7 najboljša platforma za gostovanje preprodajalcev za vaše naslednje podjetje

Vodenje podjetja s spletnim gostovanjem je donosno, toda nastavitev iz nič ni najlažja.


Postopek je precej zapleten in za njegovo delovanje bi morali upravljati podatkovne centre. Skratka, to je pravi posel in bi potrebovali veliko časa in truda.

Če pa iščete nekaj v skladu, vendar ne želite vložiti toliko norega časa in truda, potem imam rešitev za vas. Imenuje se gostovanje preprodajalcev.

Najlažja razlaga gostovanja preprodajalcev bi bila – kupite dovolj moči strežnika (prostora / pasovne širine) od zaupanja vrednega ponudnika gostovanja in nato to ponudite neposredno strankam, kot da ste sami ponudnik spletnega gostovanja. Tako lahko prodajate storitve gostovanja, ne da bi v resnici imeli noben podatkovni center. Preprosto uporabljate moč Bela oznaka.

V tem času zaslužite tudi velik dohodek in okoli sebe gradite podjetje. Tovrstno podjetje lahko povečate na impresivno raven in uživate v toku pol-pasivnega dohodka.

Zdaj so na voljo tudi stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri ponudnika gostovanja, pri katerem boste kupili strežniške vire. Nekatere od njih bomo obravnavali v nadaljevanju.

Neodmerna ocena

Verjetno prva stvar, ki mora biti na vašem kontrolnem seznamu pri izbiri platforme gostovanja, je uptime rezultat zelo pomemben. Izbrati morate tistega, ki deluje 24 × 7, zgrajen na zmogljivih strežnikih in ima zanesljive omrežne povezave.

Če želite olajšati stvari, si oglejte ponudnike gostovanja, ki imajo oceno minimalnega upodata 99,5%. Karkoli spodaj bi lahko otežilo stvari za vas in vaše stranke.

Pomoč strankam

Obstaja veliko možnosti, da gre kaj narobe ali da se v nekem trenutku zataknete, zato je nujno dobra tehnična podpora. Nekaj, kar deluje 24 × 7 in ima različne načine povezovanja, na primer telefon, e-pošta in klepet v živo, bo idealno.

Dežurni podporni sistem je pomemben, ko prebivate v drugem časovnem pasu.

Vzdrževanje

Redno vzdrževalno rutino je treba iskati pri ponudniku gostovanja. Izvajati morajo pravočasno osveževanje strojne opreme, posodobitve programske opreme, preverjanje strežnika in varnostne popravke.

Varnost

Ne glede na to, kako zaščitna je tesna, vedno obstajajo vsaj majhne možnosti, da se ta zlomi ali manipulira. Da bi imeli najboljše možnosti, da ga ne bi prizadeli, je pomembno izbrati ponudnika gostovanja, ki daje velik poudarek varnosti.

Če preverimo vse to, gremo na seznam.

A2Hosting

Z ultra zanesljivimi strežniki, A2Hosting ponuja super hitro storitev za vas in vaše stranke. Njihova možnost “Turbo strežniki” vam pomaga doseči neverjetne 20-krat hitrejše nalaganje strani, in je ena najboljših na trgu.

Pričakujete lahko 99,9-odstotno garancijo za uptime in strežnik, ki komajda povzroča kolcanje. V preteklih letih so osvojili več nagrad, in to zgolj zaradi odlične storitve. Njihovi strežniki so optimizirani za hitrost in dobivate svobodo pri izbiri želene lokacije strežnika, skupaj z brezplačnimi SSD diski.

Poleg tega je uporabnikom prijazna in enostavna za uporabo zahvaljujoč nadzorni plošči Web Host Manager (WHM). Dobite podporo 24 × 7 s strani ekipe, ki je dovolj dobro usposobljena in usposobljena za reševanje kakršnih koli tehničnih težav.

Škoda bi bilo, če vam povem, da to gostovanje stane roke in noge. K sreči to ni tako. Njihov začetni načrt je le 9,80 USD / mesec.

SiteGround

To sem že rekel in to bom spet povedal, SiteGround, na splošno je eden mojih najljubših ponudnikov gostovanja. Z njimi sem že leta in nikoli nisem občutil potrebe po prehodu v drugo podjetje. Oni so TAKI dobri, zlasti njihova podporna ekipa.

Za manj kot 15 dolarjev na mesec dobite njihov prodajni načrt GoGeek gostovanja, ki ponuja 40 GB spletnega prostora. Dobite tudi:

 • Neomejen promet
 • Neomejeno število spletnih mest
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Prednostna podpora 24 × 7
 • Dodajte račune sodelavcev za svoje člane.
 • Brezplačni SSL
 • Integracija CDN v oblaku

Svojim strankam lahko ponudite popolno različico bele oznake gostovanja brez kakršne koli blagovne znamke SiteGround. Na splošno je toliko več funkcij tega ponudnika gostovanja, da bo vaše podjetje veliko bolj koristno.

Gostovanje InMotion

Z brezplačnimi diski SSD, SSL, cPanel in WHMCS, Gostovanje InMotion je tako dober kot drugi na tem seznamu. Dobite brezplačne prenose, briljantno podporo 24 × 7 in nepremagljive cene. Njihova vstopna cena stane le 15,39 USD / mesec in ponuja 800 GB pasovne širine in 80 GB prostora na disku.

To je uporabnikom prijazno in dobivate brezplačne e-poštne račune, skupaj z možnostjo neomejene domene in različnimi varnostnimi funkcijami. Dobite popoln nadzor nad svojim gostiteljskim prodajalcem in ga lahko prilagodite po svojih željah.

Odlična stvar je, da so njihovi strežniki opremljeni z Corerovo DDoS zaščito in Patchmanovim odkrivanjem zlonamerne programske opreme, tako da glede varnosti ni treba veliko skrbeti..

Imenik

Za gostovanje pri prodajalcih dobite neomejeno pasovno širino in brezplačne račune cPanel Imenik. Z eno samo nadzorno ploščo je enostavno upravljati vse in preprosto nastavljati sisteme za upravljanje vsebine, skupaj z ustvarjanjem lastnih strežnikov imen.

Dodate lahko tudi neomejene domene in zaščitite vse s požarnimi zidovi in ​​protivirusno programsko opremo. Poleg tega lahko preprosto upravljate gostiteljske račune svojih strank s pomočjo Web Host Manager (WHM).

Da ne omenjam, lahko vse prilagodite in nastavite svojo platformo za obračunavanje, da White Label storitev. Varnost in hitrost nikoli nista težava z Namecheapom, saj je bil to vedno glavni poudarek.

HostGator

Že vrsto let HostGator je bila izbira za gostovanje preprodajalcev, vendar so se nato pojavile druge možnosti, ki so se nekoliko spremenile. Ampak kar je impresivno, je še vedno eden izmed pomembnejših in zato ima mesto na tem seznamu.

Tu je nekaj različnih prednosti uporabe HostGatorjevega preprodajalnega gostovanja:

 • Neomejeno domen in e-poštnih računov
 • Zagotovljeno 99,9% uptime
 • Zasebni strežniki imen, ki temeljijo na vaši domeni
 • Brezplačno programsko opremo za upravljanje in obračunavanje odjemalcev WHMCS
 • WHS / cPanel nadzorna plošča
 • Razvijalcem prijazno
 • 24 × 7 tehnična podpora

Začnete lahko že za 19,95 USD / mesec in nastavite spletno gostovanje.

Vztrajnik

Lahko uporabiš Vztrajnik na White Label in prodajajo njihove storitve po lastnih cenah, tudi to redno. Dobite svoje območje za upravljanje s strankami in sistem za zaračunavanje, da začnete kotati kocke iz besede go. ��

Prav tako lahko Stripe vključite v sistem za obračunavanje, tako da bodo plačila neposredno na vaš bančni račun. Flywheel ima neverjetno osebje za podporo, ki vam bo pomagalo pri katerem koli koraku postopka. Na voljo so vam 24 × 7, če želite varnostno kopirati.

Pri tem je treba omeniti, da je gostovanje prodajalcev Flywheel na voljo kot dodatek za vse njihove načrte. To pomeni, da bi morali izbrati načrt spletnega gostovanja in nato kupiti dodatek White Label. Dodatek stane 99 USD na mesec poleg običajnih stroškov gostovanja, ki jih plačujete.

ResellerClub

Z ResellerClub’s Linux prodajalca gostovanje, lahko začnete za samo 11,39 USD na mesec, ko boste zaračunali tri leta, in začeti svoje podjetje za spletno gostovanje. Nastavitev in upravljanje vseh spletnih mest z ene same nadzorne plošče je dokaj enostavno.

Tu je nekaj glavnih funkcij, ki jih morate vedeti:

 • Brezplačna WHM in cPanel
 • Namestitev aplikacije z enim klikom s programom Softaculous Installer.
 • Zaščiteno s CDN
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Brezplačna selitev od drugega ponudnika gostovanja
 • Neprimerljiva hitrost strežnika

Poleg tega lahko uživate v strogi varnosti in podporni skupini, ki zelo dobro pozna vse zadeve.

Zaključek

Kot smo že omenili, je začetek podjetja, ki gostuje pri prodajalcih, donosno in zagotovo ne potrebuje raketnih znanosti. Brez dvoma so zgornji ponudniki gostovanja tisti, za kar boste morali izbrati, da boste najbolje začeli s podvigom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map