11 najboljših orodij za ustvarjanje čudovitega GIF-a

GIF-i so postali način izražanja čustev na spletu.


Pravzaprav, Giphy, najbolj priljubljeno spletno mesto za skupno rabo GIF, prejme več 300 milijonov uporabnikov vsak dan. To je noro in pokaže, kakšna je norost za GIF.

Ne vem za vas, toda GIF-jev na platformah družbenih medijev delim dobesedno vsak dan in je bolj zabaven kot tradicionalni emojiji, verjetno zato, ker so bolj vidno izraziti. Ne glede na to, kako se počutite, obstaja GIF, ki to natančno izrazi.

Kaj pa, če iz nekega razloga ne najdete pravega GIF-ja ob pravem času? No, takrat ustvarite svojega. S spletnimi mesti, omenjenimi v tem članku, lahko ustvarite lastne GIF in sodelujete s svojim občinstvom.

Če se to sliši zanimivo, naj vstopi v to.

GIF Maker by Giphy

Ta seznam brez omembe ne more biti popoln Giphy, zato bolje začnem z njo. Kot sem že povedal zgoraj, je to spletno mesto najbolj priljubljen vir ustvarjanja in deljenja GIF-ov na internetu. Ustanovljena je bila leta 2013 in je od takrat postala GIF za spletno mesto.

Z njihovo možnostjo GIF Maker lahko iz interneta povlečete poljubne videoposnetke / posnetke in iz njih naredite svoje GIF-ove. Začnete z dodajanjem videoposnetka na zaslon izdelovalca GIF, izberete želeni začetni in končni čas, dodate napise in ga delite s svojo publiko.

GIFS

Tako enostavno kot ime, GIFS je animirani izdelovalec in urejevalnik GIF, ki vam ponuja veliko možnosti prilagajanja. Prav na domači strani lahko izberete, da vnesete URL videoposnetka ali naložite svojega in ga nato odnesete v urejevalnik.

Ko ste v urejevalniku, lahko dodate:

 • Napisi
 • Nalepke
 • Različni filtri
 • Prehodni učinki

Poleg tega lahko posnetek obrežete, zavrtite, zameglite ali obrnete. Da ne pozabim, funkcija “ping pong” omogoča, da posnetek posnetka znova in znova zavijete, kar mu omogoča popolno vibracijo GIF.

Naredite GIF

Še ena zelo velika knjižnica izmenljivih GIF-jev, Naredite GIF, omogoča brskanje po tonu GIF-ov in celo ustvarjanje lastnih. Izbirate lahko med številnimi možnostmi, kot so:

 • Slike
 • YouTube video posnetki
 • Facebook video posnetki
 • Vaši videoposnetki
 • Preko spletne kamere

In jih nato spremenite v zanimive GIF. Ta storitev je na splošno brezplačna, vendar imajo tudi premium članstvo, če želite odkleniti funkcije, kot so GIF kakovosti HD in hitro nalaganje / urejanje. Bodite prepričani, da uporabite njihovo tridnevno brezplačno preskusno različico.

GIFMaker.me

GIFMaker.me je zelo preprosto spletno mesto za ustvarjanje vaših GIF-jev, diaprojekcij in video animacij, skupaj z glasbo. Ni se vam treba niti registrirati, temveč obiščite spletno mesto in kliknite gumb »Naloži slike« ali »Video v GIF«..

Prav tako lahko ustvarite celo animirane ikone in avatarje, ki jih boste uporabljali na forumih. Ko končate z ustvarjanjem katerega koli od oglasov, jih lahko spremenite v velikost, zavrtite in razveljavite po svojih zahtevah.

Ta storitev je brezplačna in deluje dobro v vseh spletnih brskalnikih, če imate nameščen predvajalnik flash.

ImgFlip

Zelo lepo spletno mesto za ustvarjanje animiranih GIF-jev, ImgFlip omogoča izbiro med videoposnetki in fotografijami, da ustvarite nekaj privlačnega. Datoteke lahko naložite ali pa preprosto prilepite želeni URL in orodje bo opravilo svoje delo.

Poleg ustvarjanja GIF-jev lahko na njihovem spletnem mestu zdaj preverite tudi nekaj “vročih” GIF-jev in morda poiščete nekaj navdiha.

EzGIF

EzGIF je zelo preprost proizvajalec GIF, ki omogoča veliko prilagoditev. Izberete lahko, da ustvarite, spremenite velikost, obrežete, optimizirate, preusmerite in celo uporabite nekaj kul efektov na svoje GIF. Prav tako lahko vanj dodate svoje besedilo.

S tem orodjem lahko slike in video posnetke spremenite v GIF.

GIFpal

Z GIFpal, lahko ustvarite in urejate GIF brez napora. Omogoča vam dodajanje stopenjskih okvirov, jih ureja, dodaja učinke in celo snema video. To orodje lahko izberete v računalniku in celo v mobilnem telefonu.

Začetek je zelo enostaven. Vse, kar morate storiti, je, da izberete želeno velikost in dodate slike ali odprite fotoaparat, da ga kliknete na mestu. Izbira možnosti kamere bo odprla vašo spletno kamero ali kamero telefona, odvisno od naprave, ki jo uporabljate.

Gickr

Nenazadnje, Gickr je še en impresiven proizvajalec GIF, ki ima tono neverjetnih funkcij. Medij lahko naložite iz svoje naprave, Flickr, YouTube ali Picasa.

Začnete z nalaganjem najmanj 2 slik in nato izberete želeno velikost. Po tem lahko izberete hitrost in vidite svoj GIF v akciji.

Bannersnack

Eno najprimernejših spletnih mest na tem seznamu, Bannersnack omogoča ustvarjanje privlačnih animiranih pasic in GIF z največjo lahkoto. Začnete lahko tako, da izberete katero koli predhodno izdelano predlogo, jo prilagodite svojim potrebam in BOOM, vaš banner je pripravljen.

S tem orodjem lahko ustvarite tudi privlačne GIF-ove, posebej narejene za skupno rabo na družbenih medijih. Začnite lahko brezplačno in nadgradite pozneje, ko boste imeli radi nekaj naprednih funkcij, kot so neomejene slike zalog in gladki učinki animacije.

Gfycat

Gfycat omogoča uporabo zunanjega URL-ja iz virov, kot so YouTube, Facebook in Twitch ali nalaganje lastnih posnetkov. Urejevalnik GIF omogoča obrezovanje, dodajanje napisov in dodajanje različnih učinkov. Poleg tega vam to orodje omogoča tudi dodajanje zvokov v vaše GIF.

Recordit

Impresivna programska oprema, ki jo lahko prenesete na svoj Windows Windows ali Mac, Recordit vam omogoča enostavno snemanje zaslona in celo iz njega naredite GIF.

S klikom le nekaj gumbov lahko izberete želeno ločljivost in obrobe ter začnete snemati zaslon. Ko končate, lahko posnetek delite s priloženo povezavo.

Zaključek

Upam, da vam zgornji ustvarjalci GIF pomagajo ustvariti vrste GIF, ki jih iščete, in sodelujete s svojo publiko na drugi ravni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map