7 visokih plaćenih radnih mjesta u IT-u

Nadogradite svoje vještine za veću plaću …


Danas percepcija IT poslova mladih promijenjena je u odnosu na prošlost. Oni traže izvanrednu karijeru nego obični streamovi. Širom svijeta, mnogi mladi diplomirani studenti i studenti traže posao koji ih ne zadovoljava samo, već traže visoko plaćene i dosljedne uloge orijentirane na rast..

Naročito u zemljama u nastajanju, tržište rada doživjet će pristojan rast na području IT sektora gdje automobilstvo zauzima lavlji dio. Postoji mnogo dobro plaćenu karijeru dostupne opcije, a ovdje ćemo razgovarati o popisu tehnologija orijentiranih na rast.

“Ove se metrike plaća spominju uz referencu na LinkedIn  ”

Tableau certifikacija

Tableau je jedan od najcjenjenijih alata poslovne inteligencije koji vam omogućuje brzo donošenje odluka, a svijetli kao alat za vizualizaciju podataka, smanjuje vremensko trajanje predstavljanja traka, pita grafikona itd..

Tableau je stvoren za izvedbu i nudi vizualnu analizu vrlo brzo. Postoje tri inačice proizvoda u Tableauu, među kojima su Tableau Desktop, Tableau Server, Tableau Digital. Ako želite započeti svoju karijeru u poslovnoj inteligenciji, onda odabiru Tableau certifikacija je povoljnije za vašu karijeru.

 • Prosječna osnovna plaća: 10 000 USD+

Potrebne vještine: Vještine potrebne u strukturiranim jezicima upita, analitičke vještine, znanje potrebno u sistemskom softveru, Potrebno je iskustvo u arhitekturi podataka i mikrostrategoriji, Učinkovite usmene i pismene vještine.

Zvuči zanimljivo za učenje Tableaua? Pogledajte ovo Udemy tečaj.

Znanstvenik podataka

Znanstvenik podataka je profesionalac koji vrši analitiku na različitim tokovima, poput statistike, programiranja i matematike. Zbog svih ovih stvari Data Science je vrlo učinkovito upravljao svim aktivnostima vezanim za podatke. Tvrtke regrutuju Data Dataentist da bi analizirao trendove, stopu rasta i poslovne uvide..

Posao Data scientist ima veliku potražnju u cijelom svijetu. Prema izvješću Linkedina za 2018. godinu, oni su izjavili da će posao znanstvenika s podacima svjedočiti o stopi rasta od 45% godišnje. Znanstvenik podataka trebao bi posjedovati snažne vještine u: Piton programski jezik.

 • Prosječna osnovna plaća: 130.000 USD+

Potrebne vještine: Python, Strojno učenje, Rudarstvo podataka, Science Data, Analiza podataka.

Devops

Devops je postao poznat kao pokret, metoda i skup alata. U nekim područjima drugi osporavaju ovaj DevOps sam po sebi nefunkcionalno u skladu sa svojim ciljevima. Odabir DevOps-a kao karijernog puta nije samo profitabilniji, već je i jedno od najvećih osobnih priznanja među što većim brojem pravih grana karijere IT sektora.

Što se tiče 2018. godine, Doista je rekordno, uloga DevOps inženjera smještena je na treću poziciju, po broju otvorenih radnih mjesta, plaći i mogućnostima. U 2019. godini DevOps postaje najtraženiji kurs na tržištu, jer su ove uloge značajne za tvrtke da pređu na sljedeću razinu. Tvrtke koje u svojim organizacijama imaju DevOps inženjere, postižu izvrsne rezultate u usporedbi s drugim tvrtkama.

Da bi bio uspješan na ovom polju, pojedinac mora biti dobro organiziran i dobro pripremljen.

 • Prosječna osnovna plaća: 80.000 USD+

Potrebne vještine: skriptiranje, sigurnost, suradnja, znanje o infrastrukturi i donošenje odluka.

RPA alati

Danas automatizacija ulazi svugdje kako bismo bolje mogli razgovarati o znanstveno-fantastičnim filmovima u kojima roboti preuzimaju svijet, a mi uživamo u drami. Ali trenutni tempo automatizacija prodire u svako polje. Na području proizvodnje roboti su u potpunosti zaokupljeni i iskorijenili ljudsku potrebu. Uz ogroman pogodak RPA-e, ostvaruje se većina kategorija radne snage.

Možda ćemo vidjeti više mogućnosti za RPA alate. Trenutno RPA ima ogromnu potražnju na tržištu, i savršeno je vrijeme da svoju karijeru odaberete u najnovijem tehnologiji, tj. RPA. U RPA je dostupno nekoliko uloga kao što su arhitekt, programer, procesni savjetnik i RPA – VP. Sada RPA konzultant ima veliku potražnju. Osim RPA savjetnika, RPA programer ima i više radnih mjesta.

 • Prosječna osnovna plaća: 130.000 USD+

Potrebne vještine: Dot Net, dobar u bilo kojem od alata za automatizaciju poput automatizacije bilo gdje, Pega robotika, Plava prizma.

Piton

Python je jedan od najbrže rastućih i sve zahtjevnijih programskih jezika u 2019. Znatno je nadmašio ostale programske jezike u pogledu aktivnog programera u zajednici. Python je jedan od jezika s najbržim jezikom za mlade diplomante koji traže posao na početnoj razini.

Python certifikat je jedna od željenih vještina u čitavom programskom svijetu. Jezik Python-a je jednostavan i lagan za naučiti, zahvaljujući svojoj jednostavnoj sintaksi i dovršetku minimizira vrijeme razvoja, a također ima puno knjižnica koje podržavaju vizualizaciju, analizu podataka i manipulaciju..

 • Prosječna osnovna plaća: 110 000 USD+

Potrebne vještine: web-okviri, Core python, razvoj i korištenje RESTful API-ja, izgradnja Python aplikacije i dobre dizajnerske vještine.

AWS

U 2019. računalstvo u oblaku jedna je od najvažnijih tehnologija u cijelom svijetu. Posljednjih godina uglavnom sve razine tvrtki svoje tvrtke podižu u oblak. Na platformi za računalstvo u oblaku Amazon Web Services je široko popularan, a nudi ih Amazon.

AWS portfelj uključuje 100+ oblačnih usluga, a nekoliko njih su upravljanje infrastrukturom, razvoj aplikacija, baza podataka i sigurnost. AWS je 2013. godine pokrenuo AWS certifikat. Ima veliku potražnju na globalnom tržištu, širom svijeta prihvaćeno kao AWS Certification je certifikat globalnog standarda koji vaše vještine informatičkog oblaka pretvara u sljedeću razinu.

AWS plan certifikacije

Ako želite započeti svoju karijeru u AWS oblaku, tada će vam AWS certifikat biti dodatna prednost, a također će pomoći u sljedećim poslovnim ulogama.

 • DevOps inženjer
 • Cloud softver inženjer
 • AWS Solutions Architect
 • AWS SysOps Administrator
 • Operativni inženjer za podršku
 • Integrator sustava – oblak
 • Viši arhitekt rješenja
 • Stariji AWS Cloud Architects

Potrebne vještine: računalstvo u oblaku, EC2, S3, RDS, VPC, umrežavanje, pohrana itd.

 • Prosječna osnovna plaća: 90 000 USD+

Umjetna inteligencija

Čitav svijet govori o umjetnoj inteligenciji zbog njene inovativnosti. Širom svijeta, većina tvrtki ulaže u AI kako bi riješila složena pitanja i na taj način postigla željene rezultate. Opseg umjetne inteligencije povećat će se za 60% u 2019. godini.

Analizirajući postojeće mogućnosti AI i istraživanje uspostave AI daje izvrsne rezultate na usvajanju AI. Primjenjivan je u različitim sektorima poput obrazovanja, financija, prometa i medicine itd.

Postoji zabluda o umjetnoj inteligenciji da će joj oduzeti poslove koje obavljaju ljudi, ali kad pogledamo široku perspektivu, čini se da će stvari biti posve drugačije. AI su bića uklanjanjem nekreativnih i kompliciranih poslova za stvaranje radnih uloga u kojima je potrebna ljudska inteligencija i kreativnost. Međutim, mladi ljudi koji teže graditi svoju karijeru u području robotskog znanstvenika, znanstvenog novaka, inženjera strojnog učenja, programera poslovne inteligencije. Tada će vam AI biti korisniji.

 • Prosječna osnovna plaća: 134.000 USD+

Potrebne vještine: poznavanje popularnih programskih jezika kao što su Java, Python, Lisp, Julia, itd. Fizika, matematika i robotika.

Zaključak

Tvrtke se kreću dovoljno brzo da usvoje tehnologije koje su nove, inovativne i mogu imati mogućnost da svoje poslovanje podignu na novu razinu. Za provedbu i izvršavanje svih ovih funkcija u svojim organizacijama potrebni su im stručnjaci koji posjeduju kvalificiranu vještinu za obavljanje svih ovih zadataka. Gore navedene uloge za posao najprikladnije su za one koji žele istaknuti svoju karijeru u tehnologijama orijentiranim na budućnost.

Kako učite nove tehnologije?

Zahvaljujući mrežnoj platformi za učenje poput Udemy, i Pluralsight, na kojima možete pronaći tisuće tečajeva.

OZNAKE:

 • AI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map