14 Brezplačnih orodij za stiskanje slik za povečanje hitrosti spletnega mesta

Optimizirajte svoje WordPress, Joomla ali katero koli drugo sliko na spletnem mestu, da se bo vaše spletno mesto hitreje naložilo in tako povečalo uvrstitev iskalnikov in uporabniško izkušnjo.


Zanimiva statistika Arhiv HTTP kaže povprečno velikost spletne strani 2,4 MB slike pa prispevajo 64%.

Tako je, povprečna velikost slike je spletna stran 1,5 MB.

povprečna velikost spletnega mesta

Kolikšna je velikost vaše spletne strani? Lahko naredite hitro revizija izvedeti.

Če imate spletno mesto, ki temelji na sliki ali je dejavnik, ki ga prispeva, jih morate optimizirati, da zmanjšate velikost. Z zmanjšanjem velikosti slike dobite naslednjo prednost.

 • Zmanjšajte skupno velikost spletne strani
 • Shranite pasovno širino
 • Hitreje naložite svojo spletno stran in si pomagajte pri SEO razvrstitvi

Obstaja več načinov za optimizacijo slik, vendar je pametna pot brez izgube kakovosti. V tem članku sem zajel tri vrste orodij. 

 • Samostojna orodja: Ni vam treba nameščati ničesar na svojem spletnem mestu. Lahko preprosto obiščete spletno mesto orodja in naložite slike in dobili boste optimizirane slike za prenos.
 • WordPress vtičnik: Vtičnik morate namestiti na svojem spletnem mestu WordPress in na podlagi nastavitev zmanjša velikost vsakič, ko naložite slike.
 • Joomla razširitve: Na spletnem mestu Joomla morate namestiti razširitve in optimizacija se bo zgodila s spletnega strežnika Joomla.

Pripravljeni za povečanje hitrosti vašega spletnega mesta?

Samostojna orodja

Uporaba samostojnih orodij je verjetno najboljši način za stiskanje slik, vendar bo omejena bodisi z velikostjo ali številom slik, ki jih lahko naložite. Torej morate poskusiti, kateri je najboljši za vas.

Drobni PNG

TinyPNG uporablja pametne tehnike stiskanja izgub, da zmanjša velikost datotek datotek PNG ali JPG. Naložite lahko do 20 slik z največ 5 MB vsake.

tinypng

Kompresor

Stisnite in zmanjšajte velikost slike do 90%Kompresor obenem pa ohranja kakovostno ločljivost. Podpira JPEG, PNG, GIF & Omejitev velikosti SVG in datotek je 10 MB. 

kompresor

Zajeten PNG

PunyPNG stiskanje, ki deluje samo za oblikovalce in razvijalce. Morda ni primeren, če je vaša velikost slike v MB kot omejitev 150 KB za do 10 datotek. Stisne JPG, GIF & Vrste datotek PNG.

Stisni zdaj

Zmanjšajte težo slikovnih datotek Compressnow. Edinstveno pri tem orodju je, da lahko izberete% stiskanja, da dobite rezultate. Torej je pod vašim nadzorom želena raven stiskanja.

Kraken

Kraken omogoča izbiro načina optimizacije med LOSSY, LOSSLESS in EXPERT. Datoteko lahko naložite iz računalnika, Dropboxa, Google Drive ali Boxa.

Optimi Zilla

Naložite do 20 datotek v JPEG in PNG oblikah na OptimiZilla. Če naložite več datotek, jih lahko naenkrat naložite vse.

Predstavljajte si

Imate možnost izbire stisnjene ravni med normalno, agresivno in ultra. Predstavljajte si hranite datoteke 24 ur, da jih lahko kasneje naložite, če želite.

domišljijo

Zgornja samostojna orodja bi vam morala pomagati pri zmanjšanju datotek. Oglejmo si naslednji vtičnik WordPress.

WordPress Vtičniki

V svoj WordPress lahko namestite naslednji vtičnik, zato bo vsakič, ko naložite slike, prišlo do optimizacije.

EWWW orodje za optimiziranje slik

EWWW orodje za optimiziranje slik je eden najboljših vtičnikov za optimizacijo, ki pomaga zmanjšati velikost slike, velikost in vam omogoči onemogočanje optimizacije ali ustvarjanja za določeno velikost.

To je zelo koristno, če imate spletno mesto, povezano s fotografijo, in ne želite izgubiti kakovosti s stiskanjem samo predstavljenih ali določenih velikosti slik.

ewww-slika

WP Smush

Aktivno nameščen za več kot milijon mest, fantastičen vtičnik wpmudev, ki vam omogoča stiskanje slik v velikem obsegu ali med nalaganjem. WP Smush ima omejitev 50 v brezplačni različici za največjo kompresijsko maso.

wp-smush

Obdeluje formate JPEG, PNG in GIF.

Optimus

Optimus z KeyCDN vam pomaga zmanjšati velikost slike do 70%, vendar ima omejitev največ 100 kB datoteke.

 • Izvirna optimizacija slik
 • Optimizirajte med prenosom

TinyPNG

Stisnite JPEG & Slike PNG s TinyPNG. To je tisto, kar trenutno uporabljam in sem z njim zadovoljen.

tinypng-wordpress

Kratek piksel

Ne samo slika, ampak tudi stisniti PDF Kratek piksel. Prav tako je združljiv z WooCommerce in obdeluje GIF, PNG, JPG & Datoteke PDF.

kratek slikovni pik

Nad vtičnikom WordPress bi morali biti sposobni pomagati pri pospešitvi vašega spletnega mesta z zmanjšanjem velikosti slike.

Joomla razširitve

Naslednje razširitve so brezplačne za uporabo, zato pojdite naprej in preizkusite, kaj lahko deluje za vas.

Recikliranje slik

Recikliranje slik je priljubljena Joomla razširitev, ki vam pomaga optimizirati slike in datoteke PDF. Na novo lahko naložite slike in tudi obstoječe. Na voljo imate možnost določiti stopnjo optimizacije za vrsto medija.

EIR

Preprost Resizer slike spremeni velikost ločljivosti slike, naložene prek upravitelja medijev. Storitev Optimus.io izkorišča za stiskanje.

Zaključek

Upam, da vam zgornja orodja za stiskanje slik pomagajo zmanjšati skupno velikost strani za hitro nalaganje spletnega mesta. Če pa ne iščete samo slike, temveč celotno optimizacijo spletnega mesta, potem morda razmislite o uporabi CDN, kot je SUCURI.

Oznake:

 • Optimizacija

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map