10 sigurnosnih aplikacija za zaštitu Android uređaja

Nedavno istraživanje otkrio je to gotovo 87% svih Android uređaja je nesigurno.


Te ranjivosti nastaju zbog nedostatka sigurnosnih ažuriranja. Internet nikad nije siguran kada su povezani na web. Sigurnost je danas glavna briga, a mnoge aplikacije trećih strana nastojale su je poboljšati.

Sljedeće aplikacije pomoći će vam da zaštitite svoje Android uređaje od internetski identitet & sigurnosne prijetnje.

Avast Mobilni sigurnosti

Avast je sjajna aplikacija za pružanje zaštite Android telefona od virusa u kombinaciji s mnogim drugim prijetnjama.

Avast je jedan od najpouzdanijih besplatnih antivirusa za Android koji vas upozorava kada se instaliraju špijunski softver, adverzni softver i naruše vašu privatnost.

Stopa otkrivanja najnovijeg zlonamjernog softvera Android iznosi oko 99,9% i otprilike 100% zlonamjernog softvera otkrivenog u posljednja četiri tjedna.

Presuda: Ako su osnovna briga zlonamjerni softver i sigurno pregledavanje, ova je aplikacija prikladna za vas.

Sophos Antivirus i sigurnost

Sophos jedna je od najboljih antivirusnih aplikacija koje može imati na Androidu bez ikakvih troškova.

Korisničko sučelje vas možda neće baš impresionirati. Međutim, njegove će karakteristike zasigurno umiriti vaš um.

Značajke:

 • Skeniranje virusa instaliranih aplikacija, postojećih aplikacija i medija za pohranu
 • Zaštita od gubitka i krađe uz podršku daljinskog pristupa koji korisniku omogućuje brisanje, zaključavanje, zvonjenje i lociranje uređaja
 • Web-filtriranje
 • Blokiranje neželjene pošte

Sophos se može pohvaliti najnovijom stopom otkrivanja zlonamjernog softvera od 100% što mu pomaže da se istakne od ostalih.

Presuda: Ako više volite produktivnost nad simpatičnim dizajnom, Sophos je doista najbolja aplikacija svog žanra koju imate vani.

AppLock

Upotreba ove aplikacije prilično je jednostavna. AppLock štiti pojedine aplikacije od uljeza tako što korisnik traži da postavi pribadaču / uzorak za pristup aplikaciji. Možete staviti zaključavanje na svoj SMS, kontakte, Gmail ili u tu svrhu, bilo koju aplikaciju.

Ne zbunite zaključavanje aplikacije s ugrađenom bravom telefona. Ugrađena brava stavlja zaključavanje na vaš uređaj. Ništa se ne može pristupiti. Međutim, AppLock postavlja zaključavanje na aplikacije koje ste odabrali.


Presuda: Ako želiš spriječiti uljeze od pristupa vašim aplikacijama, ali ne želite zadržati nijednu lozinku za svoj uređaj, možete koristiti Applock.

Signal privatni glasnik

Postoji mnogo sigurnih aplikacija za razmjenu poruka. Međutim, većina njih radi samo ako oba korisnika koriste istu aplikaciju.

Međutim, Signal privatni glasnik omogućuje vam dodavanje an dodatni sloj sigurnosti redovito slati SMS poruke čak i ako jedan od korisnika ne koristi Signal Private Messenger. Razvio ga je Open Whisper System.

Slijede njegove značajne značajke

 • Otvoreni izvor
 • Enkripcija od početka do kraja što znači da na njegovom poslužitelju nije spremljeno ništa
 • može šifrirati poruke čak i kada bilo koji od korisnika ne koristi Signal Private Messenger.

Presuda: Ako želite an enkripcija od kraja do kraja za vaš uobičajeni SMS “, Signal Private Messenger nesumnjivo je najbolja aplikacija na tržištu.

Sigurni poziv

To osigurava vaše pozive na takav način da ih nitko ne može slušati. Sigurni poziv pruža krajnje kriptiranje vaših privatnih poziva čime sprječava da ih uljezi ne čuju.

Koristi zadanu telefonsku aplikaciju za upućivanje i primanje telefonskih poziva. svoj Peer to Peer arhitektura s robusnim en-end enkripcijom sprečava da vaše pozive ukradu treće strane, uključujući programere ove aplikacije.

Presuda: Ako želite prekinuti šifriranje za telefonske pozive, upotrijebite Secure Call.

App Ops

Osnovna funkcionalnost sustava App Ops jest opozvati određeni skup dozvola za određenu aplikaciju. Mnoge aplikacije imaju dodatno dopuštenje koje ni na koji način nije povezano s njegovom značajkom.

App Ops vam pomaže da blokirate takve nepotrebna dopuštenja. Kad instalirate aplikaciju na svoj uređaj, morate dati dopuštenje za sve aspekte vašeg uređaja koje aplikacija zahtijeva.

Ako odbijete dozvolu za bilo koji od njih, aplikacija se neće instalirati. App Ops vam dobro dolazi u takvim situacijama u kojima aplikaciju možete instalirati bez davanja određenog skupa dozvola.

Presuda: Ako želite opozvati aplikacije određenih nepotrebnih dozvola, možete upotrijebiti App Ops.

LastPass

Sjećanje lozinki ovih dana prilično je varljivo s korisnicima koji imaju više računa na mreži, a svaki račun ima različitu lozinku.

LastPass je jedan od najboljih upravitelji lozinki dostupno na tržištu koje vam omogućuje pohranjivanje lozinki brojnih računa s dodatnim slojevima sigurnosti.

Svim povjerljivim podacima možete lako pristupiti s bilo kojeg računala ili mobilnog uređaja. Šifrirano tajnom glavnom lozinkom, sve što morate zapamtiti je jedna LastPass lozinka za pristup svim vašim lozinkama.

Verdict: Jedno šifrirano odredište koraka za pronalaženje svih vaših lozinki.

Pronađite moj uređaj

Pronađite moj uređaj je poboljšani Android Device Manager koji vam omogućuje daljinsko zvonjenje, pronalaženje, zaključavanje Android uređaja. Također vam omogućuje brisanje cjelokupnih podataka s uređaja ako se kojim slučajem trajno izgubi iz vašeg dosega.

Mnoge druge aplikacije nude ovu uslugu sa svojim ostalim vodećim uslugama.

Međutim, Google je daleko najlakše postaviti i omogućuje vam prijavu putem tuđeg upravitelja uređaja sa androidom i brisanje podataka s uređaja u pokretu.

Presuda: Ako želiš pristupite svom telefonu daljinski, koristite Andriod Device Manager.

NoRoot vatrozid

Mnoge aplikacije na vašem Android uređaju možda upotrebljavaju vašu hranu mobilni podaci nepotrebno.

NoRoot vatrozid stavlja vam kontrolu nad pristupom internetu za aplikacije bez ukorijenjenja uređaja. Omogućuje nam da odaberemo li neka aplikacija može pristupiti internetu samo putem wifija ili samo preko mobilnih podataka ili niti jedno ili i jedno i drugo.

Presuda: Ako ne želite korijeniti svoj uređaj, ali želite vatrozid, koristite NoRoot vatrozid.

Orbot

Orbot je Android aplikacija, dio je Tor projekta, koji vam omogućuje da usmjeri sve svoje prometa kroz Tor mrežu.

VPN koristi jedan poslužitelj dok Tor usmjerava vaš promet kroz razne tunele pazeći da ne ostanu tragovi. Orbot stvara istinski privatnu mobilnu podatkovnu vezu. Podaci se kriptiraju i ponovno kriptiraju

Podaci se šifriraju i ponovo kriptiraju višestruko brojeve dok ne dosegnu zadnju mrežu gdje se dešifriraju, čime se sprječava da se pošiljalac ne prati..

Presuda: Orbot vam omogućuje lako šifriranje internetskog prometa.

Nadam se da će vam gore navedene sigurnosne aplikacije pomoći da zaštitite i zaštitite svoje mobilne uređaje / uređaje Andriod. Također možete razmotriti upotrebu VPN od SurfEasy kako biste dodatno zaštitili svoj identitet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map