7 visoko plačanih delovnih mest v IT

Nadgradite svoje sposobnosti, da boste plačani višje …


Danes se dojemanje mladih za IT delovna mesta v primerjavi s preteklostjo spreminja. Iščejo izredno kariero kot redni tokovi. Številni mladi diplomanti in študentje po vsem svetu iščejo zaposlitve, ki jih ne zadovoljujejo le, ampak tudi iščejo visoko plačane in dosledno v rast usmerjene vloge.

Na trgu dela se bo zlasti v državah v vzponu zgodila spodobna rast na področju IT sektorja, kjer avtomobilstvo prevzema levji delež. Obstaja veliko dobro plačana kariera Možnosti so na voljo in tukaj bomo razpravljali o seznamu tehnologij, usmerjenih v rast.

„Te meritve plač so omenjene s sklicevanjem na LinkedIn  ”

Tableau Certificiranje

Tableau je eno najbolj cenjenih orodij poslovne inteligence, ki omogoča hitro sprejemanje odločitev, in deluje kot orodje za vizualizacijo podatkov..

Tableau je narejen tako, da deluje in ponuja vizualno analitiko zelo hitro. V Tableau obstajajo tri različice izdelkov, med njimi so Tableau Desktop, Tableau Server, Tableau Digital. Če želite začeti svojo kariero na področju Business Intelligence, potem izberite Tableau Certificiranje je bolj ugodna za vašo kariero.

 • Povprečna osnovna plača: 10.000 USD+

Potrebne spretnosti: spretnosti, potrebne v strukturiranih jezikih poizvedb, analitične spretnosti, znanje, potrebno v sistemski programski opremi, potrebujejo izkušnje na področju arhitekture podatkov in mikrostrategije, učinkovite ustne in pisne veščine.

Zveni zanimivo za učenje Tableau? Oglejte si to Seveda Udemy.

Data Scientist

Znanstvenik podatkov je strokovnjak, ki izvaja analitiko v različnih tokovih, kot so statistika, programiranje in matematika. Zaradi vseh teh stvari je Data Scientist zelo učinkovito upravljal z vsemi dejavnostmi, povezanimi s podatki. Podjetja zaposlujejo Data znanstvenika, da z analizo podatkov napovedujejo trende, stopnjo rasti in poslovne vpoglede..

Delo znanstvenika po vsem svetu ima veliko povpraševanja. Glede na poročilo Linkedina 2018 so razglasili, da bo delovno mesto znanstvenika, ki bo priča 45-odstotni stopnji rasti na leto. Znanstvenik s podatki mora imeti dobro znanje Python programski jezik.

 • Povprečna osnovna plača: 130.000 USD+

Zahtevane spretnosti: Python, Strojno učenje, Data mining, Data Science, Analiza podatkov.

Opušča

Devops je postal znan kot gibanje, metoda in nabor orodij. Na nekaterih področjih drugi oporekajo temu samemu DevOpsu, da ne deluje v skladu s svojimi cilji. Izbira DevOpsa za poklicno pot ni le tako donosna, ampak tudi ena največjih razveseljevalnih oseb med čim večjimi pravimi kariernimi vejami IT sektorja.

Po letu 2018, resnično beležimo, je vloga inženirja DevOps na tretjem mestu glede na število odprtih delovnih mest, plačo in priložnosti. V letu 2019 postane DevOps najbolj zahtevan tečaj na trgu, saj so te vloge pomembne za to, da se podjetja prebijejo na naslednjo raven. Podjetja, ki imajo v svojih organizacijah inženirje DevOps, dosegajo odlične rezultate v primerjavi z drugimi podjetji.

Za uspeh na tem področju mora biti posameznik dobro organiziran in dobro pripravljen.

 • Povprečna osnovna plača: 80.000 USD+

Potrebne spretnosti: skripta, varnost, sodelovanje, znanje o infrastrukturi in sprejemanje odločitev.

Orodja RPA

Dandanes avtomatizacija vstopa povsod, če želimo bolje govoriti o znanstveno-fantastičnih filmih, v katerih roboti prevzamejo svet, in uživamo v drami. Toda trenutni tempo avtomatizacije prodira na vsako področje. Na področju proizvodnje so roboti v celoti zasedeni in izkoreninili človeške potrebe. Z velikim zadetkom RPA se uresniči večina kategorij delovne sile.

Morda bomo videli več priložnosti za orodja RPA. Trenutno ima RPA veliko povpraševanje na trgu in je pravi čas, da svojo kariero izberete v najbolj nastajajočo tehnologijo, tj. RPA. V RPA je na voljo več vlog, kot so arhitekt, razvijalec, svetovalec za procese in RPA – VP. Zdaj svetovalec RPA ima veliko povpraševanje. Razen svetovalca RPA ima razvijalec RPA tudi več delovnih mest.

 • Povprečna osnovna plača: 130.000 USD+

Zahtevane spretnosti: Dot Net, primeren za katero koli orodje za avtomatizacijo, kot je avtomatizacija kjerkoli, Pega robotika, modra prizma.

Python

Python je eden najhitreje rastočih in bolj povpraševanih programskih jezikov v letu 2019. V bistvu je prehitel ostale programske jezike v smislu aktivnega razvijalca v bazi skupnosti. Python je eden najhitreje plovnih jezikov za mlade diplomante, ki iščejo zaposlitveno stopnjo.

Python certificiranje je ena izmed želenih znanj v celotnem programskem svetu. Jezik Python je enostaven in enostaven za učenje, s svojo enostavno sintakso in dodelavo zmanjša čas razvoja, poleg tega pa ima veliko knjižnic, ki podpirajo vizualizacijo, analizo podatkov in manipulacijo..

 • Povprečna osnovna plača: 110.000 USD+

Zahtevane veščine: spletni okviri, Core python, razvoj in uporaba API-jev RESTful, izgradnja aplikacije Python in dobre oblikovalske spretnosti.

AWS

V letu 2019 je računalništvo v oblaku ena najbolj nastajajočih tehnologij po vsem svetu. V zadnjih letih večinoma vse ravni podjetij svoja podjetja širijo v oblak. Na platformi za računalništvo v oblaku je spletna storitev Amazon široko priljubljena in jo ponuja Amazon.

Portfelj AWS vključuje 100+ oblačnih storitev, nekaj pa je upravljanje infrastrukture, razvoj aplikacij, baze podatkov in varnost. Leta 2013 je AWS lansirala AWS certificiranje. Na svetovnem trgu je veliko povpraševanje, po vsem svetu sprejeto kot AWS Certification je certifikat globalnega standarda, ki pretvori vaše znanje računalništva v oblaku na naslednjo raven.

Načrt za potrjevanje AWS

Če želite začeti svojo kariero v oblaku AWS, potem bo certificiranje AWS za vas dodatna prednost, prav tako pa bo pomagalo pri naslednjih delovnih vlogah.

 • DevOps inženir
 • Cloud Software Engineer
 • AWS Solutions Architect
 • AWS SysOps Administrator
 • Operativni podporni inženir
 • Sistemski integrator – oblak
 • Starejši arhitekt rešitve
 • Starejši arhitekti v oblaku AWS

Zahtevane spretnosti: računalništvo v oblaku, EC2, S3, RDS, VPC, mreženje, shranjevanje itd.

 • Povprečna osnovna plača: 90.000 USD+

Umetna inteligenca

Ves svet govori o umetni inteligenci zaradi njene inovativnosti. Po vsem svetu večina podjetij vlaga v AI, da bi rešili zapletena vprašanja in s tem dosegli želene rezultate. Obseg umetne inteligence se bo v letu 2019 povečal za 60%.

Analiza obstoječih zmogljivosti AI in raziskava o ustanovitvi AI daje odlične rezultate pri sprejemanju AI. Uporabljali so ga v različnih sektorjih, kot so izobraževanje, finance, promet in medicina itd.

Glede Umetne inteligence obstaja napačna predstava, da bo odvzela delovna mesta, ki jih opravljajo ljudje, toda ko pogledamo široko perspektivo, se zdi, da bodo stvari povsem drugačne. AI so bitja z odpravljanjem nekreativnih in zapletenih delovnih mest za ustvarjanje delovnih vlog, kjer je potrebna človeška inteligenca in ustvarjalnost. Vendar pa mladi, ki si želijo graditi svojo kariero na robotskem znanstveniku, raziskovalnem znanstveniku, strojnem inženirju, razvijalcu poslovne inteligence. Potem bo AI bolj koristen za vas.

 • Povprečna osnovna plača: 134.000 USD+

Potrebne spretnosti: znanje s priljubljenimi programskimi jeziki, kot so Java, Python, Lisp, Julia, itd. Fizika, matematika in robotika.

Zaključek

Podjetja se gibljejo dovolj hitro, da bi sprejela nove, inovativne tehnologije in lahko svoje poslovanje popeljejo na naslednjo raven. Za izvajanje in izvajanje vseh teh funkcij v svojih organizacijah potrebujejo strokovnjake, ki imajo na voljo spretnosti za opravljanje vseh teh nalog. Zgoraj omenjene zaposlitvene vloge so najprimernejše za tiste, ki želijo izpopolniti svojo kariero v prihodnost usmerjenih tehnologijah.

Kako se naučite novih tehnologij?

Zahvaljujoč spletni platformi za učenje, kot je Udemy, in Pluralnost, kjer najdete na tisoče tečajev.

Oznake:

 • AI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map