7 najboljših okvirov AngularJS za hiter razvoj aplikacij

HTML je odličen način za izdelavo statičnih strani, vendar brez integracije skriptnih jezikov statične funkcije ne bi mogle zagotoviti dinamične funkcije spletnih strani.


Napreden javascript, kot je AngularJS, je potreben za ustvarjanje zmogljivega odjemalca-strežnika in nemoteno izvajanje spletnih aplikacij. Leta 2012 je Google predstavil AngularJs, to je brezplačna in odprtokodna programska oprema, ki jo kot oznako skripta uteleša HTML.

Z razvojem SPA (Single Page Application) je Angular Js vedno bolj priljubljen in omogoča veliko konfiguracije glede na najbolj uporabljen programski jezik na strani odjemalca, kot je Javascript. Z vključitvijo HTML-ja bodo uporabniki uporabljali naprednejše atribute Angular.

Po tržnih analizah Angularjs že dolgo živi tukaj in je postal prednost za spletno industrijo. Zahvaljujoč se veliki skupnosti, odprtokodnim in gotova šablona z nižjimi stroški.

Z uporabo naprednih atributov Angularjs bodo razvijalci ustvarili različne okvire za ustvarjanje dinamičnih spletnih aplikacij. Toda izbira pravega okvira je zahtevna naloga, saj je na trgu na voljo več struktur. Navdušeni razvijalci, ki so pripravljeni delati na AngularJs, lahko uporabljajo te okvire, razvijalci pa programsko opremo naredijo izjemno. Če želite na Angularjsu pridobiti popolno znanje, lahko vzamete spletni tečaj.

Oglejmo si naslednje okvire, ki vam bodo pomagali postati pametni razvijalec.

Ionsko

Ionsko je ogrodje AngularJs. Za izdelavo spletnih in mobilnih aplikacij je AngularJs posebej optimiziran in robusten prednji okvir.

Posebej optimiziran napredni okvir z navodili Angularja za podporo uvajanja aplikacij, ki delujejo na CSS3 in HTML, s čimer zagotavlja produktivno uporabniško vmešavanje. Razvit okvir zagotavlja odprtokodni in brezplačni komplet za razvoj programske opreme (SDK), ne samo to, da nekatere komponente knjižnice uporabniškega vmesnika pomagajo pri gradnji hibridnih interaktivnih aplikacij za izdelke, občutljive na dotik..

Zveni vznemirljivo za učenje ionskega? Oglejte si to praktični spletni tečaj.

LumX

LumX je popolnoma prilagodljiv okvir sprednjega dela, ki temelji na Google Material Design.

Funkcije LumX razvijalcem omogočajo izdelavo uporabniških vmesnikov po Googlovih smernicah. LumX se za podporo razvoju spletnih aplikacij, ki temelji na vzorcu oblikovanja MVC, zanaša na Angular JS, prav tako pa jQuery uporablja za izboljšanje uspešnosti spletnih aplikacij.

Toda uporabnikom ni treba uporabljati vtičnikov jQuery ločeno med uporabo komponent LumX. SAAS se uporablja za izdelavo okvirja. Na drugi strani Bourbon in Neat zagotavljata prilagajanje oblikovalskih aplikacij za boljše in gladko delovanje.

Mobilni kotni uporabniški vmesnik

Mobilni kotni uporabniški vmesnik je ena izmed široko uporabljanih in se uporablja za razvoj mobilnih aplikacij HTML-5. Optimiziran je za Bootstrap, AngularJS in ponuja celovito podporo velikim knjižnicam, kot sta overthrow.js in fastclick.js. Ta okvir ponuja bistvene komponente, kot so prekrivanja, stranske vrstice, območja, ki jih je mogoče premikati, stikala in drugo.

Z uporabniškim uporabniškim vmesnikom Mobile Angular lahko oblikujemo prilagodljiv uporabniški poseg in lahko spletne aplikacije pretvorijo v uporabniku prijazne mobilne aplikacije.

Kotni material

Je knjižnica komponent, ki temelji na uporabniškem vmesniku, za razvijalce AngularJs in jo navdihuje Google Material Design. Ponuja 30 storitev in komponent uporabniškega vmesnika. Kotni material komponente pomagajo pri gradnji funkcionalnih, privlačnih in doslednih spletnih strani in aplikacij, hkrati pa se držijo novih načel sodobnega oblikovanja spletnih strani, kot so neodvisnost naprave, graciozna degradacija in prenosljivost brskalnika.

Pomaga narediti fleksibilno, hitrejše in odlično spletno mesto. S ponudbo funkcij, kot so naravni elementi gumba, kot so učinki lebdenja, podpora ARIA, vgrajeno črnilo in teme.

UI Bootstrap

Razvit je na vrhu okvirja spredaj UI Bootstrap. Razvijalci bi lahko uporabljali komponente odvisnosti odlagališča, kot so Bootstrap CSS, AngularJS, Angular-touch in Angular-animate. Direktive, ki vključujejo skladišče, imajo zunanjo oznako.

Spletni razvijalci oznako hranijo kot možnost in jo uporabljajo kot predloge. V skladu z zahtevo razvijalci spremenijo zunanjo oznako in nato ustvarijo predloge po meri. Vsaka direktiva ima svoj modul AngularJs in kode uporabljajo za osnovne smernice. Ponuja različne direktive, kot so opozorilo, vrtiljak, gumbi, spustni meni, izbira časa, izbira datuma in še več.

Nadzvočno

Nadzvočno je eden prvih hibridnih okvirov uporabniškega vmesnika, sestavljajo ga Javascript, spletne komponente in CSS, ki bi jih lahko uporabljali s priljubljenim okvirom, imenujemo pa ga tudi agnostični okvir. Pomaga pri poenostavitvi aplikacij HTML in je integriran z AngularJS.

Supersonic deluje skupaj s AppGyverjem in večina API-jev ne bo delovala na mobilnem spletnem mestu ali v aplikaciji Vanilla Cordova. Uporabnikom omogoča pisanje HTML-ja skupaj s komponentami CSS ali pa uporabljamo spletne komponente, ki preslikajo HTML za dostop do izvornih API-jev in popolnoma izvornih motenj z lažjim kot nikoli prej.

Videogularno

Videogularno je kot nalašč za ustvarjanje spletnih ali mobilnih aplikacij, ki temeljijo na HTML5. Dobil je funkcije, kot so lastnosti, povezane s temami, teme in vtičniki, sistem iztočnic.

Zaključek

AngularJS se vsak dan razvija na nove višine. Če ste delni razvijalec podjetja AngularJS, potem morate izbrati primeren okvir za potrebe svojih strank. AngularJs zagotavlja okvir tako za pametne telefone kot za spletne aplikacije. Izberite, kaj ustreza zahtevi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map