6 najboljših platform Docker Hosting za vaše vsebnike

Gostite svoje Dockerjeve aplikacije na najboljši oblačni platformi.


Docker je priljubljeno orodje za posodo v DevOpsu. Aplikacijo zažene znotraj vsebnika, uporablja minimalne vire, hitrejše je razporejanje in hitro spreminjanje.

Ko delate v živem proizvodnem okolju, je lahko na stotine kontejnerjev, ki delujejo v več grozdih. Upravljanje vseh posod je lahko boleče. Kubernetes in Docker Swarm sta malo rešitev za upravljanje velikih docker grozdov, vendar te rešitve sestavljajo veliko zapletenosti in znanja spretnosti.

Zakaj bi zapravljali svoje usposobljene vire in čas za upravljanje docker posod, ko obstaja več platform docker gostovanja, ki lahko poskrbijo za to. Z odpravljanjem glavobola gostitelja strokovnjaku se osredotočite na svojo osnovno dejavnost.

Tu je seznam najbolj priljubljenih platform docker gostovanja, ki jih morate upoštevati pri upravljanju svojih docker posod.

Sloppy.io

Ponosen je hiter, preprost in varen.

S Sloppyjem lahko v nekaj sekundah zaženete več kontejnerjev.

Sloppy je ena najboljših možnosti za gostovanje docker posod in zagon le-teh v nekaj sekundah. Projekt je opredeljen v datoteki JSON.

Lahko uporabite CLI ki jih zagotavljajo z ukazi za nameščanje, vzdrževanje in spremljanje docker posod. Prihaja tudi s Spletna stran možnost za ustvarjanje projektov, vzdrževanje in spremljanje docker posod z lahkoto.

S Sloppyjem imate na voljo številne možnosti za uporabo slik dockerja iz javnih slik na docker pestu. Slike dockerja lahko uporabite tudi od katerih koli drugih javnosti ali zasebni register. Medtem ko ustvarjate aplikacije prek njihove spletne strani, vam bo začel samodejno priporočati možnosti dockerjeve slike, ko začnete vnašati ime slike.

Kontejnerji, ki vozijo na tamkajšnjo infrastrukturo, so zelo na voljo strojne opreme, tako da vam ni treba skrbeti, da bi se kateri koli posoda spustila. Zaradi preprostega uvajanja, prevračanja in obstojnih količin omogočajo zelo enostavno vzdrževanje vašega Docker posode. Z vsebniki lahko posodobite nič izpadov ko zaženejo nove zabojnike in ustavijo starejše posode, potem ko se novi zabojniki začnejo izvajati.

Če pride do napake v kateri koli od vaših posodobitev, se lahko preprosto vrnete na prejšnjo stabilno različico s samo tremi kliki. Podatki so shranjeni kot bloki, ki so razporejeni po več fizičnih napravah. Tako vam sploh ni treba skrbeti, da bi izgubili svoje podatke.

Ti lahko monitor vse meritve (poraba CPE-ja, omrežni promet, uporaba pomnilnika itd.) s 5-minutnim intervalom. Če katera od vaših aplikacij ne uspe, se po nekaj zaporednih preverjanjih samodejno znova zažene, če še vedno ne deluje.

Na voljo je tudi s predhodno konfigurirano Primerek GitLab CE ki samodejno ustvari posode, ko pritisnete posodobitev kode.

Jelastična

Jelastična je platforma z več oblaki, ki lahko gosti več orodij / okvirov / aplikacij, kot so Docker, Kubernetes, Java, Ruby, Python, JavaScript, Go itd. Združuje platformo kot storitev (PaaS) in vsebnik kot storitev (CaaS) modelov.

Jelasticova platforma uporablja tehnologijo virtualizacije na osnovi zabojnikov, imenovano Virtuozzo. Z Virtuozzo lahko na enem strežniku poganja več virtualnih strojev in vsebnikov.

Razpoložljivost v več oblakih je najpomembnejša značilnost platforme Jelastic. Kontejnerje docker lahko gostite v več možnostih v oblaku (PaaS, Caas)

Zagotavlja vnaprej konfigurirane dockerized rešitve s samo enim klikom. Izberete lahko nastavitev samostojnega docker motorja ali pa zaženete gručo docker roads. Na voljo je cenovno ugodna poraba, ki vam omogoča, da plačujete samo po uporabnikih prek plačaj sproti model cen.

Uporabniški vmesnik je tako preprost, da nastavite razvojno, testno, proizvodno okolje v nekaj klikih v nekaj sekundah.

Jelastic Docker gostovanje

Jelastic se lahko samodejno spreminja navpično ali vodoravno, odvisno od vaših potreb.

Tu je še nekaj pomembnih poudarkov:

 • Prijazen uporabniški vmesnik z dostopom ssh
 • Ponuja različne uporabniške vmesnike tako za razvijalce kot za skrbnike
 • Podpira mikro storitve in starejše aplikacije
 • Zero izpadi z avtomatizirano distribucijo prometa

Kamatera

Kamatera je še ena platforma, ki omogoča strežnike v oblaku za gostovanje, upravljanje in spremljanje aplikacij.

Cene so zelo privlačne. Začnete ga lahko že od 4 USD na mesec.

Poudarki

 • Ni ene točke odpovedi. 99,95% zagotovljeno podaljšanje
 • Zagotavlja tehnično podporo 24 × 7
 • Namestite infrastrukturo v oblaku v manj kot 60 sekundah
 • Hitro skaliranje gor in dol
 • Ugodne cene
 • Brez vzdrževanja strojne opreme
 • Brez nastavitve, brez obveznosti, kadar koli prekličite

Amazon ECS

Amazonska storitev za kontejnerje z elastiko (Amazon ECS) je zelo razširljiv zabojnik s podporo dockerja. Uporablja se za posodabljanje vaših aplikacij na AWS. Omogoča združljivost Windows in podpira upravljanje vsebnikov Windows.

Uporablja AWS Fargate storitev za namestitev in upravljanje docker posod. AWS Fargate skrbi za zagotavljanje strežnikov, upravljanje grozdov in orkestracijo; za to vam ni treba skrbeti; samo osredotočiti se morate na upravljanje virov.

Amazon ECS je posodabljanje vsebnikov na nove različice zelo enostavno. Vse kar morate storiti je, da na ECS naložite definicijo naloge aplikacije nove različice; zagnala bo nove vsebnike z novo sliko in ustavila starejše vsebnike. Zabojniki se samodejno registrirajo in odjavijo.

AWS Cloud Map pomaga Amazon ECS odkriti in povezati zabojnike med seboj. Pomaga pri povečanju dostopnosti aplikacij. Podpira oboje monolitna in mikroservisna arhitektura, tako lahko shrani aplikacije na kateri koli od arhitektur.

Plačate le za sredstva, ki jih uporabljate.

Spodaj je nekaj dodatnih funkcij:

 • Zagotavlja varnost z uporabo Amazon IAM in Amazon VPC
 • Zažene Amazon EC2 spot primere za optimizacijo stroškov
 • Z lahkoto posodobi modele strojnega učenja za usposabljanje in sklepanje
 • Enostavna integracija s storitvami AWS

Za spremljanje uporablja več drugih storitev AWS, kot so AWS CloudWatch, AWS ELB za uravnavanje obremenitve itd..

Microsoft Azure

Microsoft Azure je drugi največji ponudnik storitev v oblaku po AWS. Azure ponuja tudi storitve za gostovanje Docker posod na svoji platformi.

Posode lahko orkestrirate čez 29 regij v javnem oblaku. Svojega lahko preprosto premaknete ASP.NET aplikacije na azurne docker posode.

Microsoft Azure ponuja Azure Kubernetes Service (AKS) za enostavno uvajanje in upravljanje vsebniških aplikacij. Azure Active Directory se uporablja za napredno upravljanje identitete in dostopa. Uporaba Azure App Service, lahko na Azure razporedite tudi vsebnik Windows po meri. Tržnica Azure ima na voljo številne gotove aplikacije za dokerje na Azure.

Azure Marketplace Docker

Monitor Azure proaktivno spremlja delovanje zabojnikov in njihovo razpoložljivost.

Nekatere priljubljene funkcije, ki jih ponuja:

 • Neposredno sodeluje z Dockerjem, ki odstranjuje zapletenost in nepotrebne dodatne API-je
 • Zagotavlja varnost podjetja za zagon sodobnih in tradicionalnih aplikacij za Linux ali Windows v zabojniku za docker
 • Omogoča distribucijo po meri za najboljšo izkušnjo dockerja
 • Samočistilna in zdravilna funkcija za neuporabljene in nezdrave posode
 • Zažene skript za diagnosticiranje dockerja, s katerim obvesti osebje za podporo dockerja, če se v poročilu o napaki pojavi kakšna težava
 • Podpira tradicionalne aplikacije in mikro storitve

HostPresto

HostPresto je eno prvih podjetij iz Velike Britanije, ki je ponudilo platformo in storitve za gostovanje zabojnikov za dockerje.

Na Hostpresto’s super hiter oblak, lahko zelo hitro in enostavno ustvarite in zaženete docker posode. Namesto da bi zagnali in nadzirali svoje docker posode, se lahko osredotočite na druge pomembne stvari, kot so načrtovanje zmogljivosti, dodelitev sredstev.

Glede na vaše potrebe uporabnikov lahko zaženete kontejnerje za docker in jih z lahkoto prilagodite. Pomaga tudi pri pospeševanju razvoja, saj vam omogoča, da pogosto poskušate posodobitve kode na docker posodah. Kadar se novi član pridruži ekipi, mora samo zavrteti zabojnik za razvojne dockerje in v nekaj sekundah bo pripravljen, da začne z razvojnim delom.

Posvečen Podporna skupina v Veliki Britaniji je na voljo za vas, da vam pomaga pri poizvedbah. Če ste v Veliki Britaniji, je gostovanje vaših Docker posod v HostPresto ena najboljših možnosti.

HostPresto ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja če niste zadovoljni s prejeto storitvijo in podporo. Tudi daje neomejena pasovna širina v zabojniško aplikacijo brez dodatnih stroškov uporabe.

Zaključek

Pametna odločitev je, da gostiteljske kontejnerje namestite na kateri koli od zgoraj omenjenih platform docker in pozabite na zagon, namestitev in upravljanje vsebnikov..

Oznake:

 • Docker

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map