20 PROSTIH orodij za ustvarjanje izjemnega vizualnega življenjepisa

Ali veste, da lahko ustvarite svoj vizualni življenjepis za prost? Izdelava vizualnega življenjepisa je zabavna in povečuje vašo blagovno znamko. Tukaj je moj najboljši izbor in upam, da vas bodo navdušili.


Druga možnost je, da se naučite, kako narediti strokovni življenjepis, pripravo na razgovor, osebno blagovno znamko, pisno spremno pismo itd David Jones o Udemyju.

Resumonk

Ustvari čudovit življenjepis z Resumonk iz štirih brezplačnih predlog. Kot običajno lahko profil uvozite iz LinkedIna in možnost, da ga naložite v PDF obliki.

resumonk

Privzeto lahko dodate kontaktne podatke, povzetek, izkušnje, izobraževanje & spretnosti. Če pa želite dodati nekaj več, potem imate možnost dodati razdelek, kamor lahko napišete svojo domišljijo.

Ineedresu.me

Ineedresume je ustvarjalec življenjepisov, kjer vnesete vse potrebne podatke, kot so spremno pismo, povzetek, izkušnje, projekti, izobraževanje, spretnosti in v hipu dobite strokovni življenjepis.

Zety

The Zety spletnega graditelja življenjepisa vam bo v 5 minutah ustvaril življenjepis, ki bo prinesel delo. Na izbiro imate na desetine predlog in na stotine barvnih shem.

Poleg tega vam bodo vgrajeni nasveti in nasveti strokovnjakov pomagali napisati popoln življenjepis. Še več! Ustvarjalec nadaljevanja uptowork vam bo povedal, kdaj recruiter naloži svoj življenjepis, tako natančno veste, kakšen je status vaše vloge.

Zety ni povsem BREZPLAČNA. Vendar je za Geekflare občinstvo. Uporaba “ZgyI50xW„; koda za popust med nakupom za pridobitev premije načrt je PROST.

Kul, kajne??

Nadaljuj

Ustvarite zmagovalni življenjepis z Nadaljuj.  Omogoča vam ustvarjanje privlačne vizualne postavitve vaših poklicnih izkušenj in osebnosti.

nadaljevanje

Življenje: CANVA

CANVA ima veliko odličnih orodij za ustvarjanje čudovitih slik, vključno z Nadaljuj. Obstaja več kot deset predlog, ki jih lahko brezplačno uporabite za vizualizacijo svojih življenjepisnih podatkov.

Dobra stvar pri CANVA je, da lahko svoj življenjepis prenesete v PDF, PNG ali JPG formatu.

nadaljuj

Kick Resume

V nekaj minutah ustvarite izjemno življenjepis in spremno pismo Kick Resume. Več kot 300 tisoč iskalcev zaposlitve zaupa življenjepisu in lahko izbirate predloge iz poklicev, kot so uprava, računovodstvo, bančništvo, avtomobilska industrija, pravna tehnologija itd..

kickresume

Atbox

Atbox vam omogoča, da ustvarite popoln življenjepis v obliki PDF in možnost izbire med več predlogi profesionalnega izgleda. Potrebne informacije lahko uvozite iz družbenih medijev, kot so Google, Facebook ali Twitter.

Osupljivo

Osupljivo pretvorite svoj LinkedIn profil na spletno mesto tako, da vzamete vse informacije, ki jih imate na LinkedIn. Če je vaš LinkedIn profil popoln, pojdite naprej in naredite svoj vtis na spletu s presenetljivo.

CakeResume

CakeResume je urejevalnik, s katerim povlečete n, kjer lahko prilagodite informacije, postavitev, slike, družabne ikone, barve in vse, da naredite popoln življenjepis. Ko so zadovoljni, jih lahko prenesete v PDF obliki.

Izdelovalec skrilavca

Kot razvijalec ali oblikovalec morate pokazati svoj projekt, spretnosti in izdelovalca skrilavca, da jih boste lažje organizirali. Lahko vidiš Izdelovalec skrilavca v akciji.

Vizualni življenjepis

Zaupa več kot 3 milijone ljudi.

VisualCV vam omogoča pridobivanje podatkov iz LinkedIna ali ročno vnašanje. Ne glede na to, ali ste svežji ali na ravni C, boste v nekaj minutah ustvarili svoj popoln življenjepis.

Predlogov je več kot 20, tako da lahko začnete s tem, kar vam je všeč.

Standardni življenjepis

Standardni življenjepis vam omogoča, da uvozite LinkedIn profil ali ročno z nalaganjem datoteke PDF. Ko končate s prilagajanjem, jih lahko naložite v formatu PDF ali pa samo delite povezavo za nadaljevanje z rekruterjem. Standardni življenjepis si lahko ogledate na namizju ali mobilnem telefonu.

Odzivni življenjepis

Odzivni življenjepis vam omogoča, da ustvarite svoj prvi vtis z impresivnim življenjepisom, tako da ga ustvarite ročno ali uvozite podatke iz LinkedIna.

Nadaljevalni program za ustvarjanje programov ima takojšen predogled, da vam ni treba shraniti in osvežiti strani, če želite videti, kako je videti.

Onlineresume.us

Pokažite svoj polni potencial z ustvarjanjem najboljšega možnega življenjepisa z njihovimi motečimi spletnimi življenjepisi in privlačnimi predlogi PDF!

Prednost spletnega življenjepisa je, da lahko vključite več izkušenj in daljše opise, ki morda ne ustrezajo običajnemu življenjepisu iz papirja.

Na voljo je veliko edinstvenih spletnih predlog za nadaljevanje in onlineresume.us še naprej nalaga več. Ustvarite lahko celo prilagodljivo osebno povezavo in QR kodo, ki jo lahko vključite v življenjepis na papirju in tako potencialne delodajalce povežete s svojim edinstvenim spletnim življenjepisom.

Nadaljuj.io

Z Nadaljuj.io, lahko v nekaj minutah ustvarite svoj poklicni življenjepis. Imajo prednastavljene predloge, ki jih lahko izbirate, in te predloge upoštevajo “pravila za nadaljevanje”, ki zahtevajo vsako kakovost, da se lahko najamete. ��

Uporaba je zelo enostavna in na voljo imajo orodja, ki vam pomagajo pri vsakem koraku. Na primer, lahko preprosto premagate blok pisca, tako da uporabite vnaprej napisane stavke in celo uporabite samodejno preverjanje črkovanja, da se prepričate, da ni napak.

Ko končate življenjepis, ga lahko izvozite v aplikacije, kot je Word.

NadaljujGenius

Z uporabo NadaljujGeniusova storitev, ljudje so najeli podjetja, kot so Amazon, Adidas in Mercedes. Za začetek je to velika izjava, ampak tako je. Imajo nekaj neverjetnih lastnosti, zaradi katerih je precej težko prezreti.

Na večini področij morate samo izpolniti praznine in vaš življenjepis se bo zaključil. Izbirate lahko med številnimi predlogami in več kot 50.000 točkami opisov delovnih mest. Prelistajte jo in izberite točke, ki ustrezajo vašim kvalifikacijam, in bodite pripravljeni.

Prav tako lahko dobite stoodstotno brezplačno kritiko o ponovnem nadaljevanju pri enem od njihovih strokovnjakov. Mislim, nič boljšega od tega ni.

NovoResume

Lahko začnete z NovoResume tako, da izberete primerno predlogo iz njihove knjižnice in nato uporabite njihov optimizator postavitve, da zagotovite, da so vsi vaši elementi poravnani in organizirani. Obstaja tudi orodje za optimizacijo vsebine, ki analizira in predlaga izboljšave, samo v primeru, da ne boste najbolje izkoristili tega.

Dostop do idej lahko dobite in odvzamete vzorce iz življenjepisov, ki jih je odobril nabornik, in si oglejte, kaj manjka vaš življenjepis. To je fenomenalno, ker veliko od nas ne ve, kaj je dejansko potrebno, da se zaposlijo.

NovoResume podpira različne različne jezike, najboljši del pa so vsi vaši osebni podatki zaščiteni z visokimi varnostnimi ukrepi.

Enhancv

Še en odličen ustvarjalec življenjepisov s prefinjenimi šablonami, Enhancv ima na tisoče možnosti prilagajanja oblikovanja. Lahko spremenite ozadje, ikone, razdelke in kaj podobnega. Možnost je neomejena, najboljši del pa je, da je krivulja učenja skoraj nič. Vsakdo lahko ustvari profesionalni življenjepis v nekaj minutah, ne glede na to, ali je dober v oblikovanju ali ne.

Ko izpolnite vsak razdelek, lahko z njihovim orodjem analizirate vsebino in dobite takojšnje povratne informacije, da izboljšate področja. Pravzaprav lahko življenjepis celo pošljete enemu od njihovih strokovnjakov, ki vas bo razvrstil s konstruktivnimi navodili.

CVmaker

Kot je omenjeno na spletnih mestih, kot so Mashable, LifeHacker in Recruiter, CVmaker omogoča ustvarjanje življenjepisov v svojem jeziku in gostovanje na njihovem spletnem mestu. Če ga želite izvoziti, lahko to storite v PDF, HTML in TXT formatih.

Za začetek vam je na voljo vrsta predlog, v katere so že vgrajeni najprimernejši odseki. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite praznine in po želji dodate dodatne elemente.

Na splošno je preprost, hiter in zaščiten s 256-bitnim šifriranjem SSL.

Lucidpress

Lucidpress’s predloge za življenjepis so prilagodljive in strokovno videti. To je odličen vir za nadomeščanje starega življenjepisa z novim, ki je usmerjen k izboljšanju.

Pravzaprav so odseki znotraj šablon skrbno narejeni. Ima samo popolno količino in vrste elementov, tako da lahko izpustite tiste, ki se ne ujemajo. Tako boste lahko v najkrajšem času pritegnili pozornost strank..

Odlična stvar je, da lahko dodate svoj logotip, pisave, slike in druga sredstva blagovne znamke, da ga v celoti imate v lasti.

Zaključek

Upam, da vam bodo zgornja orodja pomagala pri predstavitvi vašega življenjepisa in naredite izjemen vtis pri anketarju. Vso srečo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map