Kako sestaviti mobilno aplikacijo brez kodiranja?

Pri razmišljanju o oblikovanju mobilne aplikacije za vaše podjetje se začne igrati več dejavnikov.


In ti dejavniki se v glavnem spuščajo na stroške in pristop. Najeti razvijalca ni poceni, če bo za vas sestavil aplikacijo, tudi če najamete nekoga, ki ima manj kot poklicne izkušnje.

In bolj zapletena mobilna aplikacija, ki jo potrebujete, bo cenovno dolgoročno dobila ceno. Zato je lahko iskanje načinov, kako sami ustvariti svojo mobilno aplikacijo. K sreči se programska tehnologija razvija s tako hitrim tempom, da graditi svojo mobilno aplikacijo brez predhodnega znanja o kodiranju je postala možnost.

Morda se sprašujete: “Ali to ne omejuje moje sposobnosti izdelave dinamične in polne funkcije za mobilne naprave?”. Mislim, da je na to vprašanje veliko odgovorov, zato poskusimo razčleniti.

Razvoj ustvarjalcev mobilnih aplikacij

Pred nekaj leti gradnja mobilnih aplikacij s pomočjo gradbenikov ni bila ravno najbolj zanesljiva pot. Razlog je v tem, da ne bi mogli ustvariti ničesar več kot statično aplikacijo; brez dinamičnih funkcij.

V teh dneh to ni več tako. To je zato, ker je najnovejša generacija ustvarjalci mobilnih aplikacij omogočajo razširitve, dinamične gradnike in racionalizirane funkcije v realnem času. In večinoma kot lastnik majhnega podjetja, ne potrebuješ veliko več od tega.

Primer graditelja mobilnih aplikacij - BuildFire

Zgornji primer prikazuje, kako lahko v svojo mobilno aplikacijo vključite celoten kanal YouTube. Namesto da ročno dodajate nove videoposnetke, bo aplikacija dinamično posodabljala seznam videoposnetkov v realnem času.

Tako lahko isto metodologijo uporabite tudi na drugih področjih vaše vloge.

Na primer:

 • Vsebina. Ko se zgodijo, v aplikacijo potisnite nove vnose vsebine. Naj bo to iz vašega spletnega dnevnika, sistema vsebin ali trgovine e-trgovine.
 • Potisnite obvestila. Večina sodobnih ustvarjalcev aplikacij je zdaj popolnoma sposobna zagotavljati funkcije samozaposlitve za samoiniciativno mobilno aplikacijo.
 • Uporabniški portali. Želite ustvariti prostor, kjer se lahko vsi uporabniki družijo? Nekaj ​​podobnega Instagramu ali Facebooku? Pri najnovejših ustvarjalcih mobilnih aplikacij je to možnost.
 • e-trgovina. Mislim, da veliko ljudi, ki želijo zgraditi mobilno aplikacijo, išče posebej funkcije, povezane z e-trgovino. No, dobra novica! Ta članek bo obravnaval ustvarjalce aplikacij, ki vam omogočajo, da sestavite celotno franšizo e-trgovine, ne da bi kdaj napisali eno vrstico kode.

In seveda, obstaja veliko drugih prednosti in funkcij, ki jih lahko vključite. Torej, če želite izvedeti več, danes bomo zajeli najboljše graditelje mobilnih aplikacij na trgu. Morda boste presenečeni, kako sposobni so takšni gradbeniki in koliko milijonov ljudi na ta način gradi mobilne aplikacije.

Poglejmo natančneje.

BuildFire

BuildFire

Pošteno je skeptičen do potenciala nekaterih ustvarjalcev mobilnih aplikacij. Skupina razvijalcev na splošno gradi najbolj dinamične in interaktivne aplikacije. Seveda je treba zaslišati potencial storitve mobilne aplikacije za gradnjo aplikacij. Na srečo, BuildFire ni samo izjemno sposoben, ampak tudi popolnoma pregleden glede svojih lastnosti in razpoložljivih orodij.

buildfire vtičniki

Glavna značilnost BuildFire je njegov sistem vtičnikov. Vsaka mobilna aplikacija, ki jo zgradite s to platformo, se bo začela z izborom vtičnikov in pripomočkov. Vtičniki pokrivajo vsa glavna področja funkcionalnosti in orodja za določene mobilne aplikacije. Na primer, če želite sestaviti aplikacijo za e-trgovino, lahko izbirate med Shopify, Square, PayPal in drugimi integracijami.

Vrste aplikacij, ki jih podpira buildfire

Vmesnik za gradnjo aplikacij je izjemno prilagodljiv. Začnete lahko z oblikovanjem domače strani in nato nadaljujete do dodatnih strani in vsebine. V nadaljevanju boste lahko dodali funkcije v realnem času, kot so vsebina spletnega dnevnika, uporabniški profili, potisna obvestila in še veliko več. Poleg tega lahko kupci BuildFire izberejo eno od več kot ducata predlog, da drastično pospešijo postopek gradnje aplikacij.

Vsaka funkcija je razložena bodisi prek video vadnice bodisi v pisni objavi na blogu. Poleg tega BuildFire pogosto gosti spletne Webinarje, da svojim strankam pomaga izvedeti več o vrstah aplikacij, ki jih lahko zgradite. Je izredno prijazna do strank.

Nazadnje, obstaja vprašanje cen. Osnovni načrt se začne pri 89 USD na mesec in zadostuje za osnovne poslovne potrebe. Strokovni načrt porabi do 149 USD na mesec in ponuja dodatne funkcije, kot so nakupi v aplikacijah in hitra obvestila. In končno, načrt podjetja vam znaša 499 dolarjev na mesec, ki vključuje vse funkcije BuildFire.

Vse aplikacije, ki jih ustvarite z BuildFire, so popolnoma združljive z napravami iOS in Android.

AppyPie

Appy pita

AppyPie več kot 3 milijone ustvarjalcev je pomagal sestaviti popolnoma funkcionalno aplikacijo za mobilne naprave z nič drugega kot vizualnimi gradniki. Poleg podpore za Android in iOS AppyPie ponuja tudi PWA v celoti (Progresivne spletne aplikacije) funkcionalnost. Torej bo vaša mobilna aplikacija vidna v spletnem brskalniku, kot je običajno spletno mesto. To v veliki meri rešuje dve vprašanji hkrati.

appypie mobile cms

Način delovanja AppyPie je izredno preprost. Začnete s svojo vnaprej določeno idejo o aplikaciji, nato pa se osredotočite na “funkcije”, ki jih ponuja AppyPie. Omenjene lastnosti delujejo kot gradniki katere koli aplikacije, ki jo želite zgraditi. Kot primer je nekaj kategorij, v katerih so značilnosti razdeljene na:

 • Družbeno
 • Večpredstavnost
 • e-trgovina
 • Kontakt
 • Informacije

Če greš Družbene značilnosti, dodali boste lahko sezname imenikov, članske kartice, oblikovalce obrazcev, uporabniške mape in še veliko več. Vsako funkcijo lahko prilagodite za različne strani vaše mobilne aplikacije.

appypie vrh funkcije

Poleg vsega ponuja AppyPie brezplačno pomoč pri objavi vaših aplikacij Google Play ali Apple trgovina. Je izjemno priročen in ponuja centralizirano nadzorno ploščo za upravljanje vseh potreb vaše aplikacije.

Zmogljiv

Zmogljiv

Če ste se kdaj poskusili naučiti programirati, ste verjetno slišali za platformo Praska prej. Platforma uporablja vmesnik na osnovi blokov za gradnjo aplikacij in učenje programiranja na poti. Zmogljiv zdi se, da se je iz pristopa Scratcha veliko navdihovalo. Ker je njihov glavni vmesnik za gradnjo mobilnih aplikacij izjemno podoben.

grozljiv primer

To vam omogoča, da ne samo hitro gradite mobilne aplikacije, ampak vam tudi pomaga, da se na poti naučite novih trikov. Osnovnih aplikacij ni tako težko sestaviti, kot bi si morda mislili. Kljub temu je Thunkable še vedno ustvarjalec vizualnih mobilnih aplikacij in ponuja gladek oblikovalski vmesnik.

Zmogljiv ustvarjalec vizualnih aplikacij

Zgornja slika prikazuje vmesnik, s katerim boste delali večino časa. Izbor Blocks vam bo pokazal, kako vaša aplikacija medsebojno deluje s predmeti, podobnimi tistim v slogu Scratch. Zelo koristno, če se boste sčasoma sami naučili programiranja mobilnih aplikacij.

Nenazadnje so tudi cene zelo privlačne. Vsakdo lahko uporablja Thunkable za brezplačno izdelavo mobilnih aplikacij. Premijski načrt (21 USD na mesec) vam bo zagotovil več prostora za shranjevanje, pa tudi personalizirane možnosti blagovne znamke.

AppInstitute

AppInstitute

AppInstitute je od upanja zagon prerasla v popolno blagovno znamko, ki služi več kot 150.000 strankam po vsem svetu. Njihove intuitivne storitve za ustvarjanje mobilnih aplikacij so prilagojene posebej za lastnike malih podjetij. Če ste lastnik podjetja, ne veste veliko o kodi in potrebujete mobilno aplikacijo – AppInstitute ima veliko zanimivih funkcij, da vam pomaga.

Eden od razlogov za uspeh AppInstitute je, kako enostavno je izdelati mobilno aplikacijo za vaše poslovne potrebe. Celoten postopek je zgoščen v štirih kratkih korakih, hkrati pa vam daje veliko priložnosti za prilagoditev.

 • Izberite predlogo. – Popolnoma funkcionalno aplikacijo lahko zaženete iz vnaprej izdelane predloge. AppInstitute pokriva področja, kot so dogodki, šport, restavracije, storitvene storitve in drugo.
 • Dodajte elemente blagovne znamke. – Ko imate šablono, lahko vse dodate z elementi blagovne znamke. Npr. Logotip po meri, povezave v družbenih medijih, fotografije in še veliko več.
 • Prilagodite vsebino. – Uredite vse od vrstnega reda do besedila. Vse spremembe lahko dodate iz vmesnika za pripravo programov po meri.
 • Objavite takoj. – Aplikacije so pripravljene, kadar jih potrebujete. Svoje aplikacije lahko z enim klikom objavite tudi v najbolj priljubljenih mobilnih trgovinah.

Nenazadnje vam AppInstitute ne zaračuna, dokler se ne odločite objaviti novo ustvarjeno aplikacijo. Cene premij se začnejo pri približno 40 USD na mesec za najcenejši načrt.

Andromo

Andromo

Če želite ustvariti mobilne aplikacije in hkrati zaslužiti denar, ne iščite več Andromo. Ta platforma za gradnjo mobilnih aplikacij samo za Android je ena najboljših na svetu, kar počne. Njihov brezšiven vmesnik za gradnjo aplikacij omogoča enostaven postopek za ustvarjanje osebnih ali poslovnih aplikacij na poti.

Eden od razlogov, zakaj je Andromo tako uspešen, je zaradi njegove naravne integracije s socialno usmerjenimi elementi oblikovanja. Ena stvar je ustvariti aplikacijo, ki zagotavlja vire, vendar povsem drugo ko lahko vaša skupnost v realnem času komunicira s temi viri.

Funkcije Andromo

Ne glede na to, ali gradite glasbeno knjižnico ali potovalni imenik – Andromo si prizadeva, da bi vam za to zagotovil potrebna orodja. Vse, ne da bi morali napisati eno vrstico kode. Poleg tega se vsaka mobilna aplikacija, ki jo ustvarite z Andromo, ustvari v kodi Native Android. In je mogoče objaviti v trgovini Google Play brez večjih težav.

Nazadnje je Andromo znan po svojih lastnostih denarja. Vsi vejo kako priljubljen je mobilni trg v teh dneh. In zato je ob objavi novih aplikacij veliko priložnosti za zaslužek. Andromo ti pomaga na tem oddelku prek lastne oglaševalske mreže in to od AdMob.

Izdelava mobilnih aplikacij brez kode

Ali lahko sestavite funkcionalne mobilne aplikacije, ne da bi vedeli, kako kodirati? Vsekakor.

Aplikacije, naštete tukaj v tej objavi, odlično kažejo takšen občutek. Odlična novica je, da se bo ta tehnologija še naprej razvijala. Pričakujte, da bo vse več ustvarjalcev mobilnih aplikacij podpiralo integracije drugih proizvajalcev, zaradi česar bo bolj koristno ustvarjanje dinamičnih aplikacij.

Za konec vedite, katere funkcije iščete v svoji mobilni aplikaciji. To vam bo pomagalo zožiti platforme, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam. In prav tako razumejte svoje proračunske možnosti v dogledni prihodnosti. Medtem ko so nekatere platforme lahko drage, se morate spomniti, da lahko razvoj mobilnih aplikacij po meri stane 50.000 dolarjev ali več.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map