13 popularnih emulatora za Android i iOS za Windows, MAC i Online

Bilo da se radi o LG-u, Samsung-u ili Huawei-u, 90% mobilnih telefona funkcionira na Androidu. S obzirom na tako ogroman rast tržišta razvoja mobilnih aplikacija, postoje mnogi testovi kompatibilnosti koji se rade u ogromnim količinama, ali programeri, zbog već rastućeg posla, nemaju vremena za testiranje problema kompatibilnosti funkcija mobilnih aplikacija.


Osim vremenskih ograničenja, postoje i problemi s dovoljnim raspoloživim resursima za pokretanje testova na svakoj funkciji raznolikih aplikacija. Kao rezultat toga, upotreba emulatora stekla je popularnost koja obilazi pojednostavljivanje i olakšavanje procesa testiranja kako bi se olakšao i manje zamorio.

Prije nego što nastavimo, najprije čvrsto primimo „emulator“. Pa što je to?

Za početak, emulator je, po definiciji, alat koji imitira Android operativni sustav na nečijem stolnom računalu. Programeri dizajniraju emulator kako bi pomogli korisnicima ili programerima koji žele koristiti android bez prolaska kroz probleme instalacije.

To je program koji se pokreće na računalnom sustavu oponašajući arhitekturu uređaja gosta. Na primjer, možete jednostavno iskoristiti većinu igara kao što su PUBG ili Pokemon Go na računalu bez instaliranja. Super, zar ne??

Ako krenemo dalje, sad kad znamo za što se točno koristi ovaj alat, pogledajmo kako pomaže u testiranju aplikacija.

Svjedoci smo znatnog porasta razvoja mobilnih aplikacija. Postupno su ove mobilne aplikacije postale temelj našeg postojanja i nastavit će rasti kako upotreba mobilnih telefona postaje sve prisutnija. Bilo da se radi o nečemu što je domaće, poput kupovine namirnica ili rekreativnih aktivnosti, poput igranja igara, sada je sve ostalo samo na klik.

Kada govorimo o tome, da bi nešto besprijekorno moglo funkcionirati, mora biti do vrha.

Stoga svaka prijava mora proći rigoroznu fazu testiranja kako bi pronašla bilo kakve nepravilnosti prije nego što je poslala na put korisnicima. Dakle, za sve programere ovo je zaista božji dar s obzirom na to kako utvrđuje neočekivane ili neobične obrasce ponašanja tijekom faze testiranja mobilne aplikacije.

Prije nego što krenemo u put raspravljanja o raznim emulatorima, istražimo malo kako to radi i što je ono što potiče korisnike da se odluče za takav alat.

Aplikacija za Android ili iOS ili preglednik dobiva emulator u operacijskom sustavu koji se smatra definiranim, kao što je Mac i Windows. Ono što treba učiniti je da uspostavlja virtualne hardverske uvjete za Android ili iOS uređaj. Slijedom toga, koristimo ga za testiranje osim uklanjanja pogrešaka. Kao i bilo što na ovom svijetu, i emulator dolazi sa svojim poštenim udjelom ograničenja.

Ne možemo poreći koliko je skupo postavljanje i održavanje pravog laboratorija uređaja sa sustavom Android, jer to nije komad torte za rješavanje redovitih troškova održavanja, osim čestih nadogradnji uređaja. Stoga su internetski emulatori za Android i iOS omiljeni izbor među korisnicima i s pravom!

Počnimo, ljudi!

Appetize

Appetize je emulator koji se temelji na pregledniku i dobro se slaže s HTML5 i JavaScript.

S obzirom da ne postoje ili su ograničene mogućnosti za iOS emulatore za PC i Mac, Appetize služi kao najbolje rješenje, jer najviše tražite od vas je da učitate aplikaciju na web mjesto, i od tada ste svi spremni krenuti. Učinkovito zadovoljava i Android i iOS.

LambdaTest

S izborom od 2000+ različitih kombinacija preglednika i OS okruženja, LambdaTest osigurava da se web stranice i sve aplikacije riješe svake pogreške i neometano pokreću. Ugrađeni alati za razvojne programe uključuju pristup pogrešci, i to u stvarnom vremenu.

Omogućuje testiranje putem više preglednika na nekoliko mobilnih preglednika, kao što su Safari, Mozilla i Google Chrome. Značajka Lambda tunela pruža dodatnu korist od testiranja stranica koje se nalaze na lokalnom i privatnom nivou.

Genymotion

Ovaj je jednostavan za korištenje i postavljanje, osim što emulator bogat značajkama. Dolazi u besplatnoj i plaćenoj verziji.

Genymotion izdvaja se po svim svojim sposobnim OpenGL grafičkim karticama. To ga čini jednim od najboljih i najbržih Android emulatora. Dolazi s dodacima i za Eclipse i za Android Studio.

Osim ovog, dostupan je na više operativnih sustava Windows, Linux i OS X. Također omogućuje korištenje web kamere za oponašan uređaj kao kameru. ADB naredbe mogu se izvoditi i pomoću ADB tunela.

Lab umak

Saucelab-a Android i iOS simulatori ekonomičan su pristup za pokretanje testova na mobilnim aplikacijama. Njihovi emulatori omogućuju vam provođenje unakrsnog pretraživanja preglednikom atraktivnom brzinom uz manju cijenu stvarnih uređaja.

Da zaključimo, oni su vjerojatno najbolji tamo koji nude dobar spoj emulatora, simulatora u kombinaciji sa stvarnim uređajima kako bi postigli najbolje kada je u pitanju automatizacija mobilnih testova..

AWS Device Farm

AWS Device Farm pomaže u pokretanju web i mobilnih aplikacija putem testiranja raspoređenih na širokom rasponu preglednika za stolna računala, poput Chrome-a, Internet Explorera i Firefoxa i stvarnih mobilnih uređaja. Na taj se način osigurava da aplikacija funkcionira jednako bez obzira na okruženje preglednika.

Automatskim testiranjem problemi se identificiraju i grupiraju tako da se prvo možemo usredotočiti na najvažnije. Oni se analiziraju i popravljaju putem naporne upotrebe dnevnika videozapisa, radnji i konzola i dnevnika web pokretača.

BlueStacks

BlueStacks, prikladno je spomenuti koliko je izbor popularan i uobičajen za Android emulatore. Zašto je to tako?

Pa, za početak, Bluestacks je jedan radni emulator koji se dobro kombinira s Windowsom i Macom. Iako ga dizajniraju na način da može pokrenuti bilo koju Android aplikaciju, njegove značajke najbolje rade na poboljšanju doživljaja igranja Android video igara na Windowsima.

Dakle, ako ste netko tko se jako dobro snalazi u igrama s visokom grafikom, onda je ovaj za vas sve što se tiče Android igara na PC-u! Najznačajnija prednost koju pruža je ta da apsolutno nema gubitka grafičke kvalitete i da ne zaboravimo njegovu izuzetnu kompatibilnost s većinom i najvažnijim Android igrama.

MEmu

To je Android emulator koji bi trebao poboljšati vaše iskustvo videoigara. Jednostavan je za upotrebu jer ne uključuje promjenu ili prilagođavanje nijedne od tih kompliciranih postavki. Sve što treba je instalacija, a ti si dobar sa igrom. Surferski podzemni željeznici, Geometry Dash i Minion osip neke su igre u kojima možete svim srcem uživati ​​koristeći ovaj emulator.

Pored ovoga, MEmu pojavila se kao iznimka jer podržava Lollipop, Android Jelly-bean, a također i Kitkat. MEmu se preporučuje zbog njegove zvjezdane produktivnosti, a također je i besplatan za upotrebu.

Nox

To je još jedan Android emulator specijaliziran za video igre i podržava više verzija Androida. Dizajnirao ga je i uradio BigNox i razonodu igre poput PUBG-a i Clash of Clans-a. Dolazi s naprednim značajkama kao što je Mapiranje tipkovnice. Ova značajka daje vam prednost u odnosu na druge uređaje jer je tipkovnički odgovor brži.

Način rada za više igrača omogućuje vam istodobno pokretanje jedne igre u različitim prozorima, što omogućuje prebacivanje između više igara istodobno. Besplatno je preuzimanje i koristi se na Windows 10 i Mac. Kada govorimo o tome, lako je preuzeti i instalirati kao i bilo koji drugi softver.

Android Studio

Android studio isporučuje se s raznim alatima koji pomažu programerima da dizajniraju i izrađuju aplikacije za igre i igre, isključivo za Android. Slično tome, dolazi čak i s ugrađenim emulatorom koji pomaže u testiranju vaše igre ili aplikacije.

Međutim, postavljanje je prilično složeno i može dugotrajno. Za početnike može pokazati prilično gnjavaže, a programerima može biti idealan izbor. To je inteligentan softver i podržava Kotlin, Java, osim jezika C / C ++.

Redfinger

Redfinger jedan je od najpovoljnijih i laganih emulatora. Nema hardverskih zahtjeva, a potrošnja memorije je minimalni minimum, tako da je savršen za početnike i korisnike koji žele ostati bez svjetla u računalnim resursima..

Pruža Android doživljaj koji je 100% izvorni. I ne samo to, već je i platformski emulator i omogućuje pristup svim Androidovim aplikacijama iz sustava Windows ili macOS.

BrowserStack

BrowserStack je jedinstveno i inovativno utočište za mobilne emulatore Apple iOS i Google Android, a oba stoje 99% slično stvarnim uređajima.

BrowserStack stoji visoko kao vjerodostojna platforma za testiranje weba i mobilnih uređaja. Ovaj vam omogućuje pokretanje testova na nekoliko uređaja i preglednika kako bi se osiguralo da softver nadilazi organizacijska i kupčeva očekivanja. Opterećen fleksibilnim, korisničkim i svestranim sučeljem zajedno s nevjerojatnim API-jem, posao čini prilično lakšim.

Jednostavno se možete prebacivati ​​s mobilnog računala, računala ili MAC-a.

iPadian

Postoji dosta sličnih alata iPadian, koji pružaju iPad ili iPhone doživljaj i na Mac i na PC-u, ali ne dopuštaju vam da prijeđete na razinu prijenosa aplikacije ili koda za pokretanje testova. Stoga, ako želite koristiti iOS emulator koji oponaša hardver iOS hardvera na radnoj površini sustava Windows, onda biste trebali koristiti iPadian.

Važno je napomenuti da on, u stvarnosti, nije u potpunosti emulator, već simulira iOS korisničko sučelje pomoću operativnog sustava Windows 7 ili novijeg otvaranja novog prozora i korištenja Windows aplikacija i hardvera. Dolazi s prilagodljivim sučeljem u kombinaciji s mnogim zanimljivim aplikacijama.

RunThatApp

RunThatApp omogućava vam nesmetano pokretanje vaših mobilnih aplikacija u preglednicima, omogućavajući korisnicima testiranje i promociju aplikacija. To smanjuje trošak većom stopom s obzirom da koristi emulaciju uređaja. Platforma koju koristi toliko je jedinstvena da podržava gotovo svaki uređaj i preglednik.

Završna riječ…

Nadamo se da će se popisi koje smo izabrali pokazati korisnima za vas kad se odlučite izabrati za sebe.

OZNAKE:

  • MacOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map