Bluehost pregled: Je li dobar kao što se čini?

Prije pisanja ove recenzije kupili smo Bluehost usluge kako bismo testirali kako je to. Koristili smo je cijelu godinu i još uvijek je koristimo prije nego što smo se odlučili založiti misli. U trajanju od jedne godine razmotrili smo različite aspekte Bluehostove izvedbe. Prvenstveno smo se usredotočili na prosječno vrijeme i vrijeme produženja. Da bismo osigurali da smo završili s istinskim pregledom, iskoristili smo stvarne podatke. Različiti aspekti uzetih podataka uključuju vrijeme produženja, vrijeme učitavanja, ključne značajke, troškove i korisničku podršku.


Opća ocjena

4.7 / 5

Značajke
10/10

Korisnički
10/10

cijena
8/10

podrška
10/10

Pouzdanost
10/10

Bluehost popusti
Pogledajte ponude

Uptime

99,99%

Vrijeme učitavanja

425 ms

Od brojnih dostupnih internetskih računala, samo su ih troje službeno preporučili WordPress. Jedan od takvih web domaćina je Bluehost! Ali tu se ne završava. Osim što je WordPress trgovina, postoji i puno više nego što nudi. Nudi usluge koje pokreću jednostavne blogove, kao i napredne aplikacije za e-trgovinu.

Ostale značajne značajke uključuju besplatne domene, lagan i jednostavan za upravljanje upravljačku ploču i nevjerojatnu korisničku podršku. Sve ove značajke čine Bluehost jednim web domaćinom koji se odluče za početnike.

Glavne značajke

 • Dolazi s besplatnim SSL certifikatom i domenom
 • Odobreno od WordPress-a
 • U pratnji vodećih produkcija i hardvera
 • Dostupna je instalacija WordPressa jednim klikom
 • Sigurnost i dodaci vrhunske klase
 • 99,9% produženog jamstva
 • Dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca

Prostor na disku
50 gb

Širina pojasa
Neograničen

Povrat novca
30 dana

Besplatna domena
Da

Besplatni SSL
Da

Planovi hostinga
www.bluehost.com

Pregled Bluehosta: Osnovne informacije

Bluehost su započeli 1996. godine od osnivača Danny Ashworth i Matt Heaton iz Provoa, Utah. U kratkom vremenu postali su jedan od najvećih svjetskih domaćina. Danas je tvrtka domaćin više od 2 milijuna web mjesta širom svijeta.

BlueHost-pozadina-info

Ono što ga čini jedinstvenim jest to što ima dugogodišnje partnerstvo s WordPressom. U stvari, 2006. godine postala je jedna od službenih hosting tvrtki koje preporučuje WordPress. S osobljem od 750 zaposlenih koji neumorno rade, tvrtka cilja na najvišu kvalitetu usluga. Ponosan je i na 24/7 korisničku podršku i izvrsnu hosting infrastrukturu. Također se može pohvaliti podrškom za open-source softver poput WordPressa.

Odobreno od WordPress-a

Brojni domaćini vani udovoljavaju minimalnim zahtjevima za WordPress. Međutim, WordPress službeno ima popis koji uključuje neke od najboljih opcija za svijet hostinga. Uvršteno na popis ako je Bluehost.

Snaga više od dva milijuna web stranica, web domaćin je poznat kao idealna WordPress platforma. Njegove su karakteristike podešene za WordPress. Dolazi s nadzornom pločom koja je usredotočena na WordPress, kao i instalacijom jednim klikom. Ostale značajke uključuju besplatno ime domene, FTP i e-poštu. Lako je skalabirati i podržati 24/7 podršku koju pružaju interni stručnjaci za WP.

Statistika s web lokacijama & TLD

S 13 planova hostinga, Bluehost je ugostio impresivnih 2.393.601 domena. I .com i .org su najčešće domaćin. Ostale domene uključuju .info, .us i .biz.

BlueHost-hostiranih-domene

Bluehost-TLD-statistika

Izvedba, Uptime & Vrijeme učitavanja

Prije nego što se smjestite na web domaćina, ključni je pokazatelj metrike performansi. Morate paziti na brzinu (prosječno vrijeme učitavanja) i radno vrijeme domaćina. Sve ove metrike utječu na korisničko iskustvo, kao i na WordPress SEO ljestvici.

Performanse test (Pingdom)

Da biste imali brzu web stranicu, vaša web hosting tvrtka također bi trebala biti brza. Imajući to u vidu, najprije smo testirali brzinu domaćina. Da bismo to učinili, napravili smo probnu web stranicu pomoću zadane teme. Dodali smo i lutke sa slikama tako da djeluje poput prave web stranice. Konačno, koristili smo Pingdom za testiranje brzine web lokacije.

Kao što vidite, vrijeme učitavanja je manje od sekunde što je prilično dobro!

Pingdom-BlueHost

Uptime poslužitelja & Vrijeme učitavanja (UptimeRobot)

Za naš sljedeći test pregledali smo opću dostupnost Bluehosta. Da bismo to učinili, pregledali smo stanke i vrijeme odziva domaćina. Kao što pokazuju rezultati, već gotovo mjesec dana Bluehost uopće nije bio u padu. Uz to, prilično je impresivno i produženje rada od 99,99%.

Također, brzina je također izuzetna. Grafikon pokazuje da je Bluehostovo vrijeme odgovora bilo manje-više stabilno. Vrijeme jedva doseže jednu sekundu u bilo koje doba dana, a prosječno vrijeme odziva je gotovo pola sekunde. Tako domaćin osigurava stabilne i pouzdane performanse.

BlueHost-neprekidnog rada

Bluehost Uptime & Vrijeme učitavanja za posljednji tromjesečnik (UptimeRobot)

Mjesec
Uptime Statistika
Učitavanje vremena statistike
Lipnja 2019. godine99,98%415 ms
Svibnja 2019. godine100%384 ms
Travnja 2019. godine99,99%307 ms

Vrijeme odziva poslužitelja (Bitcatcha)

Pomoću Pingdom-a i sličnih alata možete vidjeti kako se podaci poput slika učitavaju na vašoj web lokaciji. Međutim, za točnije vrijeme odziva poslužitelja, Bitcatcha je prikladniji alat. Pomoću toga možemo testirati vrijeme odziva poslužitelja bez učitavanja podataka.

BlueHost-bitcatha

Kao što vidite, vremena odziva poslužitelja su prilično izuzetna, osobito u SAD-u. Iako je u drugim zemljama vrijeme odziva malo veće, još uvijek je znatno ispod jedne sekunde. Ukupno gledajući, vrijeme odziva poslužitelja je izvrsno.

Planovi i značajke hostinga

Bluehost nudi niz hosting planova za razonodu za različite kupce. Njihovi paketi uključuju dijeljeni, cloud, WordPress, WooCommerce, VPS i namjenski hosting. Pogledajmo ukratko na što je svaki plan ciljan.

Vrsta hostinga
Paket # 1
Paket # 2
# 3 Paket
Paket # 4
Dijeljeno (osnovno)2,75 dolara mjesečno4,95 dolara mjesečno5,45 USD / mjesečno13,95 USD / mj
WordPress2,75 dolara mjesečno4,95 dolara mjesečno5,45 USD / mjesečno
VPS19,99 USD / mjesečno29,99 USD / mjesečno59,99 USD / mjesečno
Posvećen79,99 USD / mjesečno99,99 USD / mjesečno119,99 USD / mjesečno

Dijeljeni hosting

Ovo je idealan plan za one koji pokreću novu web stranicu s malo prometa. U takvom planu vaša web lokacija dijeli resurse poslužitelja s drugim web mjestima. Bluehost nudi četiri zajednička plana za hosting. To su Basic, Plus, Choice Plus i Go PRO.

Osnovni, temeljni: Počevši od 2,75 USD / mjesečno, plan vam omogućuje hostiranje jedne web stranice. Opremljen je SSD-om od 50 GB, nemeriranim i besplatnim SSL certifikatom. Ostale značajke uključuju 1 uključenu domenu, 5 parkiranih domena i 25 poddomena.

Plus: Troškovi 4,95 USD mjesečno, plan dolazi s neograničenim web stranicama i SSD-om za pohranu i nepromjerenom propusnošću. Ostale značajke uključuju besplatni SSL certifikat i neograničene domene. Kao bonus, uključena je i marketinška ponuda u iznosu od 200 dolara.

Izbor plus: Cijena cijene od 5,45 USD / mjesec, plan Choice Plus uključuje sve što je uključeno u plan izbora. Jedina je razlika što ovaj plan također uključuje privatnost domene i izradu sigurnosnih kopija.

Idi PRO: Dostupan po cijeni od 13,95 USD mjesečno, ovaj plan je napredna verzija paketa Choice Plus. Glavna razlika između njih dvojice je što PRO paket uključuje poslužitelj visokih performansi i namjenski IP.

Glavne značajke
Osnovni, temeljni
Plus
Izbor Plus
profesionalac
Početna cijena2,75 $ / mj4,95 $ / mj5,45 $ / mj13,95 $ / mj
Cijena obnove7,99 $ / mj10,99 $ / mj14,99 $ / mj23.99 $ / mj
web stranice1NeograničenNeograničenNeograničen
SSD prostor na disku50 GBNeograničenNeograničenNeograničen
Širina pojasaUnmeteredUnmeteredUnmeteredUnmetered
Računi e-pošte5NeograničenNeograničenNeograničen
Domena (e) s hostom1NeograničenNeograničenNeograničen
BESPLATNE domene uključene1NeograničenNeograničenNeograničen
BESPLATNI SSL certifikat

BlueHost-zajedničke pakete

WordPress hosting

Kao što je vidljivo i iz imena, hosting paket za web stranice koje pokreće WordPress. Osim što je optimiziran za pokretanje WP web mjesta, on također može zaštititi vaše web stranice od uobičajenih prijetnji. Bluehost nudi četiri WordPress hostinga koja planira ponuditi. Oni uključuju Basic, Plus i Choice Plus.

Osnovni, temeljni: Plaćen po cijeni od 2,75 USD / mjesečno, omogućuje vam hosting 1 web mjesta. Plan uključuje i druge značajke poput SSD-a od 50 GB, besplatni SSL certifikat i besplatnu domenu od jedne godine. U ovaj plan je također uključeno 50 USD marketinških kredita.

Plus: Uz ovaj plan cijene 4,95 USD / mjesečno, dobivate neograničene web stranice, neograničenu propusnost i besplatni SSL certifikat. Pored toga, uključene su i besplatna domena u trajanju od jedne godine, neograničene poddomene i 100 USD marketinški kredit.

Izbor plus: Pomoću ovog plana od 5,45 USD / mjesečno dobivate neograničene web stranice, besplatni SSL certifikat i nesmjereno spremanje SSD-a. Ostale značajke uključuju besplatnu domenu na godinu dana, 200 USD marketinških kredita i osnovnu sigurnosnu kopiju CodeGuarda.

BlueHost-WordPress-pakete

VPS hosting

VPS hosting može se nazvati nadogradnjom WordPress hostinga. To vam omogućuje korištenje virtualnih namjenskih resursa u zajedničkom okruženju. U Bluehostu postoje tri VPS hosting planova. To su standardni, poboljšani i vrhunski.

Standard: Počevši od 18,99 USD mjesečno, plan uključuje 2 jezgre, 2 GB RAM-a, 1TB propusnost i 50 GB SSD prostora. Ostale značajke uključuju 1 domenu, 1 IP adresu, 30-dnevno jamstvo povrata novca i podršku 24 sata dnevno. Besplatni SSL je također uključen.

poboljšana: Po cijeni od 29,99 USD mjesečno, ovaj plan uključuje 2 jezgre, 60 GB SSD prostora, 4 GB RAM-a i 2 TB propusnosti. Također dolazi sa 24/7 podrškom, 2 IP adrese i 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Uz to, SSL je također uključen besplatno.

Ultimativno: Sa 59,99 USD mjesečno, ovaj plan uključuje 4 brzinske jezgre, 120 GB SSD pohranu, 8 GB RAM-a i 3 TB propusnosti. Uključena je 1 uključena domena, 2 IP adrese i podrška 24/7. Kao i drugi planovi, i ovaj uključuje besplatni SSL certifikat i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

BlueHost-VPS-paketi

Namjenski poslužitelj hosting

Uz posvećeno posluživanje poslužitelja, imat ćete sve resurse za sebe. Postoje tri namjenska hosting plana. To su standardni, poboljšani i premium.

Standard: Troškovi 79,99 USD mjesečno, plan uključuje 4 jezgre i 8 niti, brzinu od 2,3 GHz i 500 GB za pohranu. Štoviše, on ima 4GB RAM-a, 5TB propusnost, 3 IP adrese i 1 uključenu domenu. Ostale značajke uključuju besplatni SSL certifikat, podršku 24 sata dnevno i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

poboljšana: Uz 99,99 USD mjesečno, plan sadrži 4 jezgre, 8 niti, brzinu 2,5 GHz, pohranu od 1 TB i 8 GB RAM-a. Ostale značajke uključuju propusnost od 10TB, 1 uključene domene i 4 IP adrese. Kao i drugi plan, i ovaj uključuje besplatnu SSL podršku, 24/7 podršku i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Premija: Počevši od 119,99 USD mjesečno, ovaj plan dolazi s 4 jezgre i 8 niti, brzinom od 3,3 GHz i 1TB za pohranu. Nadalje, uključena je 1 domena, 16 GB RAM-a, 15TB propusnosti i 5 IP adresa. Kao i drugi planovi, i ovaj sadrži besplatni SSL, podršku 24 sata dnevno i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

BlueHost-posvećene-pakete

Detaljan Bluehost Basic (zajednički plan)

Bluehost ima zajednički hosting paket koji je pogodan za početne stranice. Njihov zajednički plan ima tri različite razine. Sva tri plana imaju značajke koje hosting klijenata uglavnom želi.

Planovi & Cijene u detaljima

Pogledajmo značajke koje su uključene u tri osnovna plana kao i trošak svakog. Dostupne su dvije nadogradnje za one koji žele više od osnovnog plana. To su plan Plus i plan Choice Plus.

Što je uključeno u zajedničke pakete?

Bluehost Basic: S osnovnim planom možete ugostiti samo jedno web mjesto. Ostale značajke plana uključuju jednu domenu, pohranu od 50 GB, 25 poddomena i 5 računa e-pošte. Za prvi put korisnicima, cijena je 2,95 USD mjesečno. U međuvremenu, cijena obnove iznosi 7,99 USD mjesečno.

Bluehost Plus: Plan Plus uključuje neograničene web stranice, propusnost i web prostor. Dobivate i neograničene račune e-pošte. Početna cijena ovog paketa je 5,95 dolara mjesečno. U međuvremenu, cijena obnove iznosi 10,99 USD mjesečno.

Bluehost Choice Plus: Ovaj plan vodi malo dalje od plus plana. Uključuje sve značajke plus plana. Uz to, uključuje dodatke poput SiteBackup Pro i privatnost domene u vrijednosti većoj od 80 USD godišnje. Korisnik prvi put košta 5,95 dolara mjesečno. Cijena obnove je 14,99 USD mjesečno.

Bluehost Go PRO: Plan PRO PRO korak je dalje od Choice Plus paketa. Ima sve što Plus plan uključuje i kombinira s poslužiteljem visokih performansi. Uz to, uključuje i namjenski IP.

Glavne značajke
Osnovni, temeljni
Plus
Izbor Plus
Početna cijena2,75 $ / mj5,45 $ / mj5,45 $ / mj
Cijena obnove7,99 $ / mj10,99 $ / mj14,99 $ / mj
web stranice1NeograničenNeograničen
SSD prostor na disku50 GBNeograničenNeograničen
Širina pojasaUnmeteredUnmeteredUnmetered
Računi e-pošte5NeograničenNeograničen
Domena (e) s hostom1NeograničenNeograničen
BESPLATNE domene uključene1NeograničenNeograničen
BESPLATNI SSL certifikat
BESPLATNO graditelj web mjesta
BESPLATNI Prijenos web stranica
cPanel & Softaculous
Nightly Backup
MySQL baze podataka
Cloudflare CDNDodatakDodatakDodatak
IzvođenjeStandardStandardStandard
Povrat novca zagarantovan30 dana30 dana30 dana

Počevši & Tablice s cijenama

Dok osnovni plan mjesečno košta 2,75 dolara, oba preostala paketa koštaju isto. Oni počinju od 5,45 dolara za mjesec dana.

Period plaćanja / plan
(samo za nove korisnike)
Osnovni, temeljni
Plus
Izbor Plus
Idi Pro
12 mjeseci4,95 $ / mj7,45 $ / mj7,45 $ / mj18,95 $ / mj
24 mjeseca3,95 $ / mj6,95 $ / mj6,95 $ / mj15,95 $ / mj
36 mjesec2,75 $ / mj5,45 $ / mj5,45 $ / mj13,95 $ / mj

Cijene obnove

Cijena obnove za sve tri potpuno je različita i varira o planu plaćanja. Najjeftiniji je plan za 36 mjeseci. Za osnovni plan stoji 7,99 USD mjesečno. U međuvremenu, za Plus plan, obnova košta 10,99 USD mjesečno. Za plan Choice Plus, cijena obnove iznosi 14,99 USD mjesečno. Konačno, za Go Pro plan trošak obnove iznosi 23,99 USD mjesečno.

Period plaćanja / plan
(cijene obnove)
Osnovni, temeljni
Plus
Izbor Plus
Idi Pro
12 mjeseci8,99 $ / mj12,99 $ / mj16,99 $ / mj25,99 $ / mj
24 mjeseca8,49 $ / mj11,99 $ / mj15,99 $ / mj24,99 $ / mj
36 mjesec7,99 $ / mj10,99 $ / mj14,99 $ / mj23.99 $ / mj

Glavne značajke u detaljima

Pogledajmo neke od glavnih značajki koje Bluehost može ponuditi. Na taj ćete način utvrditi koliko je dobra ili loša opcija za vas.

Naziv domene & E-mail

Ime domene uključeno je besplatno sa svim dijeljenim planovima hostinga za cijelu godinu. Iako drugdje može koštati do 20 dolara, Bluehost ga poklanja besplatno. E-adresa profesionalne domene ima različite prednosti. To donosi svijest vašoj tvrtki pokazujući domenu kupcima s e-mailovima koje šaljete. Štoviše, kredibilitet dodaje samo povezivanjem s domenom. Postoje tri mogućnosti za e-poštu s osobnom domenom s Bluehostom. Plan e-pošte Essential košta 2,99 dolara po licenci / mjesečno, dok Business Plus iznosi 5,99 dolara po licenci / mjesečno. Uz to, Business Pro košta se 9,99 USD po licenci / mjesečno.

BlueHost-domena-name

Web prostor & Širina pojasa

Za pohranu je opcija prilično osnovna. Dok je prostora na disku SDD, ima ga dosta. Osnovni plan ima 50 GB što je dovoljno za mnoge korisnike.

Također nema ograničenja u širini pojasa. Iako nije umjeren, nije neograničen tako da lako može podnijeti redovitu upotrebu na web mjestu. U međuvremenu, ostali napredni dijeljeni hosting planovi dolaze s nesmjernom propusnošću i neograničenim SSD-om.

Instalacija WordPress jednim klikom

Bluehost nudi instalaciju jednim klikom za razni popularni softver. Oni uključuju WordPress kao i druge aplikacije poput Drupal i Magento. Osim toga, ako se odlučite za Bluerost WordPress hosting, možete dobiti razne WP mogućnosti. To uključuje besplatnu e-poštu, automatsko ažuriranje programa WordPress, radno okruženje i automatsku instalaciju WP-a.

Služba za migracije

Nažalost, Bluehost ne nudi besplatne migracije web mjesta. Za uživanje usluga migracije morat ćete platiti veliku naknadu od 149,99 USD. Osim toga, domaćin ne prenosi više od 20 računa e-pošte i 5 web stranica.

Druge značajke

Ostale značajke koje Bluehost nudi uključuju nadzornu ploču bogatu aplikacijama. Pomoću nadzorne ploče možete integrirati razne usluge poput Google Appsa i CloudFlare u cPanel. Nadalje, dostupno je i mnogo dodataka. Oni uključuju upravljanje s više poslužitelja, jedinstvene IP adrese, privatnost domene, SiteLock i zaštitu od neželjene pošte.

Zaštita privatnosti domene

Uz zaštitu privatnosti domene koju Bluehost nudi, možete zaštititi svoju web lokaciju. Pomaže u sprječavanju phishing napada, neželjene pošte i krađe. To čine skrivajući osobne podatke povezane s vašom domenom. Privatnost domene košta 0,99 USD mjesečno.

SSL potvrda

Svaki plan uključuje besplatni SSL certifikat koji pokreće Let’s Encrypt. Na taj način dobivate sigurnu vezu između posjetitelja i vaše web stranice. Kao rezultat, pomaže u zaštiti osobnih podataka i drugih osjetljivih podataka.

Sigurnost SiteLock

Bluehost također nudi SiteLock Security sa svojim zajedničkim planovima za hosting. Možete ga dobiti za 1,99 USD mjesečno. Pomoću njegove pomoći možete spremiti web mjesto od zlonamjernog softvera i napada. SiteLock Security djeluje tako da otkriva i ispravlja prijetnje prije nego što postanu problem. Druga mogućnost je CodeGuard Basic. To čini dnevne sigurnosne kopije i provjere promjena na web mjestu. Možete ga dobiti po 2,99 USD mjesečno.

Namjenski IP

Namjenski IP nije uključen u osnovni zajednički plan hostinga. Slično tome, također nije uključeno u plan Choice and Choice Plus. Namjenski IP uključen je samo u Pro plan.

Sigurnosne kopije

Svi dijeljeni planovi dolaze s automatskim sigurnosnim kopijama besplatno. Svakodnevne, tjedne i mjesečne sigurnosne kopije nude se. Ako postoji problem na vašoj web lokaciji, možete je lako vratiti u prethodno stanje. Uz to, možete čuvati i sve datoteke.

Druge značajke

Budući da se Bluehost prilično fokusira na sigurnost, postoje i brojne druge sigurnosne značajke. Apache Spam Assassin, Spam Hammer i Spam stručnjaci nude tri različita sloja zaštite od neželjene pošte. Uz to su direktori zaštićeni lozinkom. Omogućen je i SSH pristup. Kao rezultat toga, možete sigurno pristupiti konfiguracijskim datotekama.

Lokacija poslužitelja

Za Bluehost postoji samo jedno mjesto na poslužitelju. Poslužitelj se nalazi u Provo, Utah, gdje je sjedište tvrtke.

Jednostavnost korištenja

Bez sumnje, Bluehost ima elegantnu i modernu web stranicu. Ovaj se čisti dizajn također proteže i prema korisničkom okruženju. Kao rezultat toga, web stranica je vrlo razumljiva. Nudi i sljedeće:

Jednostavnost prijave

Prijavljivanje kao i postavljanje domene vrlo je jednostavno i ne treba previše vremena. Samo odaberite željeni plan, a zatim navedite detalje. Možete dobiti novu domenu ili koristiti onu koju već imate.

Zatim trebate napraviti račun i spomenuti sve svoje podatke. Ovdje će se tražiti da unesete i svoje podatke o plaćanju.

Metode Plačanja

Kako bi se osigurala daljnja jednostavnost korištenja, domaćin prihvaća plaćanje većinom kreditnih kartica. Možete platiti i putem PayPala.

BlueHost-plaćanja

Aktivacija računa

Većina korisnika uživa u trenutnoj aktivaciji računa. Međutim, ako postoji sumnja na prijevaru ili netočne podatke, aktiviranje se može odgoditi.

Doživljaj upravljačke ploče i nadzorne ploče

Bluehost dolazi s laganom i jednostavnom upravljačkom pločom cPanel. Postavljanje vaše web stranice i upravljanje njime postaje lako. Sučelje je tako jednostavno da trebate samo kliknuti na ikone na koje morate ići.

Služba za korisnike (podrška)

Kao i sve drugo, korisnička podrška također nije impresivna. Postoji tim od 300 ljudi koji su spremni pomoći klijentima. Uz to, podrška se pruža na više jezika. Štoviše, skupi paketi uključuju i tehničku podršku. Dostupni su sljedeći kanali za korisničku podršku:

BlueHost-pomoć

Live Chat

Općenito, potrebno je manje od jedne minute da se agent pridruži vašem balonu. Međutim, softver vam kaže da pričekate najmanje pet minuta dok se agent ne spoji. Pored toga, redovi čekanja nisu predugi, pa ne morate čekati. Također, predstavnici imaju znanje o osnovnim stvarima, tako da možete dobiti potrebnu pomoć.

Ulaznice

Impresivna je i usluga prodaje karata. U roku od sat vremena Bluehost rutinski odgovara na zahtjeve.

Telefon

Postoji međunarodni broj za agente za pozivanje. Ono što je impresivno je da predstavnici kupaca imaju dobro znanje. Stoga su dobro opremljeni za odgovor na pitanja. Općenito, telefonska podrška je dobra opcija.

Obrazovni resursi (baza znanja)

Baza znanja ima odgovore na većinu pitanja. Detaljni vodiči dostupni su i u obliku članaka i e-knjiga s uputama. Dolaze sa slikama kako bi sve bilo lakše razumjeti. Prisutan je i FAQ koji pokriva širok raspon tema.

BlueHost-obrazovno-resursima

Jamstvo povrata novca (politika povrata)

Planovi Bluehosta dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Ako otkažete samo u roku od prvog mjeseca, možete dobiti puni povrat. Međutim, ako nakon toga otkažete, nećete dobiti procijenjeni povrat. Napominjemo da se naknada za domenu ne vraća.

Tko je Bluehost najbolji za?

Nakon detaljnog pregleda zaključili smo da je Bluehost idealan za:

 • Oni koji traže tako pouzdanog web domaćina s dobrom reputacijom. Činjenica je da je Bluehost staro ime u industriji i da je tijekom godina gradio snažno povjerenje.
 • Korisnici WordPress-a koji mogu potrošiti više za pristup dodatnim značajkama. Oni će također dobiti posvećen tim stručnjaka za WordPress.
 • Vlasnici malih i velikih poduzeća. Bluehost je dobra opcija ako imate budžet i želite samo hosting opće namjene.

Pros
Cons

 • Planovi uglavnom dolaze s neograničenom propusnošću, pohranom diska i hostingom domena.
 • Besplatna domena je uključena u paket na godinu dana.
 • Poboljšani cPanel jednostavan je za korištenje i omogućuje brz pristup značajkama.
 • Svi planovi dolaze s izvrsnim sigurnosnim značajkama.
 • Mnogo je upsela koji su problem ako imate budžet.
 • Iako su WordPress planovi bogati značajkama, oni su relativno skupi.

Preporučujemo li Bluehost?

Bez obzira na odabrane planove, postoje brojne izvrsne dodaci i mogućnosti. Osim toga, planovi su toliko raznoliki da dobijete fleksibilnost bez obzira na proračun. Općenito, Bluehost može pokriti gotovo sve vrste potreba.

Ukratko, Bluehost je web domaćin koji definitivno preporučujemo svima. Ako želite web host s dobrom reputacijom, onda je ovo vaša najbolja ponuda. Skalabirani i jeftini planovi omogućuju vam personaliziranje rješenja i možete započeti u bilo kojem trenutku!

Nadamo se da će vam ovaj detaljni pregled pomoći da dođete do informirane odluke. Što mislite o tome? Imate li iskustva s Bluehostom? Javite nam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map