Kako stvoriti prekrasan logotip za svoj posao u nekoliko minuta?

Logotip nešto govori o uslugama, vrijednostima i težnjama marka. Logo je najistaknutiji i najvažniji dio vašeg poslovanje.


Stoga to mora biti profesionalno i privlačno. Možete stvoriti logotip za sebe ili možete zaposliti dizajnera za isti. Zapošljavanje dizajnera koštat će vas malo više, a alternativno to možete učiniti sami koristeći online alate.

Sljedeći mrežni alati omogućuju vam stvaranje a lijep logo za vašu marku & posao bez pisanja koda ili dizajniranja.

Logotipi i marke su toliko važni. U velikom dijelu svijeta ljudi ne mogu čitati francuski ili engleski – ali sjajno pamte znakove – Karl Lagerfeld

Looka

Looka je Umjetna inteligencija i napredni proizvođač logotipa koji se temelji na učenju. AI, u kombinaciji s vrhunskim dizajnom, omogućuje Looki da generira profesionalne logotipe odmah i po cijeni jeftinijoj od drugih resursa.

Možete stvoriti osnovni logotip niske rezolucije s obojenom pozadinom za 20 $. Logotip visoke rezolucije, zajedno s ostalim prednostima, može se postići 65 $. Već je proizvedeno više od milijun logotipa.

Looka osigurava da je svaki generirani logo jedinstven, a vi to možete učiniti neograničene revizije. Pokušajte sve dok niste zadovoljni fontom, bojom, dizajnom logotipa vašeg branda.

Placeit

Poznat po raznim uslugama, Placeit ima sjajan proizvođač logotipa s kojim možete stvoriti logotip tvrtke u samo nekoliko klikova. Možete birati između više od 8000 predložaka iz različitih industrija, koje pažljivo izrađuju dizajneri svjetske klase. Tada mu možete dodati svoje ime, promijeniti font, boju i potpuno ga prilagoditi kako biste ga učinili svojim.

Najbolja stvar u ovoj usluzi je što vam omogućuje brzo i lako animiranje svojih logotipa u MP4 verziji koji se kasnije mogu koristiti na raznim prikladnim platformama poput Twitch stream-a. Ako ih želite ispisati, to možete učiniti i u PDF datoteci.

Sve u svemu, proizvođač logotipa Placeit je vrlo jednostavan za upotrebu. Ako znate kako ispuniti obrazac, to možete koristiti i vi. To je prikladno.

Marke za krojenje

Nevjerojatno je lako napraviti svoj logotip Marke za krojenje. Brandovi prilagođeni AI-om stvaraju novi dizajn svake 2 sekunde. Ima preko 600 000 kupaca i stvorio je preko 2 milijuna dizajna.

Izrada logotipa je jednostavna – unesite naziv svoje robne marke >> opišite svoje poslovanje >> odaberite vrstu zapisnika (ikona, ime, početno) i dopustite da se magija dogodi.

Nakon što se generira vaš logotip, možete promijeniti ikonu, boju, font, izgled itd. I na kraju preuzeti visokokvalitetne slike logotipa u više formata.

BrandMark

Stvorite jedinstven identitet marke za vaše poslovanje Proizvođač logotipa marke.

Ne samo profesionalni logotip, već vam Brandmark omogućuje stvaranje ukupne imovine robne marke, uključujući dizajn posjetnica, Facebook omota, ikone aplikacija, obradu slova i još mnogo toga.

Logotipi se generiraju odmah na temelju vaših ulaza od strane AI dizajnerskog sustava. Nakon što ste zadovoljni rezultatima, možete ga prilagoditi na temelju potreba i izvesti u PDF, EPS, PNG i SVG datoteke.

Naglasci

 • Vlasnik ste autorskih prava za svoj logotip i imovinu marke
 • Izmijenite svoj logo bilo kad
 • Plaćajte samo kad ste zadovoljni dizajnom
 • Preko 1,4 milijuna slika spremno za upotrebu

Dakle, naprijed i pokušajte vidjeti kako Marka djeluje.

Logaster

Logaster profesionalna je usluga dizajniranja logotipa. Logaster je već stvoren 4,5 milijuna logotipa. Koristi pionirske alate za pružanje autentičnih logotipa za vašu marku.

Sve što trebate je malo kreativnosti da biste dizajnirali elegantan logo koji će predstavljati vašu marku. Logaster je aktivno dostupan 24 X 7 u čak 167 zemalja.

Jednom kada unesete naziv svoje robne marke, dobivate mogućnost odabrati dizajn više od 100 varijanti. Uvijek možete urediti font, boju logotipa & dizajna, i kada budete zadovoljni, spremni ste za upotrebu.

Logaster vam omogućuje preuzimanje datoteka visoka kvaliteta slike logotipa u više formata – SVG, PDF, PNG, JPEG.

LogoTypeMaker

Vrlo jednostavan alat za stvaranje spektakularnog logotipa za svoju malu tvrtku, LogoTypeMaker do sada je stvorio preko 250 000 logotipa. Započnite unosom podataka tvrtke ili tvrtke, a zatim odaberite najprikladniju kategoriju. Nakon toga možete odabrati predložak, promijeniti pozadinu i svaki pojedini element kako bi savršeno odgovarali vašim potrebama.

Iako nije besplatan alat, cijene uopće nisu ništa revolucionarno. Možete odabrati jedan od njihova dva plana, počevši od samo 1,99 eura mjesečno kada se naplaćuju godišnje.

Vrt s logotipom

Vrt s logotipom, osnovao dizajner stručnjak – John Williams.

Logo Garden nudi dvije vrste usluga. Prvo je postupak baziran na uradi sam (uradi sam), koji vam omogućuje generiranje poznatih logotipa.

U drugom cjelovitom prilagođenom dizajnerskom programu preuzimaju informacije od svojih klijenata i kreiraju dizajn prema njihovim potrebama.

Naglasci

 • Džep-friendly: Trebate platiti samo za usluge koje su vam potrebne. Možete stvoriti logotip za samo 5 $.
 • Jednostavnost: Njegov je dizajnerski alat jednostavan za upotrebu. Možete odabrati sliku oko koje želite postaviti svoj logotip. Tada možete promijeniti sheme boja i dodati prilagođeni tekst. Također, ako vam je teško stvoriti logotip za sebe, na raspolaganju su vam profesionalne usluge.
  Pouzdanost: LogoGarden se pridržavao standarda dizajna i grafike te je primio i Pohvale za dizajn softvera za usklađivanje softvera s temeljnim grafičkim i dizajnerskim načelima.
 • fleksibilnost: Logotip možete redizajnirati koliko god puta želite, čak i nakon dovršetka dizajna.
 • Ispunjavanje zaštitnih znakova: možete zaštititi znak svojih logotipa nakon što ih kupite. Nakon što kupite logo visoke rezolucije, on pripada vama.
 • Prilagodba: Veoma je prilagodljiv u pogledu dizajna, fontova boja u paketu sa značajkom omotavanja fonta

Designhill

Dizajn logotipa Designhill DIY rješenje je za stvaranje prilagođenog logotipa za vaše web mjesto, blog.

Možete dodati ikone iz više od 25 kategorija, tekst, ukrasiti unaprijed izgrađenim okvirom, nacrtati crtu i nakon što je zadovoljan – pregledajte i preuzmite. Dobro je što je BESPLATNO, zato pokušajte i vidjeti kako vam to djeluje.

Možete dodati ikone, oblik i promijeniti boju, font, izgled u uređivaču uživo. Nakon što je zadovoljan, preuzmite ga za web i formati za ispis.

99Designs

Ako ste netko tko više kupuje prilikom kupovine, tada 99Designs je ono što tražite. Možete pokrenuti natjecanje na kojem će se svi talentirani dizajneri okupiti i dostaviti koncepte logotipa u skladu s vašim zahtjevima. Iz toga možete odabrati željeni i platiti 299 USD, što je početna cijena za natjecanje.

Ako smatrate da je cijena visoka, tada možete unajmiti pojedinog dizajnera s platforme i uzeti ga od tamo.

LogoMaker

S LogoMaker, možete dizajnirati prilagođeni logotip u roku od samo nekoliko minuta. Možete birati između više od 10 000 predložaka, šamariti naziv svoje tvrtke, promijeniti boje i fontove i u potpunosti je prilagoditi svojim potrebama. Imaju izuzetan tim za podršku koji će vam pomoći u bilo kojem trenutku u slučaju da se zaglavite.

Svaku od njihovih predložaka logotipa izrađuju talentirani i nagrađivani dizajneri, tako da možete biti sigurni da ono što dobivate nije ništa od izvanredne kvalitete. Pomogli su više od 20 milijuna malih poduzeća u stvaranju sjajnih logotipa, a vi možete biti sljedeći.

Logomaster.ai

Istaknut u pretraživanju proizvoda, iBrand Studio i StartupResources.io, Logomaster.ai još jedna sjajna opcija koju biste trebali razmotriti. Možete birati između preko 100 pripremljenih predložaka i preuzeti ih odatle.

Za svaki logotip koji dizajnirate na ovoj web stranici dobit ćete sve datoteke koje bi vam ponudio unajmljeni dizajner, tako da zaista ne nedostajete ništa. Jedina je razlika što je ova usluga puno jeftinija od zapošljavanja dizajnera. Planovi cijena kreću se od samo 15 USD.

LogoAi

S njihovom AI tehnologijom, LogoAi omogućuje vam stvaranje lijepih i profesionalnih logotipa, kao i još jedan oglas za branding. Logote možete uređivati ​​i preuzimati koliko god puta želite u slučaju da u budućnosti bude potrebno bilo kakva podešavanja.

Bez obzira na to što stvorite logotipe, možete ih odmah pretvoriti u posjetnice, majice, torbe i ostale proizvode marke. Planovi cijena kreću se samo od 29 USD.

BrandCrowd

Kao i kod bilo koje druge usluge na ovom popisu, BrandCrowd također vam omogućuje dizajn profesionalnih logotipa. Međutim, možete pogledati i njihov katalog “Logotipi na prodaju” i odabrati onaj koji je već napravljen. Sve što trebate učiniti je malo prilagoditi vašu marku.

Početak je besplatan i jednostavan. Možete unijeti naziv svoje tvrtke ili tražiti ključne riječi da biste pronašli predloške za korištenje u vašoj niši.

DesignEvo

Apsolutno besplatan proizvođač logotipa, DesignEvo je usluga za usluge ako još ne želite potrošiti ništa. Možete birati između više od 10 000 već pripremljenih predložaka i pretvoriti ih vlastitim unošenjem svog imena. Možete ih prilagoditi do stupnja koji će ga učiniti 100% jedinstvenim kako bi odgovarao vašoj robnoj marki.

Možete birati između širokog raspona fontova i ikona, a gotovi dizajn izvesti u SVG ili PDF formatu. Vrlo cool za besplatnu uslugu.

Canva

Canva moje je najdraže web mjesto za dizajn različitih oglasa, uključujući logotipe. Većina grafike i elemenata može se besplatno koristiti na ovim stranicama, ali postoje neki zbog kojih ćete morati platiti malu količinu novca da biste je koristili na svom logotipu. Siguran sam s brojem elemenata koje imaju; nećete osjećati potrebu koristiti nešto vrhunsko. Imaju nevjerojatne besplatne stvari koje izgledaju profesionalno.

Možete birati iz ogromne biblioteke predložaka, fontova, ikona i ostalog. Omogućuje vam prilagođavanje svakog pojedinog elementa u njima te ih spremite za buduće reference. Ovaj je alat vrlo jednostavan za upotrebu i vjerojatnije je da nećete imati svoj profesionalni logotip izrađen u prvom pokušaju.

Pored svega toga, svoj logotip možete ponovno namjestiti u posjetnice, brošure, transparente i druge dizajne.

Zaključak

Iznad premija, Alat za izradu logotipa trebao bi vam pomoći da dizajn logotipa tvrtke postane za nekoliko minuta. Ako vam je potreban stručnjak za dizajn, možete ih isprobati Dizajneri logotipa u Fiverru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map