14 beste SEO-verktøy som alle SEO-eksperter bruker i 2020 (gratis og betalt)

Hvis du starter SEO for et nettsted, trenger du de beste SEO-verktøyene. Det er for mange SEO-verktøy tilgjengelig i gratis, freemium og betalt versjon.


Her har vi laget en håndplukket beste SEO-verktøyliste som alle SEO-eksperter bruker i 2020. Du kan også bruke disse verktøyene i henhold til dine krav.

Listen nedenfor inneholder de mest populære SEO-verktøyene som analyseverktøy for tilbakekobling, søkeordforskningsverktøy og verktøy for innholdsoptimalisering.

Les også: 9 måter å bygge backlinks av høy kvalitet gratis i 2020

Topp 14 beste SEO-verktøy som alle SEO-eksperter bruker i 2020

1. Ahrefs

Ahrefs Beste SEO-verktøy

Ahrefs har vokst veldig raskt og blir nå det mest populære linkanalyseverktøyet i 2020. Det gir for mange funksjoner som koblingsanalyse, søkeordundersøkelser, rangeringssporing, ødelagt lenkekontroll og mange flere. Jeg kan si at det er et allsidig SEO-verktøy som alle kan bruke det.

Ahrefs tilbyr en 7-dagers prøveversjon på bare 7 dollar. Det har totalt 4 planer, fra $ 99 per måned.

Du kan sjekke sammenligningen av alle planene her.

2. SemRush

SemRush Most Poplular SEO Tool

SemRush er et av de mest populære SEO-verktøyene. Den brukes mest til konkurrentanalyse og søkeordforskning. SemRush er tilgjengelig i freemium og betalt versjon. I freemium har du en begrensning på alle oppgaver. Den betalte planen starter fra $ 99,95 per måned.

Få 30 dager SEMrush gratis prøveversjon herfra.

3. Moz Pro

Moz Pro Link Utforskerverktøy

Moz Pro er det beste link explorer-verktøyet. Du kan sjekke de refererende domenene, inngående lenker, rangere nøkkelord, toppsider, spam-poengsummen til et nettsted og mange flere. Det er tilgjengelig i freemium og betalte versjoner.

Moz Pro tilbyr en 30-dagers prøveperiode og den betalte planen starter fra $ 99 per måned. Se alle planpriser og sammenligninger her.

4. Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics tilbyr en komplett analyserapport som siderinntrykk, organiske klikk, direkte og henvisningsbesøk, destinasjonssider og mange flere.

Hvis du er en ekspert på å bruke Google Analytics, er det veldig gunstig for deg, fordi det gir for mye informasjon, men lite vanskelig å forstå for nybegynnere.

5. Google Search Console

Google Search Console

Google-søkekonsoll er det beste SEO-verktøyet fra Google. Du kan sjekke klikkforhold, totale organiske klikk, visning, plassering på googlesøk, nettstedkart, tilbakekoblinger, mobil brukervennlighet og mange flere.

6. Majestic: markedsføring av SEO-verktøy

Majestetiske beste SEO-verktøy

Majestic er et av de beste SEO-verktøyene. Du kan bruke den til å utforske tilbakekoblinger, for å sjekke nye og tapte domener, for å sjekke tillitsstrømmen og sitasjonsflyten på et nettsted.

Majestic er tilgjengelig i freemium og betalte versjoner. Den betalte planen starter fra $ 49.99 per måned. Her Du kan se alle planene, prisene og sammenligningen av dem.

7. SEOprofiler

SEO Profiler

SEOprofiler gir for mange funksjoner som koblingsanalyse, søkeordrangering, sideoptimalisering, nøkkelordanalyse, analyser av sosiale medier, nettstedanalyse, etc. Alle disse funksjonene har for mange underfunksjoner. Kort sagt, SEOprofiler er det beste SEO-verktøyet for alle.

SEOprofiler er tilgjengelig i freemium og betalte versjoner. Den betalte planen starter fra $ 69,95 per måned. Her Du kan sjekke priser for alle planer.

8. Screaming Frog SEO Spider

Skrikende frosk SEO Spider

Screaming Frog SEO Spider er en programvare som gir mange SEO-funksjoner som ødelagte koblingsanalyser, sidetittel og metadata-analyse, generasjoner av XML-sitemap, etc. Den er tilgjengelig i gratis og betalt versjon.

9. Ubersuggest

Ubersuggest beste verktøy for søkeordforskning

Ubersuggest er et av de beste verktøyene for søkeordforskning. Hovedfordelen med dette verktøyet er at det er gratis. I fremtiden vil du også ha noen kule nye funksjoner som toppsider, ideer til innhold osv. I dette verktøyet.

10. KWFinder: SEO søkeordverktøy

KWFinder SEO søkeordverktøy

KWFinder kan hjelpe deg med å finne de nye søkeordene som har lavere konkurranse og høyere søkevolum. Ved hjelp av dette verktøyet kan du enkelt optimalisere hjemmesiden din og rangere på et nøkkelord med lang hale.

11. BuzzSumo

BuzzSumo

Hvis du vil vite det mest delte innholdet på sosiale medier, er BuzzSumo det beste verktøyet. Du kan sjekke toppinnhold for et hvilket som helst sosialt nettverk. En annen stor funksjon er at du kan få et varsel når et valgt nøkkelord nevnes rundt på nettet.

12. Google PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights er det beste og anbefalte SEO-verktøyet for å sjekke hastigheten på en webside. Dette verktøyet vil gi deg beskjed om hvilke ting som gjør at lastingen av siden blir langsom. Slik at du enkelt kan forbedre sidehastigheten.

13. Pingdom

Pingdom Nettstedets hastighetstestverktøy

Pingdom er også et av få verktøy for hastighetstest på nettstedet. Ved hjelp av dette verktøyet kan du sjekke hastigheten på et nettsted for et bestemt sted. Du kan se det tilgjengelige stedet i bildet over.

Les også: 15 måter å øke WordPress nettstedets hastighet

14. SEO Site Checkup

Seo Site Checkup Beste SEO-verktøy

SEO-nettstedsjekking er det beste SEO-verktøyet for å sjekke SEO-tilsynet ditt. Det vil gi deg all SEO-informasjonen på en side, og du kan også eksportere den i en pdf-fil. I gratisversjonen kan du bare revidere et nettsted om dagen.

Avsluttende ord

Her så du den øverste listen over SEO-verktøy for 2020. Alle disse verktøyene er de mest populære og brukes av SEO-eksperter.

La meg nå vite hvilket verktøy du bruker mest ved å kommentere i kommentarfeltet. Hvis det er noe nytt SEO-verktøy som klarer bedre enn noe av det ovennevnte, vennligst gi oss beskjed om det, så jeg kan legge det til i denne listen.

Les også:

 • 10 beste SEO-analyseprogramvare som skal brukes i 2020
 • 7 beste SEO-plugins for å rangere nettstedet ditt i 2020
 • Slik indekserer du et nettsted raskt på Google?
 • Topp SEO trender 2020
 • 7 ultimate SEO-strategier for å optimalisere nettstedet ditt i 2020
 • 20 beste verktøy for innholdsmarkedsføring for å forbedre innholdsproduktiviteten i 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map