Kako ustvariti super slike s svojimi objavami na spletnem dnevniku

Slika je vredna tisoč besed


Ali se strinjaš?

Predstavljena slika v vaši objavi na spletnem dnevniku je ključni in najboljši način, da pritegnete obiskovalce, da odprejo članek.

Seveda naslov za obiskovalce opazi prva stvar in Featured Image je poleg naslova. Za optimizacijo naslovov lahko uporabite naslednjih pet orodij.

Ustvarimo sliko za uboj z vašo objavo na spletnem dnevniku. Potrebujete dve stvari.

 1. Pridobivanje brezplačnih fotografij
 2. Orodja za dodajanje fotografije, besedila za popolno predstavljeno sliko

Če se sprašujete, kako dobiti fotografije, potem lahko na naslednjem spletnem mestu izkoristite, da dobite brezplačne slike.

Pixabay

Pixabay ima več kot 1 milijon visoka kvaliteta brezplačne fotografije, vektorje in ilustracije, ki jih lahko uporabite za svoj blog.

Prenos je na voljo v majhnem, srednjem in velikem & izvirna velikost.

pixabay-velikost slike

StockSnap

StockSnap na tisoče čudovitih brezplačnih fotografij čaka, da jih prenesete in uporabite v naslednjem članku.

zaloga

Picjumbo

Picjumbo ponuja brezplačne fotografije za vaša komercialna in osebna dela. Več kot 3 milijone fotografij je bilo prenesenih s Picjumba odkar je bila predstavljena novembra 2013.

Razpnite

Razpnite imaš veliko brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo za karkoli želiš početi.

Getty slike

Getty slike ima veliko zbirko fotografij v skoraj vsaki kategoriji. Všeč so mi vdelane funkcije, ki jih imajo.

gettyimages

iStock

iStock by GettyImages je še ena odlična zbirka slik v vseh kategorijah z vsega sveta, ki jih lahko uporabite za svoje podjetje.

istock

Flickr

Prepričan sem, da ste gotovo slišali za to. Flickr je lahko odličen vir brezplačnih fotografij z malo trika.

Trik za filtriranje fotografij, ki so komercialne uporabe, dovoljena licenca. Če želite to narediti, poiščite želeno fotografijo in kliknite »Vsaka licenca«, če želite filtrirati »Komercialna uporaba je dovoljena« ali tisto, ki vam ustreza..

flickr

Vizualni lov

VisualHunt ima več kot 354 milijonov ustvarjalnih skupnih fotografij in več kot 55000 100% brezplačnih kakovostnih fotografij.

vizualni lov

In še nekaj…

Po nalaganju slike ne pozabite stisniti slik, da zmanjšate velikost datoteke, zato se hitreje naloži na vašem spletnem mestu.

Zdaj imate sliko, ki jo potrebujete, in čas je, da se seznanite orodje za urejanje s pomočjo katere boste lahko spremenili velikost, dodali besedilo in še veliko več, da bo vaša predstavljena slika videti popolna.

Stencil

Stencil je moj trenutno najljubši, s katerim lahko v nekaj sekundah ustvarite svojo najljubšo sliko. Velikost slike lahko izberete glede na vnaprej določene predloge ali po meri.

 • Facebook objava, oglas, ovitek
 • Twitter objava, oglas, svinčena kartica, kartica spletnega mesta, glave
 • Objava v Googlu +, ovitek
 • Post v Pinterestu
 • Instagram objava
 • in veliko več.

šablona

Torej vidite skoraj vse vrste slik, ki jih lahko oblikujete, in dobra stvar pri Stencilu je, da je integrirana s Pixabay & Peksli za več kot 2 milijona fotografij in projekt Noun za več kot 200,00 grafik & ikone.

To pomeni, da lahko dobite želeno fotografijo in ikone znotraj oblikovalske plošče, da jo prilagodite. Všeč mi je in tudi ti boš. Še nekaj, lahko dodate tudi svoj logotip / vodne žige.

Canva

Canva vam bo pomagal oblikovati v več velikostih za večnamenske pasice za socialne medije itd., vključno z velikostjo po meri. To je enostavno orodje za povleci-padec, ki je na voljo brezplačno in omogoča prenos v PDF, JPEG ali PNG formatu.

platna

Pic opica

PicMonkey je večnamenski urejevalnik fotografij, oblikovanja in kolažev. Svojo predstavljeno sliko v velikosti lahko začnete ustvarjati v nekaj minutah.

Fotojet

S svojimi fotografijami lahko počnete karkoli želite Fotojet. Veliko pripravljenih predlog je na voljo za prilagoditev.

fotojet-enostavno korake

Snappa

Ustvarite grafiko za objave v družabnih medijih, blog, naslove, oglase ali velikost po meri Snappa.

snappa

Fotor

Več kot 300 milijonov jih je Fotor uporabilo za oblikovanje grafike za svoje spletno mesto in poslovanje. Ustvarite lahko skoraj vse vrste slik, vključno s čudovito za svojo objavo v blogu.

Fotor je na voljo v spletu ali za Windows, MacOS in Mobile.

Z uporabo zgornjih orodij boste lahko ustvarili osupljivo predstavljeno sliko za svojo objavo v blogu. Upam, da vam je všeč.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map