotnega spletnega mesta, Ghost ponuja samo profesionalna orodja za bloganje za nemoteno vožnjo po valovih upravljanja vsebine.

Če želite, da je platforma za upravljanje potreb vašega spletnega mesta in objavljanje le še ena zahteva za vas, je morda WordPress dovolj. Če pa ste iskreni založnik, ki se želite prebiti med hrupom in iščete varno in kakovostno rešitev za vse vaše založniške potrebe, je Ghost pot!

Ghost je brezplačen za prenos in uporabo. Lahko dobite oblak VM po svoji izbiri in nastavite sami. Vendar pa potrebuje veščine upravljanja strežnika in stalno vzdrževanje. Druga možnost je najem a svobodnjak da nastavim za vas. 

Če pa ne želite sami izgubljati časa za upravljanje platforme Ghost, potem lahko poskusite upravljana platforma gostovanja. Preučimo jih.

Duh

Ali ste vedeli, da Ghost ponuja tudi gostovanje rešitev?

Tako je. Uporabite lahko njihovo spletno gostovanje za vodenje spletnega dnevnika in spletnega mesta Ghost.

Obdarjen z naprednimi založniškimi tehnologijami, Duh je močna platforma, ki vam pomaga pri zagonu donosnega podjetja. Od blogov in glasila do plačil in članstva, odprtokodna rešitev objave vas je zajela!  

Ponuja sodobna orodja in funkcije, oblikovane tako, da ustrezajo prihodnjim zahtevam. Njegov bogat urejevalnik z znanim okoljem zagotavlja neprimerljivo izkušnjo pisanja. V svojo vsebino lahko neopazno vključite dinamične bloke, kot so slike, videoposnetki, vdelave in Markdown. Z robustno funkcijo označevanja lahko kategorizirate svojo vsebino in dinamično usmerjanje tako, da strukturirate tako, kot želite. 

Načrtujte vsebino s pomočjo svojega uredniškega koledarja, da določite datum in čas objave. Uporabite vgrajeno SEO, samodejne metapodatke, kanonične oznake in zemljevide XML ter pospešeno nalaganje strani. Vsebino razdelite po Facebooku, Twitterju itd., Da si zagotovite večjo prepoznavnost in spletno mesto integrirate s svojimi najljubšimi orodji.  

Ghost ponuja varnost na ravni industrije s SSL certifikatom, izoliranimi aplikacijami, zaščito v spa in požarnimi zidovi, da prepreči morebitno kršitev varnosti. 

FastComet

Podpirajte svoje podjetje FastComet deliti svoje ustvarjalno pisanje s svetom. Naj bo to zmogljivost ali lastnosti; ploščad nikoli ne preneha presenetiti! Ponuja tudi brezplačen prenos domene, celoten postopek pa je enostaven in hiter.

FastComet je ponudnik gostovanja SSD, ki omogoča dostop do baze podatkov in datotek 300% hitreje kot gostiteljske platforme, ki niso SSD. Omogoča tudi brezplačne migracije, ki so vključene za premikanje vseh vaših e-poštnih sporočil in drugih podatkov. Razširite svoj doseg do ciljanega občinstva z brezplačno distribucijo visokokakovostne vsebine z Cloudflare CDN. 

Zmogljiv krmilnik gostovanja cPanel omogoča FastCloud za enostavno in hitro upravljanje računa gostovanja s točkami in kliki. Poleg tega hranite svoje podatke z brezplačnimi varnostnimi kopijami, ki jih zagotavljajo vsak dan ali tedensko. Če se zataknete v sredini, ne paničite! Dosezite jih z njihovo brezplačno tehnično podporo 24 ur na dan.

FastCloud ponuja FastGuard varnost, ki ščiti vaše spletno mesto pred zlonamernimi dejavnostmi in vas vnaprej obvesti. Varnostna plast vključuje izolacijo računa, zaščito pred grobo silo, šifriranje SSL, pregled zlonamerne programske opreme, odkrivanje DDoS itd.. 

A2 gostovanje

Uživajte v zmogljivih zmogljivostih in zanesljivosti A2 gostovanje da objavite svojo vsebino, jo razširjate in upravljate tako, kot želite. Na svoji učinkoviti platformi SwiftServer gosti vaše spletno mesto Ghost in poveča hitrost nalaganja strani 20-krat hitreje. 

Že druga zamuda pri nalaganju strani lahko vpliva na vaše SEO uvrstitve, stopnjo obiskov ene strani ali pretvorbo. Toda z A2 gostovanjem lahko dobite izjemno hitre zmogljivosti skupaj z brezplačnim SSD-jem. 

A2 gostovanje obljublja 99,9% časa delovanja, s tem ko se prepričate, da vaš strežnik deluje na polnem zaslonu in uporablja standardne panožne prakse, najvišje podatkovne centre in najnovejše varnostne ukrepe. V primeru, da naletite na težave, vam je ekipa za tehnično podporo 24/7/365 povrnila hrbet.

Svoje spletno mesto Ghost lahko izberete v enem od njihovih štirih podatkovnih centrov.

 • Michigan, ZDA
 • Arizona, ZDA
 • Amsterdam
 • Singapur

NodeChef

Iščete cenovno dostopno, vendar profesionalno platformo za gostovanje Ghost, ki bo ustrezala vašim zahtevam za upravljanje vsebine?

Poskusite NodeChef.

Nadzorna plošča NodeChef ponuja preprost uporabniški vmesnik za nalaganje in odstranjevanje tem. Glede na rast vašega podjetja s časom zagotavljajo infrastrukturo za samodejno spreminjanje velikosti. Torej, ne skrbite zaradi prometa.

NodeChef ponuja brezplačno SSL potrdilo, ki ga lahko zahtevate in namestite na nadzorni plošči. Dnevno samodejno varnostno kopira vaše podatke in ponuja močan strežnik, sestavljen iz lokalnega SSD-ja, ki zagotavlja neprimerljivo zmogljivost. 

Začnite z NodeChefom po osnovni ceni 10 USD / mesec in uživajte v shrambi datotek S3 s 5 GB, shrambo datotek 1 GB MySQL, ogledu strani 100k, pošti e-pošte, po meri in namestitvi z enim klikom, medtem ko imate v lasti vse svoje podatke. 

DigitalOcean

Uvedite Ghost na DigitalOcean s pomočjo a aplikacija z enim klikom.

Začne se pri 5 USD / mesec.

S tem načrtom dobite 1 GB / 1 CPU, 25 GB SSD, 1 TB prenos. Primerno je, če razumete, kako deluje Ghost, ko predstavite svoje ustvarjalne zapise in ga delite s svetom. Ko pa se seznanite z njim, lahko izberete višje načrte, da jih kar najbolje izkoristite.

Google Cloud

Izkoristite vrhunsko zmogljivost in varnost, če zaženete Ghost, ki ga potrdi Bitnami Google Cloud.

Bitnami potrjuje pristnost in varnost vseh slik, ki jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu. Zagotavlja tudi, da so slike pakirane z uporabo običajnih industrijskih praks in so posodobljene za doseganje boljših zmogljivosti. 

Google Cloud ima globalne podatkovne centre, ki vam omogočajo, da svoj blog gostite v bližini ciljnim uporabnikom.

Zaključek

Ghost izraža idejo, da bi ponudil brezhibno izkušnjo upravljanja vsebin, da bi koristil sodobnim podjetjem. Objavite kakovostno vsebino na kateri koli od zgoraj omenjenih gostovalnih platform Ghost in bodite pripravljeni opaziti pozitivno razliko v svoji spletni prisotnosti, trženje blagovnih znamk, prodaje in prihodkov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map