14 legjobb SEO eszköz, amelyet az összes SEO szakértő használ 2020-ban (ingyenes és fizetett)

Ha elindítja a weboldal SEO-ját, akkor szüksége van a legjobb SEO eszközökre. Túl sok SEO eszköz érhető el az ingyenes, a freemium és a fizetett változatban.


Itt készítettünk egy válogatott legjobb SEO eszközök listáját, amelyet minden SEO szakértő használ 2020-ban. Ezeket az eszközöket igényei szerint is használhatja..

Az alábbi lista tartalmazza a legnépszerűbb SEO eszközöket, például a backlink elemző eszközöket, a kulcsszó kutatási eszközöket és a tartalom optimalizálását szolgáló eszközöket.

Olvassa el még: 9 lehetőség a magas színvonalú backlinkek ingyenes létrehozására 2020-ban

A 14 legjobb SEO eszköz, amelyet az összes SEO szakértő használ 2020-ban

1. Ahrefs

Ahrefs legjobb SEO eszköz

Az Ahrefs nagyon gyorsan növekedett, és 2020-ban vált a legnépszerűbb link-elemző eszközévé. Túl sok olyan funkcióval rendelkezik, mint a linkelemzés, a kulcsszó kutatás, a rangsor követése, a megszakadt link ellenőrzője és még sok más. Azt mondhatom, hogy ez egy mindent átfogó SEO eszköz, amelyet bárki használhat.

Az Ahrefs 7 napos próbát kínál, mindössze 7 dollárért. Összesen 4 tervvel rendelkezik, havi 99 dollárral kezdve.

Ellenőrizheti az összes terv összehasonlítását itt.

2. SemRush

SemRush legnépszerűbb SEO eszköz

A SemRush az egyik legnépszerűbb SEO eszköz. Leginkább versenytársak elemzésére és kulcsszó kutatásokra használják. A SemRush a freemium és a fizetett változatban érhető el. A freemiumban minden feladat korlátozott. A fizetett terv havi 99,95 USD-től kezdődik.

Itt kaphat 30 napos SEMrush ingyenes próbaverziót.

3. Moz Pro

Moz Pro Link Explorer eszköz

A Moz Pro a legjobb link-felfedező eszköz. Ellenőrizheti a hivatkozó domaineket, a bejövő linkeket, a rangsoroló kulcsszavakat, a felső oldalakat, a webhelyek spam-mutatóit és még sok másat. Ez a freemium és a fizetett változatban is elérhető.

A Moz Pro 30 napos próbaverziót biztosít, és fizetett terve havi 99 dollárral kezdődik. Tekintse meg az összes tervárat és összehasonlítást itt.

4. Google Analytics

A Google Analytics

A Google Analytics teljes webhely-elemzési jelentést nyújt, például oldalmegjelenítést, szerves kattintásokat, közvetlen és hivatkozási látogatásokat, céloldalakat és még sok más.

Ha szakértő vagy a Google elemzés használatában, akkor ez nagyon előnyös az Ön számára, mivel túl sok információt nyújt, de kevésbé nehéz megérteni a kezdőket.

5. Google Search Console

Google Search Console

A Google keresőpultja a legjobb SEO eszköz a Google-tól. Ellenőrizheti az átkattintási arányt, az összes szerves kattintást, a megjelenítést, a Google keresésben elfoglalt helyét, webhelytérképeket, linkeket, mobil használhatóságot és még sok másat.

6. Majestic: Marketing SEO eszközök

Fenséges legjobb SEO eszközök

A Majestic az egyik legjobb SEO eszköz. Használhatja a linkek feltárásához, az új és az elveszett domainek ellenőrzéséhez, a webhely bizalmi és hivatkozási folyamatának ellenőrzéséhez.

A Majestic freemium és fizetett verziókban kapható. A fizetett terv havi 49,99 USD-tól kezdődik. Itt láthatja az összes tervet, az árakat és azok összehasonlítását.

7. SEOprofiler

SEO profilkészítő

A SEOprofiler túl sok olyan funkciót nyújt, mint a linkelemzés, a kulcsszó rangsorolása, az oldal optimalizálása, a kulcsszóelemzés, a szociális média elemzése, a weboldal elemzése stb. Mindezeknek a szolgáltatásoknak túl sok a részük. Röviden: a SEOprofiler a legjobb SEO eszköz mindenki számára.

A SEOprofiler elérhető freemium és fizetett verziókban is. A fizetett terv havi 69,95 USD-tól kezdődik. Itt ellenőrizheti az összes terv árazását.

8. Sikoltozó béka SEO Spider

Sikoltozó béka SEO Spider

Screaming Frog SEO Spider egy olyan szoftver, amely számos SEO szolgáltatást nyújt, például a megszakadt hivatkozások elemzését, az oldal címét és a metaadatok elemzését, az XML sitemap generációkat stb. Elérhető ingyenes és fizetett változatban..

9. Ubersuggest

Ubersuggest legjobb kulcsszó-kutató eszköz

A Ubersuggest az egyik legjobb kulcsszó-kutatási eszköz. Az eszköz fő előnye, hogy ingyenes. A jövőben ezen az eszközön lesz néhány remek új funkció, például felső oldalak, tartalmi ötletek stb.

10. KWFinder: SEO kulcsszó eszköz

KWFinder SEO Kulcsszóválasztó eszköz

A KWFinder segít megtalálni az új kulcsszavakat, amelyek versenyképesebbek és nagyobb a keresési mennyiség. Ezen eszköz segítségével könnyedén optimalizálhatja weboldalát, és rangsorolhat egy hosszú farok kulcsszóra.

11. BuzzSumo

BuzzSumo

Ha meg akarja tudni a közösségi médiában a legtöbb megosztott tartalmat, akkor a BuzzSumo a legjobb eszköz. Ellenőrizheti a legfontosabb tartalmakat az adott közösségi hálózaton. Egy másik nagy tulajdonság az, hogy riasztást kaphat, ha a kiválasztott kulcsszó meg van említve az interneten.

12. Google PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights

A Google PageSpeed ​​Insights a legjobb és ajánlott SEO eszköz a weboldal sebességének ellenőrzésére. Ez az eszköz tudatja Önnel, hogy mi dönti meg lassan az oldal betöltését. Annak érdekében, hogy könnyen javítsa az oldal sebességét.

13. Pingdom

Pingdom webhelysebesség-teszt eszköz

A Pingdom egyike azon kevés weboldal sebességmérő eszközöknek is. Ezzel az eszközzel ellenőrizheti egy webhely sebességét egy adott helyre vonatkozóan. A rendelkezésre álló helyet a fenti képen láthatja.

Olvassa el még: 15 módszer a WordPress webhelysebességének növelésére

14. SEO webhely-ellenőrzés

SEO webhely-ellenőrzés A legjobb SEO eszközök

A SEO webhely-ellenőrzés a legjobb SEO eszköz webhelyének SEO ellenőrzéséhez. Ez megadja az összes oldal SEO információit, és exportálhatja azokat pdf fájlban is. Az ingyenes verzióban csak egy webhelyet lehet ellenőrizni egy nap alatt.

Záró szavak

Itt látta a legfontosabb SEO eszközök listáját a 2020-ra vonatkozóan. Ezek az eszközök a legnépszerűbbek és a SEO szakértők által használt eszközök.

Most ossza meg, hogy a megjegyzés részben kommentálja, melyik eszközt használja leginkább. Ha van olyan új SEO eszköz, amely a fentieknél jobban teljesít, akkor kérjük, ossza meg velünk, hogy hozzá tudjam adni ehhez a listához.

Olvassa el még:

 • A 2020-ban használható 10 legjobb SEO elemző szoftver
 • 7 legjobb SEO plugin az Ön webhelyének rangsorolására 2020-ban
 • Hogyan lehet indexelni egy weboldalt a google-ban gyorsan?
 • A legfontosabb SEO trendek 2020
 • 7 végső SEO stratégia webhelyének optimalizálásához 2020-ban
 • 20 legjobb tartalommarketing eszköz a tartalom termelékenységének javításához 2020-ban
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map