10 legjobb SEO elemző szoftver webhelyének elemzésére

A legtöbb vállalkozás manapság online költözik. Annak érdekében, hogy élen járjon a versenytársakkal szemben, minden vállalkozás arra törekszik, hogyan lehet elérni a megcélzott ügyfelet.


Szinte minden termék- és szolgáltató vállalkozás megkísérel információt egy weboldalon közölni. Ennek oka a nagy népesség, amely online keres információt és visszajelzést kap ezekről a termékekről és szolgáltatásokról.

Az online forgalom e hulláma fontos, hogy ma minden szervezet megbizonyosodjon arról, hogy könnyebben észrevehetők ezen az óceánon, amelyről az internet lett.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, szükség lesz Search Engine Optimization-ra (SEO)..

A SEO valójában manapság nem szóbeszéd, sok vállalkozás ekkorra tisztában van azzal, hogyan növelheti a webhely jelenlétét és láthatóságát. Megfelelő alkalmazás esetén az Ön webhelye megfelelő forgalmat szerezhet.

Ugyanakkor csak a weboldal optimalizálása nem fog trükk; meg kell nyomon követnie a SEO folyamat működését. Számos eszköz segíthet ebben a folyamatban.

Itt van egy 10 lista legjobb SEO elemző szoftver olyan webhely-elemzéshez használják, amely elősegítheti vállalkozása számára az internet lábnyomának javítását.

A legjobb SEO elemző szoftver a webhely elemzéséhezA legjobb SEO elemző szoftver

10 legjobb SEO elemző szoftver webhelyének elemzésére:

1. SEO elemző (https://neilpatel.com/seo-analyzer/):

Ez az eszköz az egyik legkönnyebb és leggyorsabb eszköz, amelyet lehet használni. Ha néhány másodpercen belül webhely-elemzést és jelentéseket keres, ez az egyik eszköz az Ön számára.

Ez a webhely azt tanácsolja, hogyan javíthatja a forgalmat és könnyedén növelheti webhelye rangsorolását. A tartalomkezelés az egyik legfontosabb eleme, amely biztosítja, hogy a tartalom sokszorosítása észrevehető legyen, még mielőtt a keresőmotor azonosítja azt, és lerontja az Ön rangjait.

A marketing egy másik szakértelem, amely életképes opcióvá teszi, amelyhez kissé meg kell tartani a kezét.

2. Ahref (https://ahrefs.com/site-audit):

Ha helyszíni ellenőrzést szeretne, függetlenül attól, hogy mekkora a szervezet. Az Ahref sok információval szolgál a SEO fejlesztéséhez.

Mélyreható elemzést nyújt számos olyan kérdéssel kapcsolatban, amelyek felmerülhetnek azzal kapcsolatban, hogy webhelye hogyan valósul meg a valós világban.

Ellenőrzi a weboldalakat több mint 100 típusú SEO kérdéshez, beleértve a teljesítményt, címkéket (HTML és Social), linkeket (bejövő és kimenő), minőség-ellenőrzést és mások.

3. Moz Pro eszközök: (https://moz.com/mozpro/lander):

Mivel egy hónap alatt ingyenes próbaverzió érhető el a weboldalukon, SEO eszközöket kínálnak, amelyek segítenek azonosítani, hogy hol tévedsz, hogyan tudod megjavítani, és hol jól teljesítesz..

Ez az eszköz megérti, hogy a SEO összetett, és segít azonosítani azokat az adatokat, amelyeknél nehézségeket okozhat saját magának a megkeresése, miközben az Ön számára megfelelő megoldásokat kínál. Ha javítani akarja a rangsorát, bízhat a Moz Pro-ban.

4. WooRank (https://www.woorank.com):

A WooRank egy nagyon hatékony eszköz, amely kiválóan alkalmas azonnali SEO ellenőrzésekre és auditokra. Sok felhasználó úgy véli, hogy ez hasznos eszköz webhelyeik alapos elemzéséhez és a letölthető információk felhasználásához..

Összehasonlító teszteket is végez annak biztosítása érdekében, hogy igaza van. A használhatóság is egy olyan dolog, amelyre ez a szoftver összpontosít. Nem csak a verseny teljesítményének felmérése, hanem a kulcsszavak is jobbak.

Olvassa el továbbá a 2020-as Legjobb Kulcsszó-kutatási Eszközöket.

A 2010. januári bevezetése óta világszerte több mint egymillió regisztrált felhasználóval rendelkezik. Gyors, könnyen használható, és ingyenes próbaverziót is kínál.

5. Hubspot (https://website.grader.com):

Ha van webhelye és érvényes e-mail azonosítója, a Hubspot megkönnyíti a webhelyek biztonságáról, teljesítményéről, a webhely megtalálásának hatékonyságáról és a mobiltelefonokon való hatékony működésről szóló jelentések létrehozását..

Ez az egyik könnyebb lehetőség, mert testreszabott. Megtanulhat mindent, amit tudnia kell a weboldalról.

6. talált (https://www.found.co.uk/seo-tool/):

Ez a könnyen kezelhető, ingyenes SEO eszköz segíthet csapatanak problémák megtalálásában az Ön webhelyén. Pillanatkép arról, hogy mi működik és nem működik az Ön webhelyén.

Lefedi a technikai kérdéseket, elsősorban a tartalom alapú kérdéseket, és egy lépéssel tovább megy, elemzi a linkeket és azonosítja a külső linkekkel kapcsolatos kérdéseket..

7. Google Webmester (https://www.google.com/webmasters/):

A Google minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb webhely, ahol keresni kell. Ezért nem kétséges, hogy kidolgoztak egy SEO elemző eszközt, amely kényelmesen elemezheti webhelyének adatait, hogy megtudja, hogyan működik vagy nem működik az Ön számára.

A Google Analytics segítségével nyomon követheti webhelye teljesítményét. A Google feladata, hogy segítsen az elemzésében, és gondoskodjon arról, hogy az általa biztosított eszközöket használja annak hatékonyabbá tétele érdekében.

8. Eltávolításhttps://www.removeem.com):

Ha egészséges webhelyet keres, akkor valószínűleg ez a webhely az Ön számára. Szerezd meg azt, ami jó neked, ami működik, és vegye ki, ami nem. Ez a termék segít Önnek ezt könnyedén megtenni.

Háttér-letapogatással és azon back linkek azonosításával, amelyek nem működnek az Ön számára. Ez biztosítja, hogy a nem hatékony alkalmazást a hatékonyabb opcióra cserélje.

Követik nyomon a kampányát, biztosítják a legjobb kapcsolatfelvételi formákat, azonosítják azokat a rossz linkeket, amelyekre a felhasználónak nincs szüksége, mélyen merülnek a SEO-ban; és ezáltal biztosítsa, hogy alaposan megvizsgálja a kommunikációt.

9. Ellenőrizze a linkeket (https://chrome.google.com/webstore/detail/check-my-links/ojkcdipcgfaekbeaelaapakgnjflfglf?hl=en-GB):

Az egyik legnagyobb dolog, amely fáj az ön számára, a kapcsolódó linkek. És ez a SEO elemző eszköz segít abban, hogy a kimentő linkek vagy a külső linkek pontosak legyenek.

Ennek oka az, hogy egyetlen ügyfél sem szeret halott linket keresni. Ez egy ingyenes eszköz a belső és a külső linkek ellenőrzéséhez, és a linkekkel kapcsolatos problémák gyors azonosításához. Tehát menj, és lőj fel.

10. Az UpCity SEO jelentéskártya (https://app.upcity.com/free-tools/seo-report-card):

Ha költségmentes, holisztikus megközelítést keres, ez alternatíva lehet az Ön számára. Mivel ez arra vonatkozik, hogy ki követi Önt, hogyan rangsorolja az internetet, hogyan történik az indexelés, mennyire hozzáférhető a webhelye, és elemzi az Ön webhelyét, és így tovább.

Szerző Bio:

Sorav Jain-t elismerték a „25 legjobb közösségi médiaszakértő közül”. A lelkes blogger, és néhány könyvet írt róla digitális marketing továbbá számos informatív előadást tartott az Indiai Ipar Szövetségében, a NASSCOM-ban. Több mint 300 szociális média műhelyt rendezett Indiában, Srí Lanka-on és Dubaiban.

Olvassa el még:

 • 14 legjobb SEO eszköz, amelyet 2020-ban használni lehet
 • A legújabb SEO trendek, amelyeket 2020-ban követni kell
 • Az oldal SEO ellenőrző listája 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map