9 Zanesljive storitve gostovanja po e-pošti za mala in velika podjetja

E-poštni naslovi ostajajo ključni dejavnik pridobivanja in zadrževanja kupcev za mala in srednje velika podjetja. Čeprav družbeni mediji cvetijo s svojimi všečki, komentarji, tvitovi in ​​skupnimi rabami, še vedno ne prekriva pomena e-poštnih sporočil.


Po navedbah statistika, 81% malih in srednje velikih podjetij je še vedno odvisnih od e-poštnih sporočil kot njihovega glavnega kanala za pridobivanje strank. Ugotovitve kažejo, da je pošiljanje e-poštnih sporočil še naprej najboljši način za neposreden doseg in vpliv.

Ker morajo podjetja vsak dan pošiljati in prejemati na tisoče e-poštnih sporočil, upravljanje z njimi ni tako lahka naloga. Poleg tega vaša poslovna e-poštna sporočila vsebujejo ime domene vašega podjetja, kar posledično pomaga pri vzpostavljanju vaše verodostojnosti. Zato je smiselno, da podjetja nalagajo gostovanje po e-pošti strokovnjakom.

Ko torej stranka prejme vaše e-poštno sporočilo z imenom podjetja, lahko poišče vaše podjetje in poišče več podrobnosti o vaših izdelkih ali storitvah, ki bi lahko pritegnile njihovo pozornost.

Zakaj bi se morali poslovno e-poštno gostovanje namesto zastonj, kot je Gmail?

Podjetja, ki uporabljajo brezplačne storitve, se lahko zdijo neprofesionalna. Tako lahko pride do tega, da ljudje presodijo legitimnost vašega podjetja. Nekateri imajo napačno predstavo, da niste resni do svojega podjetja, medtem ko nekateri morda mislijo, da se vaše podjetje dolgoročno ne bo vrtilo. Obstaja velika verjetnost, da bo vaše podjetje izpostavljeno kibernetskim kriminalcem.

In to je zadnje, kar boste morda želeli za svoje podjetje!

Zato je namesto da bi šli za brezplačna e-poštna sporočila za vaše podjetje, kot so Gmail, Outlook, Yahoo in še več, dobro plačati in izbrati zanesljivo storitev gostovanja. Vlaganje nekaj dolarjev v poslovno gostovanje e-pošte lahko vaše podjetje reši pred takšnimi negativnimi dojemanji in vam pomaga vzpostaviti podjetje kot zakonito in zaupanja vredno. Z zaščito njihovih interesov je za vaše podjetje in za vaše stranke primeren rezultat.

Ugotovimo nekatere prednosti uporabe poslovne e-pošte.

Zgradi zaupanje

Če želite, da vaše stranke resno vzamejo vaše podjetje, anonimna identiteta ne bo delovala. Brezplačna pridobitev e-poštnega računa danes ni več pametnega pomena in če ste podjetje, ki želi vzpostaviti zaupanje, morate izstopati med množico.

S poslovnim e-poštnim sporočilom lahko vaše stranke prepoznajo vaše podjetje kot zaupanja vredno, kar je prvi korak k vodenju uspešnega podjetja. Čeprav imate majhno ekipo, lahko svojo organizacijo popestrite z različnimi e-poštnimi številkami za zaračunavanje, prodajo, delovna mesta in podporo.

Igra profesionalni vtis

Nekdo je to pravilno povedal –

Prvi vtis je zadnji vtis.

To res velja, ko gre za poslovanje. Večino časa s svojo stranko komunicirate prek e-poštnih sporočil. V trenutku, ko vaš potencialni kupec ali stranka odpre e-poštno sporočilo, morate vzpostaviti to povezavo, da boste pospešili svoje podjetje.

Poslovna e-pošta ustvarja profesionalno podobo vaše blagovne znamke v očeh ciljanih kupcev, kar vam lahko pomaga do konkurenčne prednosti od ostalih.

Ščiti občutljive poslovne podatke

Brezplačne storitve gostovanja po e-pošti se soočajo s pogostimi napadi zlonamerne programske opreme in so nagnjeni k neželeni pošti in ciljanim oglasom. Manjkajo jim bistveni varnostni ukrepi, ki so potrebni za zaščito interesov uporabnikov. Poleg tega tudi nimate popolnega nadzora nad vašo e-pošto.

Če vodite podjetje, morate zavarovati svoje podjetje in interese strank skupaj z njihovimi podatki. Zato ne smete tvegati svojega podjetja z uporabo brezplačnih e-poštnih storitev, s katerimi lahko vaše podjetje postane ranljivo.

Shrani vaša e-poštna sporočila od prehajanja v filtre neželene pošte

Zlonamerna programska oprema in neželena pošta lahko preprosto ciljajo na brezplačna e-poštna sporočila. Če za prodajo izkoristite prizadevanja za trženje e-pošte, bi lahko z uporabo brezplačnih e-poštnih sporočil vplivali na vaš dohodek. Zato, ker se lahko poslana e-poštna sporočila prikažejo kot neželena pošta. Če vaše stranke ne preverijo mape z neželeno pošto, bi vsa vaša prizadevanja minila zaman.

Če pa gostitelj e-pošte vzamete od strokovnjakov, vam prihrani e-poštna sporočila, da se odbijejo ali vdrejo v mape z neželeno pošto. Tako lahko uživate v interakciji s strankami prek e-poštnih sporočil in nadaljujete z izkoriščanjem ugodnosti.

Varnostno kopiranje in zasebnost

Brezplačna e-poštna sporočila imajo veliko tveganje, da se bodo zrušili, zaprli brez predhodnega opozorila ali celo vdrli. Če se to zgodi brez varnostnih kopij, bi to lahko stalo vaše podjetje v smislu bistvenih poslovnih informacij, ki jih ni mogoče pridobiti. Izgubite zaupne informacije in pomembna e-poštna sporočila svojih strank in potencialnih strank.

Blagovna znamka

Profesionalna e-pošta ustvarja močno blagovno znamko vašega podjetja z oglaševanjem imena vašega podjetja. Vaša blagovna znamka naredi zanesljiv v očeh kupcev s samo pogledom na ime.

Zdaj, ko imate dobro predstavo o tem, kako pomembna so poslovna e-poštna sporočila za vaše podjetje, so spodaj navedene nekatere zanesljive storitve gostovanja e-pošte, ki so vam na voljo.

G Suite

Ustvarite profesionalni e-poštni naslov za vaše podjetje z uporabo G Suite, ki je Gmail, ki ga že obožujete. Ponuja skrbniške kontrole in kup zanimivih funkcij brez motečih oglasov. Gostovanje po e-pošti je obdarjeno z orodji, namenjenimi povečanju produktivnosti vašega podjetja z omogočanjem hitrejšega in pametnejšega dela!

G Suit ni omogočil samo preproste komunikacije po e-pošti, ampak tudi inovativen, pri čemer lahko v realnem času sodelujete v svojih datotekah in dostopate do koledarja za načrtovanje sestankov. G Suite je zgrajen na Googlovi zelo varni infrastrukturi in ščiti vse vaše poslovne podatke, uporabnike in naprave. Varnostno kopira tudi vaše podatke v oblaku in dobite popoln nadzor nad svojo e-pošto.

Funkcije, ki jih ponuja, so Gmail, koledar, tokovi, klepet, Spoznajte, Dokumenti, Preglednice, Obrazci, Diapozitivi, Spletna mesta, Skripti aplikacij, Drive, Iskanje v oblaku, Keep, Administrator, trezor, Končna točka, Izobraževanje G Suite in dodatki.

A2 gostovanje

A2 gostovanje je polno koristnih e-poštnih orodij in funkcij, ki vam bodo v pomoč pri trženju e-pošte. Za pošiljanje ali prejemanje e-poštnih sporočil lahko uporabite IMAP ali POP3. In če želite uporabljati spletno pošto, sta RoundCube in Horde vnaprej nameščena. Poleg tega vključuje Mailman, da vam pomaga vzpostaviti stik s seznama za prijavo e-pošte.

Storitev gostovanja po e-pošti vam nudi večjo zavezanost za izboljšanje zanesljivosti. Vsak račun za gostovanje e-pošte je brezplačno naložen s kopico e-poštnih virov. Te vire najdete in upravljate na nadzorni plošči, imenovani cPanel.

Ti brezplačni viri vključujejo naslednje.

 • E-poštni računi gostovanja za upravljanje računov in gesel ter konfiguracijo nastavitev POP3 ali IMAP.
 • Spletna pošta prek Roundcubeja in Horde
 • BoxTrapper za preverjanje pošiljatelja
 • SpamAssassin za filtriranje neželene pošte
 • Barracuda za izboljšano filtracijo neželene pošte s preverjanjem vsakega dohodnega e-poštnega sporočila
 • Preverjanje pristnosti in posredovanje po e-pošti
 • Vnos MX za pošiljanje e-poštnih sporočil
 • Samodejni odzivalci, poštni seznam, šifriranje in še veliko več

Zoho Mail

Želite uživati ​​v šifriranem, varnem in brez dodatnega gostovanja?

Zoho jih lahko zajema skupaj z zajamčeno zasebnostjo. S tem gostovanjem po e-pošti lahko dosežete okretno in izboljšano zaščito pred zlonamerno programsko opremo in neželeno pošto. Omogoča profesionalne e-poštne identifikacijske številke, ki omogočajo večjo prepoznavnost in pristnost vaše blagovne znamke.

Podatkovna središča Zoho Mail imajo visokokakovostni nadzor in varnost, ki vam omogoča zanesljiv čas delovanja. Šifriranje od konca do konca in v mirovanju je storjeno za zaščito vaših e-poštnih sporočil in šifriranje sporočil s pomočjo S / MIME.

S pomočjo zmogljive in preproste nadzorne plošče Zoho lahko izvedete vse nastavitve, prilagajanje in konfiguracijo. Uporabnike lahko gladko dodate, nastavite pravilnike, upravljate imena skupin in še veliko več. Obdržite svojo e-pošto za določeno obdobje, da preprečite morebitne pravne napade. Ponuja tudi e-odkritje, s pomočjo katerega lahko hitro odkrijete shranjena e-poštna sporočila.

Upravljanje poslovne komunikacije je brezhibno, saj lahko aplikacijo Zoho Mail prenesete v svoje naprave Android ali iOS. Zanimivo je, da lahko okusu družbenih medijev dodate tudi neposredno v svoj nabiralnik s pomočjo Streams in skupin za označevanje, komentiranje, skupno rabo datotek in upravljanje nalog.

Rackspace

Če iščete cenovno gostovanje e-pošte za svoje podjetje, Rackspace je ena najboljših možnosti, ki jo imate. Majhna podjetja lahko svojim e-poštnim sporočilom dajo profesionalen videz, ne da bi veliko vlagali. Z vrhunskim filtriranjem bo vaša mapa »Prejeto« brez neželene pošte in zlonamernih dejavnosti. Poleg tega vam nudi tudi popolno zasebnost in varnost za vaše občutljive poslovne podatke.

Rackspace vam omogoča tudi nemoteno prehajanje iz prejšnjih e-poštnih sporočil na nova profesionalna e-poštna sporočila s svojimi zelo predanimi strokovnjaki. Ne pozabite, kje ste registrirali ime domene, ostalo pa prepustite strokovnjakom Rackspacea.

Po dostopni ceni le 2,99 USD na uporabnika vsak mesec, Rackspace ponuja vse, kar bi potrebovali za brezhibno vodenje poslovnih e-poštnih sporočil, vključno z:

 • 25 GB nabiralnik
 • Outlook, spletna pošta in mobilni dostop
 • Neomejen seznam skupin, vzdevki in posredovanje
 • Arhiviranje e-pošte

Microsoft 365

Ustvarite e-poštna sporočila poslovnega razreda tako, da izberete Microsoft 365 kot vaš gostitelj e-pošte in ostanite vedno sinhronizirani. Dostopajte do svojih e-poštnih sporočil, koledarjev v skupni rabi in stikov od kjer koli v napravi, ne glede na to, ali gre za računalnik ali mobilni telefon.

Če izgubite telefon z vsemi poslovnimi e-poštnimi sporočili na njem, ne paničite! Še vedno imate možnost, da e-poštna sporočila na daljavo obrišete, da bodo podatki o podjetju varni. Microsoft 365 vam omogoča svobodo prilagajanja vsakega e-poštnega sporočila z ustvarjanjem oblik po meri, z uporabo vašega imena domene in slik itd.

S tem gostovanjem po e-pošti lahko pošljete datoteke do 150 MB. Ponuja tudi prostor za shranjevanje 100 GB, s katerim lahko shranite svojo e-pošto s slikami in formati po meri. S preprostim skrbniškim centrom lahko bolje upravljate e-poštna sporočila, vključno z ustvarjanjem novih računov, brisanjem, ustvarjanjem skriptov po meri in tako naprej.

Microsoft 365 vam nudi najboljše filtriranje proti neželeni pošti in zaščito pred zlonamerno programsko opremo za zaščito e-poštnih sporočil pred morebitnimi kibernetskimi kriminalitetami. Poleg tega dobite tudi funkcije arhiva in eDiscovery.

GoDaddy

Z uporabo e-poštnih sporočil profesionalnega videza, ki jih dobite pri podjetju, pustite večen vtis na svoje stranke GoDaddy kar pohvaljuje vaše podjetje. Vključuje funkcije, ki so enostavne za uporabo, kot so stiki, koledarji, spletni portal in naloge. E-poštna sporočila odlično delujejo v številnih napravah, vključno z računalniki in mobilnimi telefoni, in se samodejno sinhronizirajo, da bodo e-poštna sporočila posodobljena.

GoDaddy vključuje standardni filter za neželeno pošto, ki vam omogoča čisto mapo »Prejeto« in lahko z antivirusnimi filtri in 256-bitnim šifriranjem vsak dan blokira več kot 300 milijonov potencialno škodljivih e-poštnih sporočil. Združuje avtomatizirane nadzornike groženj, izpopolnjeno analitiko podatkov in posebno ekipo varnostnih strokovnjakov, ki ponujajo najvišjo raven varnosti.

E-poštni naslov lahko preprosto prilagodite, tako da bo privlačen in edinstven, da se boste odlikovali v množici, hkrati pa ohranili profesionalni videz z načrti brez oglasov. Preden jih pošljete, si oglejte vsebino e-poštnih prilog in uporabite spletni poštni portal za upravljanje spletnega prostora s pripomočki po meri, vključno s športom, vremenom, novicami itd..

Amazon Workmail

Amazon Workmail ponuja varno in enostavno upravljanje poslovne e-poštne storitve, poleg podpore za obstoječe mobilne in namizne e-poštne odjemalce. Brezskrbno dostopajte do svojih e-poštnih sporočil, koledarjev in stikov z uporabo strankinih aplikacij, vključno z Outlookom in drugimi domačimi e-poštnimi aplikacijami za Android ali iOS, ki podpirajo protokol IMAP. Do njih lahko dostopate tudi s svojim želenim spletnim brskalnikom.

E-poštna sporočila brezhibno vključite v trenutni imenik podjetij. Prav tako vam daje možnost šifriranja podatkov skupaj z njegovim shranjevalnim mestom. Poleg tega lahko prek SDK nastavite interoperabilnost Microsoft Exchange Server in upravljate svoje uporabnike, vire in skupine.

Amazon Workmail zagotavlja varnost podatkov na ravni podjetja prek storitve upravljanja s ključi AWS. Omogoča vam popoln nadzor nad svojimi e-poštnimi sporočili in podatki ter vam omogoča upravljanje po želji. Daje 50 GB prostora za shranjevanje e-poštnih sporočil in podatkov.

Fastmail

Fastmail vam omogoča ustvarjanje e-poštnih sporočil za vaše podjetje, ki se lahko ujemajo z vašim spletnim mestom, saj ponuja enostavno prilagoditev. E-poštna sporočila lahko pametno upravljate z eno mapo »Prejeto«, kadar koli pošiljate in odpirate e-pošto. Z ekipo lahko delite mape, stike in koledarje po e-pošti z namenom nemotenega pretoka informacij in hitro razporedite sestanke.

Ponuja Topicbox, kjer lahko vaše ekipe delijo vire in vpoglede ter vam omogoča, da dosežete celotno ekipo na enem mestu. S to funkcijo lahko sestavite tudi arhiv vašega podjetja in ga upravljate. S Fastmailom lahko upravljate ravni dostopa do e-pošte in uporabljate napredne nastavitve za varovanje podatkov.

Preizkusite 30-dnevno brezplačno preizkusno različico in izberite ustrezen načrt glede na vaše zahteve.

Imenik

Imenik je hitra, zanesljiva in varna storitev gostovanja e-pošte, zasnovana posebej za vaše poslovne potrebe. Upravljanje e-poštnih sporočil, koledarja, stikov in celotnega trženja e-pošte je s to storitvijo enostavno.

Lahko celo dobite brezplačno preskusno različico Namecheapa za dva meseca, da izkusite učinkovitost te platforme in nato izberete načrt, da boste še naprej izkoristili njene prednosti za celotno podjetje. Hitro je združljiv z vašimi napravami, vključno z Androidom, Windows ali iOS. Ponuja domenska e-poštna sporočila, poenoteno prejeto pošto, zaščito pred neželeno pošto, HTML podpise, dostop POP3 ali IMAP in varen dostop do e-pošte z vsakim načrtom.

Uživajte v brezhibnem in varnem sodelovanju s poslovnim e-poštnim sporočilom z deljenjem e-poštnih sporočil, stikov, dokumentov, sestankov, preglednic in seznamov opravil. Od storitve gostovanja lahko pričakujete visoko zmogljivost, da vam ni treba skrbeti, ali so vaša e-poštna sporočila odšla na cilj ali ne, za to poskrbi Namecheap!

Dvofaktorska overitev nudi dodatno varnost vašim e-poštnim sporočilom, hkrati pa ohranja vaše podatke. Zagotavlja vrhunsko varnost z univerzalnim 2. faktorjem (U2F) in časovno zasnovanim enkratnim geslom (TOTP).

Zaključek

E-pošta se razvija z novimi in inovativnimi funkcijami, ki vam pomagajo brezhibno komunicirati s strankami in potencialnimi strankami. Poslovna e-poštna sporočila vašemu podjetju ne omogočajo samo strokovnega dotika, ampak tudi povečujejo prisotnost vaše blagovne znamke. Z zgoraj omenjenimi storitvami gostovanja po e-pošti lahko preprosto upravljate e-poštna sporočila, zavarujete svoje podatke in gradite zaupanje s svojimi strankami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map