7 najboljih AngularJS okvira za brzi razvoj aplikacija

HTML je odličan način izrade statičkih stranica, ali bez integracije jezika skripte, statičke značajke ne bi mogle pružiti dinamičku funkciju web stranicama.


Napredni JavaScript, kao što je AngularJS, neophodan je za stvaranje moćnog klijent-poslužitelja i glatko pokretanje web aplikacija. Godine 2012. Google je predstavio AngularJs, besplatan je softver s otvorenim kodom i utjelovljen je s HTML-om kao oznakom skripte.

Razvojem SPA (Single Page Application), Angular Js dobija ogromnu popularnost i pruža puno konfiguracije prema najčešće korištenom programskom jeziku na strani klijenta, kao što je Javascript. Ugradnjom HTML-a korisnici će koristiti naprednije atribute Angular.

Prema tržišnoj analizi, Angularjs živi ovdje već duže vrijeme, a to je postalo prednost web industriji. Zahvaljujući velikoj zajednici, otvorenom kodu i gotov predložak uz nižu cijenu.

Koristeći napredne atribute Angularja, programeri će napraviti različite okvire za stvaranje dinamičnih web aplikacija. Ali odabir pravog okvira težak je zadatak jer je na tržištu dostupno nekoliko struktura. Oduševljeni programeri koji su spremni raditi na AngularJ-ovima mogu koristiti ove okvire, a programeri softver čine izvanrednim. Ako želite steći cjelovito znanje o Angularjs-u, možete uzeti online tečaj.

Pogledajmo sljedeće okvire koji će vam pomoći da postanete pametni programer.

jonski

jonski je prvak AngularJs okvira. Posebno je optimiziran i robustan prednji okvir za AngularJs za izradu web i mobilnih aplikacija.

Posebno optimizirani napredni okvir s uputama Angular-a da podrži implementaciju CSS3 i HTML aplikacija, pružajući tako produktivnu korisničku smetnju. Razvijeni okvir pruža open-source i besplatni komplet za razvoj softvera (SDK) ne samo da neke komponente UI knjižnice pomažu u izgradnji hibridnih cum interaktivnih aplikacija za proizvode osjetljive na dodir..

Zvuči uzbudljivo za učenje jonskog? Pogledajte ovo praktični internetski tečaj.

LumX

LumX potpuno je fleksibilan prednji okvir zasnovan na Google Material Design.

Značajke LumX-a omogućuju programerima da grade korisnička sučelja prema Googleovim smjernicama. LumX se oslanja na Angular JS za podršku razvoju web aplikacija na temelju MVC dizajna, a također koristi jQuery za poboljšanje performansi web-aplikacije..

No korisnici ne moraju upotrebljavati jQuery dodatke zasebno dok koriste komponente LumX. SAAS se koristi za izgradnju prednjeg okvira. S druge strane, Bourbon i Neat nude prilagodbu u dizajnerskim aplikacijama za bolju i glatku funkcionalnost.

Mobilno kutno korisničko sučelje

Mobilno kutno korisničko sučelje Jedno je od široko korištenih i koristi se za razvoj HTML-5 aplikacija za mobilne uređaje. Optimiziran je za Bootstrap, AngularJS i pruža sveobuhvatnu podršku sjajnim knjižnicama poput overthrow.js i fastclick.js. Ovaj okvir nudi bitne komponente kao što su slojevi, bočne trake, područja koja se mogu pomicati, prekidači i još mnogo toga.

Pomoću mobilnog korisničkog sučelja Mobile Angular možemo dizajnirati fleksibilnu korisničku smetnju koja bi mogla transformirati web-bazirane aplikacije u prilagođene mobilne aplikacije.

Kutni materijal

To je biblioteka komponenti zasnovanih na korisničkom sučelju za programere AngularJs-a, a inspirirana je Google Material Designom. Nudi 30 korisničkih sučelja i komponenti. Kutni materijal komponente pomažu u izgradnji funkcionalnih, atraktivnih i dosljednih web stranica i aplikacija, a pritom se pridržavaju novih modernih načela dizajna web stranica poput neovisnosti uređaja, graciozne degradacije i prenosivosti preglednika.

To pomaže da napravite fleksibilno, brže i sjajno web mjesto. Nudeći značajke kao što su elementi prirodnog gumba poput efekata lebdenja, ARIA podrška, ugrađena tinta i teme.

UI Bootstrap

Razvijen je na vrhu prednjeg okvira zvanog UI Bootstrap. Programeri bi mogli koristiti komponente ovisnosti o spremištu kao što su Bootstrap CSS, AngularJS, Angular-touch i Angular-animate. Direktive koje uključuju spremište imaju vanjsku oznaku.

Web programeri oznaku drže kao opciju i koriste kao predloške. Prema zahtjevu, programeri mijenjaju vanjsku marku, a zatim stvaraju prilagođene predloške. Svaka direktiva ima svoj modul AngularJs, a oni koriste kôd za osnovne smjernice. Pruža različite direktive kao što su upozorenje, vrtiljak, gumbi, padajući izbornik, alat za odabir vremena, biranje datuma i još mnogo toga.

supersoničan

supersoničan jedan je od prvih hibridnih UI okvira, sastoji se od Javascripta, web komponenata i CSS-a koje bismo mogli koristiti s popularnim okvirom, a naziva se i agnostičkim okvirom. Pomaže kod pojednostavljenja HTML aplikacija, a integriran je s AngularJS-om.

Supersonic funkcionira zajedno s AppGyverom, a većina API-ja neće raditi na mobilnoj web stranici ili u aplikaciji Vanilla Cordova. Omogućuje korisnicima pisanje HTML-a zajedno s CSS komponentama ili koristimo web komponente koje mapiraju vaš HTML kako bi pristupili izvornim API-jevima i potpuno izvornim interferencijama s lakšim nego nikad prije.

Videogular

Videogular savršeno je za stvaranje web ili mobilnih aplikacija temeljenih na HTML5. Dobio je značajke poput bindable svojstava, tema i dodataka, cue point sustav.

Zaključak

AngularJS se svakodnevno razvija do novih visina. Ako ste djelomični programer AngularJS-a, tada biste trebali odabrati odgovarajući okvir za potrebe klijenta. AngularJs pruža okvir i za pametne i za web aplikacije. Odaberite ono što ispunjava zahtjev.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map