13 Priljubljeni emulatorji za Android in iOS za Windows, MAC in Online

Naj gre za LG, Samsung ali Huawei, 90% mobilnih telefonov deluje na Androidu. Glede na tako velik porast na trgu razvoja mobilnih aplikacij je v množičnem obsegu narejenih veliko preizkusov združljivosti, vendar razvijalci zaradi že naraščajočega obsega dela nimajo časa za preizkušanje težav z združljivostjo funkcij mobilnih aplikacij.


Poleg časovnih omejitev obstajajo tudi težave z razpoložljivimi sredstvi za izvajanje testov za vsako funkcijo raznolikih aplikacij. Zaradi tega je uporaba emulatorjev pridobila na priljubljenosti, s katero se je poenostavilo in olajšalo postopek testiranja, da bi bilo lažje in manj dolgočasno.

Preden nadaljujemo, se najprej oprijemo “emulatorja”. Pa kaj je to?

Za začetek je emulator po definiciji orodje, ki posnema operacijski sistem Android na namiznem računalniku. Razvijalci oblikujejo emulator za pomoč uporabnikom ali razvijalcem, ki želijo uporabljati android, ne da bi šli skozi težave pri namestitvi.

Gre za program, ki se izvaja v računalniškem sistemu s posnemanjem arhitekture goste naprave. Na primer, preprosto lahko kar najbolje izkoristite igre, kot sta PUBG ali Pokemon Go, v računalniku, ne da bi jih namestili. Kul, kajne??

Zdaj, ko vemo, za kaj natančno je to orodje, poglejmo, kako pomaga pri testiranju aplikacij.

Pričakujemo velik porast razvoja mobilnih aplikacij. Postopoma so te mobilne aplikacije postale žarišče našega obstoja in bodo še naprej rasle, ko bo uporaba mobilnih telefonov še bolj razširjena. Ne glede na to, ali je nekaj tako domačega, kot je nakup živil ali rekreacijskih dejavnosti, kot je igranje iger, je zdaj vsega le en klik.

Če že govorimo o tem, mora nekaj delovati brezhibno.

Zato mora vsaka aplikacija opraviti strogo fazo testiranja, da bi ugotovila morebitne nepravilnosti, preden jih je poslala na pot uporabnikom. Zato je to za vse razvijalce resnično božji bog, če upoštevamo, kako v fazi testiranja mobilne aplikacije začrta nepričakovane ali nenavadne vedenjske vzorce..

Preden se lotimo razprave o različnih emulatorjih, raziščimo nekaj o tem, kako deluje in kaj je tisto, zaradi česar se uporabniki odločijo za takšno orodje.

Aplikacijo Android ali iOS ali brskalnik emulator posnema v operacijskem sistemu, ki je opredeljen kot na primer Mac in Windows. Pri tem je, da vzpostavlja navidezne strojne pogoje pogojev naprave Android ali iOS. Po tem ga uporabljamo za testiranje poleg odpravljanja napak. Kot karkoli na tem svetu tudi emulator prihaja s svojim pravičnim deležem omejitev.

Ne moremo zanikati, kako draga je postavitev in vzdrževanje pravega laboratorija za naprave Android, saj poleg pogostih nadgradenj naprave ni kos pogače za redne stroške vzdrževanja. Zato so spletni emulatorji Android in iOS priljubljena izbira med uporabniki in prav je tako!

Začnimo, ljudje!

Apetizirati

Apetizirati je emulator, ki temelji na brskalniku, in se dobro ujema s HTML5 in JavaScript.

Glede na to, da za iOS emulatorje za PC in Mac ni na voljo ali je omejenih možnosti, je Appetize najboljša rešitev, saj vas od vas zahteva, da aplikacijo naložite na spletno mesto in od takrat naprej ste pripravljeni. Učinkovito skrbi tako za Android kot za iOS.

LambdaTest

Z izbiro 2000+ različnih kombinacij brskalnika in okolja OS, LambdaTest zagotavlja, da se spletna mesta in vse aplikacije znebijo vsake napake in nemoteno delujejo. Vgrajena orodja za razvijalce so prehod na odpravljanje napak, tudi v realnem času.

Omogoča testiranje med brskalniki v več mobilnih brskalnikih, kot so Safari, Mozilla in Google Chrome. Funkcija predora Lambda zagotavlja dodatno prednost preizkušanja tako lokalnih kot zasebnih strani.

Genymotion

Ta je enostaven za uporabo in nastavitev, poleg tega, da je emulator, bogat s funkcijami. Na voljo je v brezplačni in plačljivi različici.

Genymotion izstopa med vsemi zaradi svojih sposobnih grafičnih kartic OpenGL. Tako je to eden najboljših in najhitrejših emulatorjev za Android. Na voljo je z dodatki za Eclipse in Android Studio.

Razen tega je na voljo v več operacijskih sistemih Windows, Linux in OS X. Prav tako omogoča uporabo spletne kamere za posnemano napravo kot kamero. Ukaze ADB lahko izvajate tudi z uporabo predora ADB.

Laboratorije omake

The Saucelabovi Simulatorji Android in iOS so ekonomičen pristop k izvajanju testov na mobilnih aplikacijah. Njihovi emulatorji vam omogočajo, da z brskanjem hitrosti preizkušate brskalnike z manjšo ceno resničnih naprav.

Če povzamem, so verjetno najboljši tam, ki nudijo dobro kombinacijo emulatorjev, simulatorjev v kombinaciji z resničnimi napravami, da dosežejo najboljše, ko gre za mobilno preizkušanje.

AWS Device Farm

AWS Device Farm pomaga pri zagonu spletnih in mobilnih aplikacij s testiranji, razporejenimi v številnih brskalnikih namiznih računalnikov, kot so Chrome, Internet Explorer in Firefox ter v resničnih mobilnih napravah. S tem je zagotovljeno, da aplikacija deluje enako, ne glede na okolje svojega brskalnika.

Z avtomatiziranim testiranjem se vprašanja identificirajo in združijo, tako da se je mogoče najprej osredotočiti na najpomembnejše. Analizirajo se in popravijo z veliko uporabo video zapisov, dnevnikov akcij in konzole ter dnevnikov spletnih gonilnikov.

Bluestacks

Bluestacks, Pomembno je omeniti, kako priljubljena in osrednja izbira je za emulatorje Android. Zakaj je tako?

No, za začetek je Bluestacks en namizni emulator, ki se dobro ujema z Windows in Mac. Čeprav ga oblikujejo tako, da lahko zažene katero koli aplikacijo za Android, njegove funkcije najbolje delujejo za izboljšanje igralnih izkušenj Android video video iger v sistemu Windows.

Če ste torej nekdo, ki se zelo ukvarja z visoko grafičnimi igrami, potem je to samo za vas, kar se tiče Android iger na računalniku! Najpomembnejša prednost, ki jo prinaša, je, da grafične kakovosti absolutno ne izgubimo in ne pozabimo na izjemno združljivost z večino in večjimi igrami Android.

MEmu

Gre za Android emulator, ki naj bi izboljšal vašo izkušnjo z video igrami. Je enostaven za uporabo, saj ne vključuje spreminjanja ali prilagajanja katere koli od teh zapletenih nastavitev. Vse, kar potrebujete, je namestitev, vi pa se dobro podajte z igranjem. Surferji v podzemni železnici, Geometry Dash in Minion izpuščaji so nekatere igre, v katerih lahko s pomočjo tega emulatorja v celoti uživate..

Poleg tega, MEmu je nastal kot izjema, saj podpira Lollipop, Android Jelly-bean in tudi Kitkat. MEmu priporočamo zaradi svoje zvezdne produktivnosti in je tudi brezplačna za uporabo.

Nox

Gre za še en emulator Android, specializiran za video igre in podpira več različic Android. Oblikoval in oblikoval ga je BigNox in skrbi za igre, kot sta PUBG in Clash of Clans. Na voljo je z naprednimi funkcijami, kot je Mapiranje tipkovnice. Ta funkcija vam daje prednost v primerjavi z drugimi predvajalniki, saj je odziv tipkovnice hitrejši.

Način z več igralci vam omogoča, da hkrati izvajate eno igro v različnih oknih, kar omogoča preklapljanje med več igrami hkrati. Prenos je brezplačen in se uporablja v sistemih Windows 10 in Mac. Če že govorimo o tem, ga je enostavno prenesti in namestiti kot katero koli drugo programsko opremo.

Android Studio

The Android studio prihaja z različnimi orodji, ki razvijalcem pomagajo pri načrtovanju in gradnji aplikacij in iger, samo za Android. Podobno je celo z vgrajenim emulatorjem, ki pomaga pri preizkušanju vaše igre ali aplikacije.

Vendar je nastavitev precej zapletena in lahko zamudna. Za začetnike lahko izkaže veliko težav, hkrati pa je lahko odlična izbira za razvijalce. Je inteligentna programska oprema in poleg jezika C / C ++ podpira tudi Kotlin, Java.

Redfinger

Redfinger je eden najbolj uporabniku prijaznih in lahkih emulatorjev. Nima strojne zahteve, poraba pomnilnika pa je minimalen, zato je kot nalašč za začetnike in uporabnike, ki želijo ostati v luči računalniških virov.

Ponuja Android izkušnjo, ki je 100% domača. Ne samo to, temveč je tudi e-platforma za več platform in omogoča dostop do vseh aplikacij za Android iz sistema Windows ali macOS.

BrowserStack

BrowserStack je edinstveno in inovativno zatočišče mobilnim emulatorjem Apple iOS in Google Android, oba pa sta 99% podobna resničnim napravam.

BrowserStack stoji visoko kot najbolj verodostojna platforma za testiranje spletnih in mobilnih naprav. Ta vam omogoča izvajanje testov v več napravah in brskalnikih namiznih računalnikov, da zagotovite, da programska oprema presega organizacijska pričakovanja in pričakovanja kupcev. Naloženo s prilagodljivim, uporabnikom prijaznim in vsestranskim vmesnikom skupaj z neverjetnim API-jem omogoča delo precej lažje.

Lahko se preklapljate med mobilnim, osebnim računalnikom ali MAC-jem.

iPadian

Podobnih orodij je kar nekaj iPadian, ki omogočajo izkušnjo iPad ali iPhone tako na Macu kot na osebnem računalniku, vendar vas ne bi pustili, da naložite svojo aplikacijo ali kodo za izvajanje testov. Če želite uporabiti emulator iOS, ki posnema strojno opremo opreme iOS na namizju sistema Windows, je tisto, za kar bi morali iti..

Pomembno je omeniti, da v resnici ni povsem emulator, temveč simulira uporabniški vmesnik iOS z operacijskim sistemom Windows 7 ali novejšim z odpiranjem novega okna in uporabo aplikacij in strojne opreme Windows. Na voljo je s prilagodljivim vmesnikom v kombinaciji z mnogimi zanimivimi aplikacijami.

RunThatApp

RunThatApp omogoča nemoteno zagon mobilnih aplikacij v brskalnikih, kar uporabnikom omogoča testiranje in promocijo aplikacij. Zniža stroške za večjo ceno, saj uporablja emulacijo naprav. Platforma, ki jo uporablja, je tako edinstvena, da podpira skoraj vsako napravo in brskalnik.

Končna beseda…

Upamo, da se bodo oglasi, ki smo jih izbrali, izkazali za vas koristne, ko ste se odločili izbrati enega zase.

Oznake:

  • macOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map