A2 Hosting Review: zijn de “Turbo Servers” goed?

Voordat we deze recensie schreven, kochten we de diensten die A2-hosting te bieden had. We hebben het een jaar lang gebruikt (en gebruiken het nog steeds) voordat we u onze mening gaven. In het ene jaar dat we de service gebruikten, hebben we de prestaties van A2 bijgehouden. We keken naar uptime en snelheid (gemiddelde laadtijd).


We hebben ook echte statistieken en echte gegevens in deze review verwerkt. Deze gegevens omvatten onze klantondersteuningservaring, belangrijke functies, kosten, uptime en laadtijd echte gegevens. Nadat we alles in overweging hadden genomen, kwamen we met deze onpartijdige beoordeling.


Algemene beoordeling

4.5 / 5

Kenmerken
10/10

Gebruikersvriendelijk
10/10

Prijzen
7/10

Ondersteuning
10/10

Betrouwbaarheid
10/10

A2 Hosting-kortingen
Zie aanbiedingen

Uptime

99,97%

Laadtijd

347 ms

A2 Hosting heeft een goede reputatie opgebouwd als krachtige hosting. Wat hun services geweldig maakt, is dat ze focussen op betrouwbaarheid en snelheid. Het bedrijf heeft zijn SSD’s “Turbo-servers” genoemd. Deze laden pagina’s tot 20x sneller dan standaard niet-SSD-servers.

De hoge snelheid is niet alleen voor hun high-end klanten. In plaats daarvan zijn de turbo-opties zelfs opgenomen in hun gedeelde hostingplannen. U kunt dus tegen lage kosten genieten van de hoge snelheid.

A2 Hosting staat vrij constant hoog op de lijst van beste hosts. Bovendien hebben ze ook tal van hostingprijzen gewonnen. Hun goeroe-crewteam is de klok rond beschikbaar in geval van problemen.

Belangrijkste kenmerken

 • 24/7 monitoring en permanente beveiliging
 • A2-geoptimaliseerde software en turboservers
 • Onbeperkte e-mailaccounts, domeinen en databases
 • Biedt gratis sitetransfers
 • Onbeperkte RAID-10 SSD-schijfruimte
 • Altijd geld-terug-garantie

Schijfruimte
Onbeperkt

Bandbreedte
Onbeperkt

Geld terug
30 dagen

Gratis domein
Nee

Gratis SSL
Ja

Hostingplannen
www.a2hosting.com

A2 Hosting Review: Achtergrondinformatie

A2 Hosting begon in 2001 als Iniquinet als ondersteuning voor webhosting. Het begon vanuit Ann Arbor in Michigan. Dus toen het bedrijf begon te groeien, werd de naam veranderd in A2 om hulde te brengen aan hun roots. Het mooie van de host is dat hij altijd de nieuwste technologie heeft ondersteund. Dit heeft uiteindelijk voor een enorm succes gezorgd.

siteground-background-info

In 2013 introduceerde het SSD-hosting ter ondersteuning van het SwiftServer-platform. Het bedrijf nam de SSD’s vervolgens ook over voor zijn gedeelde hostingplannen. Als gevolg hiervan kon het de snelheid verhogen. Eind 2014 begon het gebruik te maken van turboservers. Bijgevolg bood het betere laadsnelheden voor pagina’s in vergelijking met veel andere webhosts. Door de jaren heen is A2 Hosting uitgegroeid tot een snelle en betrouwbare host.

Website gehoste statistieken & TLD’s

Sinds 2001 is A2 Hosting uitgegroeid tot de keuze van velen. Met 24 hostingplannen heeft het 186.152 domeinen gehost. De domeinen die ze hebben gehost zijn onder meer .com, .org, .us, .biz en .info. Over het geheel genomen kende het jaar na jaar een groeipercentage van 14%.

a2-hosting-domeinen-statistieken

a2-hosting-tlds-statistieken

Prestaties, uptime & Laadtijd

Voor deze beoordeling hebben we ons aangemeld voor A2-hostingservices en WordPress geïnstalleerd. Vervolgens hebben we een dummy-website gemaakt met het standaardthema. We hebben onze site ook gevuld als een echte, gemiddelde WordPress-website.

Prestatietest (Pingdom)

Snelheid is cruciaal voor elke website, ongeacht de niche. Met Pingdom hebben we dus eerst de snelheid van de host getest. De resultaten laten zien dat de laadtijd bijna een halve seconde is, wat op zichzelf al opmerkelijk is.

pingdom-a2-hosting

Server-uptime & Laadtijd (UptimeRobot)

Onze dummy WordPress-website werd elke minuut gecontroleerd op de algehele beschikbaarheid van de host. Met andere woorden, responstijden en stilstandtijden worden beide getest. Het is vrij duidelijk dat A2 Hosting de afgelopen twee maanden geen downtime heeft gekend. Een 100% uptime van de server is dus behoorlijk indrukwekkend.

De reactietijd is ook uitstekend. Zoals je in de grafiek kunt zien, is de reactietijd de hele dag ver onder een halve seconde. Het duurt slechts een fractie van een seconde om op één moment van de dag te reageren.

siteground-uptime

A2 Hosting-uptime & Laadtijd voor de laatste 3 maanden (UptimeRobot)

Maand
Uptime-statistieken
Laad tijdstatistieken
Juni 201999,97%278 ms
Mei 201999,98%257 ms
April 201999,99%263 ms

Serverreactietijd (Bitcatcha)

Met tools zoals Pingdom kunt u zien hoe gegevens op uw site worden geladen. Dit omvat de media die meer tijd nodig hebben om te laden dan platte tekst. Voor een nauwkeurigere reactietijd van de server hebben we dus Bitcatcha gebruikt. Met deze tool is het mogelijk om de reactietijd van de server te testen zonder de data te laden.

siteground-bitcatha

Zoals de resultaten laten zien, is de reactietijd in de VS minder dan een seconde, wat uitzonderlijk is. Ook op andere plaatsen zijn de statistieken indrukwekkend. Alle servers reageren binnen een halve seconde.

Hostingplannen en -functies

Om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor een groot klantenbestand, heeft het bedrijf tal van hostingpakketten. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u het hostingplan kiezen dat het beste bij u past.

Soort hosting
# 1 Pakket
# 2 Pakket
# 3 Pakket
# 4 Pakket
Gedeeld (basis)$ 3,92 / maand$ 4,90 / maand$ 9,31 / mnd
WordPress$ 3,92 / maand$ 4,90 / maand$ 9,31 / mnd$ 11,99 / maand
VPS$ 32,99 / maand$ 46,19 / mnd$ 65,99 / maand
Toegewijd$ 141,09 / mo$ 207,49 / maand$ 290,49 / maand

Gedeelde hosting

Voor shared hosting zijn zowel Windows- als Linux-serverpakketten beschikbaar. Die pakketten zijn bijna hetzelfde. Het enige verschil is dat cPanel voor beide verschillend is. Bovendien zijn de Windows-pakketten iets duurder. In totaal zijn er drie verschillende gedeelde abonnementen voor elk type hosting.

Belangrijkste kenmerken
LITE
SNEL
TURBO
Begonnen prijs$ 3,92 / maand$ 4,90 / maand$ 9,31 / mnd
Verlengingsprijs$ 7,99 / mnd$ 9,99 / maand$ 18,99 / maand
Websites1OnbeperktOnbeperkt
SSD-schijfruimteOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
BandbreedteOnbepaaldOnbepaaldOnbepaald
Emailaccounts25OnbeperktOnbeperkt
Domein (en) gehost25OnbeperktOnbeperkt
GRATIS domeinen inbegrepen
GRATIS SSL-certificaat

a2-hosting-shared-pakketten

VPS-hosting

Wil je niet met alle technische details omgaan, dan kun je kiezen voor VPS hosting. Er zijn twee opties beschikbaar; Beheerd VPS- of Dynamic VPS-hostingplan. Het dynamische VPS-abonnement geeft u een volledig aanpasbaar account. Ondertussen biedt het beheerde VPS-plan volledig HostGuard-beheer.

a2-hosting-vps-pakketten

Toegewijde hosting

Er zijn weer twee opties beschikbaar voor dedicated hosting. Met de flex dedicated hosting krijg je de kans om de command line te ontwikkelen. Ondertussen krijg je met managed flex hosting een volledig beheerde hostingoplossing. Voor beide categorieën zijn er drie plannen beschikbaar; Sprint, overtreft en tenslotte Mach.

a2-hosting-dedicated-pakketten

Cloud Hosting

Alle cloudhostingplannen zijn gecentreerd rond de Linux-server. Met andere woorden, er is geen optie beschikbaar voor Windows. U kunt echter uw Linux-besturingssysteem kiezen. Bovendien kunt u ook de gewenste opslagruimte selecteren; SDD of HDD.

a2-hosting-cloud-pakketten

Hosting van wederverkopers

Er zijn verschillende reseller-hostingplannen beschikbaar op zowel Linux- als Windows-servers.

a2-hosting-reseller-pakketten

A2 Hosting Basic (Shared Plan) in detail

Het gedeelde basisplan dat het bedrijf biedt, wordt het Lite-pakket genoemd. Het is beschikbaar voor zowel Windows als Linux. Het is een van de ideale keuzes voor één website.

Plannen & Prijzen in detail

Laten we eens kijken naar de kenmerken van het basisplan en de prijs die u moet betalen. Er zijn ook twee upgrade-opties beschikbaar voor degenen die ze nodig hebben. Met het Swift-plan krijgt u tweemaal de middelen en meer websites. De andere optie is het Turbo-abonnement, de snelste service van het bedrijf tot nu toe.

Wat is inbegrepen in het basispakket?

LITE (basispakket): Afgezien van één website bevat het plan behoorlijk wat functies. Deze omvatten 5 databases, gratis SSD en SSL, onbeperkte overdracht en onbeperkte opslag. Plus, zoals bij alle plannen, bevat deze ook de altijd-geld-terug-garantie. Houd er rekening mee dat het standaard Lite-abonnement niet de Turbo-servers van het bedrijf omvat. Het pakket begint bij $ 3,92 / maand. Het wordt verlengd voor $ 7,99 / maand.

SNEL: Het Swift-pakket bevat onbeperkte websites, overdracht, databases en opslag. Het bevat ook gratis SSD en SSL. Turbo-servers zijn echter niet inbegrepen. Andere functies omvatten ook altijd geld-terug-garantie en cPanel. De startprijs van dit plan is $ 4,90. Ondertussen is de verlengingsprijs $ 9,99 / maand.

TURBO: Net als andere abonnementen omvat dit ook onbeperkte overdracht, opslag en database. Het bevat ook de turboserver die tot 20 keer hogere snelheid biedt. Andere functies zijn onder meer een cPanel-bedieningspaneel en een geld-terug-garantie op elk moment.

Belangrijkste kenmerken
LITE
SNEL
TURBO
Begonnen prijs$ 3,92 / maand$ 4,90 / maand$ 9,31 / mnd
Verlengingsprijs$ 7,99 / mnd$ 9,99 / maand$ 18,99 / maand
Websites1OnbeperktOnbeperkt
SSD-schijfruimteOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
BandbreedteOnbepaaldOnbepaaldOnbepaald
Emailaccounts25OnbeperktOnbeperkt
Domein (en) gehost25OnbeperktOnbeperkt
GRATIS domeinen inbegrepen
GRATIS SSL-certificaat
Totaal databases5OnbeperktOnbeperkt
WebsiteoverdrachtVrijVrijVrij
SSD Boost
Turbo Server20X sneller
Eeuwigdurende beveiliging
A2-geoptimaliseerde software
Kernen1 x 2,1 ghz2 x 2,1 ghz2 x 2,1 ghz
Fysiek geheugen0,5 GB1 GB2 GB
Opties voor serverlocatie
CloudFlare Basic
CloudFlare Plus
Server Rewind Backups
WordPress LiteSpeed ​​Cache20X sneller
Speciaal IP-adres$ 1,96 / maand$ 1,96 / maand$ 1,96 / maand
DNS-beheerVrijVrijVrij
SSH-toegang & Rsync
cPanel Configuratiescherm
Softaculous
Altijd geld-terug-garantie

Tabel met startprijzen

Zoals eerder vermeld, zijn de prijzen voor Linux- en Windows-hosting verschillend. Dus voor Linux begint het Lite-pakket bij $ 3,92 / maand voor abonnementen van 2 en 3 jaar. Ondertussen kost het pakket voor Windows $ 4,90 / maand. De prijzen variëren echter als u kiest voor jaarplannen, tweejarenplannen en driejarenplannen. Als u bijvoorbeeld kiest voor de periode van 24 maanden voor het Lite-abonnement, kost dit u $ 3,92 / maand. Over het algemeen geldt: hoe langer het plan, hoe lager de prijzen. U kunt de volgende tabel bekijken om de exacte kosten te kennen volgens uw gewenste duur:

Betalingsperiode / plan
(alleen voor nieuwe gebruikers)
LITE
SNEL
TURBO
1 maand$ 4,90 / maand$ 6,37 / maand$ 12,25 / maand
12 maanden$ 4,41 p.m.$ 5,39 / maand$ 10,29 / maand
24 maanden$ 3,92 / maand$ 4,90 / maand$ 9,31 / mnd
36 maanden$ 3,92 / maand$ 4,90 / maand$ 9,31 / mnd

Verlengingstabel

Net als de startprijzen veranderen ook de verlengingsprijzen naarmate de tijdsperiode toeneemt. Zoals blijkt uit de tabel, zijn de kosten per maand het laagst voor het plan van 24 en 36 maanden.

Betalingsperiode / plan
(verlengingsmogelijkheden)
LITE
SNEL
TURBO
1 maand$ 9,99 / maand$ 12,99 / maand$ 24,99 / maand
12 maanden$ 8,99 / maand$ 10,99 / maand$ 20,99 / maand
24 maanden$ 7,99 / mnd$ 9,99 / maand$ 18,99 / maand
36 maanden$ 7,99 / mnd$ 9,99 / maand$ 18,99 / maand

Belangrijkste kenmerken in detail

Laten we eens kijken naar de belangrijkste functies die A2-hosting te bieden heeft. Als u deze weet, kunt u bepalen of deze webhost de juiste voor u is!

Domeinnaam & E-mail

A2 Hosting biedt geen gratis domeinnaam aan. U kunt echter tegen een kleine prijs een domeinnaam krijgen. Het kost je $ 14,95 / jaar. U kunt ook de optie voor domeinbescherming krijgen.

a2-hosting-domeinnamen

Bovendien bevat het basisplan 25 e-mailadressen. Ondertussen bevatten zowel het Swift- als het Turbo-abonnement onbeperkte e-mailadressen.

Webruimte & Bandbreedte

Met A2 Hosting krijg je onbeperkte opslag en gratis SSD’s. In feite bevat het meest elementaire plan beide functies. Dus zelfs als je het basisplan selecteert, mis je de twee niet.

WordPress One-Click installatie

Het cPanel-bedieningspaneel is voorzien van Softaculous. Met behulp van het WordPress-installatieprogramma met één klik kunt u WordPress eenvoudig installeren.

Migratiedienst

Met deze webhost kunt u genieten van gratis sitemigratie. Als u cPanel gebruikt met de huidige host, migreert A2 uw website voor u zonder u hiervoor kosten in rekening te brengen!

website bouwer

A2 biedt een efficiënte A2-websitebouwer. Er zijn in principe 4 verschillende plannen. De goedkoopste die ideaal is voor de website met één pagina, begint bij $ 3,92 / maand. Ondertussen kost de duurste die geschikt is voor eCommerce-websites $ 11,76 / maand. De sitebouwerplannen bevatten een verscheidenheid aan sjablonen en voldoende opslagruimte.

a2-hosting-website-builder

Andere mogelijkheden

A2 biedt veel functies voor ontwikkelaars. Hun meest indrukwekkende functie is echter hun Turbo-server, die een uitstekende laadtijd belooft. Andere functies omvatten ook een inzetbaarheid van 99,9%.

Domeinprivacybescherming

A2 Hosting biedt ID-bescherming. Met deze functie kunt u uw persoonlijke gegevens beschermen. Tegelijkertijd kunt u er ook voor zorgen dat de hoeveelheid spam die in uw inbox binnenkomt, wordt verminderd. Merk op dat dit jaarlijks $ 9,95 kost.

SSL-certificaat

Het SSL-certificaat verifieert in feite de identiteit van uw website. Bovendien versleutelt het de gegevens die tussen de site en de server worden verzonden. Simpel gezegd, het voegt een extra beveiligingslaag toe die cruciaal is voor websites die betalingen accepteren.

A2 biedt tal van SSL-certificaten die aansluiten bij de behoeften van uw websites. De basis SSL is gratis inbegrepen. Er is echter ook een geavanceerde SSL met de beste zakelijke beveiliging.

SiteLock-beveiliging

A2 Hosting zorgt voor de beveiliging van de site van hun klant. Om deze reden bevat het proactieve beschermingsmaatregelen die bekend staan ​​als Perpetual Security op al hun accounts. Dit omvat tal van functies zoals virusscans, serververharding en automatische herstelbescherming. Het werkt ook samen met SiteLock om verdere beveiliging te garanderen.

Toegewijd IP

U kunt een speciaal IP-adres bestellen bij uw klantenpaneel. Het kost je $ 4 / maand, ongeacht het door jou gekozen abonnement.

Back-ups

U kunt op elk gewenst moment een back-up maken. Dit is handig wanneer u niet wilt weten dat uw geplande wekelijkse of dagelijkse back-up plaatsvindt. U kunt volledige of gedeeltelijke back-ups maken voor uw site.

Andere mogelijkheden

Voor extra beveiliging bevat A2 de gratis HackScan Protection. Dit helpt hackers te blokkeren voordat ze zelfs maar de minste schade kunnen aanrichten. Andere functies zijn onder meer een dubbele firewall, KernelCare en brute force-verdediging.

Server locatie

Hun servers zijn verspreid over drie continenten, wat een andere reden is voor hun solide prestaties. De servers bevinden zich in Amsterdam in Europa, Singapore in Azië en Michigan en Arizona in de Verenigde Staten. U kunt dus toegang krijgen tot de server die zich het dichtst bij uw locatie bevindt.

Hierdoor profiteert u van verbeterde prestaties en snelheid van uw website. Bovendien worden de servers de klok rond bewaakt. Bovendien zijn ze exclusief eigendom van A2, dus u kunt probleemloos op de beveiliging vertrouwen.

Makkelijk te gebruiken

Hoewel A2 Hosting een meer ontwikkelaarsvriendelijke host is, is het nog steeds niet moeilijk te gebruiken. Laten we even kijken naar de functies die dit gebruiksgemak garanderen.

Gemakkelijke aanmelding

Aanmelden omvat slechts drie basisstappen. Alle stappen zijn eenvoudig en eenvoudig te volgen, dus u zult geen problemen hebben met het aanmeldingsgedeelte.

Betaalmethoden

Talrijke betalingsmethoden worden geaccepteerd. Deze omvatten PayPal, bankoverschrijving, postwissel, creditcard, Skrill, PayULatam en cheque.

Account activatie

Uw account wordt direct geactiveerd. U hoeft niet te wachten om toegang te krijgen tot hoogwaardige hostingservices.

Configuratiescherm en dashboardervaring

Om het gebruiksgemak te garanderen, biedt A2 cPanel, het standaard bedieningspaneel. Zelfs voor degenen die het de eerste keer gebruiken, is het bedieningspaneel vrij eenvoudig te gebruiken. Bovendien is het gemakkelijk om door verschillende opties te navigeren om de website te beheren.

Evenzo vereist het installeren van scripts van verschillende CMS slechts een paar klikken. Bovendien zijn andere applicaties zoals Drupal en Joomla gemakkelijk toegankelijk via het controlepaneel. Extra eCommerce-tools zijn ook inbegrepen voor extra functionaliteit. Geen van deze omvat complexe codering, dus u bent klaar om te gaan.

Klantenservice en support)

De klantenservice is in orde en er zijn verschillende manieren om met hen in contact te komen. In feite wordt het ondersteuningsteam de Guru Crew genoemd die altijd klaar staat om te helpen.

a2-hosting-ondersteuning

Live chat

Live chat is de hele week 24/7 beschikbaar. Je kunt ze op elk moment een bericht sturen.

Kaartjes

Er is ook een ticketsysteem voor contactondersteuning opgezet. U kunt dus de vragen zien die zijn beantwoord over de door u gekozen bestaande services.

Telefoon

Telefonische ondersteuning is ook redelijk efficiënt. Zelfs als je ze laat in de nacht belt, zal iemand de oproep beantwoorden. In sommige gevallen wordt u mogelijk gevraagd een bericht achter te laten. Ze zullen u echter binnen korte tijd terugbellen.

Educatieve bronnen (Knowledge Base)

Er is ook een kennisbank voor iedereen die zelf naar oplossingen wil zoeken. In deze kennisbank vind je artikelen over verschillende onderwerpen. Deze omvatten PHP, SSH-sleutels, WordPress en e-mailaccounts. Voor snelle resultaten is er ook een zoekvak waar u een trefwoord kunt invoeren en gerelateerde artikelen kunt krijgen.

a2-hosting-kennisbank

Geld-terug-garantie (restitutiebeleid)

Met A2 Hosting krijg je een risicovrije proef en de geld-terug-garantie op elk moment. Dit betekent dat je een probleemloze terugbetaling krijgt van de host. Bovendien krijg je de volledige terugbetaling als je je account binnen een maand opzegt. U kunt ook een deel van de pro rata restituties krijgen als u het account na de eerste maand annuleert. Dat hangt echter af van uw gebruik.

Voor wie is A2 Hosting het meest geschikt?

 • De meest ideale optie voor ontwikkelaars omdat het tal van ontwikkelaarsvriendelijke tools biedt.
 • Het is nog steeds geschikt voor nieuwkomers zonder voorafgaande kennis van webhosting.
 • Ervaren webmasters kunnen ook profiteren van hun diensten.

PROS
CONS

 • Zorgt voor hoge laadprestaties.
 • Wordt geleverd met gratis SSD’s.
 • Geschikt voor WordPress-gebruikers.
 • De laadtijd van de pagina is behoorlijk indrukwekkend.
 • De plannen voor Windows-hosting zijn beperkt.
 • Het is duurder in vergelijking met andere plannen.

Bieden we A2 Hosting aan?

Over het algemeen is A2 in staat om alle tools te bieden die beginners en experts nodig hebben om hun website draaiend te krijgen. Op basis van prestaties, snelheid en betrouwbaarheid lijkt het een goede optie. Hun klantenondersteuning is ook zeer bekwaam, vriendelijk en bereid om te allen tijde te helpen.

Hoewel de prijzen hoog zijn, maakt de geld-terug-garantie altijd goed. In feite toont de garantie alleen het vertrouwen dat ze in hun diensten hebben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map