7 najboljših upravljanih VPS gostovanj za mala in srednje velika podjetja

V vsakem uspešnem poslu prihaja čas, ko morate nadgraditi svoje vire in gostovanje se zdi kot eno prvih.


Ko je vaše podjetje med ljudmi vse bolj priljubljeno, obstaja resna potreba po nadgradnji gostovalnih strežnikov iz “Shared” na VPS, da bi lahko obravnavali število uporabnikov, ki prihajajo.

Prepričan sem, da veste, kaj prekomerna uporaba strežniških virov pomeni za vaše podjetje. Če ne, potem je bolje, da ne veste, ker ta stvar frustrira.

Prehod z “Shared” (V skupno rabo) na VPS je pogosto najboljša izbira, saj sedi med “Shared” (Skupno) in “Cloud”. Čeprav »Shared« ni dovolj, »Cloud« morda od zdaj preprosto ni potreben, saj ste ves čas uporabljali »Shared«.

Kot rečeno, VPS gostovanje je vsekakor najboljša možnost, ko ravnokar izstopite iz gostovanja v skupni rabi. Za boljše delovanje lahko uživate v prednosti namenskih strežniških virov in najpomembneje je, da svojim uporabnikom omogočite hitro in brez zaostajanja.

Preden nadaljujem s seznamom najbolje vodenega VPS gostovanja, je tu nekaj glavnih prednosti njegove uporabe. ��

Omogoča popoln nadzor nad strežnikom

Ko se odločite za gostovanje VPS, dobite popoln korenski dostop do strežnika. To vam pomaga, da ste na sprednjem sedežu vašega strežnika in ga lahko nastavite na poljuben način. Na primer, lahko se odločite za namestitev katere koli programske opreme po meri, ne da bi morali čakati, da jo ponudnik gostovanja podpira.

Poveča zanesljivost vašega spletnega mesta

Skupno gostovanje je dobesedno takšna fraza: “Če umreš, bom umrl s tabo.” To pomeni, da obstajajo možnosti, da ogrožate podatke svojega spletnega mesta, če gre kaj narobe s spletnim mestom druge osebe na istem strežniku, ker je v skupni rabi.

Po drugi strani je strežnik VPS gostovanje namenjen samo vaši spletni strani. Ni vam treba skrbeti, kaj se kuha na drugih spletnih mestih v vašem strežniku, ker boste edini prisotni.

Olajša lestvico

VPS gostovanje vam omogoča svobodno spreminjanje virov, ko rastete. To je ključnega pomena, ko boste presegli omejitve strežnika, tako da ga boste lahko preprosto povečali brez izpadov ali tehničnih težav.

Zdaj pa pojdimo na seznam.

A2 gostovanje

Z enostavno nadzorno ploščo in močnim, izoliranim strežnikom, Gostovanje A2 Upravljanje VPS gostovanja je natančno nastavljeno za težka dela. Podprto je z 99,9-odstotnim rezultatom nadgradnje in pametno podporno ekipo, ki bo začela delovati, kadar koli jih pokličete.

Načrti za oblikovanje cen se začnejo že od 25 dolarjev na mesec, sam vstopni nivo pa ponuja neverjetne lastnosti, kot so:

 • 4 GB ovna
 • 75 GB prostora za shranjevanje
 • Brezplačna SSL in SSD
 • Gostite v enem od njihovih štirih podatkovnih centrov – Arizoni, Michiganu, Amsterdamu in Singapurju

V vseh načrtih dobite možnost, imenovano Turbo Server, ki vam omogoča 20X večjo hitrost, kar je precej izjemno. Da ne omenjam, A2 Hosting daje velik poudarek tudi njihovi varnosti.

Tekoči splet

Dobite moč namenskega strežnika in prilagodljivost gostovanja v oblaku Tekoči splet. Njihovo VPS gostovanje je opremljeno z nekaterimi robustnimi varnostnimi funkcijami in je tudi precej hitro. Z vsakim načrtom dobite prednosti Cloudflare CDN, ServerSecure in DDoS Attack Protection.

Odlična stvar pri uporabi VPS gostovanja tekočega spleta je, da ponujajo strežniške grozde, ki so narejeni po meri in so namenjeni priljubljenim aplikacijam, kot so WordPress, WooCommerce itd. Njihova podporna ekipa vam pomaga tudi upravljati vse, da vam ne bo treba vleči lasje razočarani.

Načrti cen tekočega spleta se začnejo od 59 dolarjev na mesec.

HostGator

HostGator ponuja popolno prilagoditev in kup varnostnih funkcij, kot sta konfiguracija diskov RAID 10 in podatkovni center HVAC enot. Majhne in lestvice lahko hitro zaženete s klikom gumba.

Razen tega lahko:

 • Gostite neomejeno domen in poddomena
 • Dodajte neomejene e-poštne naslove.
 • Dodajte zasebne strežnike imen
 • Ustvarite baze podatkov
 • Ustvarite FTP račune

HostGator sodeluje z voditelji v industriji, kot sta Intel in AMD, da nenehno ocenjujejo in vzdržujejo stabilno delovanje v svojih strežnikih. Njihova skupina za podporo je na voljo 24 ur na dan prek klepeta, telefona in e-pošte.

Vhodni načrt HostGatorjevega VPS gostovanja znaša le 19,95 USD / mesec.

DreamHost

Od samo 10 USD na mesec, DreamHost je enostavno nastaviti in upravljati. Je pakiran z bistvenimi zmogljivostmi in varnostnimi funkcijami. Uživate lahko v neomejeni pasovni širini in prometu ter dobite brezplačne SSD, SSL, TLS, e-pošto in neomejeno število domen.

Poleg tega ta ponudnik gostovanja zagotavlja 100-odstotno zagotovljeno podaljšanje časa in neomejeno 24-urno podporo, ki bo vaše poizvedbe rešil v hipu. Neomejene baze podatkov MySQL so prav tako vključene v vsak načrt, ker je to delovna hiša sveta spletnih baz.

Nazadnje je pomembno omeniti, da dobite tudi samodejne posodobitve programske opreme in možnost, da svoj ovratnik in pomnilnik spremenite v le 10 sekundah.

OVHcloud

Precej preprosto, vendar prinaša odlične zmogljivosti, OVHcloud omogoča zelo enostavno spreminjanje in prilagajanje vašega VPS strežnika za gostovanje. Dovoljeno vam je, da uporabljate vse svoje strojne vire za svoja spletna mesta in dobite popoln skrbniški dostop tudi do vašega virtualnega strežnika..

Ta strežnik VPS gostovanja lahko prenese neomejen promet z največjo pasovno širino 2 GB / s. To je veliko za skoraj vsako spletno mesto.

Poleg tega imate na voljo več rezervnih možnosti in impresivno oceno uptime. Načrti za ceno OVHcloud se začnejo že od 5,52 USD na mesec, ko se plačujejo letno. Cena je precej nizka v nasprotju s ponudbo, zato če je vaša glavna omejitev, bo ta ponudnik gostovanja morda ravno tisto, kar iščete.

Bluehost

Bluehost je zgrajen iz tal z uporabo vseh SSD pomnilnikov in je vidno ime v gostiteljskem prostoru. Po prijavi lahko uživate ugodnosti, kot so:

 • Enostaven za nastavitev in zagon
 • Brezplačno ime domene za prvo leto
 • Izjemna zmogljivost zahvaljujoč odprtokodni tehnologiji
 • Zagotovljeni viri s pomočjo hipervizorja KVM
 • Popolna nadzorna plošča z izboljšanimi funkcijami

Poleg vsega prejmete pomoč strokovnjakov 24/7 prek različnih medijev. Če menite, da je to dobro, bi začeli s svojim načrtom začetne ravni po ceni 15 USD na mesec.

Hitri gostje

Kot že ime pove, Hitri gostje je zelo hiter, a tudi povsem cenovno ugoden. Začnete lahko tako, da izberete paket VPS in ga nato prilagodite tako, da dodate pomnilnik, RAM in CPU, da ustrezajo vašim natančnim zahtevam.

Tu je nekaj glavnih lastnosti tega ponudnika gostovanja:

 • Neomejen promet
 • Zagotovljeno 999-odstotno podaljšanje časa
 • Potrjeni UK podatkovni centri, ki so varni in varni
 • Popoln dostop do korenin
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Namenski viri, ki zagotavljajo stabilnost in zanesljivost
 • 24/7 podpora

S svojim VPS gostovanjem lahko vstanete in tečete v samo 55 sekundah. Noro je, a to je tisto, kar pomeni ime – biti hiter.

Zaključek

Zgoraj omenjene storitve gostovanja VPS vam bodo pomagale pri reševanju vse večjega števila uporabnikov in vam omogočile veliko več nadzora nad svojimi viri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map