Računalnik tako počasen? Ti Premium Windows Optimizatorji vam bodo pomagali

Delo na počasnem računalniku je frustrirajoče; vaši programi se vedno zrušijo, zaslon zamrzne in kaj podobnega. Neskončno čakanje, da se kazalec neha vrteti, postane stalna zadeva.


Se spomnite hitrosti računalnika, ko ste ga prvič kupili doma?

Vse naloge je opravljal bliskovito, prihranil si čas in pustil, da si svoje delo privoščite. Toda s časom sta njegova zmogljivost in hitrost postala polna kot polž.

Torej, kaj je pravi razlog, da namizje ali prenosni računalnik Windows čez nekaj časa postane počasen?

No, veliko razlogov je odgovorno za poslabšanje zdravja vašega računalnika in vpliva na njegovo splošno delovanje. Največja med njimi je pretirana uporaba. Mnogi ljudje po vsem svetu vsak dan uporabljajo svoje računalnike, zaradi česar je sistem prepreden s programi, datotekami, registrskimi ključi, glasbo, video posnetki in še veliko več.

Operacijski sistem vašega računalnika upravlja z vsemi viri, vključno s pomnilnikom, procesno močjo in pogonskim prostorom. Tako nekaj stvari prispeva k upočasnitvi njegovega delovanja in hitrosti, na primer:

 • Zapolnitev prostora na disku (SSD ali HDD)
 • Zmanjkuje pomnilnika z naključnim dostopom (RAM)
 • Veliko število zagonskih in ozadskih programov
 • Razdrobljen ali star trdi disk
 • Pomanjkanje posodobitev gonilnika ali sistema Windows
 • Virus ali zlonamerna programska oprema
 • Uporaba vizualnih funkcij in posebnih učinkov
 • Uporaba toliko dodatkov v brskalniku
 • Možnost kriptovalute

Zato se vaš računalnik upočasni dovolj, da vas zmeša. Zdaj boste morda prisiljeni razmišljati o nakupu novega računalnika.

Toda počakajte, ali se odločite tako zgodaj?

Razmislite o uporabi programske opreme za optimizacijo, preden računalnik obravnavate kot izgubljen vzrok.

Kaj je PC Optimizer?

Kot že ime pove, je optimizator aplikacija, ki jo lahko uporabite za izboljšanje delovanja računalnika z optimizacijo različnih vidikov. Programska oprema vključuje standardne funkcije, kot so čistilec diskov, samodejno optimiziranje, defragmenter diska, čistilec registra itd., Ki skupaj delujejo na vašem računalniku, da prepoznajo nepotrebne stvari in jih odpravijo.

Samodejna funkcija programske opreme olajša postopek in prihrani čas, hkrati pa prepreči kakršne koli usodne napake, ki se lahko pojavijo, kot je Blue Screen of Death, kot v primeru ročne optimizacije.

Kako deluje orodje za optimizacijo osebnih računalnikov?

Orodje za optimiziranje računalnikov izboljša delovanje računalnika, ne da bi ga ogrozilo. Pomaga ohranjati računalnik čist in zavarovan z izvajanjem številnih dejavnosti:

 • Izbriše nepotrebne datoteke in programe
 • Čisti register osebnih računalnikov
 • Odstrani zlonamerno programsko opremo, napake in viruse
 • Odpravlja sistemske napake
 • Zazna strojne dele za zamenjavo
 • Nadzira zagonske programe

Preučimo nekaj pomena programske opreme za optimizacijo.

Cenovno dostopne

Vlaganje ogromnih dolarjev v nov računalnik je res dober posel. Tudi če razmišljate o nadgradnji njegovih delov, vas bo to drago stalo, saj so procesorji, trdi diski in grafične kartice dragi.

Po drugi strani so računalniški optimizatorji cenovno ugodni. Zato je bolje, da programsko opremo izkoristite po razmeroma nižji ceni.

Enostavna nastavitev

Za nastavitev programske opreme za optimizacijo računalnika jo morate preprosto prenesti, namestiti in zagnati. Vse je mogoče v samo nekaj minutah.

Hitreje pri reševanju vprašanj

Od odkrivanja težav v strojni ali programski opremi vašega računalnika do njihovega reševanja je celoten postopek hiter. Še naprej si prizadeva za vzdrževanje zmogljivosti sistema na najvišji ravni.

Vgrajena podpora

Številni orodji za optimizacijo osebnih računalnikov imajo vgrajeno podporo, ki vam pomaga, ko naletite na težave pri optimizaciji sistema. Lahko tudi uporabite njihovo pomoč, da boste razumeli točen razlog, zakaj je hitrost počasna. Samo pokličite jih in postavite svoja vprašanja, da poiščejo njihovo namensko pomoč.

Zdaj pa si oglejmo nekaj najboljših orodje za optimizacijo osebnih računalnikov, ki vam bodo pomagale znova pridobiti to hitro uporabniško izkušnjo.

Čiščenje Avast

Avast je znano ime v sistemski varnostni areni. The Čiščenje Avast je še en impresiven izdelek te blagovne znamke za natančno nastavitev, čiščenje in pospešitev računalnika. Prav tako posodablja vaše aplikacije, razen odpravljanja težav s sistemom.

S patentirano tehnologijo Avast Cleanup lahko popravite vse, kar upočasni vaš sistem, tako da odstranite pozabljene programe in protipožarno programsko opremo ter preklopite v stanje mirovanja. Ugotavlja odtoke zmogljivosti, da jih zaustavi, ne da bi morali posegati v sistem ali odstraniti aplikacije.

Sistemi za odkrivanje nepotrebnih programov in ugled, ki temeljijo na oblaku, lahko ugotovijo aplikacije ali programe, ki jih ne uporabljate. Če jih ne želite odstraniti, lahko orodje te programe postavi v karanteno, da se kasneje odločite.

S skeniranjem računalnika od konic do peta lahko Avast Cleanup odstrani gigabajte neželenih datotek, nakopičenih iz sistema Windows, 200+ aplikacij in 25+ brskalnikov, vključno s Chromom, Firefoxom, Internet Explorerjem itd. , namestitvene datoteke, stare varnostne kopije in začasne datoteke.

S pomočjo samodejnega vzdrževanja lahko orodje redno odstranjuje neželene datoteke in hkrati odpravlja zlomljene bližnjice in registra. S programom za posodabljanje programske opreme lahko redno posodablja vaše aplikacije in programe, da se reši pred zrušitvami, napakami in varnostnimi ranljivostmi. Avast Cleanup prav tako nastavi vaš akcijski center in nadzorno ploščo, da doseže hitro delovanje.

System Speedup Pro

S 40 vrhunskimi orodji za optimizacijo, System Speedup Pro Avira samodejno čisti nered in neželeno računalnik, da poveča njegovo zmogljivost. Ponuja precej enostavno postavitev in vmesnike, tako da jo lahko preprosto uporabljate brez zmede in rezultate jasno prikazuje.

Programska oprema prepozna težave in šibke točke, kot so predpomnilnik sistema, internetna smeti, datoteke temp, nezaželeni podatki itd. Vse jih lahko odstranite s klikom. Omogoča vam tudi nastavitev samodejnega čiščenja vsak teden.

To defragmentira in prilagodi vaš disk za povečanje zmogljivosti, njegov Startup Optimizer pa znatno skrajša čas zagona. Tudi njegov Realtime Optimizer lahko izboljša uporabniško izkušnjo. S to programsko opremo je možno čiščenje digitalnih sledi za zaščito vaše zasebnosti. Tako se hitrejše nalaganje strani, pretakanje videoposnetkov in še več izboljšajo spletna izkušnja.

System Speedup Pro lahko očisti vse težave v registru iz računalnika, tako da jih globoko analizira. Tako vaš računalnik shrani pred zrušitvami, zamrznitvijo zaslona in številnimi drugimi takšnimi težavami. To orodje ponuja popolno samodejno čiščenje, kjer lahko nastavite želeni cilj, na primer 5 GB neželenih datotek. Ko je ta omejitev dosežena, jo programska oprema samodejno očisti. Opozorila lahko tudi prilagodite za svojo udobje.

Prihranite energijo prek načinov napajanja, zaščitite osebne podatke z brisalcem diska, trajno izbrišite občutljive podatke in z lahkoto šifrirajte podatke, vse s sistemom Speedup Pro. Če ste ljubitelj iger, lahko programska oprema poskrbi za nemoteno igralno izkušnjo, tako da sprosti vire in onemogoči odvečne procese.

Napredno SystemCare

Želite, da vaš računalnik deluje tako, kot je bil nov?

Napredni SystemCare Pro IObit vam lahko pomaga izkoristiti resnični potencial. Podpira sistem Windows 10/8/7 / Vista / XP in je precej dostopen in enostaven za uporabo.

Doživite 300-odstotno hitrost brskanja z optimizacijo nastavitev brskalnika. Orodje ponuja tudi globlje čiščenje registra računalnika in sprosti prostor. Upoštevajoč naraščajoče število kibernetskih zločinov v teh dneh programska oprema uporablja napredne varnostne in zasebne tehnologije za zaščito vaših podatkov.

Programska oprema briše sledove na spletu, prikriva digitalne prstne odtise, blokira tajni dostop in drugo, da zaščiti svojo zasebnost in ugled. Ponuja tudi 200% hitrejši zagon računalnika, blokira zlonamerne dejavnosti, zazna in blokira morebitne varnostne luknje.

Nekatere funkcije, ki jih ponuja, so:

 • Defragmentacija trdega diska
 • Samodejno čiščenje RAM-a za zaključek neuporabljenih procesov in programov
 • Načrtovana nega avtomobila
 • Spremljanje stanja v realnem času
 • Posodobitev programa z enim klikom
 • FaceID za samodejno zajemanje vsiljivcev

Nastavitev računalnika

Diagnosticirajte delovanje računalnika z uporabo Nastavitev računalnika s strani Bitdefenderja za zagotovitev njegovega dobrega zdravja. Lahko temeljito pregleda vaš računalnik in preveri področja, ki zahtevajo izboljšave, da odstranite neželene in zastarele aplikacije, skupaj z ostanki in začasnimi datotekami.

Po oceni težav jih orodje pametno popravi, da ohrani svojo učinkovitost. Z uporabo prilagojenih nastavitev lahko optimizirate računalnik. Poleg odpravljanja težav pri zagonu Windows in napak gonilnika jih lahko tudi posodobi. Prav tako preverja celovitost sistema Windows, da prepreči nepravilno delovanje.

S programom Computer Tune-Up v sistemu Windows 10 / 8.1 / 8/7 lahko uživate v neprekinjeni funkcionalnosti računalnika. Če imate težave pri uporabi programske opreme, pokličite njihove strokovnjake za podporo, ki vam bodo pomagali 24/7.

Sistemski mehanik

Uporabite strokovno pomoč Sistemski mehanik Pro Iolo s patentirano tehnologijo, prilagojeno za doseganje največjih zmogljivosti, hitrosti, stabilnosti in moči.

Orodje ponuja dve vrsti načinov skeniranja – globinsko in hitro skeniranje. Zaženite globinsko skeniranje, da analizirate kritične težave v vašem sistemu in jih odpravite, medtem ko hitro preverite registrske težave, neželene datoteke, varnostne ranljivosti, zamude pri zagonu itd..

Izboljšan sistemski ščit je protivirusni certifikat VB100 za odpravo morebitnih groženj z odkrivanjem podpisov zlonamerne programske opreme in spremljanjem vedenja. Podobno izboljšani DriveScrubber ščiti zasebnost vaših občutljivih podatkov tako, da jih trajno izbriše, in izboljšano iskanje & Obnovitev je uporabljena za pridobivanje izgubljenih podatkov, ki ste jih morda slučajno izbrisali iz računalnika.

System Mechanic Pro lahko prepozna 30.000+ različnih težav in jih odpravi s pametnimi posodobitvami v živo Iolo Labs, da bo vaš sistem brez napak in stabilen. Poleg tega samodejno poveča hitrost RAM-a, trdega diska, interneta in CPU-ja pri zagonu aplikacij. Kot rezultat tega lahko uživate v hitrejših prenosih, manj shranjevanja, hitrejšem nalaganju strani, bolj gladkem igranju in visokokakovostnem pretakanju videoposnetkov.

CleanMyPC

Ste naveličani nenehnega čakanja med pretakanjem videoposnetkov ali zagonom računalnika?

Z uporabo olajšajte obremenitev računalnika CleanMyPC avtor MacPaw. Ta računalnik bistveno deluje tako, da jih skenira za neželene datoteke in druge težave za izboljšanje njegove učinkovitosti in ohranja vaše podatke varne. Za optimizacijo hitrosti to orodje očisti datoteke registra v vašem računalniku.

Multi-uninstaller CleanMyPC vam omogoča, da hkrati odstranjujete neželene aplikacije in celo odpravlja njihove ostanke, ki jih veliko programske opreme spregleda. Na enem seznamu so prikazani tudi vsi elementi samodejnega zagona; Torej, vse, kar potrebujete, je samo en klik, da jih onemogočite. Tako se vaš zagon Windows ne bi upočasnil.

Jasno prikazujejo dodatke in razširitve, ki se uporabljajo v računalniku, da bi lažje našli tiste, ki jih ne potrebujete več. Zato lahko iz sistema zmanjšate nepotrebno obremenitev, tako da prihranite vaš čas. Zaradi hibernacijske funkcije se gigabajti nabirajo na disku in ta programska oprema jih lahko očisti kot profesionalce!

Da bi poskrbela za svojo zasebnost, ta programska oprema pregleda vaš brskalnik in tako zbere celotno spletno dejavnost na enem mestu. Zato vam ni treba ročno poiskati nastavitev in nadaljevati z brisanjem piškotkov in drugih podatkov; samo klik bi bil dovolj. Podobno zaradi varnosti CleanMyPC trajno izbriše vaše datoteke in druge podatke, kar jim ne more povrniti nihče.

CCleaner

Zdaj pride na vrsto tisti sloviti, o katerem ste morda slišali!

Izboljšajte in vzdržujte zdravje računalnika tako, da ga optimizirate CCleaner. Ponuja novo funkcijo – PC Health Check, ki analizira vaš računalnik in nato priporoča hitre rešitve. Poleg tega vaš računalnik posodablja in prilagodi samodejno za hitrejše delovanje in dodatno varnost.

Ne dovolite, da stare in zastarele aplikacije postanejo varnostna nevarnost, saj kibernetski kriminalci za priložnosti gledajo kot jastreb. Uporabite CCleaner za samodejno posodabljanje aplikacij in zapiranje morebitnih varnostnih vrzeli. Orodje je zelo enostavno za uporabo in omogoča čiščenje z enim klikom za optimizacijo vašega računalnika v delih sekund.

Zaradi sledenja vašemu vedenju spletna mesta in oglaševalci na vašem računalniku puščajo piškotke, ki prispevajo k upočasnitvi vašega sistema. S CCleanerjem lahko odstranite vse piškotke skupaj z zgodovino iskanja, da sprostite prostor in zaščitite svojo zasebnost. Prav tako preprečuje zrušitve s čiščenjem registra in nerednimi napakami. Hitro lahko onemogočite dodatne programe in uživate v hitrem zagonu.

Glary Utilities Pro

Finančni vzvod Glary Utilities Pro pridobiti celoten paket avtomatske rešitve za nego sistema, zaščito zasebnosti in registracijo čiščenja registra. Ponuja več kot 20 sistemskih pripomočkov, ki lahko izboljšajo delovanje vašega računalnika. Če zazna težave sistema, temeljito pregleda računalnik in hitreje odpravi težave 800%.

Ne glede na to, ali uporabljate nov sistem ali star, ga lahko Glary Utilities Pro očisti in optimizira, saj je združljiv z različnimi različicami sistema Windows. Vaš računalnik prihrani pred zamrznitvijo, zrušitvami in napakami ter poveča zmogljivost z uporabo naprednih tehnologij. Ima funkcijo z enim klikom in preprost in avtomatiziran uporabniški vmesnik za udobje.

Nehajte skrbeti za varnost in zasebnost svojih podatkov, ker je to orodje zajelo te občutljive vidike z uporabo standardnih varnostnih ukrepov, da bi ohranili zlonamerne dejavnosti. Ponuja nadzor vohunske programske opreme za ohranjanje nedotaknjenih podatkov.

Clean Master za PC

Poiščite strokovno pomoč od Clean Master za PC izkoristiti zmogljivo čiščenje sistema, hkrati pa pridobiti vrhunsko zaščito zasebnosti. To orodje, združljivo z operacijskim sistemom Windows 10/9/7 / XP, uporablja prefinjene tehnologije za skeniranje več kot 1000 programov. Očistite preostale neželene datoteke in osvobodite prostor z enim klikom.

Močni ukrepi glede zasebnosti lahko odstranijo šest različnih vrst tveganj glede zasebnosti sistema. Prav tako lahko vsiljivcem prepreči, da bi se prikradli v vaše občutljive podatke ali uporabili zlonamerno programsko opremo. Orodje lahko inteligentno izbriše nevarne zapise brskanja s svojim atributom za napad.

Poslovite se od pogostega vrtenja kurzorja in zaostajanja sistema ter doživite optimiziran sistem. Programska oprema ustavi neželene programe in pospeši čas zagona za zagotavljanje neprekinjene izkušnje. Driver Booster je rojen za reševanje težav z gonilniki osebnih računalnikov in lahko pregleda in popravi več kot 5 milijonov gonilnikov in naprav.

Samodejno čiščenje brskalnika izbriše sledove vaše zasebnosti, ko zaprete brskalnik in vas tako prepreči.

Systweak

Izboljšajte delovanje sistema Windows in očistite trdi disk z uporabo Napredni sistemski optimizator avtor Systweak. Ta zmogljiva programska oprema odstranjuje zastarele datoteke in smeti iz računalnika, da poveča njeno hitrost za hitrejši čas nalaganja in odziv. Združljiv je z operacijskim sistemom Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP / Vista za 64 in 32 bit.

Za boljšo hitrost branja in dodeljevanje podatkov defragmentira trde diske in optimizira disk. Med zagonom redno preverja vaš pomnilniški disk, da prepreči nepričakovane upočasnitve in zrušitve. Programska oprema prikazuje tudi vse shranjene podatke, ki zasedajo prostor na disku.

Advanced System Optimizer odkrije zlonamerne datoteke, kot so vohunska programska oprema, zlonamerna programska oprema, trojanski računalniki itd., In jih odstrani, preden vaš sistem prizadene. Prav tako ščiti vašo zasebnost z brisanjem piškotkov in zgodovine brskalnika. Ponuja napredno tehnologijo za trajno brisanje datotek. Pomembne datoteke lahko tudi šifrirate z geslom za nadzor dostopa.

Uživajte v neprekinjenem igranju z njegovim orodjem za optimiziranje iger, brezplačnim RAM-om, da povečate zmogljivost, prenesete in namestite posodobitve gonilnikov. Varnostno kopirajte pomembne podatke, vključno z zvočnimi in video datotekami, dokumenti, fotografijami itd., Ter obnovite izgubljene podatke, tudi če so bili oblikovani ali izbrisani.

Zaključek

Tako kot drugi stroji je tudi vaš računalnik lažji za življenje. Če želite iz tega izluščiti spodobne zmogljivosti, investirajte v njegovo redno vzdrževanje. Izbrišite vse te napake, napake in neželene programe, ki zasipajo shrambo v računalniku z zgoraj omenjenimi orodji za optimizacijo sistema Windows, da boste še enkrat doživljali hitrejše in vrhunske zmogljivosti!

Oznake:

 • Windows

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map