17 Kodiranje izzivov za izostritev vašega kritičnega razmišljanja

Če želite izboljšati svoje spretnosti v obstoječem ali novem programskem jeziku, je eden najboljših načinov, kako to storiti, s pomočjo izzivov kodiranja..


V preteklih letih so postale na voljo številne platforme in spletna mesta, ki ponujajo vznemirljive izzive za kodre vseh ravni. Ali gre za nov jezik, ki ga poskušate naučiti, ali želite preizkusiti svojo pamet v stresnih situacijah – izzivi s kodiranjem so lahko hkrati zabaven in preizkusen..

Med delom na teh izzivih so poleg očitnih prednosti še boljše sposobnosti reševanja težav, poglobljeno razumevanje jezika in veselje do učenja novih algoritmov. Kot veš, algoritmi niso redki med postopkom najema – zato ima nekaj zob v igri lahko prednost.

Ta objava zajema nekaj najboljših spletnih mest in platform, ki so v izzivu za kodiranje. Nekateri so za začetnike prijazni, drugi pa poskrbijo za bolj izkušeno občinstvo. Prav tako dodajamo nekaj stvari, ki jih lahko pokažete svojim otrokom otrokom prijazno kodiranje je postala tudi precej priljubljena.

Koderbajt

Coderbyte je edinstvena aplikacija, ki temelji na sodobnih programih prakse. Njegova osnovna značilnost so izzivi kodiranja, ki so milijonom ljudi po vsem svetu pomagali postati boljši razvijalci. Za razliko od podobnih aplikacij na trgu, Koderbajt je namenjen pomoči ljudem pri reševanju vprašanj na ravni industrije.

Koderbajt

Ena od prednosti uporabe te platforme je, da sodeluje z nekaterimi vodilnimi blagovnimi znamkami programske opreme. Npr. Google, LogMeIn, HBO, PWC in mnogi drugi. Če boste kdaj radi zaposlili takšna podjetja, bodite prepričani, da vam lahko Coderbyte nudi izzive, da preizkusite svoje sposobnosti.

Ko se registrirate, lahko izbirate med izzivi in ​​algoritmi. Na voljo je na stotine tisoč uporabniško predloženih rešitev, ki vam lahko pomagajo doseči veliko širše razumevanje določenih programskih tem.

Organizacije se lahko prijavijo in upravljajo svoj postopek presejanja. Z registracijo organizacije dobite dostop do dodatnih orodij, ki lahko pomagajo zaslonu vsakega razvijalca posebej.

Codewars

Lepota dosledne prakse kodiranja je, da vedno najdete nove načine za reševanje težav. Codewars izkorišča to idejo. Na podlagi “katas” platforma ponuja vaje in izzive v različnih jezikih.

Ko zaključite omenjene vaje, lahko dosežete točke, pa tudi preverite, kako so drugi programerji rešili določeno težavo.

Codewars

Če ste želeli vaditi nov jezik, je Codewars izjemno mesto, ki ga lahko dodate med zaznamke.

Tu je nekaj podprtih jezikov:

 • Clojure
 • Rust
 • Hitro
 • Python
 • Haskell
 • Školjka
 • JavaScript
 • PHP
 • Kotlin
 • Scala

In veliko drugih jezikov je v programu BETA; na voljo, vendar z morebitnimi ozkimi grli.

Edabit

Najlažji način za učenje novih stvari je konstantna interakcija s stvarjo, ki se je želite naučiti. Tak primer je tudi s programiranjem. Z branjem najboljših knjig boste dobili nič znanja, če pisne besede ne boste uporabili v praksi.

Edabit

Edabit je uveljavljena platforma, ki ponuja izzive kodiranja velikosti, ki lahko hitro izboljšajo vaše kodne sposobnosti.

Vrnite vsoto dveh številk Edabit

V osnovi želi Edabit zagotoviti platformo, s katero bo mogoče premostiti vrzel med začetniki in naprednimi koderji. Lahko preverite Načrt da si ogledate celoten seznam funkcij.

CodinGame

Igre kot učne platforme niso povsem nova stvar, vendar se zdi, da je zdaj na terenu veliko več igralcev. CodinGame je le ena od številnih platform, ki ponuja programske izzive s pomočjo izkušenj z zabavo. Namesto da bi pisali kodo s prazno točko, namesto tega gradite igralno okolje. Vsa koda, ki jo napišete, na nek način vpliva na način igre.

CodinGame

Zaledje, platforme kot CodinGame tehničnim razvijalcem lahko veliko pomaga pri vzrokih in posledicah. In kako določene odločitve vodijo do konkretnih rezultatov.

To ni le eno izmed tistih poceni spletnih mest, kjer pišete položno kodo JavaScript. CodinGame vključuje nekaj algoritmov najvišje ravni in ima nešteto kodrov svetovne ravni, ki pomagajo pri zagotavljanju rešitev tako za nove kot za sezonske razvijalce.

HackerEarth

HackerEarth je dobro znana platforma, ki izvaja hackathone, kodiranje izzivov in različne vrste tekmovanj.

HackerEarth

To je tudi kraj, kjer lahko naberete nekaj zanimivega znanja o postopku najema v sodobnih podjetjih. Ne vseh, toda dobra količina izzivov, ki jih najdete v bazi podatkov HackerEarth, vas lahko vprašajo v katerem koli prihodnjem razgovoru za službo.

Posnetek zaslona 2019-01-01 ob 4.18.22

In kako je to mogoče? No, predvsem zato, ker je pravi HackerEarth pravi rešitev za zaposlovanje vrhunskih tehnoloških podjetij. Če želiš biti najboljši, se moraš družiti z najboljšimi. To je za vas zmagovalni položaj.

Programmr

Programmr je dinamičen digitalni laboratorij za vse ravni razvijalcev. Z Programmr, lahko pišete kodo, jo sestavljate in izvajate projekte neposredno iz svojega brskalnika. Platforma podpira vse glavne jezike, ki se uporabljajo danes. Naj bo to mobilna aplikacija ali struktura baze podatkov, ki jo želite zagnati – Programmr ima vso podporo za to.

Programmr

Na strani izzivov ima Programmr po meri izziv za Java, C ++, PHP, C #, Ruby, Python in iOS. Vsak sklop vključuje 100+ izzivov, ki jih lahko razvrstimo po priljubljenosti (glede na glasove uporabnikov) in drugih dejavnikih.

Ti fantje ločujejo od drugih to, da lahko svoje nove izkušnje uporabite takojšnje povratne informacije, ali gre za certifikat za določen jezik ali zgolj povratne informacije obstoječih uporabnikov.

HackerRank

HackerRank je zagon, ki se osredotoča na zagotavljanje izzivov kodiranja za posameznike in organizacije. Odvisno od izziva najpogosteje dajete navodila za projekt, ki ga je treba dokončati, in kako ga dokončate, je odvisno od vas.

Trenutno lahko razvijalci za reševanje ponujenih izzivov uporabljajo Java, Python, JavaScript, PHP, C ++ in SQL.

HackerRank

Kadar koli oddate rešitve, platforma samodejno oceni vašo oddajo na podlagi dejavnikov, kot je natančnost. Potem ste postavljeni v svetovno lestvico, hkrati pa gojite dosežke (značke). Obstajajo tudi “šprinti”, kar je še en izraz za natečaje na platformi.

House of Codes je napisal vznemirljiv del z upodobitvijo 50 najboljših izzivov, ki jih je našel Hacker Rank. Če vas zanima radovednost, jo je vredno prebrati; s tono primerov in gradiva.

Vlak za kodiranje

Daniel Shiffman je lastnoročna vojska, ki ustvarja in ustvarja odličen material za programiranje. Vlak za kodiranje je osebna YouTube platforma Daniels, kjer je delil vznemirljive in koristne videoposnetke za reševanje težav, povezanih s programiranjem.

Vlak za kodiranje

Ampak, ima ta zanimiv pristop. Namesto da bi gostil vse na svojem spletnem mestu, YouTube uporablja kot platformo za izziv in svoje spletno mesto kot platformo za rešitev.

Naj bodo v naravi, na katerih temeljijo njegovi izzivi P5.js in Obravnavati – dve priljubljeni rešitvi, ki se uporabljata v likovnem in grafičnem oblikovanju.

Wolfram izzivi

Wolfram je eno najbolj znanih svetovnih podjetij, ki deluje pod vejo računalništva. Njihova platforma je mnoge možnosti pustila brez besed.

Wolfram izzivi

Čeprav naš poudarek ni na Wolfram Alpha, je bila nova meja predstavljena v začetku leta 2018 – Wolfram izzivi.

Obstaja veliko primerov izzivov, ki si jih lahko zamislimo, ki vključujejo iskanje »rešitve z najnižjimi stroški« ali »najboljše prileganja«. In podobna je nastavitev s tipičnimi nalogami strojnega učenja: poiščite funkcijo (recimo na podlagi nevronske mreže), ki je najboljša pri razvrščanju določenega testnega niza itd..

V primerjavi z drugimi spletnimi mesti / platformami v tem okrožju Wolfram pokriva široko področje izzivov in ne samo kodiranja. V celoti, če želite izostriti svoje kritično razmišljanje – to bo platforma za to!

LeetCode

LeetCode je izdelek, kar pomeni, da ni samo spletno mesto, ki gosti naključne izzive. Namesto tega je LeetCode način, da se pripravite na prihodnje možnosti.

LeetCode

Platforma nudi sodobno učenje, zapletene izzive in vrhunsko nadzorno ploščo, s katero lahko vse naredite.

Najdaljša veljavna oklepaj LeetCode

Obstajajo tudi članki, razprave in drugi vidiki skupnosti, ki spodbujajo brezhibno doživetje. Številni uporabniki LeetCode so “diplomirali” za delo v podjetjih, kot so Uber, Amazon, Stripe in druga.

Codeforces

Codeforces je za vse hardcore in namenske kodre tam zunaj. Pomislite na programske inženirje, pentestre, A.I. navdušenci in strojno učenje narkomani! Kot platforma za napredne programerje je Codeforces znan po svoji razvpiti vodilni lestvici in tekmovalnem duhu.

Codeforces

In začeti je lažje, kot si mislite.

Eksercizem

Super je videti pobude, ki stojijo za številnimi izzivalnimi platformami za kodiranje.

Eksercizem

In Eksercizem ni izjema. Ustanoviteljica Katrina Owen pravi, da je njen cilj: “pomagati ljudem, da se naučijo dovolj kodiranja [z uporabo eksercizma], da bodo lahko našli zaposlitev v razvoju.”.

Kotlin izzivi

V času pisanja tega je bilo več kot 2600 vaj v 48 jezikih – vse brezplačno! Ste že mislili? naučiti Kotlina, ali morda se bolj usmerite v Vim? Zdaj je vaša priložnost, da se skozi zanimive izzive naučite novih znanj!

Kodir

Kakor presenetljivo je za nekatere od vas, se še vedno dogaja kodiranje tudi v naprednem razvoju!

Kodir

Tu izzivi večinoma združujejo uporabnike. Na primer, nekdo lahko objavi “Material Design Card” in vas izzove, da jo izboljšate ali ustvarite podobno različico.

Material Design Card Challenge

Rezultat je vaša sposobnost, da uresničite nekaj kreativnih idej. In lepo je videti, kako se drugi v podobnem času spopadajo s podobnimi težavami. V svojih projektih lahko vedno uporabite ponovno kodo, ki so jo poslali drugi.

Flexbox Froggy

Kako govorite o prednjem delu, kako se razume vaše razumevanje Flexboxa? Vedno je lepo, da se osvežite za spomin, da ostanete ostri in na tekočem!

Flexbox Froggy

Flexbox Froggy je lepa mala igra, ki vas popelje skozi 28 korakov različnih načinov uporabe in prilagoditev Flexboxa. Morda je to manj izziv kot opomin, toda ali lahko vse ravni naredite, ne da bi iskali odgovore?

Grid Garden je zelo podobna igra; edina razlika je v tem, da delate s funkcijo Grid in ne Flex.

PyBites

Python je splošno sprejet kot najpreprostejši jezik za učenje. In pogosto se priporoča, da novi programerji najprej raziščejo. Toda ne pustite, da vas to odvrača od tega, da verjamete v sposobnost Pythona.

PyBites Code Challenges

V teh dneh veliko strojno učenje in pridobivanje podatkov se izvaja izključno s Python – in to ni majhen podvig!

strojnega učenja pytona

PyBites vas pospeši z najnovejšimi dogodki. Članki, kodiranje izzivov in drugi kritični sitni, ki vam bodo pomagali izostriti pamet. Vsak izziv vključuje nadaljnje spremljanje kot pregled, kjer lahko primerjate svojo kodo in raziščete pravilen način reševanja težave.

CodeCombat

CodeCombat je še ena igra kodiranja, ki zagotavlja dinamično in zahtevno okolje kodiranja. Razlika med izdelkom, kot je CodinGame, je v tem, da se CodeCombat osredotoča na učitelje. Kot rezultat tega lahko to platformo poučite programiranja in reševanja problemov na šolski ravni.

CodeCombat

Obstajajo orodja, materiali in drugi viri, prilagojeni posebej za ta namen. In tudi to je zelo zabavno. Igre CodeCombat, ki jih oblikujete, so zanimive, a tudi vizualno osupljive. In igranje je tako priljubljeno že med otroki. Dajanje otrokom izziva, da razvijejo svoje virtualno okolje, jih lahko navdihne, da bodo v prihodnosti zgradili nekaj neverjetnega!

Tynker

Kot na kratko omenjeno v uvodu, imamo nekaj za vse, kar ste starši. Tynker je majhna zabavna platforma, ki otrokom pomaga učiti kodiranje. Temelji na zelo preprostem vmesniku povleci in spusti, kjer se otroci lahko preklapljajo med izbiro in upajo rešiti predstavljene težave.

Tynker

In nikar se ne motite, Tynker je bolj kot si mislite, prilagojen sodobnim standardom. Če imate otroke, ki se vtirajo v najstnike, jim lahko dovolite, da pišejo rešitve s pomočjo Pythona ali JavaScript, namesto da uporabljajo samo Blocks.

Zaključne besede: Izzivajte se!

Na vseh spletnih mestih in platformah, ki smo jih našteli, je verjetno 10.000 edinstvenih izzivov s kodo. Skozi vse to je nemogoče preiti vse.

Namesto tega je moje priporočilo najti platformo, za katero menite, da najbolje ustreza vašim potrebam, in se osredotočiti samo na to eno platformo. Lahko si zgradite prijateljstvo, se naučite novih stvari in kdo ve – morda se boste dovolj naučili, da boste novo zaposlili v vrhunsko plačanem podjetju!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map