20 BESPLATNIh alata za stvaranje izvanrednog vizualnog životopisa

Znate li da možete stvoriti svoj vizualni životopis za besplatno? Izgradnja vizualnog životopisa je zabavna i povećava vašu marku. Evo mog najboljeg odabira i nadam se da će vas impresionirati.


Alternativno, možete naučiti kako napraviti profesionalni životopis, pripremu intervjua, osobno brendiranje, pisanje propratnog pisma itd David Jones o Udemyju.

Resumonk

Stvorite prekrasan životopis s Resumonk iz četiri slobodne predloške. Kao i obično, profil možete uvesti s LinkedIna i opciju za preuzimanje u PDF formatu.

resumonk

Prema zadanim postavkama možete dodati podatke za kontakt, sažetak, iskustvo, obrazovanje & vještine. Međutim, ako želite dodati nešto više, onda imate mogućnost dodati odjeljak u koji možete staviti svoju maštu.

Ineedresu.me

Ineedresume je graditelj životopisa u koji unosite sve potrebne informacije poput propratnog pisma, sažetka, iskustva, projekata, obrazovanja, vještina i za minutu dobivate profesionalni životopis.

Zety

Zety online graditelj životopisa će vam omogućiti da napravite životopisni životopis u 5 minuta. Dobivate desetke predložaka i stotine shema boja koje možete odabrati.

Uz to, ugrađeni savjeti i stručni savjeti pomoći će vam da napišete savršen životopis. Ima još! Tvorac za nastavak nadogradnje reći će vam kada regrut preuzima vaš životopis, tako da znate točno kakav je status vaše prijave.

Zety nije sasvim BESPLATAN. Međutim, to je za Geekflare publiku. Koristiti “ZgyI50xW„; kôd za popust tijekom oduzimanja kako biste dobili premiju plan je BESPLATNO.

Super, zar ne??

Resumeup

Stvorite pobjednički životopis sa Resumeup.  Omogućuje vam stvaranje atraktivnog vizualnog izgleda vašeg profesionalnog iskustva i osobnosti.

resumup

Životopis CANVA

CANVA ima puno sjajnih alata za stvaranje prekrasnih slika, uključujući Resume. Postoji više od deset predložaka koje možete besplatno koristiti za vizualizaciju podataka o vašem životopisu.

Dobra stvar u vezi s CANVA-om je što možete preuzeti svoj životopis u PDF, PNG ili JPG formatu.

canva-životopis

Kick Resume

Za nekoliko minuta stvorite izvanredan životopis i propratno pismo Kick Resume. Više od 300 tisuća tražitelja posla vjeruje da nastavljaju poticaj, a vi možete odabrati predloške iz profesija poput administracije, računovodstva, bankarstva, automobila, IT-a, itd..

kickresume

Atbox

Atbox omogućuje vam stvaranje savršenog životopisa u PDF formatu i mogućnost izbora između više predložaka profesionalnog izgleda. Možete uvesti potrebne informacije s društvenih medija poput Googlea, Facebooka ili Twittera.

upadljivo

upadljivo pretvorite svoj LinkedIn profil u web mjesto uzimajući sve informacije koje imate na LinkedIn-u. Dakle, ako je vaš LinkedIn profil dovršen, nastavite i učinite svoj dojam online s Iznenađujuće.

CakeResume

CakeResume je drag-n-drop editor u kojem možete prilagoditi informacije, izgled, slike, društvene ikone, boje i sve kako biste napravili savršen nastavak. Nakon što zadovoljite, možete ih preuzeti u PDF formatu.

Maker Slate

Kao programer ili dizajner, morate pokazati svoj projekt, vještine i izradu Slate kako biste ih lakše organizirali. Možeš vidjeti Napravite Škriljevac na djelu.

Vizualni životopis

Vjeruje više od 3 milijuna ljudi.

VisualCV vam omogućuje dohvaćanje podataka s LinkedIna ili ručno unošenje. Bez obzira jeste li svježi ili na razini C, stvorit ćete svoj savršeni nastavak za nekoliko minuta.

Postoji više od 20 predložaka tako da možete započeti s onim što želite.

Standardni nastavak

Standardni nastavak omogućuje vam uvoz ili LinkedIn profil ili ručno prijenosom PDF datoteke. Jednom kada završite sa prilagodbom, možete ih preuzeti u PDF formatu ili samo podijeliti vezu s nastavkom za regrut. Standardni nastavak možete pogledati na radnoj površini ili mobilnom uređaju.

Odgovarajući životopis

Odgovarajući životopis omogućuje vam stvaranje prvog dojma impresivnim životopisom bilo ručnim kreiranjem, bilo uvozom podataka s LinkedIna.

Alat za pravljenje životopisa dolazi s trenutačnim pregledom, tako da ne morate spremiti i osvježiti stranicu da biste vidjeli kako ona izgleda.

Onlineresume.us

Pokažite svoj puni potencijal kreirajući najbolji mogući životopis putem njihovih remetilačkih životopisa i mrežnih PDF predložaka!

Prednost internetskog životopisa je u tome što možete uključiti više iskustava i dužih opisa koji se možda ne uklapaju u tradicionalni životopis sa papira..

Postoji mnogo jedinstvenih predložaka za životopis na mreži koje možete odabrati i onlineresume.us nastavlja s prijenosom više. Možete čak i stvoriti razmjerno personaliziranu vezu i QR kôd koji će se prikazati na vašem papiru CV-a kako biste potencijalne poslodavce povezali s vašim jedinstvenim online životopisom.

Resume.io

S Resume.io, možete stvoriti vlastiti profesionalni životopis u roku od nekoliko minuta. Imaju tonu gotovih predložaka koje možete izabrati, a ti predlošci slijede “pravila za nastavak” koja imaju sve potrebne kvalitete da biste se mogli zaposliti. ��

Prilično je jednostavan za upotrebu, a imaju alate koji vam mogu pomoći u svakom koraku. Na primjer, možete jednostavno svladati blok pisca koristeći unaprijed napisane izraze, pa čak i pomoću automatske provjere pravopisa kako biste bili sigurni da nema pogrešaka.

Nakon dovršetka životopisa možete ga izvesti u aplikacije poput Word-a.

ResumeGenius

Pomoću ResumeGenius-a ljudi su se zaposlili kod tvrtki poput Amazona, Adidasa i Mercedesa. Od toga je velika izjava, ali tako je. Imaju nevjerojatne osobine zbog kojih je prilično teško zanemariti.

U većini područja sve što morate učiniti je popuniti praznine i vaš će životopis biti na putu do završetka. Možete birati između brojnih predložaka i preko 50.000 metaka sa opisom posla. Prođite kroz njega i odaberite bodove koji odgovaraju vašim kvalifikacijama i dobro ste krenuli.

Možete dobiti i 100% besplatnu kritiku životopisa od jednog od njihovih stručnjaka. Mislim, ne može biti bolji od ovoga.

NovoResume

Možete početi s NovoResume odabirom prikladnog predloška iz njihove biblioteke, a zatim upotrijebite alat za optimizaciju izgleda kako biste bili sigurni da su svi vaši elementi usklađeni i organizirani. Tu je i alat za optimizaciju sadržaja koji analizira i predlaže poboljšanja, samo u slučaju da vam ne ide najbolje od toga.

Možete pristupiti idejama i uzimati ideje iz uzoraka životopisa koje je odobrio regrut i vidjeti što nedostaje vaš životopis. To je fenomenalno jer mnogi od nas ne znaju što je AKTUELNO potrebno da bi se zaposlili.

NovoResume podržava razne različite jezike, a najbolji dio su svi vaši osobni podaci zaštićeni sigurnosnim mjerama visoke razine.

Enhancv

Još jedan veliki graditelj životopisa sa sofisticiranim predlošcima, Enhancv ima tisuće opcija za prilagodbu dizajna. Možete promijeniti pozadinu, ikone, odjeljke i nešto što treba. Mogućnost je neograničena, a što je najbolje, malo je što nema krivulje učenja. Svatko može stvoriti profesionalni životopis za nekoliko minuta, bez obzira je li dobar u dizajnu ili ne.

Nakon što ispunite svaki odjeljak, možete svojim sadržajem analizirati sadržaj i dobiti trenutne povratne informacije za poboljšanje područja. U stvari, čak možete poslati svoj životopis nekom od njihovih stručnjaka i on će vas riješiti konstruktivnim uputama.

CVmaker

Kao što je spomenuto na web mjestima kao što su Mashable, LifeHacker i Recruiter, CVmaker omogućava vam da stvorite životopis na svom jeziku i ugostite ga na njihovom web mjestu. Ako ga želite izvesti, to možete učiniti u PDF, HTML i TXT formatima.

Za početak, dat vam je niz predložaka koji možete odabrati između kojih su već ugrađeni najprikladniji odjeljci. Sve što trebate je ispuniti praznine i po želji dodati bilo kakve dodatne elemente.

Sve u svemu, jednostavno je, brzo i zaštićeno je 256-bitnim SSL enkripcijom.

Lucidpress

Lucidpress-a predlošci životopisa su fleksibilni i profesionalnog izgleda. Odličan je izvor za zamjenu starog životopisa novim, koji je usmjeren na stvaranje razlike.

Zapravo su pažljivo izrađeni odjeljci unutar predložaka. Ima upravo savršenu količinu i vrste elemenata, tako da možete izostaviti one koji se ne uklapaju. To osigurava da možete privući pažnju klijenata u najkraćem roku.

Izvrsna stvar je što možete dodati svoj logotip, fontove, slike i druge značajke robne marke da biste ih u potpunosti posjedovali.

Zaključak

Nadam se da će vam gornji alati pomoći da vizualizirate svoj životopis i napravite izvanredan dojam kod anketara. Sretno!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map