7 najboljših drupalskih gostovanj za majhna do velika spletna mesta

Drupal – ni priljubljen kot WordPress, vendar je ravno tako sposoben ustvariti zanesljivo in varno spletno mesto za vaše podjetje. Ne glede na to, ali želite objaviti ogromno vsebine ali prodati izdelke v digitalni trgovini, je Drupal lahko smiselna izbira kot sistem za upravljanje vsebin (CMS).


Kaj je Drupal?

V primeru, da se sprašujete – Drupal je odprtokodni CMS, ki deluje na PHP. Brezplačno in distribuira se pod splošno javno licenco GNU. Drupal je bil ustanovljen leta 2000 kot način za izdelavo majhnih spletnih strani. Danes je na izdaji različice 8 različica in pooblasti 2,3% spletnih mest na svetu.

Drupal 3. mesto na seznamu najbolj priljubljenih CMS na svetu, kjer sta WordPress in Joomla na prvih dveh mestih. Tržni delež znaša 4,7% z več kot 577.000 aktivnimi spletnimi mesti. Za priložnostne uporabnike se morda ne bo enostavno naučiti. Zahteva osnovno znanje na področju PHP in spletnega razvoja, zato ni tako uporabniku prijazen kot WordPress. Vendar se je njegova posodobljena različica izboljšala zaradi enostavne uporabe in prilagodljivosti.

Prednost Drupala je njegova varnost, zato velika podjetja, kot so Verizon, Cisco in Infusionsoft, uporabljajo Drupal za svoja spletna mesta. Vladne agencije, kot sta mestna dvorana London in Los Angeles, se prav tako zanašajo na varnostni okvir Drupala.

Drupal je poleg tega, da je varen, zasnovan tudi za bolj zapletene strukture vsebine. Več uporabnikom omogoča skupno rabo in sodelovanje znotraj platforme, s čimer je potek vsebine bolj gladek.

Najboljša platforma za spletno gostovanje za Drupal

Če želite zagnati Drupal, je nujno, da izberete pravega spletnega gostitelja, ki ponuja optimizacijo, specifično za Drupal. Če ste novi v okviru ali potrebujete pomoč, bi vam pomagalo, če vam lahko pomaga vaš spletni gostitelj.

Oglejmo si nekaj najboljših gostovalnih platform za gostovanje spletnih mest Drupal.

Platforma.sh

Platforma.sh ponuja vrhunsko spletno gostovanje za hitra in varna spletna mesta Drupal. Nekatere značilnosti spletnega gostovanja za Drupal na Platform.sh vključujejo:

 • Vgrajen skladatelj
 • Konzola za Drupal in Drush
 • Upravljan CDN
 • Poganjajo ga diski SSD
 • Git API

Gostovanje Platform.sh lahko preizkusite z brezplačno preizkusno različico, po kateri se razvojni načrti začnejo pri 10 USD / mesec. Obstajata načrt Professional (50 USD / mesec / projekt) in Enterprise (1250 USD / mesec / projekt), če želite spletno mesto spremeniti za večji promet.

SiteGround

SiteGround je vodilna pri gostovanju hitrih spletnih strani. Ponuja enako kakovostno gostovanje za Drupal. Načrt spletnega gostovanja za Drupal se začne pri 3,95 USD / mesec.

Pridobivanje SiteGround za Drupal vam bo omogočilo:

 • Vrhunsko gostovanje z uporabnikom prijazno namestitvijo
 • Orodja za spletno gradnjo, ki delujejo individualno za Drupal
 • 24/7 uptime in vsakodnevno varnostno kopiranje na spletnem mestu

A2 gostovanje

A2 gostovanje ponuja 20X hitrejše gostovanje Drupal pri treh cenovno dostopnih paketih, ki se začnejo pri 3,92 USD na mesec. Drupal je vnaprej nameščen z načrtom gostovanja A2 in je optimiziran za hitrost in zmogljivost.

Tukaj je nekaj, kar imate z gostovalnimi načrti A2:

Lite – 3,92 USD / mesecSwift – 4,90 USD na mesecTurbo – 9,31 USD / mesec
1 Spletno mestoNeomejeno spletno mestoNeomejeno spletno mesto
5 Baze podatkovNeomejeno baz podatkovNeomejeno baz podatkov
Neomejeno skladiščenjeNeomejeno skladiščenjeNeomejeno skladiščenje
Neomejen prenosNeomejen prenosNeomejen prenos
cPanel Control PanelcPanel Control PanelcPanel Control Panel
Brezplačni SSL & SSDBrezplačni SSL & SSDBrezplačni SSL & SSD
prost & Preprost prenos spletnega mestaprost & Preprost prenos spletnega mestaprost & Preprost prenos spletnega mesta
Turbo (do 20X hitreje)

gostovanje v gibanju

gostovanje v gibanju ima osnovni in napredni načrt gostovanja spletnih mest, ki temeljijo na Drupalu. Oba vključujeta dostop do Drupal vadnic in vodnikov.

Za osnovni načrt stane gostovanje inMotion za Drupal 6,39 USD / mesec in vključuje:

 • Brezplačen SSD
 • Brezplačna domena
 • Neomejen prostor na disku
 • 1 Kliknite Instalacijski program
 • Brezplačna migracija spletnega mesta

Napredni načrt, ki omogoča gostovanje v virtualnem zasebnem strežniku, se začne pri 29,19 USD na mesec. Vključuje:

 • 4 GB – 8 GB RAM-a
 • 75 – 260 GB pomnilnika
 • 4TB – 6TB pasovna širina
 • 3 – 5 naslovov IP

Cloudways

Cloudways gostovanje za Drupal. Svojo spletno stran lahko gostite v Googlu Cloud, AWS, DigitalOcean, Linode in Vultr. Če imate več možnosti, lahko svoje spletno mesto gostite v bližini ciljne publike.

Cloudflare optimizira strežnike za hitrejšo in varno dostavo vsebine pred spletnimi grožnjami. Nekatere funkcije vključujejo:

 • PHP 7 pripravljen
 • Vgrajen predpomnilnik
 • Podpora HTTP / 2
 • Brezplačni SSL
 • Rezerva
 • Dvofaktorna avtentikacija

in, fantastična podpora za odgovor na vaša vprašanja.

Panteon

Panteon trdi, da je gostovanje za Drupal in WordPress “najboljše v svojem razredu” z možnostjo spreminjanja obsega na katero koli spletno mesto s hitro hitro dostavo vsebine. Med pomembnimi lastnostmi so upravljani HTTPS, samodejni sistemski skrbnik in neprekinjeno upodabljanje. Preden se zavežete k plačljivim načrtom, se lahko prijavite na brezplačni demo račun.

Pantheon je pripravljen za podjetja in mu zaupajo tableau, Yale, apigee in številni drugi.

Rochen

Rochen lahko gosti vaše spletno mesto Drupal in si z odličnimi podporami in storitvami za stranke zagotovi njegov uspeh. Podprta migracija spletnega mesta in vkrcanje sta vključena v Rochenov paket spletnega gostovanja za Drupal.

Kupci lahko izbirajo med deljenim gostovanjem (začne se pri 4,95 USD / mesec) ali upravljanim strežnikom v oblaku (začne se pri 200 USD / mesec).

Zaključek

Drupal morda ni tako enostaven za uporabo kot WordPress, vendar je močno orodje za upravljanje spletnih mest, ki so težka vsebini. Njegova varnost ni enaka nič, zato če je to vaša glavna skrb, je najbolje, da uporabite ta okvir.

Zaradi tega bi potrebovali paket gostovanja za podporo funkcionalnosti Drupala. Če imate proračun, bo zadostovanje SiteGround ali A2 gostovanje dovolj.

Oznake:

 • Drupal

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map